Δεν είναι όλοι οι έλληνες νούμερα. Δεν γίνεται φυσικά να ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω, ότι τους πλησίασαν δημοσιογράφοι, και τους είπαν να πάνε να γαμηθούν. Είπαν ότι έχουν να πουν στις αρχές, όχι στα κοράκια.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:27 Κι ένα άλλο στοιχείο που μου έκανε εντύπωση είναι γιατί θεωρούνται αξιοπιστοι μάρτυρες αυτοί που είδαν τον Καλογήρου γύρω στις 8 το βράδυ;
Γιατί όσοι παίρνουν συνεντεύξεις από τους βοσκούς δεν πήραν έστω και μία συνέντευξη από αυτούς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ζακι; Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει κάτι τέτοιο.
-
ψυχραιμος εγκληματολογος
- Phorum.gr user: ψυχραιμος εγκληματολογος
υπάρχει πιθανότητα συντήρησης εντός σπιτιού με ταριχευτικές ή άλλες μεθόδους και μεταφορά του σχετικά άθικτου μετά;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:05Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:55Γιατρέ, έχω δει νεκρά ζώα μετά από μέρες, και μου μοιάζει αδύνατο να μετακινηθούν χωρίς να γίνουν κομμάτια. Αλλά όχι φυσικά ανθρωπο.Σου μοιάζει πιθανό να μετακινήθηκε χωρίς να είναι αυτό ολοφάνερο από τις αλλοιώσεις;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Επειδή δε σας προλαβαίνω δεν ξέρω αν έπεσαν ιδέες...
Αν είχαν άλλου το πτώμα , γεννάται το εύλογο ερώτημα ...πού;
Σε κατάψυξη δεν παίζει γτ η σήψη προχώρησε κανονικά από ότι κατάλαβα.
Να τον έθαψαν κ να τον ξέθαψαν...κάποια ίχνη σχετικά θα είχε
Οπουδήποτε αλλού είναι λίγο απίθανο να το κρατούσαν...
είναι λίγο οριακός ο χρόνος για το αν θα μπορούσε να μετακινηθεί ακέραιο. Αλλά η βασική μου ένσταση είναι το πού, πώς και γιατί να κρατούν ένα πτώμα που βρωμάει απίστευτα και σαπίζει και 35 μέρες μετά να το μεταφέρουν εκεί που τελικά βρέθηκε.
Δε μπορώ να σκεφτώ μια λογική εξήγηση.
Διότι αν δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, το μόνο που μένει είναι να έσκασε το βαρύτατο ψυχωσ επεισοδιο, και να τους ξέφυγε και όντως να πέθανε φυσιολογικά αποκαμωμένος μετά από ώρες. Με την υποσημείωση για το πώς γίνεται να μην πήραν χαμπάρι βοσκοί, κυνηγοί, κάμερες κλπ.
Δεν έχω την παραμικρή εμπειρία από τέτοιες μυρωδιές (κι εύχομαι να μην την αποκτήσω ποτέ) αλλά η πιο λογική απάντηση στο εύλογο ερώτημα σου είναι η διατήρηση του σώματος σε έναν μη κατοικήσιμο από τους ίδιους ή άλλους χώρο με χαμηλή θερμοκρασία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:05Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:55Γιατρέ, έχω δει νεκρά ζώα μετά από μέρες, και μου μοιάζει αδύνατο να μετακινηθούν χωρίς να γίνουν κομμάτια. Αλλά όχι φυσικά ανθρωπο.Σου μοιάζει πιθανό να μετακινήθηκε χωρίς να είναι αυτό ολοφάνερο από τις αλλοιώσεις;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Επειδή δε σας προλαβαίνω δεν ξέρω αν έπεσαν ιδέες...
είναι λίγο οριακός ο χρόνος για το αν θα μπορούσε να μετακινηθεί ακέραιο. Αλλά η βασική μου ένσταση είναι το πού, πώς και γιατί να κρατούν ένα πτώμα που βρωμάει απίστευτα και σαπίζει και 35 μέρες μετά να το μεταφέρουν εκεί που τελικά βρέθηκε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όλα τα δεδομένα αυτής της ιστορίας είναι παράλογα. Δεν έχει πέσει στο τραπέζι, ούτε ένα σενάριο που να μην είναι γεμάτο τρύπες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:05Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:55Γιατρέ, έχω δει νεκρά ζώα μετά από μέρες, και μου μοιάζει αδύνατο να μετακινηθούν χωρίς να γίνουν κομμάτια. Αλλά όχι φυσικά ανθρωπο.Σου μοιάζει πιθανό να μετακινήθηκε χωρίς να είναι αυτό ολοφάνερο από τις αλλοιώσεις;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Επειδή δε σας προλαβαίνω δεν ξέρω αν έπεσαν ιδέες...
