!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αξιζει να εχουμε στενη σχεση με το Ισραηλ?
Re: Αξιζει να εχουμε στενη σχεση με το Ισραηλ?
το Ισραηλ , η Κυπρος και η Ελλαδα ειναι τα μονα φυσικα αναχωματα απεναντι σε ενα ωκεανο ισλαμισμου ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μόνο που στην Τριπολιτσά οι Εβραίοι ήταν σύμμαχοι με τους Τούρκους και τους σφαξαμε και τους δύο. Αλλά οι ισραηλολαγνοι έχουμε πει παραδοσιακά έχουν μαύρα μεσάνυχτα από ιστοριαrunner έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:23Και πολύ καλά κάνει η Ελλάδα και η Κύπρος.
Είπαμε, οι τρεις αυτές χώρες έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Τις ιστορικά μακροχρόνιες μάχες των λαών τους ενάντια στο Ισλάμ και γενικά στους εξ΄ανατολάς κινδύνους και εχθρούς.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ή αυτό ή ο γόλδεν δεν είναι ένας τελευταίος χρυσαυγίτης αλλά μία φωτεινή διάνοια.nyxtovios έγραψε: 19 Μαρ 2025, 20:07Και απλά τυχαίνει οι συμμαχικές υποχρεώσεις μας να συμπτίπτουν με τα συμφέροντα του ΙσραήλGolden Age έγραψε: 19 Μαρ 2025, 20:05Όχι, απλά εσύ ζεις σε φανταστικό κόσμο. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε πάντοτε εντός του πλαισίου των συμμαχικών υποχρεώσεων. Τίποτε παραπάνω. Πολλές φορές μάλιστα είμαστε αρνητικοί ακόμη και απέναντι σε αυτές τις συμμαχικές υποχρεώσεις.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το Ισραήλ (μαζί με τις ΕΠΑ) κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γεμίσει ο τόπος (για την Ελλάδα μας ενδιαφέρει σε πρώτο και κύριο χρόνο)με μαυριδερούς, αλλά θέλει και λίγο μυαλό για να το καταλάβει κάποιος αυτό, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό αν κάποιος είναι τέρμα στόκος.nostromos έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:53 το Ισραηλ , η Κυπρος και η Ελλαδα ειναι τα μονα φυσικα αναχωματα απεναντι σε ενα ωκεανο ισλαμισμου ...
.
.
Στο μυαλό του θα μας δώσουν τη Μπόληsys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:03Ή αυτό ή ο γόλδεν δεν είναι ένας τελευταίος χρυσαυγίτης αλλά μία φωτεινή διάνοια.nyxtovios έγραψε: 19 Μαρ 2025, 20:07Και απλά τυχαίνει οι συμμαχικές υποχρεώσεις μας να συμπτίπτουν με τα συμφέροντα του ΙσραήλGolden Age έγραψε: 19 Μαρ 2025, 20:05
Όχι, απλά εσύ ζεις σε φανταστικό κόσμο. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε πάντοτε εντός του πλαισίου των συμμαχικών υποχρεώσεων. Τίποτε παραπάνω. Πολλές φορές μάλιστα είμαστε αρνητικοί ακόμη και απέναντι σε αυτές τις συμμαχικές υποχρεώσεις.![]()
Άμα στη Μπόλη Πατριάρχης γίνει ο Ελπιδοφόρος, μπορεί
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Meanwhile η πραγματικότητα:
Δεν μας παίρνουν τίποτα,
τους τα δίνουμε.
.
.
τους πακιστανους της γειτονιας σου το Ισραηλ τους εφερε μπετοβλακα ...?sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:07Το Ισραήλ (μαζί με τις ΕΠΑ) κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γεμίσει ο τόπος (για την Ελλάδα μας ενδιαφέρει σε πρώτο και κύριο χρόνο)με μαυριδερούς, αλλά θέλει και λίγο μυαλό για να το καταλάβει κάποιος αυτό, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό αν κάποιος είναι τέρμα στόκος.nostromos έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:53 το Ισραηλ , η Κυπρος και η Ελλαδα ειναι τα μονα φυσικα αναχωματα απεναντι σε ενα ωκεανο ισλαμισμου ...
Οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι ΕΠΑ εδώ και μερικές δεκαετίες.nostromos έγραψε: 21 Μαρ 2025, 17:03τους πακιστανους της γειτονιας σου το Ισραηλ τους εφερε μπετοβλακα ...?sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:07Το Ισραήλ (μαζί με τις ΕΠΑ) κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γεμίσει ο τόπος (για την Ελλάδα μας ενδιαφέρει σε πρώτο και κύριο χρόνο)με μαυριδερούς, αλλά θέλει και λίγο μυαλό για να το καταλάβει κάποιος αυτό, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό αν κάποιος είναι τέρμα στόκος.nostromos έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:53 το Ισραηλ , η Κυπρος και η Ελλαδα ειναι τα μονα φυσικα αναχωματα απεναντι σε ενα ωκεανο ισλαμισμου ...
