!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεύτερη φορά.

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Δεύτερη φορά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:32
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:23
Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:18 Το νήμα άνοιξε για συγκεκριμένο λόγο και με την ευκαιρία ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα γνώριζαν πολλοί αλλά καλό ήτανε να τα μάθουν.

Διότι είναι πολύ πιο σοβαρά από τα καργιολίκια και τις "κόντρες" που έχουμε εδώ μέσα.

Που σιγά τις κόντρες δηλαδή, αλλά λέμε.
Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.
1. Ως ειπώθηκε , αφού γνωρίζεις ποιος, μιλάς με το περιβάλλον του, γιατί μιλάμε για άτομο με σαφές θέμα.

2. Ένα εξώδικο.

Παρεμπιπτόντως, σε προσωπική διένεξη που είχα με ψυχοπαθητικη προσωπικότητα είχα την ατυχία και το περιβάλλον να έχει θέματα. Αναγκάστηκα να το πάω νομικά όπου του έσκισα το ταμτιριριμ. Αλλά σαφώς και θα προτιμούσα να μην χάσω χρόνο και προσωπική ηρεμία.
Δεν με αφορά το περιβάλλον του. Προφανώς τον έχει αποδεχτεί ως είναι. Άλλωστε αν τον δεις δεν τον κόβεις με τίποτα για τόσο σαλεμενο.

Το ν.2 είναι επικρατέστερο. Ή κάποια "τακτική Blitzkrieg" αν κριθεί αναγκαίο.
Προφανώς και δε σε αφορά. Αλλά σε αφορά να λήξει νομίζω.

Αλλιως πρώτα εξώδικο. Με σαφή προειδοποίηση πως αν ξαναενοχλησει θα ασκήσεις όλα τα ένδικα μέσα.

Και στο καπάκι αγωγή - η αναφορά για παιδεραστία στον σύλλογο είναι νόμικα βάσιμη αιτία. Θα παρακαλάει να τον αφήσεις ήσυχο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

πήζον bot έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:38
Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:31
Γιατί είναι οφ τόπικ?
:hammer: :fp:
:roll:

ζητάω βοήθεια κοινού αν δεν μπορείς εσύ να με βοηθήσεις
έχει γίνει το κεφάλι μου καζάνι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:45 Εγώ είχα γράψει στην Γαλή κάποιες σελίδες πίσω δυο ποστάκια. Που αφορούσαν την ιδια. Απευθυνόμουν με αυτά που έγραφα στην ίδια. Και τα εννοούσα με όλη την ειλικρίνεια.

Είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Και είναι άσχημη η συμπεριφορά της απέναντι σε όλο σχεδόν το φόρουμ

Εγώ καταλαβαίνω οτι μπορεί να υπάρχουν πράγματα που να την απασχολούν (δεν ειρωνεύομαι όπως και δεν δικαιολογώ με αυτό του λέω την γενικότερη συμπεριφορά της)

Θα πρότεινα να ειπωθούν πλεον τα πράγματα ξεκάθαρα. Χωρίς υπόνοιες, χωρίς σουξουμου, χωρίς τίποτα.
Νέτα σκέτα.

Και για να μην βάλω άλλους σε δύσκολη θέση ή δεν ξέρω γω τί, ας ξεκινήσει από εμένα: γιατί ας πούμε γράφει ό,τι γράφει με υπονοούμενα και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κτλ και με κυνηγάει από νήμα σε νήμα και από ποστ σε ποστ κι ενώ της έχω πει οτι την έχω στο ιγκνόρ. Εγώ κάτι μπορεί να έχω βάλει με το νου μου αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι είναι και σωστό.

Για να ξεκινήσει από κάπου να λήγει το πανηγύρι δηλαδή

Εκτός άμα όλο αυτό γίνεται γιατί κατα βάθος το γουστάρουμε να γίνεται (για χ,ψ λόγους) ή για να συντηρείται κάποια ίντριγκα.
:goodpost: :bravo:

ισιο ποστ, χωρις υπονοουμενα και μυστικους κωδικες που θελουν αποκρυπτογραφηση, εγκρινω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:03
Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:55
Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:49 Nostalgia, δεν με πρόλαβες, δες το ποστ από πανω σου
Το ειδα πριν πατησω την υποβολη.
Και?

Δεν σου λέει τίποτα αυτό?
Και επειδή υπάρχει μια Πασιφάη στο φόρουμ που ενίοτε τα παίρνει και βρίζει άσχημα (όχι όμως χωρίς να έχουν βάση πολλές φορές οι λόγοι που το κάνει, ασχέτως αν εγώ διαφωνώ με τον τρόπο της) σημαίνει οτι δεν υπάρχει και το πρόβλημα που σου περιέγραψα?

Δεν τα λες καλά.

Ή επειδή εγώ τα λέω με την Πασιφάη, με παίρνει η μπάλα και είναι δικαιολογημένο αυτό για εσένα?

Λυπάμαι αλλά θα στο ξαναπώ:
θες να καλύψεις την φίλη σου για χ, ψ λόγους και καπου οκ, κατανοητό.
Δεν μπορείς να το κάνεις όταν υπάρχει θέμα σε τέτοια έκταση.

Και όταν μάλιστα, πετάει συνέχεια και εξακολουθητικώς διάφορες απειλές δεξιά αριστερά, με κεκαλυμμένο συγκεκριμένο νόημα πολλές φορές.
ΑΥτό ξέρεις τί σημαίνει? ή τί θα μπορούσε να σημάνει θεωρητικά σε πρακτικό επίπεδο και για πρόσωπα συγκεκριμένα και για το φόρουμ το ίδιο?

Προσπάθησε να καταλάβεις τί σου λεω λίγο.
Μαλλον αυτο που εγραψα εγω δεν σου λεει τιποτα. Απο την μια εχουμε την Γαλη που στην λεει ας πουμε ευγλωττα και απο την αλλη εχεις την Πασιφαη που τουλαχιστον οσες φορες εχει τυχει να την διαβασω κατεβαζει οχετους. Το προχωκαγκουρας ειναι προβλημα, το θειτσα, μπαμπο κωλογρια και οτι αλλο εχει κατεβει προς την Γαλη (δεν τα θυμαμαι ολα) δεν ειναι προβλημα.

Λες για απειλες και διαβαζω την Πασιφαη να απειλει οτι θα κανει μηνυσεις.

Εγω ειμαι μεροληπτικος και θελω να καλυψω την φιλη μου επειδη ασκησα κριτικη προς τα σενα και την Πασιφαη, εσυ απο την αλλη μου ζητας να μην σε παιρνει η μπαλα που κανεις παρεα με την Πασιφαη οταν βριζει.

Ξερω πως λειτουργουν τα φορα, ξερω οτι παντα παιζει τρελο παρασκηνιο. Δεν μου αρεσει....

Η Γαλη εχει ανοιχτες πορτες, το εννοω, μακαρι να μπορεσετε να τα βρειτε, αν δεν τα βρειτε ο καθενας θα κοιμηθει οπως εστρωσε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:37
Λες ή εγώ χάζεψα ή αυτοί

Δεν το λέω κοροιδευτικά, έτσι νοιώθω

Το καταλαβαίνω ότι έτσι νοιώθεις βρε καλή μου αλλά προσπάθησε να το δουλέψεις λιιιιιίγο περισσότερο, ίσως... λέμε ίσως... σε οδηγήσει σε πιο διαφωτισμένο δρόμο. Θρησκευτικώς και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:39
Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:32
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:23

Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.
1. Ως ειπώθηκε , αφού γνωρίζεις ποιος, μιλάς με το περιβάλλον του, γιατί μιλάμε για άτομο με σαφές θέμα.

2. Ένα εξώδικο.

Παρεμπιπτόντως, σε προσωπική διένεξη που είχα με ψυχοπαθητικη προσωπικότητα είχα την ατυχία και το περιβάλλον να έχει θέματα. Αναγκάστηκα να το πάω νομικά όπου του έσκισα το ταμτιριριμ. Αλλά σαφώς και θα προτιμούσα να μην χάσω χρόνο και προσωπική ηρεμία.
Δεν με αφορά το περιβάλλον του. Προφανώς τον έχει αποδεχτεί ως είναι. Άλλωστε αν τον δεις δεν τον κόβεις με τίποτα για τόσο σαλεμενο.

Το ν.2 είναι επικρατέστερο. Ή κάποια "τακτική Blitzkrieg" αν κριθεί αναγκαίο.
Προφανώς και δε σε αφορά. Αλλά σε αφορά να λήξει νομίζω.

Αλλιως πρώτα εξώδικο. Με σαφή προειδοποίηση πως αν ξαναενοχλησει θα ασκήσεις όλα τα ένδικα μέσα.

Και στο καπάκι αγωγή - η αναφορά για παιδεραστία στον σύλλογο είναι νόμικα βάσιμη αιτία. Θα παρακαλάει να τον αφήσεις ήσυχο.
Αυτό.
Κάπου εδώ λήγει νομίζω η ουσία του νήματος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Πάντως μου κάνει εντυπώσεις που κάποιος έφτασε σε σημείο να κάνει καταγγελίες για παιδεραστία, να παρενοχλεί έγκυο κοπέλα και τους γονείς της και το πρόβλημα ορισμένων να είναι να μην εμπλακεί το πχορουμ. Έλεος ρε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Πλοτ τουιστ.
Εγω θα ειμαι με τη γαλη :smt005: :003: :003:
Νυχτοβιε μη με βαλεις στο πολλ

Γαλη μη φοβασαι τιποτα, απανω τους

Γελοιοι
Πορδοκαγκουρες
Μπαζοβληματα

:smt005: :e045:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:41
ισιο ποστ, χωρις υπονοουμενα και μυστικους κωδικες που θελουν αποκρυπτογραφηση, εγκρινω.
Σιγά τους μυστικούς κώδικες. Τέρμα διάφανοι και ξεκάθαροι είναι.

Για την ακρίβεια, έχουν γίνει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ασέβαστος έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:41 ισιο ποστ, χωρις υπονοουμενα και μυστικους κωδικες που θελουν αποκρυπτογραφηση, εγκρινω.

Ακόμη κι αυτό είναι ενδιαφέρον ως αποκρυπτογράφηση στρέιτ χαρακτήρων.

Ομολογώ ότι την πάτησα ως προς τις εκτιμήσεις κάποιων χρηστών.

Αλλά έτσι πηγαίνουν αυτά τα πράγματα, με στεπ μπάι στεπ επικαιροποιήσεις, είναι περισσότερο ενδιαφέρον παρά κακό.

Δε μπράιτ σάιντ προσέγγιση της ζωής λέμε. Τίποτα δεν πάει χαμένο.

Ενιγουέι, προσοχή στο ίσωμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

nyxtovios έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:39 Πρέπει το θέμα να λυθεί διπλωματικά.
Ας ορίσουμε αρχικά έναν εκπρόσωπο του είδους μας για να συναντηθεί με κάποιον εκπρόσωπο της ΓΑΛΗΣ.
Προτείνω αρχικά άμεση κατάπαυση πυρός για 30 ημέρες.
προτεινω να βαψουμε πορτοκαλί τον διαμεσολαβητη.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:41

Και?

Και επειδή υπάρχει μια Πασιφάη στο φόρουμ που ενίοτε τα παίρνει και βρίζει άσχημα (όχι όμως χωρίς να έχουν βάση πολλές φορές οι λόγοι που το κάνει, ασχέτως αν εγώ διαφωνώ με τον τρόπο της) σημαίνει οτι δεν υπάρχει και το πρόβλημα που σου περιέγραψα?

Δεν τα λες καλά.

Ή επειδή εγώ τα λέω με την Πασιφάη, με παίρνει η μπάλα και είναι δικαιολογημένο αυτό για εσένα?

Και όταν μάλιστα, πετάει συνέχεια και εξακολουθητικώς διάφορες απειλές δεξιά αριστερά, με κεκαλυμμένο συγκεκριμένο νόημα πολλές φορές.
ΑΥτό ξέρεις τί σημαίνει? ή τί θα μπορούσε να σημάνει θεωρητικά σε πρακτικό επίπεδο και για πρόσωπα συγκεκριμένα και για το φόρουμ το ίδιο?

Μαλλον αυτο που εγραψα εγω δεν σου λεει τιποτα. Απο την μια εχουμε την Γαλη που στην λεει ας πουμε ευγλωττα και απο την αλλη εχεις την Πασιφαη που τουλαχιστον οσες φορες εχει τυχει να την διαβασω κατεβαζει οχετους. Το προχωκαγκουρας ειναι προβλημα, το θειτσα, μπαμπο κωλογρια και οτι αλλο εχει κατεβει προς την Γαλη (δεν τα θυμαμαι ολα) δεν ειναι προβλημα.

Λες για απειλες και διαβαζω την Πασιφαη να απειλει οτι θα κανει μηνυσεις.

Εγω ειμαι μεροληπτικος και θελω να καλυψω την φιλη μου επειδη ασκησα κριτικη προς τα σενα και την Πασιφαη, εσυ απο την αλλη μου ζητας να μην σε παιρνει η μπαλα που κανεις παρεα με την Πασιφαη οταν βριζει.

Ξερω πως λειτουργουν τα φορα, ξερω οτι παντα παιζει τρελο παρασκηνιο. Δεν μου αρεσει....

Η Γαλη εχει ανοιχτες πορτες, το εννοω, μακαρι να μπορεσετε να τα βρειτε, αν δεν τα βρειτε ο καθενας θα κοιμηθει οπως εστρωσε.

Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, ας σου ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, προκειμένου να γίνω σαφής.
Όταν έχω να κάμω με έναν άνθρωπο που διαρκώς υποτιμάει χυδαία συνομιλητές με έναν τρόπο πολύ χειρότερο απο μπινελίκι, δεν θα κάτσω να τον φάω στη μάπα και να του μιλήσω με ευγένεια. Πολλώ δε μάλλον όταν μπαίνει στα δικά μου χωράφια.

Οι μηνύσεις θα πέσουν κανονικά, μιας και η φιλη σου, συνεχίζει το ίδιο τροπάρι. Κι αυτό είναι δεδομένο. Υπόσχεση ρε παιδί μου.

Ακριβώς επειδή μεροληπτείς, δεν είναι εφικτό να γίνει διάλογος.

Απάνηση στα μπολνταρισμένα.
Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Δεν έχει δα και κανένα νόημα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:41

Και?

Δεν τα λες καλά.

Μαλλον αυτο που εγραψα εγω δεν σου λεει τιποτα. Απο την μια εχουμε την Γαλη που στην λεει ας πουμε ευγλωττα δεν έχουμε την Γαλή που τη λέει...εύγλωττα (καθόλου εύγλωττα δεν τα λέει, εγώ κάπως αλλιώς θα το χαρακτηριζα) , έχουμε μια Γαλή που με κυνηγάει από νήμα σε νήμα για να επιτεθεί υβριστικά ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ χωρίς καν να συνδέονται αυτά που λέει με το θέμα παρα να μιλά με ασυναρτησίες, εκτός από βρισιές ΚΑΙ ΕΝΩ την έχω σε ΙΓΚΝΟΡ και απο την αλλη εχεις την Πασιφαη που τουλαχιστον οσες φορες εχει τυχει να την διαβασω κατεβαζει οχετους. Το προχωκαγκουρας ειναι προβλημα, το θειτσα, μπαμπο κωλογρια και οτι αλλο εχει κατεβει προς την Γαλη (δεν τα θυμαμαι ολα) δεν ειναι προβλημα. Της το έχω πει και δημόσια της Πασιφάης πως καλό είναι να ΜΗΝ βρίζει (ιδιαιτέρως την έχω ξεχέσει) και πως ξέρει πολύ καλύτερα από πολλούς να χρησιμοποιήσει την ελληνική γλώσσα και οτι χάνει το δίκιο της. Αλλά οι επεμβάσεις που κάνει η Πασιφάη (στις πλείστες των περιπτώσεων) δεν έχουν τον χαρακτήρα και τον σκοπό των παρεμβάσεων της Γαλής. Η Πασίφω τα παίρνει κρανίο και μπουρλοτιάζει και μερικές φορές ξεφεύγει και τελείως σε σημείο που είτε να παρεξηγεί αυτό που είπε ο χρήστης, από την φουρια της, είτε να μην καταλαβαίνει οτι κόλλησε η βελόντα στον εγκέφαλό της (καλή ώρα σήμερα με εμένα). Αλλά δεν το κάνει ούτε εσκεμμένα ούτε για να προσβάλει, να υποτιμήσει, να παραληρήσει σε μόνιμη βάση. Ούτε είναι εμμονική με όλο το φόρου. Κάποιοι της την δίνουν, οκ -έχω ιδία πείρα μαζί της από το παρελθόν- της έχω πει οτι κάνει λάθος να απαντά τις περισσότερες φορές ή να παρεμβαίνει. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνει αυτό κάνει η Γαλή. Για τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις-χαρακτηρισμούς σε μόνιμη βάση, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ, αν κι εγώ δεν συμφωνώ να ασχολούνται μαζί της έστω και για κογιονάρισμα, ΚΑΙ το έχω δηλώσει δημόσια ΚΑΙ την έχω στο ιγκνορ και δεν μπαίνω προσωπικά σε τέτοιο παιχνίδι (ναι, μπορεί να γίνει όμως μερικές φορές να αναφερθώ ΚΑΙ εγώ, όταν νοιώθω εκείνη την ώρα οτι πρέπει)

Λες για απειλες και διαβαζω την Πασιφαη να απειλει οτι θα κανει μηνυσεις. Αυτό καλέ μου άνθρωπε ΔΕΝ ειναι απειλή!!!! Πώς μπορεί μια μήνυση σε κάποιον που σε συκοφαντεί, σου λέει για προσωπικά σου δεδομένα ή σε απειλεί,να αποτελεί απειλή??!!!!!

Εγω ειμαι μεροληπτικος και θελω να καλυψω την φιλη μου επειδη ασκησα κριτικη προς τα σενα και την Πασιφαη, εσυ απο την αλλη μου ζητας να μην σε παιρνει η μπαλα που κανεις παρεα με την Πασιφαη οταν βριζει. Φυσικά και δεν πρέπει να με παίρνει η μπάλα. Το οτι μιλάω με την Πασιφάη δεν με κάνει να ταυτίζομαι με την Πασιφάη, όταν σου επαναλαμβάνω, έχω την Γαλή σε ΙΓΚΝΟΡ!!!!!! Ιγκνορ σημαίνει επιλέγω ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ μαζί της. Αν ήθελα να ασχοληθώ και να την βρίζω ή να την κογιονάρω συστηματικά κι ολας όπως κάνει η ίδια με άλλους ΔΕΝ θα την έβαζα!

Τώρα μιλάς λίγο Γαλίστικα...δεν ξέρω ποιές πόρτες εννοείς ανοιχτές κτλ
Εγώ πριν της ζήτησα να μιλήσουμε στα ίσια και βλέπεις πώς με αντιμετωπίζει.

εντιτ: εντάξει προσπαθώ να ποστάρω την απάντησή μου κανα τρίλεπτο που λενε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Thor έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:52
Στύξ έγραψε: 18 Μαρ 2025, 20:43
GoBzi έγραψε: 18 Μαρ 2025, 20:36

Ακόμη θυμάμαι τα μούτρα σου απο τότε που μας ανέβασες την ταυτότητα. Να φανταστείς εχω δεί και όνειρο με εσένα. :102:

Έκανε τέτοια λαμακία ; :lol:

Πάρτε και Στύγιο 4 χρόνια πριν..

Εικόνα
Συγγνωμη κι ολας, αλλα τα θελει ο πισινος σου!
Τι μας δειχνει η φωτο, ενα αντιεροπορικο με ταο πυρομαχικαο του;
fixed :003:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Και μετά απ' όλα αυτά, παραπονιούνται κάποιοι επειδή ακόμη και τα αδέσποτα τετράποδα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”