Σιγά μην περίμενα οδηγίες από βίγκαν σουβλάκια. Αυτά είναι για μερακλήδες της άνω κωλοπετεινίτσας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, Ευχαριστώ
Πες του Nostalgia μετά, να έρθει να μου πει αυτά που μου έλεγε παραπάνω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:18 Το νήμα άνοιξε για συγκεκριμένο λόγο και με την ευκαιρία ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα γνώριζαν πολλοί αλλά καλό ήτανε να τα μάθουν.
Διότι είναι πολύ πιο σοβαρά από τα καργιολίκια και τις "κόντρες" που έχουμε εδώ μέσα.
Που σιγά τις κόντρες δηλαδή, αλλά λέμε.
1. Ως ειπώθηκε , αφού γνωρίζεις ποιος, μιλάς με το περιβάλλον του, γιατί μιλάμε για άτομο με σαφές θέμα.
2. Ένα εξώδικο.
Παρεμπιπτόντως, σε προσωπική διένεξη που είχα με ψυχοπαθητικη προσωπικότητα είχα την ατυχία και το περιβάλλον να έχει θέματα. Αναγκάστηκα να το πάω νομικά όπου του έσκισα το ταμτιριριμ. Αλλά σαφώς και θα προτιμούσα να μην χάσω χρόνο και προσωπική ηρεμία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Από ένα σημείο και μετά έχουν πλάκα, οι ζαραλίκοι του πχώρου. Μην τους υποτιμάς τόσο πολύ.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:21Κουράζεις.vagabondo έγραψε: 20 Μαρ 2025, 16:58Δηλαδή να τους αποκαλείς: "ψεκ, πουτινάκι , ρωσοψέκ, είσαι ο μπήξε - δείξε", αν δεν γλείφουν τον Κούλη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εισαι οφ τοπικ φιλοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:23Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:18 Το νήμα άνοιξε για συγκεκριμένο λόγο και με την ευκαιρία ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα γνώριζαν πολλοί αλλά καλό ήτανε να τα μάθουν.
Διότι είναι πολύ πιο σοβαρά από τα καργιολίκια και τις "κόντρες" που έχουμε εδώ μέσα.
1. Ως ειπώθηκε , αφού γνωρίζεις ποιος, μιλάς με το περιβάλλον του, γιατί μιλάμε για άτομο με σαφές θέμα.
2. Ένα εξώδικο.
Παρεμπιπτόντως, σε προσωπική διένεξη που είχα με ψυχοπαθητικη προσωπικότητα είχα την ατυχία και το περιβάλλον να έχει θέματα. Αναγκάστηκα να το πάω νομικά όπου του έσκισα το ταμτιριριμ. Αλλά σαφώς και θα προτιμούσα να μην χάσω χρόνο και προσωπική ηρεμία.
Άσ' το βρε άγριε τζιτζιφιόγκο. Προσοχή στα νομικά σκισίματα του τιριρίμ στο πχόρουμ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:23Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:18 Το νήμα άνοιξε για συγκεκριμένο λόγο και με την ευκαιρία ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα γνώριζαν πολλοί αλλά καλό ήτανε να τα μάθουν.
2. Ένα εξώδικο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λοιπόν έχω αποφασίσει μια λίστα.sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:02Όχι βέβαια, δεν θέλουμε.nyxtovios έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:59Δε θέλουμε να βγει από το λαό όμως;sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:55
Δεν παίζει κανένα πολλ για τον ένοπλο, είναι Ιερό του Καθήκον, απλά πες εσύ εάν ψήνεσαι να μην μπούμε καν στην διαδικασία, αν θέλεις εσύ να καείς who am I to disagree ;
Θα εκπροσωπήσει ολόκληρο είδος. Δεν είναι και λίγο.
Θα ανέβει πολλ το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ε, ναι, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Γράφει δημόσια, και δέχεται τις απαντήσεις. Και, από τη στιγμή που 9 στις 10 φορές αυτά που γράφει είναι εριστικά, οι απαντήσεις που εισπράττει θα είναι και αυτές εξίσου εριστικές. Αν δεν της αρέσει, ας ανοίξει αυτή το μπλοκ να τα λέει μόνη της.Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:22Σε ελευθερο φορουμ εισαι, οταν γραφεις κατι δημοσια θα δεχτεις και απαντησεις,Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:10Είμαι αγέλη ας πούμε εγώ, που την έχω στο ιγκνορ εδώ και πόσο καιρό, το έχω ξαναματαεπισημάνει αυτό, και η Γαλή συνεχίζει να με παίρνει κατα πόδας και πόσες φορές να με κοουτάρει κι όλας. Για θέματα βέβαια που ΔΕΝ έχουν σχέση με αυτή. Αλλά επιλέγει να μου επιτίθεται προσωπικά. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.
