Άντε πάλι, καταλαβαίνεις τι γράφεις ή ο συριζοπασοκισμός σε βρήκε στο κεφάλι;Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:49
Ο συριζα καλυπτει το χωρο της κεντροαριστερας μετα την σποσυνθεση του πασοκ. Δεν ειναι μυστικο αυτο. Η αναλυση οτι να αυτοι που ψηφιζαν το κακο πασοκ τωρα ψηφιζουν συριζα ειναι θλιβερη.
Τεσπα γραφεις σε ενα νημα για τη νοβαρτις. Εγω σου λεω οτι τετοιοι κολοσοι συην ελλαδα εχουν στο πεηρολ απο τον θυρωρο μεχρι τον υπουργο. Αν το αμφισβητεις αυτο και μιλας για σκευωριες, δεν ξερεις τι σου γινεται απο ελλαδα
Αφού το λες μόνος σου, καλύπτει το χώρο της κεντροαριστεράς, εγώ θα το έλεγα καλύτερα αντιδεξιάς. Πάρε παράδειγμα τον εαυτό σου, αν αύριο καταρρεύσει ο σύριζα και έρθει λ.χ. η Αχτσιόγλου να φτιάξει κόμμα που θα διεκδικεί την εξουσία από τη Ν.Δ., Αχτσιόγλου δεν θα ψηφίσεις; Εκ των πραγμάτων λοιπόν οι περισσότεροι νυν συριζαίοι ήταν τέως πασόκοι, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις πρόβλημα με αυτό.
Για το άλλο, εγώ δεν έχω πει ότι είναι σκευωρία ή το αντίθετο. Κρίνω κατά περίσταση. Εν προκειμένω έχω γράψει ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τη στάση όλων των πρωταγωνιστών, προσώπων και κομμάτων, αλλά και ότι οι χειρισμοί της Εισαγγελίας είναι ευθυγραμμισμένοι με την κυβερνητική ατζέντα και το όλο σκηνικό παραπέμπει σε σκηνογραφία Ρασπούτιν. Όχι ότι και αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο όμως, τα έχουμε δει ξανά να παίζονται τέτοια παιχνίδια με τους δικαστικούς.