!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Rakomelofronas έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:56 Ποιον από τους δύο εννοείς;

Ο Γεωργιάδης δεν είναι τόσο αηδιαστικος αλλά η λειτουργία τους είναι παρεμφερης.
Τον Πολάκη στην προκειμένη περίπτωση εννοούσα, αλλά ναι, και οι δυο είναι οι "αυτοφωράκηδες" των δυο κομμάτων. :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

gassim έγραψε: 20 Δεκ 2018, 17:02 Ε καλά η προσπάθεια του Συριζα να ταυτίσει την ΝΔ με την ακροδεξιά απαιτεί να αναφέρονται οι Αδωνις και Βορίδης σε κάθε ευκαιρία.
Αντίστοιχα η ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί στον Καρανίκα και τον Πολάκη......

Ο πολίτης πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει όσο γίνεται τις τακτικές που έχουν υπαγορευτεί στα κόμματα απο τις ομάδες marketing και να τις αγνοεί.
Το μάρκετινγκ λειτουργεί σύμφωνα με το τάργκετ γκρουπ που θέλει ή μπορεί να επηρεάσει.
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση το ενδιαφέρον του πολιτικού μάρκετινγκ αφορά στον αριθμό και όχι στο βαθμό αντίληψης των δεκτών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 17:06
Rakomelofronas έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:56 Ποιον από τους δύο εννοείς;

Ο Γεωργιάδης δεν είναι τόσο αηδιαστικος αλλά η λειτουργία τους είναι παρεμφερης.
Τον Πολάκη στην προκειμένη περίπτωση εννοούσα, αλλά ναι, και οι δυο είναι οι "αυτοφωράκηδες" των δυο κομμάτων. :lol:
Για μένα πάντως, ο όρος "αυτοφωράκιας" ήταν ο πιο εύστοχος χαρακτηρισμός που έχω διαβάσει για τον Πολάκη. :lol:

Θα πρόσθετα το "αυτοφωράκιας εν αγνοία".

Ο Γεωργιάδης, μου δίνει την εντύπωση ότι έχει συνήθως σαφέστατη επίγνωση αυτού που κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:18 ο γιδογαμης κτηνιατρος ειναι το πρόσωπο της αριστεράς, αυτή ειναι η αριστερα, αυτο το πράγμα που βρωμάει τσιγάρο, ρακί και σκόρδο στο χνώτο της είναι η αριστερά, η βρωμιά στο μούσι και η μασχαλίλα, αυτό είναι η αριστερά. ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Όπως τα λες. Τάξεις μεγέθους σοβαρότερος ο αλέφαντος από τον αριστερό υπάνθρωπο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...........

https://twitter.com/JeronymoBoss/status ... 1581521921
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
John Dear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Dear »

Το σκέφτηκα διεξοδικά και νομίζω πως πράγματι δεν θα φταίει ο Πολάκης αν κάποιος πυροβολήσει τον Γεωργιάδη :p2:
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2018, 15:58Τι ειναι το γκρουπουσκουλο;
To γκρουπούσκουλο δείχνει ότι ο Πολάκης είναι και πολιτικώς αμόρφωτος. Πρόκειται γιά όρο που χρησιμοποιεί η αριστερά κυρίως με τρόπο υποτιμητικό γιά ομάδα ατόμων επίσης τής αριστεράς αλλά σεχτεριζόντων, που είναι λίγοι στον αριθμό και χωρίς πολλές δυνατότητες. Το έλεγε κυρίως το ΚΚΕ, αλλά θυμάμαι το λέγαμε και στην ΠΜΣΠ το 1975 γιά το ΜΛ-ΚΚΕ. Τι σχέση έχουν αυτά με τον Γεωργιάδη, αδυνατώ να καταλάβω.

Η καταγωγή του όρου είναι γαλλική.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:18 ο γιδογαμης κτηνιατρος ειναι το πρόσωπο της αριστεράς, αυτή ειναι η αριστερα, αυτο το πράγμα που βρωμάει τσιγάρο, ρακί και σκόρδο στο χνώτο της είναι η αριστερά, η βρωμιά στο μούσι και η μασχαλίλα, αυτό είναι η αριστερά. ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

:smt023 :smt023 :smt023
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Άραγε εαν είχε κάνει τέτοια δήλωση πολιτικός (όχι υπουργός...) ή έστω πολίτης, που δεν ανήκε στο "συνταγματικό τόξο", τί θα γινόταν σήμερα;
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Συμφωνώ, χωρίς ειρωνεία. Χρειάζεται ισότιμη μεταχείριση όλων των κομμάτων του όχι του Ιουλίου 2015.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Μήπως έχουμε ξεφύγει εντελώς πλέον σε αυτήν την μπανανια που ζούμε;

Με ποιο δικαίωμα τα λέει αυτά ο κύριος Πολάκης; Για ποιον λόγο δεν έχει γίνει χαμός από άποψη αντιδράσεων για τις δηλώσεις αυτές; Για ποιον λόγο δεν παρεμβαίνει ο νόμος;

Τι είδους ασυλία είναι αυτή;
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Μιθριδατισμός.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Rakomelofronas έγραψε: 22 Δεκ 2018, 12:06 Συμφωνώ, χωρίς ειρωνεία. Χρειάζεται ισότιμη μεταχείριση όλων των κομμάτων του όχι του Ιουλίου 2015.
Μόνο εμείς δηλαδή. :lol: Κατα τ' άλλα, το τόξο σας είναι που κάνει τέτοιες δηλώσεις.
Philip Mortimer έγραψε: 22 Δεκ 2018, 12:12 Μήπως έχουμε ξεφύγει εντελώς πλέον σε αυτήν την μπανανια που ζούμε;

Με ποιο δικαίωμα τα λέει αυτά ο κύριος Πολάκης; Για ποιον λόγο δεν έχει γίνει χαμός από άποψη αντιδράσεων για τις δηλώσεις αυτές; Για ποιον λόγο δεν παρεμβαίνει ο νόμος;

Τι είδους ασυλία είναι αυτή;
Γιατί η ΝουΔούλα ανήκει στο ίδιο "τόξο" με τον Πολάκη και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ την κρατά και την χορεύει στο ταψί για σκάνδαλα. Η ΝΔ είναι ο λόγος υπάρξεως της αριστερής αυθαιρεσίας.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Rakomelofronas έγραψε: 22 Δεκ 2018, 13:15 Μιθριδατισμός.
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”