!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αξιζει να εχουμε στενη σχεση με το Ισραηλ?
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αξιζει να εχουμε στενη σχεση με το Ισραηλ?
Η αποψη μου γνωστη. Θεωρω το Ισραηλ ενα ΝεοΝαζιστικο μορφωμα με αποικιοκρατικη λογικη οπου οι πολιτες του θεωρουνε οτι ειναι de facto ανωτεροι απο ολους τους υπολοιπους. Τετοια καθεστωτα δεν μπορεις να τα εμπιστευτεις γιατι σε θεωρουνε ως κατωτερο και θα προσπαθησουν να σε εκμεταλλευτουνε. Αλλα εστω οτι η αποψη μου δεν εχει σημασια. Γιατι πιστευετε οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με το Ισραηλ? Θα μας δωσουνε την Πολη? Θα μας βραβευσουν οι Αμερικανοι? Θα την πουμε στους woke αριστερουληδες?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Re: Αξιζει να εχουμε στενη σχεση με το Ισραηλ?
Δεκτή η άποψη σου.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:25 Η αποψη μου γνωστη. Θεωρω το Ισραηλ ενα ΝεοΝαζιστικο μορφωμα με αποικιοκρατικη λογικη οπου οι πολιτες του θεωρουνε οτι ειναι de facto ανωτεροι απο ολους τους υπολοιπους. Τετοια καθεστωτα δεν μπορεις να τα εμπιστευτεις γιατι σε θεωρουνε ως κατωτερο και θα προσπαθησουν να σε εκμεταλλευτουνε. Αλλα εστω οτι η αποψη μου δεν εχει σημασια. Γιατι πιστευετε οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με το Ισραηλ? Θα μας δωσουνε την Πολη? Θα μας βραβευσουν οι Αμερικανοι? Θα την πουμε στους woke αριστερουληδες?
Να κάνω μερικές απλές ερωτήσεις: Τι θεωρείς πως είναι η Τουρκία; Πως την αξιολογείς; Το καθεστώς του Ταγίπ είναι εμπιστεύσιμο; Μας βλέπουν ως ίσους και φιλικά; Αποτελούν απειλή για την Ελλάδα, τον ελληνισμό και τους Έλληνες; Αν η Τουρκία τα έχει σπάσει με το Ισραήλ και είναι εχθρική προς εμάς, μήπως έχει νόημα μία στενή σχέση με το Ισραήλ, με δεδομένο κιόλας ότι έχει την αμέριστη και διαχρονική στήριξη των ΗΠΑ;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Τι εννοείς Βίρνα; μίλα ψεκάθαρα, θέλεις να έχουμε καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ τον Ντράμπφ; αυτό θέλεις;Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:29Δεκτή η άποψη σου.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:25 Η αποψη μου γνωστη. Θεωρω το Ισραηλ ενα ΝεοΝαζιστικο μορφωμα με αποικιοκρατικη λογικη οπου οι πολιτες του θεωρουνε οτι ειναι de facto ανωτεροι απο ολους τους υπολοιπους. Τετοια καθεστωτα δεν μπορεις να τα εμπιστευτεις γιατι σε θεωρουνε ως κατωτερο και θα προσπαθησουν να σε εκμεταλλευτουνε. Αλλα εστω οτι η αποψη μου δεν εχει σημασια. Γιατι πιστευετε οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με το Ισραηλ? Θα μας δωσουνε την Πολη? Θα μας βραβευσουν οι Αμερικανοι? Θα την πουμε στους woke αριστερουληδες?
Να κάνω μερικές απλές ερωτήσεις: Τι θεωρείς πως είναι η Τουρκία; Πως την αξιολογείς; Το καθεστώς του Ταγίπ είναι εμπιστεύσιμο; Μας βλέπουν ως ίσους και φιλικά; Αποτελούν απειλή για την Ελλάδα, τον ελληνισμό και τους Έλληνες; Αν η Τουρκία τα έχει σπάσει με το Ισραήλ και είναι εχθρική προς εμάς, μήπως έχει νόημα μία στενή σχέση με το Ισραήλ, με δεδομένο κιόλας ότι έχει την αμέριστη και διαχρονική στήριξη των ΗΠΑ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν είναι η άποψή σου, είναι η πραγματικότητα.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:25 Η αποψη μου γνωστη. Θεωρω το Ισραηλ ενα ΝεοΝαζιστικο μορφωμα με αποικιοκρατικη λογικη οπου οι πολιτες του θεωρουνε οτι ειναι de facto ανωτεροι απο ολους τους υπολοιπους. Τετοια καθεστωτα δεν μπορεις να τα εμπιστευτεις γιατι σε θεωρουνε ως κατωτερο και θα προσπαθησουν να σε εκμεταλλευτουνε. Αλλα εστω οτι η αποψη μου δεν εχει σημασια. Γιατι πιστευετε οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με το Ισραηλ? Θα μας δωσουνε την Πολη? Θα μας βραβευσουν οι Αμερικανοι? Θα την πουμε στους woke αριστερουληδες?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
το ισραηλ μαζι με το κατι σαν χωρα θα παψει να υπαρχει την επομενη δεκαετια λογω της ισλαμοποιησης 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Από ποιον θα ήταν το νήμα,από το γνωστό κλάψα, ήμουν σίγουρος. 
-
Στρακαστρουκας
To μονο θεμα που εχουμε με τους Τουρκους ειναι το θεμα της Κυπρου που δεν ειναι και 100% δικο μας θεμα απλα υποστηριζουμε την Λευκωσια. Στο Αιγαιο μας συμφερει η κατασταση οπως ειναι(εχουμε ολα τα νησια υπο τον ελεγχο μας). Οποιαδηποτε αλλαγη θα ειναι σε βαρος μας. Αρα δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα απο καποιον πολεμο. Τι σε κανει ομως να πιστευεις οτι οταν ελθει η ωρα θα πολεμησουν οι Ισραηλινοι στο πλευρο μας? Εγω σου λεω αλλο σεναριο. Εστω οτι οι Ισραηλινοι/Αμερικανοι μας σερνουν σε πολεμο εναντιον της Τουρκιας για δικα τους συμφεροντα. Τι θα κερδισουμε εμεις?Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:29Δεκτή η άποψη σου.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:25 Η αποψη μου γνωστη. Θεωρω το Ισραηλ ενα ΝεοΝαζιστικο μορφωμα με αποικιοκρατικη λογικη οπου οι πολιτες του θεωρουνε οτι ειναι de facto ανωτεροι απο ολους τους υπολοιπους. Τετοια καθεστωτα δεν μπορεις να τα εμπιστευτεις γιατι σε θεωρουνε ως κατωτερο και θα προσπαθησουν να σε εκμεταλλευτουνε. Αλλα εστω οτι η αποψη μου δεν εχει σημασια. Γιατι πιστευετε οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με το Ισραηλ? Θα μας δωσουνε την Πολη? Θα μας βραβευσουν οι Αμερικανοι? Θα την πουμε στους woke αριστερουληδες?
Αξίζει απλώς στην Ελλάδα πολλές φορές υπερβάλουμε με στους στενούς συμμάχους και καταλήγουμε γλύφτρες και κάνουμε όπως η πόρνη στον νταβατζή Μέτρο θέλει Αυτή την στιγμή γεωπολιτικά Ελλάδα και Ισραήλ έχουν αναπτύξει στενή σχέση Θα μπορούσε και άλλη ειδικά σε θέματα τεχνολογίας αλλά θέλει προσεκτικές κινήσει γιατί το Ισραήλ είναι και loose canon αυτήν την στιγμή
Αντίστοιχες σημαντικές σχέσεις είναι με Σαουδική Αραβία ΗΑΕ και Αιγυπτο . Είναι πακέτο με το Ισραήλ όλο αυτό .ΤΑ ΗΑΕ έχουν ρίξει χρήμα με διάφορα fund στην Ελλάδα και στην δύσκολη το 2020 και μια μοίρα έστειλαν στην Κρήτη με μιράζ και πλοία γεμάτα ανταλλακτίκα για τον στόλο και την αεροπορία έστειλαν.