Αυτό το σενάριο μοιάζει να έχει λιγότερες τρύπες από άλλα. Αλλά εκτός από τη δική σου υποσημείωση, τρύπα είναι, και το γιατί οι γονείς δεν είπαν απο την πρώτη στιγμή την κατάσταση της υγείας του, για να ξέρουν οι αστυνομικοι τι ψάχνουν.ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:13υπάρχει πιθανότητα συντήρησης εντός σπιτιού με ταριχευτικές ή άλλες μεθόδους και μεταφορά του σχετικά άθικτου μετά;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:05Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:55
Γιατρέ, έχω δει νεκρά ζώα μετά από μέρες, και μου μοιάζει αδύνατο να μετακινηθούν χωρίς να γίνουν κομμάτια. Αλλά όχι φυσικά ανθρωπο.Σου μοιάζει πιθανό να μετακινήθηκε χωρίς να είναι αυτό ολοφάνερο από τις αλλοιώσεις;
Διότι αν δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, το μόνο που μένει είναι να έσκασε το βαρύτατο ψυχωσ επεισοδιο, και να τους ξέφυγε και όντως να πέθανε φυσιολογικά αποκαμωμένος μετά από ώρες. Με την υποσημείωση για το πώς γίνεται να μην πήραν χαμπάρι βοσκοί, κυνηγοί, κάμερες κλπ.
Ίσως και οι θρησκοληψία να έχει παίξει το ρόλο της.
Το πρόβλημα είναι ότι πολλές από τις πληροφορίες που μεταφέρονται στους δαιμόνιους ρεπόρτερς, συνήθως γίνονται από δικούς τους ανθρώπους της αστυνομίας ή περιφερειακούς. Κι επειδή ακριβώς δεν είναι επώνυμες, μπορούν να τεντωθούν κατά βούληση και να πλασαριστούν ως ημιεπίσημη αστυνομική τεκμηρίωση.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:08Δεν είναι όλοι οι έλληνες νούμερα. Δεν γίνεται φυσικά να ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω, ότι τους πλησίασαν δημοσιογράφοι, και τους είπαν να πάνε να γαμηθούν. Είπαν ότι έχουν να πουν στις αρχές, όχι στα κοράκια.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:27 Κι ένα άλλο στοιχείο που μου έκανε εντύπωση είναι γιατί θεωρούνται αξιοπιστοι μάρτυρες αυτοί που είδαν τον Καλογήρου γύρω στις 8 το βράδυ;
Γιατί όσοι παίρνουν συνεντεύξεις από τους βοσκούς δεν πήραν έστω και μία συνέντευξη από αυτούς;
Αυτό δεν είχε γίνει και στην εκπομπή της Νικολούλη για την... αποκάλυψη της απαγωγής; Από την αστυνομία ήταν ή ανώνυμη μαρτυρία. Και ξεφούσκωσε μάλλον άδοξα και απότομα γιατί δεν ταίριαζε στο κυρίως μοντέλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
stergiosbik
Μαντρωμενα τσομπανοσκυλα δεν υπάρχουν.Εκτος αν πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία ρε φίλε.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:58Αν έχω καταλάβει καλά, τα σκυλιά είναι μακριά,κάτι για 600 μέτρα κάπου άκουσα. Και μαντρωμενα. Φαντάζομαι θα γαβγίζουν συχνά, για διάφορους λόγους.stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:16Και γιατί έδωσε σημασία τις τελευταίες μέρες;.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 14:57
εχω υπαρξει κυνηγος, και ναι, δικιο εχεις, αλλα αμα ειναι απο τη μια η γνωμη του σκυλου και απο την αλλη του εγκληματολογου, θα πιστεψω τον δευτερο.
ασε που μπορει πραγματι τα σκυλια να γαυγιζαν και την πρωτη μερα, αλλα ο τσοπανος να μην εδωσε σημασια.
Το σκυλί ρε παιδιά ούτε λέει ψέματα ούτε κάνει λάθη.
Από την πρώτη στιγμή θα τον είχαν πάρει χαμπάρι και έχουν τον τρόπο να σου δείξουν ότι κάτι πάει στραβά.
Ιδίως οι άνθρωποι που έχουν καθημερινή συναναστροφή με τα σκυλιά,όπως οι τσομπανοι και οι κυνηγοί,καταλαβαίνουν αμέσως την συμπεριφορά του σκυλιού που είναι έξω από τα συνηθισμένα.
