Τον Πολάκη στην προκειμένη περίπτωση εννοούσα, αλλά ναι, και οι δυο είναι οι "αυτοφωράκηδες" των δυο κομμάτων.Rakomelofronas έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:56 Ποιον από τους δύο εννοείς;
Ο Γεωργιάδης δεν είναι τόσο αηδιαστικος αλλά η λειτουργία τους είναι παρεμφερης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω
Re: Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Re: Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω
Το μάρκετινγκ λειτουργεί σύμφωνα με το τάργκετ γκρουπ που θέλει ή μπορεί να επηρεάσει.gassim έγραψε: 20 Δεκ 2018, 17:02 Ε καλά η προσπάθεια του Συριζα να ταυτίσει την ΝΔ με την ακροδεξιά απαιτεί να αναφέρονται οι Αδωνις και Βορίδης σε κάθε ευκαιρία.
Αντίστοιχα η ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί στον Καρανίκα και τον Πολάκη......
Ο πολίτης πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει όσο γίνεται τις τακτικές που έχουν υπαγορευτεί στα κόμματα απο τις ομάδες marketing και να τις αγνοεί.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση το ενδιαφέρον του πολιτικού μάρκετινγκ αφορά στον αριθμό και όχι στο βαθμό αντίληψης των δεκτών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για μένα πάντως, ο όρος "αυτοφωράκιας" ήταν ο πιο εύστοχος χαρακτηρισμός που έχω διαβάσει για τον Πολάκη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 17:06Τον Πολάκη στην προκειμένη περίπτωση εννοούσα, αλλά ναι, και οι δυο είναι οι "αυτοφωράκηδες" των δυο κομμάτων.Rakomelofronas έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:56 Ποιον από τους δύο εννοείς;
Ο Γεωργιάδης δεν είναι τόσο αηδιαστικος αλλά η λειτουργία τους είναι παρεμφερης.![]()
Θα πρόσθετα το "αυτοφωράκιας εν αγνοία".
Ο Γεωργιάδης, μου δίνει την εντύπωση ότι έχει συνήθως σαφέστατη επίγνωση αυτού που κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όπως τα λες. Τάξεις μεγέθους σοβαρότερος ο αλέφαντος από τον αριστερό υπάνθρωποΕρμής έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:18 ο γιδογαμης κτηνιατρος ειναι το πρόσωπο της αριστεράς, αυτή ειναι η αριστερα, αυτο το πράγμα που βρωμάει τσιγάρο, ρακί και σκόρδο στο χνώτο της είναι η αριστερά, η βρωμιά στο μούσι και η μασχαλίλα, αυτό είναι η αριστερά. ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Το σκέφτηκα διεξοδικά και νομίζω πως πράγματι δεν θα φταίει ο Πολάκης αν κάποιος πυροβολήσει τον Γεωργιάδη 
To γκρουπούσκουλο δείχνει ότι ο Πολάκης είναι και πολιτικώς αμόρφωτος. Πρόκειται γιά όρο που χρησιμοποιεί η αριστερά κυρίως με τρόπο υποτιμητικό γιά ομάδα ατόμων επίσης τής αριστεράς αλλά σεχτεριζόντων, που είναι λίγοι στον αριθμό και χωρίς πολλές δυνατότητες. Το έλεγε κυρίως το ΚΚΕ, αλλά θυμάμαι το λέγαμε και στην ΠΜΣΠ το 1975 γιά το ΜΛ-ΚΚΕ. Τι σχέση έχουν αυτά με τον Γεωργιάδη, αδυνατώ να καταλάβω.
Η καταγωγή του όρου είναι γαλλική.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:18 ο γιδογαμης κτηνιατρος ειναι το πρόσωπο της αριστεράς, αυτή ειναι η αριστερα, αυτο το πράγμα που βρωμάει τσιγάρο, ρακί και σκόρδο στο χνώτο της είναι η αριστερά, η βρωμιά στο μούσι και η μασχαλίλα, αυτό είναι η αριστερά. ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- Golden Age
Άραγε εαν είχε κάνει τέτοια δήλωση πολιτικός (όχι υπουργός...) ή έστω πολίτης, που δεν ανήκε στο "συνταγματικό τόξο", τί θα γινόταν σήμερα;
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Συμφωνώ, χωρίς ειρωνεία. Χρειάζεται ισότιμη μεταχείριση όλων των κομμάτων του όχι του Ιουλίου 2015.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Philip Mortimer
Μήπως έχουμε ξεφύγει εντελώς πλέον σε αυτήν την μπανανια που ζούμε;
Με ποιο δικαίωμα τα λέει αυτά ο κύριος Πολάκης; Για ποιον λόγο δεν έχει γίνει χαμός από άποψη αντιδράσεων για τις δηλώσεις αυτές; Για ποιον λόγο δεν παρεμβαίνει ο νόμος;
Τι είδους ασυλία είναι αυτή;
Με ποιο δικαίωμα τα λέει αυτά ο κύριος Πολάκης; Για ποιον λόγο δεν έχει γίνει χαμός από άποψη αντιδράσεων για τις δηλώσεις αυτές; Για ποιον λόγο δεν παρεμβαίνει ο νόμος;
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μιθριδατισμός.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
- Golden Age
Μόνο εμείς δηλαδή.Rakomelofronas έγραψε: 22 Δεκ 2018, 12:06 Συμφωνώ, χωρίς ειρωνεία. Χρειάζεται ισότιμη μεταχείριση όλων των κομμάτων του όχι του Ιουλίου 2015.
Γιατί η ΝουΔούλα ανήκει στο ίδιο "τόξο" με τον Πολάκη και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ την κρατά και την χορεύει στο ταψί για σκάνδαλα. Η ΝΔ είναι ο λόγος υπάρξεως της αριστερής αυθαιρεσίας.Philip Mortimer έγραψε: 22 Δεκ 2018, 12:12 Μήπως έχουμε ξεφύγει εντελώς πλέον σε αυτήν την μπανανια που ζούμε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1094 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-