!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αξιζει να εχουμε στενη σχεση με το Ισραηλ?
- taxalata xalasa
Re: Αξιζει να εχουμε στενη σχεση με το Ισραηλ?
δηλαδή, πόσο στενότερη σχέση;
όταν σε διαβάζει ο ιουδαιοπαπάς σε στέλνει στα κόλπα του εβραίου αβραάμ... ούτε στον Άδες, ουτε στα Ηλύσια... ντου γρού στον Αβρααμ...
πόσο στενότερη δηλαδή;
όταν σε διαβάζει ο ιουδαιοπαπάς σε στέλνει στα κόλπα του εβραίου αβραάμ... ούτε στον Άδες, ουτε στα Ηλύσια... ντου γρού στον Αβρααμ...
πόσο στενότερη δηλαδή;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Dwarven Blacksmith
Αλήθεια; εγώ θα σε παραπέμψω σε μια άλλη σελίδα της Wikipedia.Scouser έγραψε: 19 Μαρ 2025, 21:54Δεν είναι μουρλό το να θες να πάρεις μαζί σου στον τάφο σου τους δολοφόνους σου, εκτός φυσικά αν είσαι πολύ καλός χριστιανός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2025, 21:26Προσωπικά αρνούμαι να σκεφτώ ο,τιδήποτε με βάση το τι θα κάνει ένας μουρλός. Το παραμικρό. Δεν βγάζει νόημα, που οδηγεί αυτό, πουθενά.Scouser έγραψε: 19 Μαρ 2025, 21:23
Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν και που θα τα ρίξουν, ξέρω ότι είμαστε πολύ κοντά και για διάφορους λόγους, το τι θα σκεφτεί για εμάς ''ο Παγκόσμιος Νότος'' δεν θα είναι ούτε υποσημείωση afterthought σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία η ψυχική κατάσταση αυτού που θα πατήσει το κουμπί, σημασία έχει ότι σενάριο ''καταστροφή του Ισραήλ'' χωρίς να αρχίσουν να σκάνε μανιτάρια σε όλη τη Μέση Ανατολή δεν υπάρχει.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nero_Decree
Δεν νομίζω ότι έγραψα πουθενά πως θα ρίξουν πυρηνικά στους δικούς τους. Αλλά Τεχεράνη, Άγκυρα, Καϊρο, Δαμασκός, που υποθέτω θα είναι οπωσδήποτε μέλη της όποιας συμμαχίας θα καταφέρει επιτυχώς να επαναλάβει το Ολοκαύτωμα, δεν πρόκειται να επιβιώσουν για να χαρούν το κατόρθωμά τους. Επίσης υπάρχει κάποια πιθανότητα αφού πέσουν οι πρώτες βόμβες να πειστούν να σταματήσουν για να αποφύγουν την ολοσχερή εξαφάνιση των δικών τους χωρών, οπότε να μην ολοκληρωθεί το σχέδιο. Δεν ξέρω τι στοκ διαθέτει το Ισραήλ, αλλά δεν νομίζω να είναι μόνο καμιά δεκαριά βόμβες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2025, 22:08Αλήθεια; εγώ θα σε παραπέμψω σε μια άλλη σελίδα της Wikipedia.Scouser έγραψε: 19 Μαρ 2025, 21:54Δεν είναι μουρλό το να θες να πάρεις μαζί σου στον τάφο σου τους δολοφόνους σου, εκτός φυσικά αν είσαι πολύ καλός χριστιανός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2025, 21:26
Προσωπικά αρνούμαι να σκεφτώ ο,τιδήποτε με βάση το τι θα κάνει ένας μουρλός. Το παραμικρό. Δεν βγάζει νόημα, που οδηγεί αυτό, πουθενά.Αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία η ψυχική κατάσταση αυτού που θα πατήσει το κουμπί, σημασία έχει ότι σενάριο ''καταστροφή του Ισραήλ'' χωρίς να αρχίσουν να σκάνε μανιτάρια σε όλη τη Μέση Ανατολή δεν υπάρχει.
Τέλος πάντων, όπως και να' χει το πράγμα, επιστρέφω εκεί που ξεκίνησε η συζήτηση: Δεν έχει νόημα να συζητάμε για το τι θα σκεφτεί ο οποιοσδήποτε για εμάς στο απίθανο σενάριο καταστροφής του Ισραήλ, γιατί τα παρεπόμενα ενός τέτοιου σεναρίου ειδικά για χώρες της περιοχής, όπως η Ελλάδα, θα καθιστούν εκ των πραγμάτων άνευ οποιασδήποτε ουσίας τέτοιες ανησυχίες. Οπότε βρες κάποιο άλλο λόγο για τον οποίο δεν αξίζει να έχουμε στενή σχέση με το Ισραήλ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Ή μπορώ απλά να αποδεχτώ ότι δεν θα σε πείσω.
Ναι αλλά με την αντιπολίτευση στο Νετανιαχου
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Rogue state με ατομικες που θελει να επιβιωσει. Θα σε αντιμετωπισουν αντιστοιχαScouser έγραψε: 19 Μαρ 2025, 22:43Δεν νομίζω ότι έγραψα πουθενά πως θα ρίξουν πυρηνικά στους δικούς τους. Αλλά Τεχεράνη, Άγκυρα, Καϊρο, Δαμασκός, που υποθέτω θα είναι οπωσδήποτε μέλη της όποιας συμμαχίας θα καταφέρει επιτυχώς να επαναλάβει το Ολοκαύτωμα, δεν πρόκειται να επιβιώσουν για να χαρούν το κατόρθωμά τους. Επίσης υπάρχει κάποια πιθανότητα αφού πέσουν οι πρώτες βόμβες να πειστούν να σταματήσουν για να αποφύγουν την ολοσχερή εξαφάνιση των δικών τους χωρών, οπότε να μην ολοκληρωθεί το σχέδιο. Δεν ξέρω τι στοκ διαθέτει το Ισραήλ, αλλά δεν νομίζω να είναι μόνο καμιά δεκαριά βόμβες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2025, 22:08Αλήθεια; εγώ θα σε παραπέμψω σε μια άλλη σελίδα της Wikipedia.Scouser έγραψε: 19 Μαρ 2025, 21:54
Δεν είναι μουρλό το να θες να πάρεις μαζί σου στον τάφο σου τους δολοφόνους σου, εκτός φυσικά αν είσαι πολύ καλός χριστιανός.Αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία η ψυχική κατάσταση αυτού που θα πατήσει το κουμπί, σημασία έχει ότι σενάριο ''καταστροφή του Ισραήλ'' χωρίς να αρχίσουν να σκάνε μανιτάρια σε όλη τη Μέση Ανατολή δεν υπάρχει.
Τέλος πάντων, όπως και να' χει το πράγμα, επιστρέφω εκεί που ξεκίνησε η συζήτηση: Δεν έχει νόημα να συζητάμε για το τι θα σκεφτεί ο οποιοσδήποτε για εμάς στο απίθανο σενάριο καταστροφής του Ισραήλ, γιατί τα παρεπόμενα ενός τέτοιου σεναρίου ειδικά για χώρες της περιοχής, όπως η Ελλάδα, θα καθιστούν εκ των πραγμάτων άνευ οποιασδήποτε ουσίας τέτοιες ανησυχίες. Οπότε βρες κάποιο άλλο λόγο για τον οποίο δεν αξίζει να έχουμε στενή σχέση με το Ισραήλ.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Οι Έλληνες soft;Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 19:07 Η οι Ισραηλινοι θα λενε "ας πιασουμε ως κοροιδο αυτους τους soft ελληνες" και θα μας κοιτανε με αυτο το βλεμα "ξες ποσα παιδια σφαγιασα στον πολεμο? Προσεχε κακομοιρη μου μην αγνοησεις το deal"
Τι αρλούμπες γράφεις ρε φίλε.
Η Ελλάδα βλέπεις δεν έχει πολεμικό παρελθόν σαν χώρα ούτε διαθέτει στρατό και θα.......φοβηθεί το Ισραήλ.
Σημειωτέον, το Ισραήλ διαθέτει καλή πολεμική αεροπορία και καλή αντικατασκοπεία. Στα υπόλοιπα δεν τραβάει.
Το ότι κάποιες φορές, όχι πάντα, επικρατεί οφείλεται στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι του είναι άμπαλοι.
-
Στρακαστρουκας
Λογω ΗΠΑ και τα δυο βεβαιαrunner έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:01Οι Έλληνες soft;Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 19:07 Η οι Ισραηλινοι θα λενε "ας πιασουμε ως κοροιδο αυτους τους soft ελληνες" και θα μας κοιτανε με αυτο το βλεμα "ξες ποσα παιδια σφαγιασα στον πολεμο? Προσεχε κακομοιρη μου μην αγνοησεις το deal"
Τι αρλούμπες γράφεις ρε φίλε.
Η Ελλάδα βλέπεις δεν έχει πολεμικό παρελθόν σαν χώρα ούτε διαθέτει στρατό και θα.......φοβηθεί το Ισραήλ.
Σημειωτέον, το Ισραήλ διαθέτει καλή πολεμική αεροπορία και καλή αντικατασκοπεία. Στα υπόλοιπα δεν τραβάει.
Το ότι κάποιες φορές, όχι πάντα, επικρατεί οφείλεται στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι του είναι άμπαλοι.
Μάλιστα.
Και κάτω από αυτές τις συνθήκες το κράτος αυτό θα είναι σε θέση να απειλήσει τον οποιονδήποτε;
Καλά κρασιά.
Παρεμποπτόντως, κανέναν δεν έχει σφάξει ο ισραηλινός στρατός. Οι σφαγές, οι βιασμοί και οι ασπίδες με αμάχους είναι γνωστές τακτικές των φίλων σας των Παλαιστινίων και γενικά των αλλαχμπαράκηδων.
-
Στρακαστρουκας
Σε ποιο συμπαν ζεις? Αθλια πληροφορημενος. Ο ορισμος του Ισραηλολαγνου δηλαδηrunner έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:07Μάλιστα.
Και κάτω από αυτές τις συνθήκες το κράτος αυτό θα είναι σε θέση να απειλήσει τον οποιονδήποτε;
Καλά κρασιά.
Παρεμποπτόντως, κανέναν δεν έχει σφάξει ο ισραηλινός στρατός. Οι σφαγές, οι βιασμοί και οι ασπίδες με αμάχους είναι γνωστές τακτικές των φίλων σας των Παλαιστινίων και γενικά των αλλαχμπαράκηδων.
Ναι, όντως, δεν έχω σωστή πληροφόρηση από τον Ριζοσπάστη, τη Haaretz και τη Χαμάς.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 23:13 Σε ποιο συμπαν ζεις? Αθλια πληροφορημενος. Ο ορισμος του Ισραηλολαγνου δηλαδη
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και πολύ καλά κάνει η Ελλάδα και η Κύπρος.
Είπαμε, οι τρεις αυτές χώρες έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Τις ιστορικά μακροχρόνιες μάχες των λαών τους ενάντια στο Ισλάμ και γενικά στους εξ΄ανατολάς κινδύνους και εχθρούς.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μην κρίνεις απο τον εαυτό σου και την ισλαμολαγνεία σουΣτρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 19:23vantono έγραψε: 19 Μαρ 2025, 19:20Φυσικά και θέλω το μόνο προηγμένο και προοδευτικό κράτος που κατάφερε να ανθίσει/ακμάσει σε ενα γεωγραφικό σημείο πραγματική φονταμενταλιστική σκατότρυπα, αυτο που λεμε Μ.Ανατολήnyxtovios έγραψε: 19 Μαρ 2025, 17:51
Το έχουμε εμπεδώσει ρε δικε μου.
Θες Ισραήλ το καταλάβαμε.
Χειρότερα από το στυγιο με τα αεροπλάνα έχεις καταντήσει.![]()
Το Ισραηλ αναλογικά με αυτά που εχει πετύχει, στο γεωγραφικό σημείο που τα εχει πετύχει (με γειτονες ακραία συντηρητικούς, αναχρονιστικους, 500 χρονια πισω, και φυσικά διαχρονικά εχθρικούς προς το Ισραηλ) ειναι ενα κοινωνικοπολιτικό θαύμα!![]()
Ειναι ενα πανέμορφο μικρό λουλουδάκι που σκάει μύτη στη γωνιά μιας βιομηχανικής τσιμεντούπολης τιγκα στα απορρίμματα, που δεν εχει ιχνος πράσινου.
Ειναι όαση στην έρημο.
Είναι το κεράκι λεβάντας με άνθη αγριοκέρασου και εκχύλισμα λευκής ορχιδέας που ξέχασε αναμμένο η γκόμενά σου οταν εφυγε απ' το σπιτι, που σιγοκαίει σε μια άκρη του σπιτιού σου και κανει ολο το χωρο να μοσχοβολάει, έναν χώρο που αράζεις με τους φιλους σου και παίζετε pro και ο χώρος βρωμάει κλανίλα, αρχιδίλα και καλτσίλα. Αλλά το κεράκι εκει, αγέρωχο παλεύει με τη μπόχα και την κερδίζει.
Αυτο ειναι το Ισραηλ!
Και οσους τους χαλάει, ξυδάκι![]()
Δεν ηξερα οτι τα κερακια λεβαντας με ανθη αγριοκερασου και εκχύλισμα λευκής ορχιδέας σφαγιαζουν δεκαδες χιλιαδες παιδια. Οπαδος του Ισραηλ αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι. Ειναι οι περιτομες? Ειναι οι εβραικες γιορτες που(σχεδον)ολες γιορταζουν τις σφαγες αλλοθρησκων? Ειναι η αποικιοκρατικη αντιληψη του δικαιωματος να σφαξουμε και να κλεψουμε τα εδαφη του αλλου? Ειναι η Ντανα ιντερνατιοναλ? Τι ειναι?
Οι περιτομές χαρακτηρίζουν περισσότερο τους μουσουλμάνους, που σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι πληθυσμιακά περισσότεροι απο τους εβραίους.
Για τη Ντανάρα ναι, σχετικά κοντά πέφτεις. Ναι, Ισραηλάρα με τα μπούνια διότι εβγαλε μια Ντάνα σε εποχες μαλιστα που με το ζόρι τολμούσαν να βγουν Ντάνες ακομα και στην Ελλάδα και σε ολο το δυτικό κοσμο
Για τα μουσλίμια που λατρεύεις δεν το συζητώ καν. Τωρα που μιλάμε, αν ειχαν ταράτσες και δεν τους τις ειχαν διαλύσει ολες οι εβραίοι, ακομα Ντάνες και πούστηδες θα εστελναν για ελευθερη πτωση απο αυτες
Η Ελλάδα είναι ο πιο σύμμαχος του Ισραήλ σε όλα
Νέο όριο ψεκιας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος