!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Ερμή γιορτάζεις σήμερα νομίζω; Ρωτάω για να ξέρω αν θα κεράσεις ουίσκι ή αν θα σου πάρω δώρο βότκα 
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ναι ναι γιορτάζω! Προβλέπω να έχω δωράκι βότκα. Βόρεια που ειμαι τώρα στο πατρικό το έχει στρώσει. Νότια από ότι βλέπω 5 βαθμοί ακόμη κ δε προβλέπεται ούτε νιφαδα στο Φλοίσβοvatraxos έγραψε: 07 Ιαν 2019, 18:50 Ερμή γιορτάζεις σήμερα νομίζω; Ρωτάω για να ξέρω αν θα κεράσεις ουίσκι ή αν θα σου πάρω δώρο βότκα![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Φοράμε τα σέξι κολλητά ισοθερμικά κολάν* πρώταΊφιδα έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:40
Άσχετο, το ντύσιμο ενός μηχανόβιου με τέτοιο κρύο έχει κάτι απο προετοιμασία πολεμιστή πριν τη μάχη που του βάζουν πανοπλία και τα σχετικά και ειναι πολύ σέξυ.
*
#nohomo
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εδώ πέρα είναι ηλίθιοι... η εφαρμογή στο PC πριν έδειχνε βροχή και τώρα δείχνει χιόνι. Φυσικά είναι όλα θεόστεγνα και ούτε υποψία χιονιού.
Τόσο άχτι έχουν να δουν χιόνι; Να πάτε στον Παρνασσό ρε αν θέλετε χιόνι, όσο και να το ζορίζεται δεν χιονίζει!
Τόσο άχτι έχουν να δουν χιόνι; Να πάτε στον Παρνασσό ρε αν θέλετε χιόνι, όσο και να το ζορίζεται δεν χιονίζει!
the end
-
the comet the course the tail
απόψε τα μπεκ στα Δέντρα είναι σε λειτουργία...
εν τω μεταξύ το πρωί το αμάξι δεν έπαιρνε μπρος... το είχε κάνει και πριν 2 χρόνια αυτό...
λέει ο μάστορας, μπορεί να παγώσανε τα... μπεκ...
λολ...
εν τω μεταξύ το πρωί το αμάξι δεν έπαιρνε μπρος... το είχε κάνει και πριν 2 χρόνια αυτό...
λέει ο μάστορας, μπορεί να παγώσανε τα... μπεκ...
λολ...
-
User_601
Εδω που ειμαι εχουμε 3 βαθμους,στα προγνωστικα ειμαστε μεσα στον επιμαχο κυκλο ,και τα ξημερωματα δειχνει χιονοπτωση.
Δε μπορούμε ρε συ Πάνα αμάξι δεν διαθέτουμε, να μη το χαρούμε δηλαδή και εμείς; άσε που δλεβουμε ως αργά. Πότε να πάμε;Πάνας έγραψε: 07 Ιαν 2019, 20:16 Εδώ πέρα είναι ηλίθιοι... η εφαρμογή στο PC πριν έδειχνε βροχή και τώρα δείχνει χιόνι. Φυσικά είναι όλα θεόστεγνα και ούτε υποψία χιονιού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
User_601
Αστο το στριμαδι.Naida έγραψε: 07 Ιαν 2019, 20:21Δε μπορούμε ρε συ Πάνα αμάξι δεν διαθέτουμε, να μη το χαρούμε δηλαδή και εμείς; άσε που δλεβουμε ως αργά. Πότε να πάμε;Πάνας έγραψε: 07 Ιαν 2019, 20:16 Εδώ πέρα είναι ηλίθιοι... η εφαρμογή στο PC πριν έδειχνε βροχή και τώρα δείχνει χιόνι. Φυσικά είναι όλα θεόστεγνα και ούτε υποψία χιονιού.
Ρε θα το δουμε το χιονακι λεμεε!Εγω κατα 99/100 καταρχην στο βουνο μου,στους προποδες ειμαι,οκ να το στρωσει στην πολη δεν νομιζω,αλλα δειχνει χιονοπτωση και στην πολη!!
Η μαλακια ειναι οτι την δειχνει κατα τις 2.00 τα ξημερωματα....μα να ξυπνησω να την δω;
Πώς ανεβάζουμε βίνδεο να δείτε τι παίζει στα όρια της Β Αθηνων όσοι δεν έχετε ινστα;;;

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
User_601
Ανεβασετο γιουτιουμπι και μετα εδω.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2019, 20:24 Πώς ανεβάζουμε βίνδεο να δείτε τι παίζει στα όρια της Β Αθηνων όσοι δεν έχετε ινστα;;;![]()
![]()
Ναι σιγά στο κέντρο μη την δούμε στο κέντροΕσθήρ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 20:23Αστο το στριμαδι.Naida έγραψε: 07 Ιαν 2019, 20:21Δε μπορούμε ρε συ Πάνα αμάξι δεν διαθέτουμε, να μη το χαρούμε δηλαδή και εμείς; άσε που δλεβουμε ως αργά. Πότε να πάμε;Πάνας έγραψε: 07 Ιαν 2019, 20:16 Εδώ πέρα είναι ηλίθιοι... η εφαρμογή στο PC πριν έδειχνε βροχή και τώρα δείχνει χιόνι. Φυσικά είναι όλα θεόστεγνα και ούτε υποψία χιονιού.
Τόσο άχτι έχουν να δουν χιόνι; Να πάτε στον Παρνασσό ρε αν θέλετε χιόνι, όσο και να το ζορίζεται δεν χιονίζει!![]()
Ρε θα το δουμε το χιονακι λεμεε!Εγω κατα 99/100 καταρχην στο βουνο μου,στους προποδες ειμαι,οκ να το στρωσει στην πολη δεν νομιζω,αλλα δειχνει χιονοπτωση και στην πολη!!
Η μαλακια ειναι οτι την δειχνει κατα τις 2.00 τα ξημερωματα....μα να ξυπνησω να την δω;![]()
Έχεις και τον Ερμή να στρίβει το μαχαίρι στην πληγή
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν χρειάζεται λογαριασμό στο yt;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις