Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:34
Τι σενάριο έγραψες;
Ξεπέρασες και τον χαζοκουλη;
ε το κανουμε πολυ Ι λοβε καρδίτσα το σεναριο, λιγος σεβασμός στους κακοποιούς παρακαλώ.
enaon έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:16
γιατι δεν το κανουμε λιγο πιο σύνθετο; Μπορει να τον ειχαν σκοτώσει εκει, και να τον ειχαν σκεπάσει με ενα κουβούκλιο με τρυπούλες να αναπνέει και φιλτρα άνθρακα να μην μυρίζει, απ'έξω θα ειχε πουρναρια, σπεσιαλ για τετοιες δολοφονίες. Πρίν 5 μέρες πήγαν και το εβγαλαν.
Έχω δώσει κι εγώ ένα
Τα φάρμακα που έπαιρνε το παιδί σε κάνουν ζόμπι για λίγες ώρες μετά από 40 μέρες και πήγε μόνος του στο
σημείο
Blackdog έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:24
Λυπαμαι που θα γινω μακαβριος, αλλα (και ειναι λογικο αυτο) γραφτηκε οτι αν καποιος μετεφερε ενα πτωμα δυο μηνων εκει αυτο δεν θα εφτανε σε ενα κομματι
.
Αυτές οι πληροφορίες δεν υπάρχουν σε κάποια βάση ή σε βίντεο ΥΤούμπ ;;;
Δηλαδή φώτοζ ανα ημέρα σήψης.....
.
Φανταζομαι θα υπαρχουν. Για αυτο τον λογο δεν εχω κανει ακομα αναζητηση. Δεν ξερω τι θα βρω μπροστα μου.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:17
Επειδή δε σας προλαβαίνω δεν ξέρω αν έπεσαν ιδέες...
Αν είχαν άλλου το πτώμα , γεννάται το εύλογο ερώτημα ...πού;
Σε κατάψυξη δεν παίζει γτ η σήψη προχώρησε κανονικά από ότι κατάλαβα.
Να τον έθαψαν κ να τον ξέθαψαν...κάποια ίχνη σχετικά θα είχε
Οπουδήποτε αλλού είναι λίγο απίθανο να το κρατούσαν...
Να τον είχαν σε κάποιο κλειστό και μη θερμαινόμενο χώρο, κοντά ή πιο μακριά από το σημείο που τον πήγανε πριν ένα πενθήμερο από την ανακάλυψη του και να τον μετέφεραν με κάποιο είδους ράντσο ή κουβέρτα που δεν θα προκαλούσε περαιτέρω φθορές στο ήδη προστατευμένο από τα άθικτα ρούχα σώμα.
Γιατί αν μη τι άλλο, η χαλαρή στάση του σώματος δεν συνάδει και με την στάση ενός στραγγαλισμένου ανθρώπου, αν τον στραγγάλισαν εκεί. Για την περίπτωση που υπάρξουν ευρήματα που μπορεί να προέλθουν μόνον από στραγγαλισμό.
Και αν ήταν "φρέσκο" το σώμα από τις πρώτες μέρες, σιγά μην είχαν πρόβλημα τα άγρια πεινασμένα ζώα να σκίσουν τα ρούχα του και να "χορτάσουν" μόνον από το εκτεθειμένο πρόσωπο.
ΥΓ. Η δική μου πρόβλεψη είναι ότι ακόμη και μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις, το πράγμα θα μείνει με ένα πέπλο αμφιβολίας, που δεν θα πιστοποιεί τίποτα και θα εξισορροπήσει το πράγμα προς όλες τις κατηγορούμενες και φερόμενες ως ένοχες πλευρές.
και εγω το σκεφτηκα αλλα υπηρχαν σκυλοι που την νυχτα θα περιφεροταν εκει γυρω και δεν θα αφηναν
τα αγρια να πλησιασουν ..ειδικα την νυχτα οι ποιμενικοι ειναι πιο φυλακες απο οτι την μερα
Εννοείς ότι τα άγρια θα μύριζαν πιο εύκολα το σώμα από τα σκυλιά που ήταν πιο εξοικειωμένα με τις μυρωδιές της περιοχής;
Σε κάθε περίπτωση, έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι έχουν μια εξήγηση που πρέπει να μπει στη δική τους προκρούστεια κλίνη... για να τεκμηριωθεί ως λογική.
Περπατάω στο δάσος και ακούω φωνές: 100 είναι πολλές;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Εννοείς ότι τα άγρια θα μύριζαν πιο εύκολα το σώμα από τα σκυλιά που ήταν πιο εξοικειωμένα με τις μυρωδιές της περιοχής;
το αντιθετο δεν θα πλησιαζαν απο τον φοβο των σκυλιων που την νυχτα μεταμορφωνονται σε αγριους φυλακες επειτα ειναι και ενα αλλο μια περιοχη κραταει ενα μικρο αριθμο αγριων ζωων
και αλλες φορες και καθολου επειδη συμβαινουν και ατυχηματα στα αγρια ζωα
και ενα ακομη δεν ειναι απολυτως βεβαιο οτι τα αγρια θα φανε μια τροφη που δεν την εχουν ξαναδοκιμασει μπορει και αυτα να περασαν απο διπλα και να μην ακουμπησαν
το να φαγωθει μια σορος ανθρωπινη απο ζουλαπια θα πρεπει να μην βρισκουν καθολου τροφη για μερες που σημαινει χιονι για αρκετες μερες
Νετο Γκουερινο έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:34
Τι σενάριο έγραψες;
Ξεπέρασες και τον χαζοκουλη;
ε το κανουμε πολυ Ι λοβε καρδίτσα το σεναριο, λιγος σεβασμός στους κακοποιούς παρακαλώ.
enaon έγραψε: 24 Φεβ 2025, 16:16
γιατι δεν το κανουμε λιγο πιο σύνθετο; Μπορει να τον ειχαν σκοτώσει εκει, και να τον ειχαν σκεπάσει με ενα κουβούκλιο με τρυπούλες να αναπνέει και φιλτρα άνθρακα να μην μυρίζει, απ'έξω θα ειχε πουρναρια, σπεσιαλ για τετοιες δολοφονίες. Πρίν 5 μέρες πήγαν και το εβγαλαν.
Έχω δώσει κι εγώ ένα
Τα φάρμακα που έπαιρνε το παιδί σε κάνουν ζόμπι για λίγες ώρες μετά από 40 μέρες και πήγε μόνος του στο
σημείο
Άντε να δώσω και λίγο τυράκι για τον τζερτζελε.
Τα "φάρμακα"!
Ενας φαρμακοποιος στο παγκρατι του εδινε τα φαρμακα.
https://www.newsit.gr/ellada/vasilis-ka ... s/4316625/ Από εκεί και πέρα σημαντικός μάρτυρας στην υπόθεση θεωρείται κι ένας φαρμακοποιός ο οποίος φέρεται να προμήθευε νόμιμα φάρμακα στον Βασίλη Καλογήρου. Ο ίδιος μόλις ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 39χρονου επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές κι ανέφερε ότι έδινε φάρμακα στον άτυχο άνδρα έπειτα από συνταγή ιατρού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα του συγκεκριμένου φαρμακοποιού δεν είναι στη Λάρισα, αλλά στην περιοχή του Παγκρατίου της Αθήνας.
Εδώ τίθεται το ερώτημα εάν οι γονείς του Βασίλη Καλογήρου γνώριζαν για τις φαρμακευτικές ουσίες που λάμβανε ο γιός τους ή όχι; Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι ίδιοι όταν ερωτήθηκαν κατά την ημέρα της δήλωσης της εξαφάνισης από τους αρμόδιους εάν ό γιος τους λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή, εκείνοι απάντησαν αρνητικά.
Δεν το ηξεραν; Το ηξεραν και δεν το ειπαν για να αποφυγουν πιθανο κοινωνικο στιγμα;
Ξυπνάτε!
Δεν είναι τυχαίο που οι γονείς ξέρανε ανά πάσα στιγμή πόσα λεφτά είχε μαζί του ο γιος τους.
Όπως και ξέρανε ποσα είχε μαζί του εκείνο το βράδυ.
Υπό την επήρεια φαρμάκων θα είχε εξαντληθεί στα 2 χιλιόμετρα και θα επέστρεφε. Σε περίπτωση που είχε υποτροπή και επεισόδιο, πάλι θα διένυε 2-3 χιλιόμετρα, θα κουραζόταν και θα επέστρεφε. Χωρίς μεταφορικό μέσο γιατί να περπατήσει αυτή την απόσταση, δεν θα μπορούσε εξάλλου.
stergiosbik έγραψε: 24 Φεβ 2025, 17:11
Ξυπνάτε!
Δεν είναι τυχαίο που οι γονείς ξέρανε ανά πάσα στιγμή πόσα λεφτά είχε μαζί του ο γιος τους.
Όπως και ξέρανε ποσα είχε μαζί του εκείνο το βράδυ.
Ναι και δεν βρεθηκαν πανω του τελικα.
Σε συνδυασμο με τις εικονες και τους γεροντες, ελεγα οτι οι γονεις ειναι σουπερ κοντρολ φρηκς.