!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

sharp έγραψε: 11 Φεβ 2025, 20:15
vatraxos έγραψε: 11 Φεβ 2025, 18:49
Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2025, 17:42
Επ αυτου, καμία.
Τον έβαλα ως απάντηση γιατί ένα από τα πολλά που έτρεξαν να πουν είναι για διάφορες στα βαγόνια κλπ.
Βασιλικοτεροι του Βασιλέως.
Και κάποιοι άλλοι γονείς υιοθετούν διαφορετικά σενάρια. Σπέκουλα γίνεται, όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Δε θα βρεις πουθενά ιδανική περίπτωση όπου τα θύματα περιμένουν στωϊκά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και τις αποδέχονται όποιες και να είναι αυτές. Γύρω από την υπόθεση αυτή. που αντικειμενικά περιέχει πτυχές που την καθιστούν το λιγότερο ύποπτη σε ότι αφορά στους κυβερνητικούς χειρισμούς από την πρώτη στιγμή, έχει δημιουργηθεί ένας θόρυβος που συχνά καλύπτει και σοβαρά ζητήματα, ένα από τα οποία - κατά τη γνώμη μου - είναι και η χρονική στιγμή που εμφανίστηκαν τα περιβόητα videos.
Δεν είναι όμως μόνο τα θύματα. Ολόκληρη η κοινωνία πάει μαζί, παρασυρόμενη από την δημοσιοκαφρίλα. Και ξέρεις τι θα γίνει μετά. Το καλοκαίρι θα πιάσουν οι φωτιές και θα αδιαφορήσουν για το θέμα. Οπότε εκεί τα θύματα θα νοιώσουν ξαφνικά παρατημένα και δεν θα τους είναι καθόλου εύκολο.
Ένας λόγος που έπρεπε η Πολιτεία να έχει φροντίσει να μην γίνει αυτό
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Μα κύριε Πλακιά μου γιατί μας χαλάτε το αφήγημα που στήνουμε τόσο καιρό; Γιατί πάτε κόντρα στον σύλλογο του 1/5 ;

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2025, 21:05 Μα κύριε Πλακιά μου γιατί μας χαλάτε το αφήγημα που στήνουμε τόσο καιρό; Γιατί πάτε κόντρα στον σύλλογο του 1/5 ;

Εικόνα
Βαγγέλη, εσύ;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2025, 14:16
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:18 Όττο, αγορίνα, έχεις ξεφύγει. Κοιμάσαι καθόλου;
Πες μου, αλήθεια. Πόσα παίρνεις ρε μάνα μου;
Τέτοιο μένος δεν το έχω ξαναδεί και έχω βρεθεί σε φόρα διάφορα. Δεν μπορεί. Κατάντια.
Δεν κάνω μονόλογο όπως βλέπεις. Απλά προφανώς σε ενοχλει η μια πλευρά και η μία άποψη.

Και αν αυτό το θεωρείς μένος, μάλλον δεν έχεις δει μένος. Εγώ απλά απαντάω. Δεν κάνω τίποτα παραπάνω βασικά από όσα κάνουν οι άλλοι.
Αλλά όπως είπα το πρόβλημα είναι η άλλη πλευρά.

Θέλετε τον μονόλογο της τρέλας.
Όττο μου,αύριο, δώσε μια άδεια στον εαυτό σου απ'τα φαρμακεία σου και πάνε μέχρι το Μαξίμου. Πες της πρωθυπουργάρας μας, ότι χαραμίζεσαι με τόσο αγώνα που κάνεις, μπας και σε υπουργοποιήσει στον επερχόμενο ανασχηματισμό, σαν επιτιμο, εξωτερικό συνεργάτη.
Πες του οτι έχεις λιώσει ''σόλες'' στα σόσιαλ μύδια'', στεκεσαι στο ύψος των περιστάσεων, γράφεις στο πχόρουμ, ( κάνε μας και λίγη διαφήμιση..) και γκαρίζεις με απόλυτη ευγένεια.Ενίοτε, όχι πάντα.

Ευελπιστώ να εκτιμήσει την συνεισφορά σου και να σε προτείνει για βουλευτή στο τέλος της τετραετίας. Άντε και εις ανώτερα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 21:34
Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 13:18 Όττο, αγορίνα, έχεις ξεφύγει. Κοιμάσαι καθόλου;
Πες μου, αλήθεια. Πόσα παίρνεις ρε μάνα μου;
Τέτοιο μένος δεν το έχω ξαναδεί και έχω βρεθεί σε φόρα διάφορα. Δεν μπορεί. Κατάντια.
Δεν κάνω μονόλογο όπως βλέπεις. Απλά προφανώς σε ενοχλει η μια πλευρά και η μία άποψη.

Και αν αυτό το θεωρείς μένος, μάλλον δεν έχεις δει μένος. Εγώ απλά απαντάω. Δεν κάνω τίποτα παραπάνω βασικά από όσα κάνουν οι άλλοι.

Όττο μου,αύριο, δώσε μια άδεια στον εαυτό σου απ'τα φαρμακεία σου και πάνε μέχρι το Μαξίμου. Πες της πρωθυπουργάρας μας, ότι χαραμίζεσαι με τόσο αγώνα που κάνεις, μπας και σε υπουργοποιήσει στον επερχόμενο ανασχηματισμό, σαν επιτιμο, εξωτερικό συνεργάτη.
Πες του οτι έχεις λιώσει ''σόλες'' στα σόσιαλ μύδια'', στεκεσαι στο ύψος των περιστάσεων, γράφεις στο πχόρουμ, ( κάνε μας και λίγη διαφήμιση..) και γκαρίζεις με απόλυτη ευγένεια.Ενίοτε, όχι πάντα.

