Και με το αργό δε κάνεις κάτι αν είναι παγωμένος ο δρομος.Πάνας έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:32 Αν δεν έχει αργά το εργαλείο δεν πα να είναι και 8Χ8 το ίδιο με τα υπόλοιπα είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά σε ένα ΚΙΑ sportage (το παλιό 2πορτο)που είχα και με 50-50 λάστιχα με έβγαλε ασπροπρόσωπο στα Ζαγοροχώρια.
the end
Γιες, άι νόουenterprise-psi έγραψε: 07 Ιαν 2019, 20:14Φοράμε τα σέξι κολλητά ισοθερμικά κολάν* πρώταΊφιδα έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:40
Άσχετο, το ντύσιμο ενός μηχανόβιου με τέτοιο κρύο έχει κάτι απο προετοιμασία πολεμιστή πριν τη μάχη που του βάζουν πανοπλία και τα σχετικά και ειναι πολύ σέξυ.
![]()
![]()
*
#nohomo
Όταν αρχίζει κ χιονίζει οι αλυσίδες είναι πάντα στο αμάξι. Ειδικά στα 4χ4 με τα φαρδιά λάστιχα τα οποία μπορούν να γίνουν πιο επικίνδυνα από συμβατικό αυτοκίνητο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
User_601
Παντως παιδια σημερα,το κρυο ειναι πολυ πιο αφορητο απο χτες.Και εξω,διοτι φυσαγε..και μεσα.Το αυριο φοβαμαι.Που δειχνει -1! Μα ποσο πιο ντολμαδακι να βγω; 
-
stergiosbik
Τα λαστιχα πρωτιστως σου δινουν προσφυση.Πάνας έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:32 Αν δεν έχει αργά το εργαλείο δεν πα να είναι και 8Χ8 το ίδιο με τα υπόλοιπα είναι.
Δεν θα το καταλάβει κανείς όσα ρούχα και να φορέσεις νομίζω.Εσθήρ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:38 Παντως παιδια σημερα,το κρυο ειναι πολυ πιο αφορητο απο χτες.Και εξω,διοτι φυσαγε..και μεσα.Το αυριο φοβαμαι.Που δειχνει -1! Μα ποσο πιο ντολμαδακι να βγω;![]()
the end
Βρε, μη τα λες σε μένα... είχα ένα κια sportage και ένα RAV4.stergiosbik έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:39Τα λαστιχα πρωτιστως σου δινουν προσφυση.Πάνας έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:32 Αν δεν έχει αργά το εργαλείο δεν πα να είναι και 8Χ8 το ίδιο με τα υπόλοιπα είναι.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βάλτες στο πορτμπαγκάζ κι άφησε τις εκεί μόνιμα. Δεν χρειάζεται να τις ψάχνεις με τα χιόνια.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:38 Όταν αρχίζει κ χιονίζει οι αλυσίδες είναι πάντα στο αμάξι. Ειδικά στα 4χ4 με τα φαρδιά λάστιχα τα οποία μπορούν να γίνουν πιο επικίνδυνα από συμβατικό αυτοκίνητο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Εγώ στην δουλειά είχα πάρει το αερόθερμο αποκλειστικά στα πόδια μου. Και ρωταγα τους άλλους κρυώνετε να το γυρίσω προς τα εσάς και από ευγένεια μου έλεγαν όχι, όχι(άντρες ξεροκέφαλοιΕσθήρ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:38 Παντως παιδια σημερα,το κρυο ειναι πολυ πιο αφορητο απο χτες.Και εξω,διοτι φυσαγε..και μεσα.Το αυριο φοβαμαι.Που δειχνει -1! Μα ποσο πιο ντολμαδακι να βγω;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
User_601
ΘΕΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Naida έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:46Εγώ στην δουλειά είχα πάρει το αερόθερμο αποκλειστικά στα πόδια μου. Και ρωταγα τους άλλους κρυώνετε να το γυρίσω προς τα εσάς και από ευγένεια μου έλεγαν όχι, όχι(άντρες ξεροκέφαλοιΕσθήρ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 21:38 Παντως παιδια σημερα,το κρυο ειναι πολυ πιο αφορητο απο χτες.Και εξω,διοτι φυσαγε..και μεσα.Το αυριο φοβαμαι.Που δειχνει -1! Μα ποσο πιο ντολμαδακι να βγω;![]()
) και έτσι την πάλεψα. Και με το μπουφάν κουμπωμενο ως πάνω με την μύτη μέσα ως τις 12. Μετά το έβγαλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις