Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και είναι ένα αντιδεξιό κόμμα, δε νομίζω να το αρνήθηκε κανείς αυτό. Και είναι επίσης προφανές ότι παίρνει τους αντιδεξιους ψηφοφόρους. Άλλο αυτό όμως και άλλο οι ισχυρισμοί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κληρονομήσει τον διεφθαρμένο μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ως επί το πλείστον έχει μείνει στην φίλα διακείμενη στη ΝΔ μετεξέλιξη του παλιού ΠΑΣΟΚ (ΔΗΣΥ και τώρα ΚΙΝΑΛ).kameron έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:29Για σένα άκυρες, για άλλους είναι άκυρα τα δικά σου. Όπως επίσης για άλλους το άρρωστο σύστημα του παρελθόντος (πασοκονεοκαραμανλισμός) μια χαρά βολεύεται με το σύριζα.Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:22
Δεν το κλεινουμε εδω γιατι μας ζαλιζεις με ακυρες αναλυσεις. Ειναι πολυ ρευστα τα πραματα και τα δημοδκοπικα δεδομενα δεν εχουν αξια. Ειδικα τα προ δεκαετιας. Ενταξει ρρχεσαι διακοπες εδω περα και διαβαζεις ειδησεις. Δε νοιωθεις την κατασταση ομως. Ολο το αρρωστο συστημα της παδοκονδ ειναι στη νδ του κυριακου
Τέλος, εγώ αναφέρομαι σε διαπιστώσεις βάσει εκλογικών αποτελεσμάτων, όχι σε δημοσκοπήσεις. Υπάρχουν δήμοι στην επαρχία, για την ακρίβεια η συντριπτική πλειοψηφία τους, που η απήχηση του σύριζα αποτελεί τη γραμμική (αναλογική) συνέχεια των επιδόσεων του ΠαΣόΚ είτε κέρδιζε ή έχανε τις εκλογές.
Δεν ξέρω γιατί το αρνείσαι αυτό καθώς και εσύ σε αυτήν κατηγορία είσαι, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητα. Άλλωστε, εγώ δεν το λέω απαραίτητα για κακό, όπως προείπα θεωρώ ότι πλέον ο σύριζα έχει παραταξιακά χαρακτηριστικά στον αντιδεξιό χώρο, απλώς επισημαίνω μεγάλη υποκρισία όταν έρχεται η κουβέντα στο ΠαΣόΚ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
NOVARTIS Tο Τελος της Σκευωρίας
- Highlander
Re: NOVARTIS Tο Τελος της Σκευωρίας
- Υδράργυρος
Ασε ρε. Γραφεις σε νημα που οι νεοι τσοχατζοπουλοι μιλανε για σκευωρια, οπως ο τσοχατχοπουλος σλλωστεPhilip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:29Ο Τσοχατζοπουλος που στηρίζει συριζα τι είναι; Το υγιές σύστημα της πασοκονδ;Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:22Δεν το κλεινουμε εδω γιατι μας ζαλιζεις με ακυρες αναλυσεις. Ειναι πολυ ρευστα τα πραματα και τα δημοδκοπικα δεδομενα δεν εχουν αξια. Ειδικα τα προ δεκαετιας. Ενταξει ρρχεσαι διακοπες εδω περα και διαβαζεις ειδησεις. Δε νοιωθεις την κατασταση ομως. Ολο το αρρωστο συστημα της παδοκονδ ειναι στη νδ του κυριακουkameron έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:08
Ρε άνθρωπε μην λες μπούρδες, δεν ζω 30 χρόνια στο εξωτερικό, πηγαινοέρχομαι, στην παρούσα φάση είμαι πλέον στην Ελλάδα.
Εσύ κρίνεις από τον περίγυρό σου για να λες πράγματα στον καφενέ, άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω στα συγκεκριμένα θέματα, το κλείνουμε εδώ.
αυτό το έχω καταλάβει νομίζω, εννοούν οτι τότε που ο βενιζέλος έκανε κουπεπέ τον σαμαρά, ήταν νδ όχι πασοκ.Highlander έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:33 Άλλο αυτό όμως και άλλο οι ισχυρισμοί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κληρονομήσει τον διεφθαρμένο μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ως επί το πλείστον έχει μείνει στην φίλα διακείμενη στη ΝΔ μετεξέλιξη του παλιού ΠΑΣΟΚ (ΔΗΣΥ και τώρα ΚΙΝΑΛ).
- Philip Mortimer
Κ επειδή ο Τσοχατζοπουλος (ο οποίος σήμερα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ) μιλούσε για σκευωρία, σημαίνει κ ότι όποιος άλλος μιλήσει για σκευωρία είναι ένοχος;Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:34Ασε ρε. Γραφεις σε νημα που οι νεοι τσοχατζοπουλοι μιλανε για σκευωρια, οπως ο τσοχατχοπουλος σλλωστεPhilip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:29Ο Τσοχατζοπουλος που στηρίζει συριζα τι είναι; Το υγιές σύστημα της πασοκονδ;Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:22
Δεν το κλεινουμε εδω γιατι μας ζαλιζεις με ακυρες αναλυσεις. Ειναι πολυ ρευστα τα πραματα και τα δημοδκοπικα δεδομενα δεν εχουν αξια. Ειδικα τα προ δεκαετιας. Ενταξει ρρχεσαι διακοπες εδω περα και διαβαζεις ειδησεις. Δε νοιωθεις την κατασταση ομως. Ολο το αρρωστο συστημα της παδοκονδ ειναι στη νδ του κυριακου
Δε λέω ότι είμαι πεπεισμένος ότι οι συγκεκριμένοι είναι τίμιοι ή έστω αθώοι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ (κ το κατά πόσον είναι έγκυρα όσα λέει) μου αποπνέει ακόμη λιγότερη εμπιστοσύνη.
Καλά, δεν ήταν ακριβώς πάντα παλαιότερα ο συνασπισμός το κλασικό αντιδεξιό κόμμα, μάλλον το αντίθετο. Αυτόν το ρόλο τον είχε το ΠαΣόΚ για να αντλεί τη μάζα των ψηφοφόρων που πρωτίστως αυτοχαρακτηρίζονται ως αντιδεξιοί και στους οποίους αναφέρθηκες πιο πάνω.Highlander έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:33
Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και είναι ένα αντιδεξιό κόμμα, δε νομίζω να το αρνήθηκε κανείς αυτό. Και είναι επίσης προφανές ότι παίρνει τους αντιδεξιους ψηφοφόρους. Άλλο αυτό όμως και άλλο οι ισχυρισμοί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κληρονομήσει τον διεφθαρμένο μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ως επί το πλείστον έχει μείνει στην φίλα διακείμενη στη ΝΔ μετεξέλιξη του παλιού ΠΑΣΟΚ (ΔΗΣΥ και τώρα ΚΙΝΑΛ).
Από εκεί και πέρα, ο διεφθαρμένος μηχανισμός είναι κάτι σχετικό, λ.χ. όλος ο μηχανισμός του Τσοχατζόπουλου με πρώτον το δεξί του χέρι Κοτσακά είναι στο σύριζα και μάλιστα σε σημαντικό οργανωτικό ρόλο. Σχεδόν όλος ο πασοκικός συνδικαλιστικός μηχανισμός στις ΔΕΚΟ έχει περάσει στο σύριζα.
τεσπα, το πασόκ και οι νδ είναι άσπονδοι εγκάρδιοι εχθροί, πολιτικά αντίθετες δυνάμεις ίδιας κατεύθυνσης , καμία σχέση με εντελώς το ίδιο πράγμα.

- Highlander
Όταν ο συνασπισμός είχε 4-5% πώς ήθελες να είναι αντιδεξιό κόμμα; Για να χαρακτηριστεί κατ' ουσία ένα κόμμα ως αντιδεξιό ή αντιαριστερο θα πρέπει να είναι στους πρώτους δύο μεγάλους παίκτες, για να συσπειρώνει ψηφοφόρους από μικρότερα κόμματα ενάντια στον κοινό ιδεολογικό εχθρό.kameron έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:40Καλά, δεν ήταν ακριβώς πάντα παλαιότερα ο συνασπισμός το κλασικό αντιδεξιό κόμμα, μάλλον το αντίθετο. Αυτόν το ρόλο τον είχε το ΠαΣόΚ για να αντλεί τη μάζα των ψηφοφόρων που πρωτίστως αυτοχαρακτηρίζονται ως αντιδεξιοί και στους οποίους αναφέρθηκες πιο πάνω.Highlander έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:33
Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και είναι ένα αντιδεξιό κόμμα, δε νομίζω να το αρνήθηκε κανείς αυτό. Και είναι επίσης προφανές ότι παίρνει τους αντιδεξιους ψηφοφόρους. Άλλο αυτό όμως και άλλο οι ισχυρισμοί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κληρονομήσει τον διεφθαρμένο μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ως επί το πλείστον έχει μείνει στην φίλα διακείμενη στη ΝΔ μετεξέλιξη του παλιού ΠΑΣΟΚ (ΔΗΣΥ και τώρα ΚΙΝΑΛ).
Από εκεί και πέρα, ο διεφθαρμένος μηχανισμός είναι κάτι σχετικό, λ.χ. όλος ο μηχανισμός του Τσοχατζόπουλου με πρώτον το δεξί του χέρι Κοτσακά είναι στο σύριζα και μάλιστα σε σημαντικό οργανωτικό ρόλο. Σχεδόν όλος ο πασοκικός συνδικαλιστικός μηχανισμός στις ΔΕΚΟ έχει περάσει στο σύριζα.
Καλά είναι πασιφανές ότι ο τσοχατζοπουλος την πλήρωσε για όλους και τα μεγάλα ψάρια που βρίσκονται αλλού ούτε που τα ακούμπησαν..
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εαν δεν ξέρεις που πηγαίνεις, τι σε νιαζει εαν δεν βρεις ποτέ τον δρόμο σου ;enaon έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:31 να το παραπάνω ποστ το πχ, κάποτε θα μου έμοιαζε πυρηνική φυσική. Τώρα ξέρω τεμπονέρα οννεδ Κένταυρους Ρέηντζερς πυρήνες, πιο βατό, πάλι μούρλα σκέτη αλλά πιο βατό.
άσε ρε τραπεζίτη, δεν θα με μπερδέψεις για πλάκα, ξέρω οτι οι δικοί σας ειναι οι καλοί, θα τους βρω.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
με νοιάζει ρε, στο σωστό πάω και εγώ, να σώσω την πατρίδα και το σύμπαν αν μπορώ, όλα, θα το βρω, συνέχισε εσύ και εγώ μαθαίνω.
Δεν θα το έλεγα, μπορεί να είσαι και μικρό κόμμα και να έχεις μια καθαρή αντιδεξιά ή αντιαριστερή ταυτότητα, ο συνασπισμός δεν την είχε. Τώρα, αίφνης προέκυψε δεξιοφάγος.Highlander έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:44
Όταν ο συνασπισμός είχε 4-5% πώς ήθελες να είναι αντιδεξιό κόμμα; Για να χαρακτηριστεί κατ' ουσία ένα κόμμα ως αντιδεξιό ή αντιαριστερο θα πρέπει να είναι στους πρώτους δύο μεγάλους παίκτες, για να συσπειρώνει ψηφοφόρους από μικρότερα κόμματα ενάντια στον κοινό ιδεολογικό εχθρό.
- Υδράργυρος
Ο συριζα καλυπτει το χωρο της κεντροαριστερας μετα την σποσυνθεση του πασοκ. Δεν ειναι μυστικο αυτο. Η αναλυση οτι να αυτοι που ψηφιζαν το κακο πασοκ τωρα ψηφιζουν συριζα ειναι θλιβερη.kameron έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:29Για σένα άκυρες, για άλλους είναι άκυρα τα δικά σου. Όπως επίσης για άλλους το άρρωστο σύστημα του παρελθόντος (πασοκονεοκαραμανλισμός) μια χαρά βολεύεται με το σύριζα.Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:22
Τέλος, εγώ αναφέρομαι σε διαπιστώσεις βάσει εκλογικών αποτελεσμάτων, όχι σε δημοσκοπήσεις. Υπάρχουν δήμοι στην επαρχία, για την ακρίβεια η συντριπτική πλειοψηφία τους, που η απήχηση του σύριζα αποτελεί τη γραμμική (αναλογική) συνέχεια των επιδόσεων του ΠαΣόΚ είτε κέρδιζε ή έχανε τις εκλογές.
Δεν ξέρω γιατί το αρνείσαι αυτό καθώς και εσύ σε αυτήν κατηγορία είσαι, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις την πραγματικότητα. Άλλωστε, εγώ δεν το λέω απαραίτητα για κακό, όπως προείπα θεωρώ ότι πλέον ο σύριζα έχει παραταξιακά χαρακτηριστικά στον αντιδεξιό χώρο, απλώς επισημαίνω μεγάλη υποκρισία όταν έρχεται η κουβέντα στο ΠαΣόΚ.
Τεσπα γραφεις σε ενα νημα για τη νοβαρτις. Εγω σου λεω οτι τετοιοι κολοσοι συην ελλαδα εχουν στο πεηρολ απο τον θυρωρο μεχρι τον υπουργο. Αν το αμφισβητεις αυτο και μιλας για σκευωριες, δεν ξερεις τι σου γινεται απο ελλαδα
- Ελβετός Τραπεζίτης
Αντί για Novartis προέκυψε Nomartys
- Υδράργυρος
Δηλαδη πετισσοτερη εμπιστοσυνη σου εμπνεει ο σαμαρας που ειχε παρει λεφτα για να ριξει την κυβερνηση μητσοτακη; δες τοPhilip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:38Κ επειδή ο Τσοχατζοπουλος (ο οποίος σήμερα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ) μιλούσε για σκευωρία, σημαίνει κ ότι όποιος άλλος μιλήσει για σκευωρία είναι ένοχος;Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:34Ασε ρε. Γραφεις σε νημα που οι νεοι τσοχατζοπουλοι μιλανε για σκευωρια, οπως ο τσοχατχοπουλος σλλωστεPhilip Mortimer έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:29
Ο Τσοχατζοπουλος που στηρίζει συριζα τι είναι; Το υγιές σύστημα της πασοκονδ;
Δε λέω ότι είμαι πεπεισμένος ότι οι συγκεκριμένοι είναι τίμιοι ή έστω αθώοι, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ (κ το κατά πόσον είναι έγκυρα όσα λέει) μου αποπνέει ακόμη λιγότερη εμπιστοσύνη.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Πως ξέρεις οτι πας στο «σωστό» ;enaon έγραψε: 05 Ιαν 2019, 01:48 με νοιάζει ρε, στο σωστό πάω και εγώ, να σώσω την πατρίδα και το σύμπαν αν μπορώ, όλα, θα το βρω, συνέχισε εσύ και εγώ μαθαίνω.
δεν είμαι και σίγουρος εντελώς είπαμε, απλά κοιτάω που πάνε οι μπλε πασόκοι και ακολουθώ προσεκτικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 85 Απαντήσεις