Ευελπιστώ να εκτιμήσει την συνεισφορά σου και να σε προτείνει για βουλευτή στο τέλος της τετραετίας. Άντε και εις ανώτερα.
Εσύ σε ποιον θα πας να αφήσεις βιογραφικό;

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

nrg έγραψε: 11 Φεβ 2025, 15:18
SeaHawk έγραψε: 11 Φεβ 2025, 15:10 Αυτο που λεει ο nrg ειναι ενα απο τα πολλα αφηγηματα του Κοκοτσακη
Δεν το λέει ο nrg. Το λέει το πόρισμα από τους 3 πραγματογνώμονες.
Nαι
Συγκεκριμενα αυτο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:00

Δεν έχω κανέναν λόγο να αφήσω, εσύ σκίζεις τα βρακιά σου εδώ μέσα σε καθημερινή βάση. Έλα, αηδία κατάντησες πια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μαδουραίος έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:06

Εικόνα
Το έλεγε και το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ από εκείνη την ημέρα, αλλά φαίνεται πως είναι ειδικές κάμερες, καταγράφουν και όταν δε λειτουργούν.
Μα τί σούπερ τεχνολογία έχετε επί Κούλη ρε παιδί μου.

Σοβαρά τώρα, το βίντεο δε δείχνει απολύτως τίποτα, δε φαίνεται ούτε αριθμός αμαξοστοιχίας ούτε τίποτα, και στη καλύτερη περίπτωση πρέπει ν' αγνοηθεί, στη χειρότερη να θεωρηθεί απόπειρα εξαπάτησης και να συλληφθεί ο Κα(λα)περνάρος, να καλοπεράσει.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Εγώ θα θέσω το εξής ερώτημα: Βάσει νομοθεσίας, εξαγωγή βιντεοληπτικού υλικού γίνεται από συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει οριστεί από τον οργανισμό (στην περίπτωσή μας, ΟΣΕ), για συγκεκριμένους λόγους (π.χ. διερεύνηση ατυχήματος) και μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία (στην περίπτωση μεγάλων οργανισμών όπως ο ΟΣΕ, με εσωτερικό έγγραφο).
Το συγκεκριμένο υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ποιός το εξήγαγε και μέσα από ποιά διαδικασία; Τι έχει πει επί τούτου ο Καπερνάρος; Θα παρουσιαστεί το φυσικό πρόσωπο που πραγματοποίησε την εξαγωγή για να καταθέσει στον ανακριτή;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Πασιφάη έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:03
Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:00

Δεν έχω κανέναν λόγο να αφήσω, εσύ σκίζεις τα βρακιά σου εδώ μέσα σε καθημερινή βάση. Έλα, αηδία κατάντησες πια.
Ούτε εγώ έχω λόγο να αφήσω.
Και φυσικά ούτε τα βρακιά μου σκίζω. Γράφω, όπως γράφουν όλοι. Απλά δε γουστάρεις όσα λέω.
Και εν αντιθέσει με τους περισσότερους, εγώ βάζω στοιχεία και όχι αφηγήματα από τον πάτο μου.

Η φορουμικη παρουσία μου δε, είναι πολυεπίπεδη, μετέχω σε διάφορα νήματα με γενική θεματολογία, ανοιγω ακομα και νηματα για να διασκεδάσουμε οπως αύτο με τις ιστοριες, έχω δώσει επιστημονικές απαντήσεις σε νήματα ή ερωτήσεις συμφορουμιτων κλπ.
Γενικώς "προσφέρω" στο φόρουμ, σε κάθε ενότητα όπως μπορώ.
Σε αντίθεση με σένα, που απλά σέρνεις την περσόνα σου από νημα σε νημα και μόνο βρίζεις ή αρπάζεσαι με άλλους.

Και έρχεσαι τώρα εσύ, να μου πεις εμένα ότι έχω καταντήσει αηδία. Εσύ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 11 Φεβ 2025, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

vatraxos έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:17 Εγώ θα θέσω το εξής ερώτημα: Βάσει νομοθεσίας, εξαγωγή βιντεοληπτικού υλικού γίνεται από συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει οριστεί από τον οργανισμό (στην περίπτωσή μας, ΟΣΕ), για συγκεκριμένους λόγους (π.χ. διερεύνηση ατυχήματος) και μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία (στην περίπτωση μεγάλων οργανισμών όπως ο ΟΣΕ, με εσωτερικό έγγραφο).
Το συγκεκριμένο υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ποιός το εξήγαγε και μέσα από ποιά διαδικασία; Τι έχει πει επί τούτου ο Καπερνάρος; Θα παρουσιαστεί το φυσικό πρόσωπο που πραγματοποίησε την εξαγωγή για να καταθέσει στον ανακριτή;
Ο vatraxos μαθαίνει για τις διαρροές, ημέρα Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου το σωτήριον έτος 2025.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:19
vatraxos έγραψε: 11 Φεβ 2025, 22:17 Εγώ θα θέσω το εξής ερώτημα: Βάσει νομοθεσίας, εξαγωγή βιντεοληπτικού υλικού γίνεται από συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει οριστεί από τον οργανισμό (στην περίπτωσή μας, ΟΣΕ), για συγκεκριμένους λόγους (π.χ. διερεύνηση ατυχήματος) και μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία (στην περίπτωση μεγάλων οργανισμών όπως ο ΟΣΕ, με εσωτερικό έγγραφο).
Ο vatraxos μαθαίνει για τις διαρροές, ημέρα Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου το σωτήριον έτος 2025.
Είσαι απόλυτα σίγουρος ότι κατάλαβες τι έγραψα;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”