και τρυφερόκωλοιπήζον bot έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:46Κατηγορηματικα οχι.
Ειστε στραβοχυμενοι γελοιοι πουθεναδες πρωχοκαγκουρες, ενω εγω ενας σερ, ενας κουρος ενας τζεντλμαν![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Η πορτα μου ειναι παντα ανοιχτη....sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:41Δεν έχει να κάνει με την γαλή περ σε φίλε μου, με εσένα έχει να κάνει.Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:38Σε εκτιμω και πιστευω οτι το ξερεις, στο θεμα της Γαλης ομως επειδη την γνωριζω δια ζωσης πανω απο 20 χρονια και μαλιστα σε περιοδους δυσκολες, εχω κανει την "χαρτογραφηση" της πολυ πριν την γνωρισετε εσεις εδω μεσα.sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:25
Εσένα συγκεκριμένα μπορώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις κάποια πράγματα τα οποία, δυστυχώς, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι αγνοείς μα δεν πρόκειται να μπω σε αυτήν την διαδικασία εάν δεν το θέλεις πρώτα εσύ ο ίδιος, πραγματικά όμως να το θέλεις.
![]()
Επί του θέματος, αυτά που αναφέρει ο ότος ο Ερμής κτλ είναι πραγματικά πολύ θλιβερά, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και οφείλουμε όλοι να φροντίζουμε είτε να αποφεύγονται αυτές οι καταστάσεις είτε εφόσον δημιουργούνται να λύνονται με παραδειγματικό τρόπο έτσι ώστε κατά το δυνατόν να αποφεύγονται μελλοντικά.
Η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαία.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γω προτείνω έσενα αρχικά αν έχεις διάθεση να καείς κι αν δεν δεχθείς εσύ δικαιωματικά by default αναλαμβάνει ο ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης και φυσικά δεν τον ρωτάμε κιόλα.nyxtovios έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:41Ενδιαφέρεσαι να μας εκπροσωπήσεις;
Σε στηρίζω αν πεις ναι.
Μετά θα φτιαχτεί νήμα διαπραγματεύσεων.
Η δεύτερη περίπτωση είναι win win η πρώτη, ε, όχι και τόσο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Nostalgia, δεν με πρόλαβες, δες το ποστ από πανω σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 20 Μαρ 2025, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μη σ ανησυχει.Saturn έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:46 Τώρα, τα παρεάκια που δεν βλέπουν τα αυτονόητα που βλέπει ένα ολόκληρο φόρουμ-και ετερόκλητα στοιχεια μεταξυ μας, δεν τρελλαθήκαμε όλοι δηλαδή, υποστηρίζουν οτι είναι άλλοι που συμπεριφέρονται ως αγέλη στην αθώα αδικημένη του φόρουμ..
Ε, τί να κάνω ρε παίδες, παρεάκια είστε
Εγώ με την Πασίφω ξεμαλλιαζόμασταν κάποτε, τα βρήκαμε αλλά και τώρα της τα χώνω άμα βλέπω οτι κάνει μαλακίες είτε δημόσια είτε κατ'ιδίαν (κι εκείνη το ίδιο) και ενίοτε μαλλώνουμε αγρίως.
Εσεις, συνεχίστε να επιμένετε οτι η ήλιος βγαίνει από την Δύση.
Η σιωπηλη πλειοψηφια γνωριζει
εάν κάποιος δεν μπορεί να συζητήσει δεν του φταίει κανείς σε όσους διαδικτυακούς χώρους έχω βρεθεί αυτό ισχύει από εκεί και πέρα άμα δεν απειλεί ας πει ο,τι του καπνισει
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Θα ήθελα τουλάχιστον 5-6 συμμετοχές, να μην είναι τελείως μούφα οι εκλογές.sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:49Γω προτείνω έσενα αρχικά αν έχεις διάθεση να καείς κι αν δεν δεχθείς εσύ δικαιωματικά by default αναλαμβάνει ο ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης και φυσικά δεν τον ρωτάμε κιόλα.
Η δεύτερη περίπτωση είναι win win η πρώτη, ε, όχι και τόσο.![]()
Οπότε έχουμε εμένα και ένοπλο μέχρι στιγμής για το πολλ.
Λοιπόν δηλώστε μέχρι το βράδυ για να ανοίξουν οι κάλπες.
Θα συντάξω και θα σου στείλω μια μικρή παραγραφούλα asap.Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:49Η πορτα μου ειναι παντα ανοιχτη....sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:41Δεν έχει να κάνει με την γαλή περ σε φίλε μου, με εσένα έχει να κάνει.Nostalgia έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:38
Σε εκτιμω και πιστευω οτι το ξερεις, στο θεμα της Γαλης ομως επειδη την γνωριζω δια ζωσης πανω απο 20 χρονια και μαλιστα σε περιοδους δυσκολες, εχω κανει την "χαρτογραφηση" της πολυ πριν την γνωρισετε εσεις εδω μεσα.
