!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Τι γίνεται παιδια; Πάμε καλά; :o :o :o

https://www.in.gr/2018/12/20/politics/k ... tha-ftaio/
Συνεχίζεται αμείωτος ο πόλεμος μεταξύ Αδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη.

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, και με αφορμή η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ «αν αύριο με πυροβολήσουν τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;», συνεχίζει να προκαλεί.
Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά την ανάρτησή του αποκαλώντας τον Άδων Γεωργιάδη «ακροδεξιό γκρουπούσκουλο» και προσθέτει: «αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω».

«Εγώ σε έχω αναφέρει πολύ περισσότερες φορές από τον Τσίπρα και έχω πάει κάτι χιλιάδες έγγραφα στους εισαγγελείς για τα έργα και τις ημέρες σου», γράφει ο Παύλος Πολάκης και κλείνει την ανάρτησή του με ένα υστερόγραφο: «μάλλον έχεις κόψει αλυσίδα πλέον».

Το βράδυ της Τρίτης (18.12.2018) κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στο κανάλι Kontra και με αφορμή την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως… ψάχνει αφορμές να τον αναφέρει στις ανακοινώσεις του και γι’ αυτό «αν αύριο, εμένα, με πυροβολήσουν, τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;».

«Αν κάνετε μια αναζήτηση στη Google και δείτε τις τελευταίες 40 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν όλες αναφορά σε εμένα, είναι σχεδόν αστείο. Για πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, πετάνε κι έναν Άδων Γεωργιάδη. Χθες (σ.σ. προχθες), ας πούμε, θέλουν να επιτεθούν στον Αλαφούζο και λένε: «όπως οι ανοησίες που λέει ο φίλος του κ. Γεωργιάδη, Άρης Πορτοσάλτε. Τσακώνονται ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλαφούζο και πρέπει να βρει τον τρόπο ο Τσίπρας να βάλει σε κάποιο σημείο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ωραία, κάθε μέρα λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άδωνις ακροδεξιά, ο Άδωνις το ένα, ο Άδωνις το άλλο. Αν αύριο, εμένα, με πυροβολήσουν, τρομοκράτες, δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Ποιος θα έχει, η Άνω Ραχούλα;», είπε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Τι ειναι το γκρουπουσκουλο;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Re: Πολάκης κατά Γεωργιάδη: Ακροδεξιό γκρουπούσκουλο, αν σε πυροβολήσουν εγώ θα φταίω

μπορεί να είναι όρος της ιατρικής επιστήμης - ας μην ξεχνάμε ότι ο κύριος υπουργός έχει και το ανάλογο πτυχίο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:01 μπορεί να είναι όρος της ιατρικής επιστήμης - ας μην ξεχνάμε ότι ο κύριος υπουργός έχει και το ανάλογο πτυχίο
Όπως και το "κοπι-παστέ" και το "ΧΙΒ". :g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Yochanan

ΧΙΒ?
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:15ΧΙΒ?
Έτσι ανέφερε ο Πολάκης τον HIV την άλλη φορά :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Στα Πολακικά ΧΙΒ= HIV. :lol:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Δεκ 2018, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ο γιδογαμης κτηνιατρος ειναι το πρόσωπο της αριστεράς, αυτή ειναι η αριστερα, αυτο το πράγμα που βρωμάει τσιγάρο, ρακί και σκόρδο στο χνώτο της είναι η αριστερά, η βρωμιά στο μούσι και η μασχαλίλα, αυτό είναι η αριστερά. ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Yochanan

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Τσιμπάτε με τον αυτοφωράκια; :)
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Ποιον από τους δύο εννοείς;

Ο Γεωργιάδης δεν είναι τόσο αηδιαστικος αλλά η λειτουργία τους είναι παρεμφερης.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2018, 16:01 μπορεί να είναι όρος της ιατρικής επιστήμης - ας μην ξεχνάμε ότι ο κύριος υπουργός έχει και το ανάλογο πτυχίο
Μπα, είναι κατ'αναλογία ευατού "μπόζο" -> μποζόνιο, "γκρούπι" -> γκρουπούσκουλο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Ε καλά η προσπάθεια του Συριζα να ταυτίσει την ΝΔ με την ακροδεξιά απαιτεί να αναφέρονται οι Αδωνις και Βορίδης σε κάθε ευκαιρία.
Αντίστοιχα η ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί στον Καρανίκα και τον Πολάκη......

Ο πολίτης πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει όσο γίνεται τις τακτικές που έχουν υπαγορευτεί στα κόμματα απο τις ομάδες marketing και να τις αγνοεί.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”