Γιατί ενώ και ο ίδιος είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση, αντί να κρατάει αποστάσεις, επεδίωκε επαφές με τον προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος μάλιστα τον είχε κατηγορήσει ότι χρηματιζόταν, ως «Ιωάννης Αναστασίου»;
Υδράργυρος έγραψε: 04 Ιαν 2019, 19:54
Ο αδωνης επειδη ειναι φιλοδοξος και σκοπευει στην πρωθυπουργια, προσπαθησε να μπει στο μιζοδιαιτο συστημα και να γινει "δικος τους".
Και ο Σαμαράς που ήταν πρωθυπουργός ήθελε να γίνει πλανητάρχης.
Μιλάμε για φοβερά λαγωνικά, σας ξαμολάνε στο λιβάδι και φέρνετε λιθρίνια.
Uppercut έγραψε: 04 Ιαν 2019, 19:38
Αφού δεν είναι προστατευόμενος, είναι κατηγορούμενος. Αποφασίστε επιτέλους. Α, έγινε μετά; Όταν θυμήθηκαν τις καταγγελίες που υπήρχαν από πριν τον ανακυρύξουν προστατευόμενο; Κι εσένα απ' όλα αυτά σε πειράζει αν είχε συναντηθεί με τον Άδωνι; Όχι ότι η εισαγγελάς τον έβαλε παράνομα σε καθεστώς προστασίας, ότι ο Πολάκης κι όλοι κυβερνητικοί τον ήξεραν ενώ ήταν προστατευόμενος.
Αν εσύ στο θεσμό του προστατευόμενου μάρτυρα θεωρείς ότι αυτός πάει κανονικά και συναντά-συνομιλεί με άτομα υπό δικαστική διερεύνηση, τότε δεν έχω να σου πω κάτι περισσότερο
Άρα το ερώτημα δε είναι γιατί ο Άδωνις δεν κρατούσε αποστάσεις από τον Μανιαδάκη του οποίου την ιδιότητα ως μάρτυρα δεν θα έπρεπε να γνωρίζει αλλά γιατί ο Μανιαδάκης δεν κρατούσε αποστάσεις από αυτούς τους οποίους τον έβαζε η τουλουπακη να συκοφαντησει
Εγώ ξέρω ότι από ότι φαίνεται η ταυτότητα των προστατευμένων μαρτύρων είχε γίνει άμεσα γνωστή. Αυτό είναι κάτι που πρώτα λερώνει τη δικαιοσύνη και στη συνέχεια την κυβέρνηση ανεξάρτητα από το ότι μπορεί να κερδίζει κάποιος τρίτος. Όταν όμως ο "προστατευόμενος μάρτυρας" συναντάται με άτομο υπό δικαστική διερεύνηση, τότε δε μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια. Υπάρχει ζήτημα
Ο αδωνης επειδη ειναι φιλοδοξος και σκοπευει στην πρωθυπουργια, προσπαθησε να μπει στο μιζοδιαιτο συστημα και να γινει "δικος τους".
Ο Τσίπρας έγινε χωρίς να μπει στο σύστημα όμως. Ρώτα και τον Λαυρεντιάδη άμα δε μας πιστεύεις.
Για να μην πούμε για τον πικραμμένο, που θυμήθηκε να δωροδοκηθεί λίγο πριν τη συνταξιοδότηση, έτσι για να συμπληρώσει το εφαπαξ του.
Uppercut έγραψε: 04 Ιαν 2019, 19:38
Αφού δεν είναι προστατευόμενος, είναι κατηγορούμενος. Αποφασίστε επιτέλους. Α, έγινε μετά; Όταν θυμήθηκαν τις καταγγελίες που υπήρχαν από πριν τον ανακυρύξουν προστατευόμενο; Κι εσένα απ' όλα αυτά σε πειράζει αν είχε συναντηθεί με τον Άδωνι; Όχι ότι η εισαγγελάς τον έβαλε παράνομα σε καθεστώς προστασίας, ότι ο Πολάκης κι όλοι κυβερνητικοί τον ήξεραν ενώ ήταν προστατευόμενος.
Αν εσύ στο θεσμό του προστατευόμενου μάρτυρα θεωρείς ότι αυτός πάει κανονικά και συναντά-συνομιλεί με άτομα υπό δικαστική διερεύνηση, τότε δεν έχω να σου πω κάτι περισσότερο
Έχετε μετατοπίσει το πεδίο της λογικής σ' ένα ευέλικτο συννεφάκι (τζιφάκι) που αλλάζει συνεχώς σχήμα και επιχειρείτε να παρουσιάσετε ένα σκρινσότ του σύννεφου ως την απόλυτη τεκμηρίωση.
Εγώ μίλησα συγκεριμένα. Υπάρχει ζήτημα. Αν εσύ σε προστευόμενο μάρτυρα κατά της μαφίας έβλεπες ότι συναντιόνταν με έναν ύποπτο ως νονό κατά τη διάρκεια της δικαστικής διερεύνησης, θα έλεγες τα ίδια για συννεφάκια.
Και για να μη μου λέτε μαλακίες. Εγώ έχω γράψει σχόλια στο phorum επί χρόνια. Ποτέ δεν ειρωνεύτηκα τον Άδωνη για μπουμπούκο, τηλεπλασιέ ή άλλες παρόμοιες αηδίες. Ούτε για τη Novartis έχω γράψει κάτι στο παρελθόν σε σχέση με αυτόν. Για να καταλαβαινόμαστε. Όταν όμως βλέπω ότι υπάρχει παραδοχή συνάντησης/εων, τότε προφανώς υπάρχει ζήτημα
Ζαια, ποιος ειναι ο Φιλίστωρ ΔεστεμπασίδηςΟ Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, αν και, προφανώς, δεν παραδέχεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που τελεί υπό δικαστική προστασία, από τη στιχομυθία είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα – κλειδιά στην υπόθεση Novartis. Όμως – όπως ρητώς δηλώνει – δεν γνωρίζει τίποτε για χρηματισμό πολιτικών καθώς, όπως σημειώνει «οι πολιτικοί δεν ήταν στον τομέα ευθύνης μου»."Κελέση"
Πρετεντέρης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 18:42
Δε γίνονται αυτά!
αυτό που μέχρι τώρα έχει γλυτώσει τη χώρα από την πλήρη διολίσθηση σε ε/σ κατάπτωση είναι πως εκτός από απολύτως καθάρματα είναι και απολύτως κρετίνοι (και σίγουρα δεν είναι οι κοντόφθαλμοι βρυξελλοκράτες που ταχταρίζουν τον πουστόκοντο)
Πιό κρετίνοι και καθάρματα και από τους χουντικούς.
Ο Τσίπρας είναι του ιδίου επιπέδου με τον Ιωαννίδη.
Απολύτως. Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν η επικείμενη πτώση θα έχει ανάλογης βαρύτητας συνέπειες (πρβλ. ψηφοφορία στο νήμα το κόστος της κατάρρευσης του εθνολαϊκισμού)
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 04 Ιαν 2019, 20:22
Δεν ξερω τι τσουζει περισσότερο την συμμορία....της φυλακης τα σίδερα ή το Ξεβράκωμα και η παντοτινή γελοιοποίηση
το ξεβράκωμα είναι η δεύτερη φύση τους, ακολουθούν τα χνάρια του πρωθυξεφτίλα αλ6. Ηφυλακή θα τσούξει ιδίως αν είναι και τύπου Γ