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου βλαξ, δυστυχώς. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σε βρίσω πίσω, δεν υπάρχει λόγος νομίζω πλέον, ότι καταλαβαίνεις.
.
.
Εννοεις sub specie praesumptionis.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:25 Η αποψη μου γνωστη. Θεωρω το Ισραηλ ενα ΝεοΝαζιστικο μορφωμα με αποικιοκρατικη λογικη οπου οι πολιτες του θεωρουνε οτι ειναι de facto ανωτεροι απο ολους τους υπολοιπους.
Το Ισραήλ είναι σαν τον Λεμπρόν Τζειμς, και εμείς σαν τον 15ο παίκτη του πάγκου. Μικρή σημασία έχει το τι θέλουμε η δεν θελουμε εμείς. Δεν είναι καθόλου στο χέρι μας. Άμα θέλουν να φτιάξουν αγωγό Ισραήλ-Κύπρο-Ελλάδας θα το κάνουν, αν θέλουν να αφήσουν τους Τούρκους να πάρουν μεγάλη ΑΟΖ θα το κάνουν. Καλό θα ήταν να έχουμε καλή σχέση μαζί τους θεωρητικά, αλλά πρακτικά δεν εξαρτάται αυτή η σχέση από τα θέλω τα δικα μας, αλλά από τα θέλω τα δικά τους.
Όντως, Η Ελλάδα, η Κύπρος και το Ισραήλ είναι οι τελευταίες ελπίδες του δυτικού κόσμου για να καταρρεύσει η λαίλαπα του ισλαμισμού.
Δυστυχώς εμείς και η Κύπρος γεμίσαμε στρακαστρούκες, αριστεριτζήδες και ισλαμολάγνους με αποτέλεσμα από διώκτες και πολέμιους του ισλάμ τους προηγούμενους αιώνες να καταντήσουμε να κωλοτριβόμαστε με τους αλλαχμπαράκηδες.
Μόνο το ηρωικό Ισραήλ βαστάει ακόμα.
Δυστυχώς εμείς και η Κύπρος γεμίσαμε στρακαστρούκες, αριστεριτζήδες και ισλαμολάγνους με αποτέλεσμα από διώκτες και πολέμιους του ισλάμ τους προηγούμενους αιώνες να καταντήσουμε να κωλοτριβόμαστε με τους αλλαχμπαράκηδες.
Μόνο το ηρωικό Ισραήλ βαστάει ακόμα.
μην βαζεις στοιχημα για το τι εισαι ... τελος παντων η αποψη σου δεν ενδιαφερει κανεναsys3x έγραψε: 21 Μαρ 2025, 19:00Οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι ΕΠΑ εδώ και μερικές δεκαετίες.nostromos έγραψε: 21 Μαρ 2025, 17:03τους πακιστανους της γειτονιας σου το Ισραηλ τους εφερε μπετοβλακα ...?sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 14:07
Το Ισραήλ (μαζί με τις ΕΠΑ) κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γεμίσει ο τόπος (για την Ελλάδα μας ενδιαφέρει σε πρώτο και κύριο χρόνο)με μαυριδερούς, αλλά θέλει και λίγο μυαλό για να το καταλάβει κάποιος αυτό, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό αν κάποιος είναι τέρμα στόκος.
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου βλαξ, δυστυχώς. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σε βρίσω πίσω, δεν υπάρχει λόγος νομίζω πλέον, ότι καταλαβαίνεις.
- Golden Age
Έλα ο άνθρωπος πιστεύει ότι για την οικονομική μετανάστευση απο το Πακιστάν φταίει η....εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Άντε βγάλε άκρη...nostromos έγραψε: 22 Μαρ 2025, 00:20μην βαζεις στοιχημα για το τι εισαι ... τελος παντων η αποψη σου δεν ενδιαφερει κανεναsys3x έγραψε: 21 Μαρ 2025, 19:00Οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι ΕΠΑ εδώ και μερικές δεκαετίες.nostromos έγραψε: 21 Μαρ 2025, 17:03
τους πακιστανους της γειτονιας σου το Ισραηλ τους εφερε μπετοβλακα ...?
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ενω εσυ που πιστευεις οτι φταιει η woke αριστερα εισαι καλυτεροςGolden Age έγραψε: 22 Μαρ 2025, 00:31Έλα ο άνθρωπος πιστεύει ότι για την οικονομική μετανάστευση απο το Πακιστάν φταίει η....εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Άντε βγάλε άκρη...nostromos έγραψε: 22 Μαρ 2025, 00:20μην βαζεις στοιχημα για το τι εισαι ... τελος παντων η αποψη σου δεν ενδιαφερει κανεναsys3x έγραψε: 21 Μαρ 2025, 19:00
Οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι ΕΠΑ εδώ και μερικές δεκαετίες.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-