Αντίστοιχες σημαντικές σχέσεις είναι με Σαουδική Αραβία ΗΑΕ και Αιγυπτο . Είναι πακέτο με το Ισραήλ όλο αυτό .ΤΑ ΗΑΕ έχουν ρίξει χρήμα με διάφορα fund στην Ελλάδα και στην δύσκολη το 2020 και μια μοίρα έστειλαν στην Κρήτη με μιράζ και πλοία γεμάτα ανταλλακτίκα για τον στόλο και την αεροπορία έστειλαν.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Εδώ κάνεις λάθος Λόγω Τουρκίας (για την ακρίβεια φόβου της ) δε ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και δεν βγάζουμε λεφτά από αυτά.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:39To μονο θεμα που εχουμε με τους Τουρκους ειναι το θεμα της Κυπρου που δεν ειναι και 100% δικο μας θεμα απλα υποστηριζουμε την Λευκωσια. Στο Αιγαιο μας συμφερει η κατασταση οπως ειναι(εχουμε ολα τα νησια υπο τον ελεγχο μας). Οποιαδηποτε αλλαγη θα ειναι σε βαρος μας. Αρα δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα απο καποιον πολεμο. Τι σε κανει ομως να πιστευεις οτι οταν ελθει η ωρα θα πολεμησουν οι Ισραηλινοι στο πλευρο μας? Εγω σου λεω αλλο σεναριο. Εστω οτι οι Ισραηλινοι/Αμερικανοι μας σερνουν σε πολεμο εναντιον της Τουρκιας για δικα τους συμφεροντα. Τι θα κερδισουμε εμεις?Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:29Δεκτή η άποψη σου.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:25 Η αποψη μου γνωστη. Θεωρω το Ισραηλ ενα ΝεοΝαζιστικο μορφωμα με αποικιοκρατικη λογικη οπου οι πολιτες του θεωρουνε οτι ειναι de facto ανωτεροι απο ολους τους υπολοιπους. Τετοια καθεστωτα δεν μπορεις να τα εμπιστευτεις γιατι σε θεωρουνε ως κατωτερο και θα προσπαθησουν να σε εκμεταλλευτουνε. Αλλα εστω οτι η αποψη μου δεν εχει σημασια. Γιατι πιστευετε οτι πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με το Ισραηλ? Θα μας δωσουνε την Πολη? Θα μας βραβευσουν οι Αμερικανοι? Θα την πουμε στους woke αριστερουληδες?
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τη δική μου άποψη πάντως, την έχω εκφράσει εδώ viewtopic.php?p=3904976#p3904976
Όχι απλά "στενή σχέση με το Ισραήλ", στενή σχέση ΜΌΝΟ με το Ισραήλ
Όχι απλά "στενή σχέση με το Ισραήλ", στενή σχέση ΜΌΝΟ με το Ισραήλ
-
Στρακαστρουκας
Αυτο γιατι ελεγχουμε ολα τα νησια της περιοχης. Το βασικο πραγμα το εχουμε κερδισει. Το ποιος κανει εξωρυξεις κτλπ ειναι μικρης σημασιας. Αντιδρουμε για εθνικιστικους λογους να κανουμε συνεκμεταλλευση με τους Τουρκους και τελικα θα κανουμε συνεκμεταλλευση με....τους Αμερικανουςhades έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:41Εδώ κάνεις λάθος Λόγω Τουρκίας (για την ακρίβεια φόβου της ) δε ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και δεν βγάζουμε λεφτά από αυτά.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:39To μονο θεμα που εχουμε με τους Τουρκους ειναι το θεμα της Κυπρου που δεν ειναι και 100% δικο μας θεμα απλα υποστηριζουμε την Λευκωσια. Στο Αιγαιο μας συμφερει η κατασταση οπως ειναι(εχουμε ολα τα νησια υπο τον ελεγχο μας). Οποιαδηποτε αλλαγη θα ειναι σε βαρος μας. Αρα δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα απο καποιον πολεμο. Τι σε κανει ομως να πιστευεις οτι οταν ελθει η ωρα θα πολεμησουν οι Ισραηλινοι στο πλευρο μας? Εγω σου λεω αλλο σεναριο. Εστω οτι οι Ισραηλινοι/Αμερικανοι μας σερνουν σε πολεμο εναντιον της Τουρκιας για δικα τους συμφεροντα. Τι θα κερδισουμε εμεις?Λεγεών έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:29
Δεκτή η άποψη σου.
Συνεκπαίδευση έχουν κάνει η Π.Α και η Ισραηλινή αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Τουρκία.
