!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:23 Έχετε στο νου σας πως μπορεί να ακολουθηθεί η τακτική ρίχνω στο τραπέζι 500.βιντεο να συζητάμε για την τα βαγόνια, αν είχε ξυλολιο ή άλλη ευλεκτι ουσία, αν το επόμενο βίντεο είναι γνήσιο η πλαστό και όχι για το ίδιο το φρικτό έγκλημα της σύγκρουσης.
Αυτά τα δύο συνυπάρχουν συμπληρωματικά, δεν ακυρώνει το ένα το άλλο. Υπάρχει το έγκλημα που αφορά στην απουσία συστημάτων ασφαλείας (τηλεδιοίκηση κλπ) και ενδεχομένως, ένα έγκλημα που αφορά στην απόκρυψη ενός παράνομου φορτίου που διόγκωσε τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

nostromos έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:24
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:23 Έχετε στο νου σας πως μπορεί να ακολουθηθεί η τακτική ρίχνω στο τραπέζι 500.βιντεο να συζητάμε για την τα βαγόνια, αν είχε ξυλολιο ή άλλη ευλεκτι ουσία, αν το επόμενο βίντεο είναι γνήσιο η πλαστό και όχι για το ίδιο το φρικτό έγκλημα της σύγκρουσης.
αργα το πηρατε χαμπαρι ορισμενοι ...
Συγγνώμη εγώ δε συμμετείχα καθόλου σε τέτοιες συζητήσεις. Εννοώ και στον πραγματικό κόσμο.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

vatraxos έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:26
Αυτά τα δύο συνυπάρχουν συμπληρωματικά, δεν ακυρώνει το ένα το άλλο. Υπάρχει το έγκλημα που αφορά στην απουσία συστημάτων ασφαλείας (τηλεδιοίκηση κλπ) και ενδεχομένως, ένα έγκλημα που αφορά στην απόκρυψη ενός παράνομου φορτίου που διόγκωσε τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Πρέπει να εξιχνιαστει δε λέω.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:27
Συγγνώμη εγώ δε συμμετείχα καθόλου σε τέτοιες συζητήσεις. Εννοώ και στον πραγματικό κόσμο.
οκ η εκφραση αφορουσε ουσιαστικα σε κοσμο που πονταρε στην υπαρξη καποιου εξτρα σκανδαλου λες και το ιδιο το δυστηχημα δεν ηταν αρκετο ... βασικα παιχτηκε το παιχνιδι των δικηγορων που ψαχνονται για μεγαλυτερες αποζημιωσεις και των πολιτικων που εψαχναν συγκαληψη αρα κυβερνητικη συνωμοσια χωρις ομως βασιμα στοιχεια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

nostromos έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:31

οκ η εκφραση αφορουσε ουσιαστικα σε κοσμο που πονταρε στην υπαρξη καποιου εξτρα σκανδαλου λες και το ιδιο το δυστηχημα δεν ηταν αρκετο ... βασικα παιχτηκε το παιχνιδι των δικηγορων που ψαχνονται για μεγαλυτερες αποζημιωσεις και των πολιτικων που εψαχναν συγκαληψη αρα κυβερνητικη συνωμοσια χωρις ομως βασιμα στοιχεια
Είναι και αυτό που λέει ο βάτραχος για συντελεστή που οδήγησε τα παιδιά σε θάνατο εκ των υστέρων της σύγκρουσης. Οι ενδείξεις είναι ισχυρές για κάτι τέτοιο.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:34
Είναι και αυτό που λέει ο βάτραχος για συντελεστή που οδήγησε τα παιδιά σε θάνατο εκ των υστέρων της σύγκρουσης. Οι ενδείξεις είναι ισχυρές για κάτι τέτοιο.
το ενδεχομενως δεν ειναι απαραιτητα για παρανομο φορτιο ... υπαρχει το ενδεχομενο τον αριθμο των θυματων να αυξησε νομιμο φορτιο ... αυτο μενει να αποδειχτει ομως
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

nostromos έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:40
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:34

το ενδεχομενως δεν ειναι απαραιτητα για παρανομο φορτιο ... υπαρχει το ενδεχομενο τον αριθμο των θυματων να αυξησε νομιμο φορτιο ... αυτο μενει να αποδειχτει ομως
Σιγουρα

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

nostromos έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:40
Αν υπήρχε κάποιο νόμιμο φορτίο, θα το μαθαίναμε από τα παραστατικά των εμπορευμάτων
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:00
Νετο Γκουερινο έγραψε: 11 Φεβ 2025, 16:53
πατησιωτης έγραψε: 11 Φεβ 2025, 16:50

Από απροσδιόριστη αιτία.Σε πληροφορώ ότι ακόμη και εάν στο βίντεο υπήρχε κανονική δεξαμενή και την έβλεπαν όλοι πάλι δεν θα υπήρχε κατηγορούμενος εάν δεν ανακάλυπταν σε ποιόν ανήκει η δεξαμενή.
Βέβαια θα ήσαν υποπτοι και άλλοι υπάλληλοι του ΟΣΕ καθώς και η εταιρία που παρακολουθούσε τη διαδρομή και έβγαλε τα βίντεο αλλά τελικά θα αθωώνονταν λόγω αμφιβολιών εάν δεν βρίσκονταν αποδείξεις ότι κάποιος από αυτούς έβαλε παράνομο φορτίο.
Σταμάτα να γράφεις ιστορίες για αρκούδες
Κατηγορούμενη θα ήταν η εταιρεία που το μετέφερε
Δηλαδή αν βάλω εγώ στο αμάξι μου παράνομο εύφλεκτο υλικό και προκαλέσω ολοκαύτωμα,αν δεν μάθουν που το πήγαινα θα πάω σπίτι μου σαν να μην τρέχει κάστανο;
αν βαλεις στο αμαξι της εταιρειας για την οποια δουλευεις, θα πας κατηγορουμενος εσυ, η η εταιρεια;
Δηλαδή τι λες;
Οτι κάποιος υπάλληλος της εταιρείας έβαλε σε ένα βαγόνι ας πούμε μια δεξαμενή ήρθε ένα βυτίο και την γέμισε με παράνομο εύφλεκτο υγρό και η εταιρεία δεν ήξερε;
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:18 Όττο, αγορίνα, έχεις ξεφύγει. Κοιμάσαι καθόλου;
Πες μου, αλήθεια. Πόσα παίρνεις ρε μάνα μου;
Τέτοιο μένος δεν το έχω ξαναδεί και έχω βρεθεί σε φόρα διάφορα. Δεν μπορεί. Κατάντια.
:+1:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Kauldron έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:20
vatraxos έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:18
Kauldron έγραψε: 12 Φεβ 2025, 00:15

Στο βίντεο φαίνεται κάπου αριθμός αμαξοστοιχίας?
Από πού είμαστε σίγουροι οτι είναι αυτό το τρένο?
Το timestamp αλλάζει εύκολα.
Έγραψα πιό πάνω, κάθε ψηφιακό σύστημα καταγραφής διαθέτει πρόγραμμα επαλήθευσης αυθεντικότητας των εξαχθέντων video.

Εκτός αν το έβαλαν να γράψει πειράζοντας πρώτα την ημερομηνία και την ώρα, μία άλλη αμαξοστοιχία.
Αυτό.
μην παρεξηγιεσαι ομως αμα σε κοροιδευω, ναι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:30
Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:18
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:03

Δεν έχω κανέναν λόγο να αφήσω, εσύ σκίζεις τα βρακιά σου εδώ μέσα σε καθημερινή βάση. Έλα, αηδία κατάντησες πια.
Ούτε εγώ έχω λόγο να αφήσω.
Και φυσικά ούτε τα βρακιά μου σκίζω. Γράφω, όπως γράφουν όλοι. Απλά δε γουστάρεις όσα λέω.
Και εν αντιθέσει με τους περισσότερους, εγώ βάζω στοιχεία και όχι αφηγήματα από τον πάτο μου.

Η φορουμικη παρουσία μου δε, είναι πολυεπίπεδη, μετέχω σε διάφορα νήματα με γενική θεματολογία, ανοιγω ακομα και νηματα για να διασκεδάσουμε οπως αύτο με τις ιστοριες, έχω δώσει επιστημονικές απαντήσεις σε νήματα ή ερωτήσεις συμφορουμιτων κλπ.
Γενικώς "προσφέρω" στο φόρουμ, σε κάθε ενότητα όπως μπορώ.
Σε αντίθεση με σένα, που απλά σέρνεις την περσόνα σου από νημα σε νημα και μόνο βρίζεις ή αρπάζεσαι με άλλους.

Και έρχεσαι τώρα εσύ, να μου πεις εμένα ότι έχω καταντήσει αηδία. Εσύ.
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί τις χλέπες που τρως απο παντού, έτσι;
Και ναι ρε φίλτατε, έρχομαι εγώ και σου λέω μια κουβέντα. Αν δεν σου γουστάρει, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Δράττομαι δε της ευκαιρίας να σου πω, οτι έχεις πέσει στα μάτια πολλών εδώ μέσα.
Οπότε μην πετάς ''μύδρους'' σε μένα, εσύ σέρνεσαι με μεγάλη επιτυχία.

Υ.γ. Αυτό που προσφέρεις είναι αρχίδια με σάλτσα προπαγάνδας. Τυράκι να βάλεις. Αλέ τώρα. Είσαι τουλάχιστον βαρετός.
Απλά δεν συμφωνείς με αυτά που λέει, συμβαίνει σε όλους μας.
Μην προσπαθείς να το γενικεύσεις.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Όταν έχεις δύο ολόκληρα χρόνια μπροστά σου απλά βάζεις την ημερομηνία με ένα χρόνο πίσω τα δρομολόγια όλα καταγράφονται και απλά την ώρα που θες έχεις οργάνωση να περάσει μια αμαξοστοιχία με συγκεκριμένα βαγόνια και λαμαρίνες τότε το βίντεο αυτό δεν θα είναι πειραγμένο απλά δεν θα είναι αληθινό.Κανεις δεν θα μπορεί να αποδείξει ότι είναι πειραγμένο Αυτό που θα πρέπει να κάνουν είναι η σύγκριση των βαγονιών πράγμα πολύ δύσκολο με την ανάλυση του βίντεο Για αυτό δεν τα θεωρούν πειστήρια αν δεν παραδοθούν αμέσως

Άρα μεγάλο δούλεμα και φυσικά όλα τα τρολ κάνουν την δουλειά τους.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Αυτό το νήμα είναι για να μπαίνεις μέσα και να φτύνεις.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Φεβ 2025, 09:11
Ασέβαστος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 19:00
Νετο Γκουερινο έγραψε: 11 Φεβ 2025, 16:53
Σταμάτα να γράφεις ιστορίες για αρκούδες
Κατηγορούμενη θα ήταν η εταιρεία που το μετέφερε
Δηλαδή αν βάλω εγώ στο αμάξι μου παράνομο εύφλεκτο υλικό και προκαλέσω ολοκαύτωμα,αν δεν μάθουν που το πήγαινα θα πάω σπίτι μου σαν να μην τρέχει κάστανο;
αν βαλεις στο αμαξι της εταιρειας για την οποια δουλευεις, θα πας κατηγορουμενος εσυ, η η εταιρεια;
Δηλαδή τι λες;
Οτι κάποιος υπάλληλος της εταιρείας έβαλε σε ένα βαγόνι ας πούμε μια δεξαμενή ήρθε ένα βυτίο και την γέμισε με παράνομο εύφλεκτο υγρό και η εταιρεία δεν ήξερε;
θεωρεις πιο πιθανο η εταιρεια να κανει συστηματικα λαθρεμποριο; δηλαδη να φορτωνουν πραγματα χωρις παραστατικα, πραγμα το οποιο θα το ξερουν τουλαχιστον καμμια 20αρια εργαζομενοι, και να μην διαρευσει; μπορουν να γινουν αυτα μυστικα;

γω θεωρω ακραια απιθανα, και τα 2 σεναρια. ειδικα εφοσον μιλαμε για τονους, οχι 2 μπετονια που μπορει να εχωσε καποιος στη ζουλα.

δεν εχω ομως και λογικη απαντηση για την πυρομπαλα. οποτε δε δεχομαι κανενα σεναριο, μεχρι να βρεθει καποιος επιστημονας να δωσει εξηγηση που να στεκει λογικα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”