-
stergiosbik
Θε το δούμε στην πορεία.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:03Ποια σημασία έχει αυτό;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:11 Ξυπνάτε!
Δεν είναι τυχαίο που οι γονείς ξέρανε ανά πάσα στιγμή πόσα λεφτά είχε μαζί του ο γιος τους.
Όπως και ξέρανε ποσα είχε μαζί του εκείνο το βράδυ.
Εμενα το σεναριο του να φρικαρε μετα απο καυγα να πηρε τους δρομους και τα βουνα και να χαθηκε δεν μου φαινεται τρυπιο.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:15Όλα τα δεδομένα αυτής της ιστορίας είναι παράλογα. Δεν έχει πέσει στο τραπέζι, ούτε ένα σενάριο που να μην είναι γεμάτο τρύπες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:05Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:55
Γιατρέ, έχω δει νεκρά ζώα μετά από μέρες, και μου μοιάζει αδύνατο να μετακινηθούν χωρίς να γίνουν κομμάτια. Αλλά όχι φυσικά ανθρωπο.Σου μοιάζει πιθανό να μετακινήθηκε χωρίς να είναι αυτό ολοφάνερο από τις αλλοιώσεις;
Επισης, στο πιο αβαντ γκαρντ σεναριο να επινε κατι τις για να του φυγουν οι σκοτουρες(αυτο δικαιολογει και την σιωπη των δικων του), παλι θα μπορουσε μετα τον καυγα για να πικαρει τον γερο να παει να ψωνισει. Ειναι και εκει διπλα που τον βρηκαν μια συνοικια με αναζητητες μεταλων, ισως πηγε εκει. Ειδα στον Κουσουλο οτι καποιος απο αυτους -βαρυποινιτης- ειχε μπει φυλακη απ την μητερα του μακαριτη και αποφυλακιστηκε προσφατα. Απο κει και περα ολα ειναι πιθανα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackdog την 24 Φεβ 2025, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:28Θε το δούμε στην πορεία.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:03Ποια σημασία έχει αυτό;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:11 Ξυπνάτε!
Δεν είναι τυχαίο που οι γονείς ξέρανε ανά πάσα στιγμή πόσα λεφτά είχε μαζί του ο γιος τους.
Όπως και ξέρανε ποσα είχε μαζί του εκείνο το βράδυ.![]()
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πάλι κουβά, ρε μαλάκες;
Σύμφωνα με το Mega, η οικογένεια του Καλογήρου διαψεύδει ότι έχει σχέση ο θάνατος του παιδιού τους με τα Τέμπη και λένε ότι αυτός έχει σχέση με υπόθεση που είχε χειριστεί η μητέρα του.
Σύμφωνα με το Mega, η οικογένεια του Καλογήρου διαψεύδει ότι έχει σχέση ο θάνατος του παιδιού τους με τα Τέμπη και λένε ότι αυτός έχει σχέση με υπόθεση που είχε χειριστεί η μητέρα του.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ουδείς γονιός θα ήθελε να παραδεχτεί ανοικτά κάποιο σημαντικό ψυχολογικό πρόβλημα του παιδιού του, ειδικώς σε πόλεις που η οικογένεια είναι γνωστή. Άλλο να κυκλοφορούν φήμες και άλλο η επίσημη ταμπέλα του ψυχασθενή. Ακόμη και αν δεν υπάρχει θέμα θανάτου και πολύ περισσότερο εμπλοκή με το θέμα που ταλανίζει όλη τη χώρα εδώ και δύο χρόνια.Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:24Αυτό το σενάριο μοιάζει να έχει λιγότερες τρύπες από άλλα. Αλλά εκτός από τη δική σου υποσημείωση, τρύπα είναι, και το γιατί οι γονείς δεν είπαν απο την πρώτη στιγμή την κατάσταση της υγείας του, για να ξέρουν οι αστυνομικοι τι ψάχνουν.ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:13υπάρχει πιθανότητα συντήρησης εντός σπιτιού με ταριχευτικές ή άλλες μεθόδους και μεταφορά του σχετικά άθικτου μετά;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:05
Ίσως και οι θρησκοληψία να έχει παίξει το ρόλο της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
στο δεύτερο υπόγειο σε εχουν εσένα; Γιατι γράφεις με 3 μέρες καθυστέρηση;Πρετεντέρης έγραψε: 24 Φεβ 2025, 20:31 Πάλι κουβά, ρε μαλάκες;
κοιταχτε να μεινουν τα πανω στην υπογα. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos