Η ξαδέρφη του ειπε οτι πάντα είχαν σωματοφύλακα στην οικογένεια και οτι ο πατέρας του γιαυτο πηγαινε μαζί του.
Θα ακούσουμε πολλά ακόμα. Ειναι σαν τη μπίλια της ρουλέτας να δούμε που θα κάτσει .
Nομίζεις...Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:08Εντυπωσιακό που δεν το έχει αναφέρει κανείς ακόμη. Ωριμάζουμε σαν κοινωνία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:58SeaHawk έγραψε: 24 Φεβ 2025, 15:25 Ας κανω και εγω μια εγκληματολογικη αναλυση με βαση τα ρεπορταζ
Τα γραφω γραφω με σειρα πιθανοτητων απο το πιο πιθανο ως το πιο απιθανο
1.Εχασε τον προσανατολισμο του ξαπλωσε εκει και πεθανε εκει απο παθολογικα αιτια η απο το κρυο
2.Πηρε υπερβολικη δοση φαρμακων και σε εκεινο το σημειο κατερρευσε
3.Αυτοκτονησε και καποιοι οι οποιοι δεν ηθελαν να καταχωρηθει ως αυτοκτονια τον μετεφεραν εκει αμεσα η μετα απο Χ ημερες
4.Δολοφονηθηκε στο σημειο εκεινο
5.Δολοφονηθηκε σε αλλο σημειο και μετα τον μετεφεραν εκει
Εκτός εάν......
ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ!
![]()
viewtopic.php?f=33&t=60099&start=15ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:10Έτσι ακριβώς.Saturn έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:02 Δεν το καταλαβαίνετε ίσως κάποιοι και κάποιοι άλλοι ίσως δεν θέλετε να το καταλάβετε, αλλά η περίοδος του κορωνοιού ήταν σημείο καμπής και μια ωραιότατη εισαγωγική στιγμή οπόταν ξεκίνησαν όλα αυτά τα όμορφα που περιγράφοουμε σήμερα.
Ήταν η περίοδος που άρχισε να ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι. Και τώρα ανακατεύτηκαν πάλι.
Φτου ξανά κι απ' την αρχή για μία ακόμη μέρα της μαρμότας για όσους έπεσαν από μικρά στη χύτρα της πασοκικής ορθόδοξης μαρμίτας...
δεν το πιστευω! δεν αρρωσταινουν τα σκυλια ολα μαζι ακομη και ενα να ειναι δυσκολο ειδικα τα ποιμενικαΣέλευκας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:19 τωρα ε'ιπαν οτι τα σκυλιά είχαν αρρώστια και τα ειχαν μεσα ολο αυτο το διάστημα.
Η ξαδέρφη του ειπε οτι πάντα είχαν σωματοφύλακα στην οικογένεια και οτι ο πατέρας του γιαυτο πηγαινε μαζί του.
Θα ακούσουμε πολλά ακόμα. Ειναι σαν τη μπίλια της ρουλέτας να δούμε που θα κάτσει .![]()
Μια σπάνια στιγμή αυτογνωσίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:20
Και δεν αναφέρομαι στις παπαριές του πχόρουμ όπου ο κάθε χεσμένος για την προβολή της προσωπικής του ζωής μαλάκας, λέει ό,τι γουστάρει. Αυτοί παίζουν στο πλαίσιο της αέναης και κατανοητής γραφικότητας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παντελώς αδιάφορο ως δήλωση από την μπολνταρισμένη κατηγορία.Kauldron έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:39Μια σπάνια στιγμή αυτογνωσίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:20
Και δεν αναφέρομαι στις παπαριές του πχόρουμ όπου ο κάθε χεσμένος για την προβολή της προσωπικής του ζωής μαλάκας, λέει ό,τι γουστάρει. Αυτοί παίζουν στο πλαίσιο της αέναης και κατανοητής γραφικότητας.
Εσύ είσαι η μπολνταρισμένη κατηγορία.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:47Παντελώς αδιάφορο ως δήλωση από την μπολνταρισμένη κατηγορία.Kauldron έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:39Μια σπάνια στιγμή αυτογνωσίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Φεβ 2025, 18:20
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιατρέ, έχω δει νεκρά ζώα μετά από μέρες, και μου μοιάζει αδύνατο να μετακινηθούν χωρίς να γίνουν κομμάτια. Αλλά όχι φυσικά ανθρωπο.Σου μοιάζει πιθανό να μετακινήθηκε χωρίς να είναι αυτό ολοφάνερο από τις αλλοιώσεις;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Επειδή δε σας προλαβαίνω δεν ξέρω αν έπεσαν ιδέες...
Αν είχαν άλλου το πτώμα , γεννάται το εύλογο ερώτημα ...πού;
Σε κατάψυξη δεν παίζει γτ η σήψη προχώρησε κανονικά από ότι κατάλαβα.
Να τον έθαψαν κ να τον ξέθαψαν...κάποια ίχνη σχετικά θα είχε
Οπουδήποτε αλλού είναι λίγο απίθανο να το κρατούσαν...
Ο Κούλης τονε κουβάλησε κειαπαν. Γιαφτο τον εποναει η μεσουλα του, και πήγε τώρα στο γιατρό. Όλα εγώ θα στα λέω;
ψυχραιμος εγκληματολογος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:55 τα απογευματινα ρεπορταζ παραδιδουν μαθηματα και δωρεαν πτυχια στην ψυχιατρικη, σχιζοφρενειες, μανιοκαταθλιπτικες διπολικες διαταραχες, ψυχωσικα επεισοδια κλπ.
Αν ήθελαν να βρεθεί, θα το άφηναν δίπλα στο δρόμο. Σιγά μη το κουβαλούσαν κει πάνω. Αν πάλι ήθελαν να μη βρεθεί, υπήρχαν άπειρα καλύτερα μερη να το κρύψουν.Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:34Γιατί ήθελαν να βρεθεί το πτώμαBazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:33 να ρωτησω εγω ρε μαγκες, γτ τον αφησαν σε βουνο και δεν τον τσιμεντωσαν στην θαλασσα που υπαρχει το σχετικο know how;
Εντάξει κάπου ήθελαν να βρεθεί το πτώμα,όχι οι ίδιοιΑσέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:59Αν ήθελαν να βρεθεί, θα το άφηναν δίπλα στο δρόμο. Σιγά μη το κουβαλούσαν κει πάνω. Αν πάλι ήθελαν να μη βρεθεί, υπήρχαν άπειρα καλύτερα μερη να το κρύψουν.Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:34Γιατί ήθελαν να βρεθεί το πτώμαBazoomba έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:33 να ρωτησω εγω ρε μαγκες, γτ τον αφησαν σε βουνο και δεν τον τσιμεντωσαν στην θαλασσα που υπαρχει το σχετικο know how;
Ποια σημασία έχει αυτό;stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:11 Ξυπνάτε!
Δεν είναι τυχαίο που οι γονείς ξέρανε ανά πάσα στιγμή πόσα λεφτά είχε μαζί του ο γιος τους.
Όπως και ξέρανε ποσα είχε μαζί του εκείνο το βράδυ.
Ασέβαστος έγραψε: 24 Φεβ 2025, 19:55Γιατρέ, έχω δει νεκρά ζώα μετά από μέρες, και μου μοιάζει αδύνατο να μετακινηθούν χωρίς να γίνουν κομμάτια. Αλλά όχι φυσικά ανθρωπο.Σου μοιάζει πιθανό να μετακινήθηκε χωρίς να είναι αυτό ολοφάνερο από τις αλλοιώσεις;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17 Επειδή δε σας προλαβαίνω δεν ξέρω αν έπεσαν ιδέες...
Αν είχαν άλλου το πτώμα , γεννάται το εύλογο ερώτημα ...πού;
Σε κατάψυξη δεν παίζει γτ η σήψη προχώρησε κανονικά από ότι κατάλαβα.
Να τον έθαψαν κ να τον ξέθαψαν...κάποια ίχνη σχετικά θα είχε
Οπουδήποτε αλλού είναι λίγο απίθανο να το κρατούσαν...