Αλήθεια τώρα????????????
Γιατί είναι οφ τόπικ?πήζον bot έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:27Εισαι οφ τοπικ φιλοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:23Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:18 Το νήμα άνοιξε για συγκεκριμένο λόγο και με την ευκαιρία ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα γνώριζαν πολλοί αλλά καλό ήτανε να τα μάθουν.
2. Ένα εξώδικο.
Παρεμπιπτόντως, σε προσωπική διένεξη που είχα με ψυχοπαθητικη προσωπικότητα είχα την ατυχία και το περιβάλλον να έχει θέματα. Αναγκάστηκα να το πάω νομικά όπου του έσκισα το ταμτιριριμ. Αλλά σαφώς και θα προτιμούσα να μην χάσω χρόνο και προσωπική ηρεμία.![]()
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Otto Weininger
Δεν με αφορά το περιβάλλον του. Προφανώς τον έχει αποδεχτεί ως είναι. Άλλωστε αν τον δεις δεν τον κόβεις με τίποτα για τόσο σαλεμενο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:23Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:18 Το νήμα άνοιξε για συγκεκριμένο λόγο και με την ευκαιρία ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα γνώριζαν πολλοί αλλά καλό ήτανε να τα μάθουν.
2. Ένα εξώδικο.
Το ν.2 είναι επικρατέστερο. Ή κάποια "τακτική Blitzkrieg" αν κριθεί αναγκαίο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ε ναι ρε μάστορα, αυτό ακριβώς λέμε.Beria έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:28 Μια κοινότητα, όπως το φόρουμ, εάν θέλει να περιφρουρήσει την ύπαρξη του και κυρίως εάν θέλει να περιφρουρήσει την ψυχική υγεία των μελών του οφείλει να κόβει μαχαίρι τις τοξικές συμπεριφορές
Εδώ και πολύ καιρό παίζεται ένα παιχνίδι από αρκετούς που θεωρούν ότι έχουν ασυλία και μπορούν να φέρονται σαν κακομαθημένα δωδεκάχρονα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο,τι κι αν κανείς δε σε πηδάμε. Παράτα το.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:27Άσ' το βρε άγριε τζιτζιφιόγκο. Προσοχή στα νομικά σκισίματα του τιριρίμ στο πχόρουμ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:23Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:18 Το νήμα άνοιξε για συγκεκριμένο λόγο και με την ευκαιρία ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα γνώριζαν πολλοί αλλά καλό ήτανε να τα μάθουν.
2. Ένα εξώδικο.
Παρεμπιπτόντως, σε προσωπική διένεξη που είχα με ψυχοπαθητικη προσωπικότητα είχα την ατυχία και το περιβάλλον να έχει θέματα. Αναγκάστηκα να το πάω νομικά όπου του έσκισα το ταμτιριριμ. Αλλά σαφώς και θα προτιμούσα να μην χάσω χρόνο και προσωπική ηρεμία.![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ωραία, βγάλτε άκρη τώρα εσείς από τις παρακάτω απαντήσεις (αναφέρονται στο ίδιο θέμα προφανώς γιατί είναι η μία κάτω από την άλλη)
Ποιοί "τρόμαξαν" ας πούμε και γιατί
Τί απάντηση είναι αυτή στον Τζιτζι που λέει στον Όττο πώς αντιμετώπισε ο ίδιος παρόμοιο θέμα
Δηλαδή, κάπου παίζει και να αρχίσει να σου στρίβει με όσα διαβάζεις εδώ μέσα
Λες ή εγώ χάζεψα ή αυτοί
Δεν το λέω κοροιδευτικά, έτσι νοιώθω
Ποιοί "τρόμαξαν" ας πούμε και γιατί
Τί απάντηση είναι αυτή στον Τζιτζι που λέει στον Όττο πώς αντιμετώπισε ο ίδιος παρόμοιο θέμα
Δηλαδή, κάπου παίζει και να αρχίσει να σου στρίβει με όσα διαβάζεις εδώ μέσα
Λες ή εγώ χάζεψα ή αυτοί
Δεν το λέω κοροιδευτικά, έτσι νοιώθω
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:27Άσ' το βρε άγριε τζιτζιφιόγκο. Προσοχή στα νομικά σκισίματα του τιριρίμ στο πχόρουμ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:23Επί της ουσίας αγαπητέ φαρμακοτρίφτη, μόνον δύο τινά νομίζω έχουν κάποιο νόημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.Otto Weininger έγραψε: 20 Μαρ 2025, 18:18 Το νήμα άνοιξε για συγκεκριμένο λόγο και με την ευκαιρία ειπώθηκαν πράγματα που δεν τα γνώριζαν πολλοί αλλά καλό ήτανε να τα μάθουν.
2. Ένα εξώδικο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 77 Απαντήσεις