Η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι αμοιβαία.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αγαπητέ δες τι έγινε στο παρόν νήμα για μια ακόμη φορά.Νon4me έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:36 Την ειρωνευεστε και σας παει μπαλα . απλα πραγματα . θα μπορουσατε να μη ξανανεβετε στο βουνο . ουτως η αλλως για κυνηγι δεν πατε.
Στην πρώτη σελίδα απαντά στον νηματοθετη λέγοντας πως πρέπει να λύσει αλλιως το θέμα, υπονοώντας να τον βρει και να τον δειρει
Η συνέχεια ;
Χωρίς κανείς να της απευθύνει τον λόγο επανέρχεται συνεχώς είτε γενικά για "χαμαντρακια και χαμογυναικακια" που δε θέλουν να της δώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα, είτε προσωπικά αποκαλώντας άλλο μέλος που δεν της μίλησε "καραγκιοζακο". Απεγνωσμένα ζητά την προσοχή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Συγγνωμη κι ολας, αλλα τα θελει ο πισινος σου!
Τι μας δειχνει η φωτο, ενα αντιεροπορικο με τα πυρομαχικα του;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
και στην τελική το χειρότερο είναι να καταλήγει κάποιος στο "στου... (Ποιου;) Την πόρτα όσο θέλεις βροντά".γιατί να βροντάς;Άστον .
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Για να πεσει φωτια και τσεκουρι στον χωρο, δεν απαιτειται μονο η προθεση ( που δεν υπαρχει) αλλα και τα μεσα. Ειναι παρομοιο με την κουβεντα για την σκατοκατασταση της ελλαδας και αν φταιει ο λαος ή οι πολιτικοι, το θεμα. Τα μεσα εν προκειμενω ειναι η παρουσια ενεργων συντονιστων.
Απο την στιγμη που δεν υπαρχουν, απλα θα διαιωνιζεται ολο αυτο και θα συσσωρευονται οι αδιαβαστες αναφορες αδιακοπα.
Απο την στιγμη που δεν υπαρχουν, απλα θα διαιωνιζεται ολο αυτο και θα συσσωρευονται οι αδιαβαστες αναφορες αδιακοπα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ποιος θα δειρει τον σουγκλακο? Πολλ
Να, βρηκα κιολας εναν (ακομα) ηλιθιο τιτλο
Να, βρηκα κιολας εναν (ακομα) ηλιθιο τιτλο
Το μπολνταρισμένο δεν βλεπω να συμβαίνει. Πρωτίστως.Beria έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:28 Μια κοινότητα, όπως το φόρουμ, εάν θέλει να περιφρουρήσει την ύπαρξη του και κυρίως εάν θέλει να περιφρουρήσει την ψυχική υγεία των μελών του οφείλει να κόβει μαχαίρι τις τοξικές συμπεριφορές
Εδώ και πολύ καιρό παίζεται ένα παιχνίδι από αρκετούς που θεωρούν ότι έχουν ασυλία και μπορούν να φέρονται σαν κακομαθημένα δωδεκάχρονα.
Σπαμαρισμα άνευ ορίου, βρισιές σε συμφορουμιτες, αγένεια, κόντρες. Πλήρης ανωριμότητα
Ο μόνος τρόπος είναι τσεκούρι. Οτιδήποτε άλλο θα οδηγήσει στην απομάκρυνση των κανονικών ανθρώπων αργά ή γρήγορα. Αν αυτό θέλουν ας το συνεχίσουν, αλλά αν η πλειοψηφία ενοχλείται τότε ή οι τοξικοί ή οι υπόλοιποι. Μια απόφαση είναι
Δευτερευόντως, αν θέτε ένα φόρουμ υγιες, το βάζετε σε σωστή βάση. Διαφορετικά, θα έχετε μια πλήρη ''ανωριμότητα'', επειδή αφήνετε τον εκάστοτε τοξικό, να κουνιέται.
Να είσαι σίγουρος δε, πως απ'την στιγμή που ''πετάξεις τα σαρίδια'' που δημιουργούν έριδες, ο ιστότοπος θα γίνει όπως πρέπει. Η μανούρα που δημιουργείται τεχνηέντως,από ένα άτομο ρε φίλε, δεν βοηθάει την ομαλή ροή των συζητήσεων. Μίλησε με τους άλλους συντονιστές, ή με τον Σπυρο και βρείτε λύση. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Δεν αναφέρω τα μποτάκια, διότι αυτά είναι προφανώς διαχειρισιμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
εσύ ενδιαφέρεσαι;Bazoomba έγραψε: 20 Μαρ 2025, 17:53 Για να πεσει φωτια και τσεκουρι στον χωρο, δεν απαιτειται μονο η προθεση ( που δεν υπαρχει) αλλα και τα μεσα. Ειναι παρομοιο με την κουβεντα για την σκατοκατασταση της ελλαδας και αν φταιει ο λαος ή οι πολιτικοι, το θεμα. Τα μεσα εν προκειμενω ειναι η παρουσια ενεργων συντονιστων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 77 Απαντήσεις