-
Jolly Roger_
Καλά να τα έχουμε εκεί που τα συμφέροντά μας δεν συγκρούονται. Στην Αίγυπτο πχ κι εμείς κι αυτοί βολευόμαστε με Σίσι, ενώ η Τουρκία θέλει Αδελφούς Μουσουλμάνους. Στη Συρία αντικειμενικά εμάς μας συνέφερε η κατάσταση με Άσαντ-Ιράν-Χεζμπολάχ, ενώ τους Ισραηλινούς όχι, και άνοιξαν το δρόμο στην Τουρκία (το ίδιο και στο αρμενικό). Γενικώς, στη Μ. Ανατολή είσαι σοβαρό κράτος αν είσαι μακιαβελικός, αν παίζεις τον έναν σου γείτονα κόντρα στον άλλο σε διάφορα μέτωπα. Αλλιώς δεν αποκτάς το σεβασμό κανενός. Ούτε με το να αυτοδιαφημίζεσαι ως το "στρατηγικό βάθος" κάποιου άλλου κράτους (αντιλαμβάνεται κανείς πόσο ατιμωτικό είναι αυτό, να λες πρακτικά ότι είσαι πρόξυ κάποιου γείτονά σου) αποκτάς σεβασμό.
Περίμενε οι Τούρκοι μας κάνουν τσαμπουκά και σε οικοπεδα που δεν συνορεύουμε .Εδώ πήγαν να κάνουν ζήτημα για οικόπεδα στο Ιόνιο Δεύτερον δεν θέλουν καν συνεκμετάλλευση οι Τούρκοι Για την πάρτη τους τα θέλουν Τρίτον απειλούν ανοικτά κατοικημένα νησιά με κατάληψη . Τέταρτον σε ότι κάνει η Ελλάδα παίρνουν αντίθετη θέση Σε οποιαδήποτε ήπειρο δεν θα υπήρχε καν θέμα με τα καλώδια διασύνδεσης ρεύματος .Ακόμα και αν υπήρχαν κόντρες για την ΑΟΖ κτλ Η Τουρκία κατέβασε στόλοΣτρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:47Αυτο γιατι ελεγχουμε ολα τα νησια της περιοχης. Το βασικο πραγμα το εχουμε κερδισει. Το ποιος κανει εξωρυξεις κτλπ ειναι μικρης σημασιας. Αντιδρουμε για εθνικιστικους λογους να κανουμε συνεκμεταλλευση με τους Τουρκους και τελικα θα κανουμε συνεκμεταλλευση με....τους Αμερικανουςhades έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:41Εδώ κάνεις λάθος Λόγω Τουρκίας (για την ακρίβεια φόβου της ) δε ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και δεν βγάζουμε λεφτά από αυτά.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Μαρ 2025, 16:39
To μονο θεμα που εχουμε με τους Τουρκους ειναι το θεμα της Κυπρου που δεν ειναι και 100% δικο μας θεμα απλα υποστηριζουμε την Λευκωσια. Στο Αιγαιο μας συμφερει η κατασταση οπως ειναι(εχουμε ολα τα νησια υπο τον ελεγχο μας). Οποιαδηποτε αλλαγη θα ειναι σε βαρος μας. Αρα δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα απο καποιον πολεμο. Τι σε κανει ομως να πιστευεις οτι οταν ελθει η ωρα θα πολεμησουν οι Ισραηλινοι στο πλευρο μας? Εγω σου λεω αλλο σεναριο. Εστω οτι οι Ισραηλινοι/Αμερικανοι μας σερνουν σε πολεμο εναντιον της Τουρκιας για δικα τους συμφεροντα. Τι θα κερδισουμε εμεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hades την 19 Μαρ 2025, 16:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όχι, δεν αξίζει. Το Ισραήλ είναι τα μάτια και τα αυτιά των ΗΠΑ στην μέση ανατολή και επιπλέον, είναι ένα κράτος που διαπράττει γενοκτονία.
Δυστυχώς, τεράστιο μέρος του λαού του Ισραήλ έχει φάει την προπαγάνδα και νομίζει ότι εκείνο είναι το θύμα και όχι οι Παλαιστίνιοι.
Δυστυχώς, τεράστιο μέρος του λαού του Ισραήλ έχει φάει την προπαγάνδα και νομίζει ότι εκείνο είναι το θύμα και όχι οι Παλαιστίνιοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 146 Απαντήσεις