!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Phorum Forumvision #1

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Phorum Forumvision #1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:35 Αλήθεια δεν σου φαινόταν από ένα σημείο και μετά πως άκουγες παρόμοια κομμάτια σε κάθε γύρο.. ;
ναι, κάποια ήταν όμοιου ύφους, αλλά υπήρχαν και αρκετά διαφορετικά

όχι;

κάτι μεταλιές, κάτι νταρκφολκίλες, κάτι σκυλάδικα, δε νομίζω
ότι όλα αυτά ήταν τρολιές ας πούμε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Bandit59 έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:35Jimmy μου είχε πει ο micmic αλλά κάτι προβλήματα δεν μου έφηναν χρόνο. Τωρα είμαι καλύτερα και λέω να συμμετάσχω. Αυτό που ειπε ο μικμικ έχει δίκιο. Πολλές φορές φαινόταν οτι τα τραγούδια τα ανέβαζε ένα άτομο.

Τεσπα micmic οκ βαλε με και στειλε μου ενα μηνυματάκι σχετικά με την διαδικασία, ευχαριστώ.
Okay, θα στείλω πμ με το λινκ της προσωπικής σελίδας και οδηγίες όταν είναι να ξεκινήσει το παιχνίδι.

7 συμμετοχές ως τώρα:

MOJ
SID
DRH
JIM
DRE
ΝΥΧ
BAN
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
νύχτα

micmic έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:39
Βέβαια, αλλά σύγκρινε την ποικιλία με έναν τυχαίο γύρο που παίχτηκε σε κάποιο παιχνίδι πριν αρκετά χρόνια...
Petite Fleur :romance-hearteyes:

δεν τα γνωρίζω όλα για να καταλάβω ακριβώς τί εννοείς
αλλά μπορώ να φανταστώ νομίζω
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue »

νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:45
Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:35 Αλήθεια δεν σου φαινόταν από ένα σημείο και μετά πως άκουγες παρόμοια κομμάτια σε κάθε γύρο.. ;
ναι, κάποια ήταν όμοιου ύφους, αλλά υπήρχαν και αρκετά διαφορετικά

όχι;

κάτι μεταλιές, κάτι νταρκφολκίλες, κάτι σκυλάδικα, δε νομίζω
ότι όλα αυτά ήταν τρολιές ας πούμε
Ναι υπήρχαν κάποια διαφορετικά, δεν τα βάζω όλα στο ίδιο σακί, μα ένα ποσοστό αυτών μου κανε τρολ... :102:
To scare myself with my own desert places.
Άβαταρ μέλους
micmic

νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:47
micmic έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:39
Βέβαια, αλλά σύγκρινε την ποικιλία με έναν τυχαίο γύρο που παίχτηκε σε κάποιο παιχνίδι πριν αρκετά χρόνια...
Petite Fleur :romance-hearteyes:

δεν τα γνωρίζω όλα για να καταλάβω ακριβώς τί εννοείς
αλλά μπορώ να φανταστώ νομίζω
Το είχα γράψει και σ'αυτό το thread κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:
micmic έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 20:00 Παρατηρώ ότι υπάρχει μάλλον περιορισμένη γκάμα στα είδη μουσικής στο παιχνίδι. Μπαίνουν από ελάχιστα εως καθόλου world music, ελληνικά έντεχνα, jazz, κλασική, latin κτλ κτλ κτλ. Και απ'ότι φαίνεται ακόμα και να έμπαιναν, θα τα θάβατε.

Και επαναλαμβάνω ότι δεν το λέω για κακό. Ίσα-ίσα, πιθανόν να είναι και καλύτερο για τους παίκτες να ακούν στυλ που γουστάρουν παρά να έπαιζαν πράγματα που το καθένα αρέσει μόνο σε 2-3 παίκτες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
νύχτα

micmic έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:51παρά να έπαιζαν πράγματα που το καθένα αρέσει μόνο σε 2-3 παίκτες.
:lol: σε μένα αυτό συνέβη πάντως στις περισσότερες επιλογές μου
μα το γνώριζα εξαρχής οπότε δεν είχα/έχω κανένα πρόβλημα

ον δε κόντραρυ, θα έλεγα
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:17 https://voca.ro/11D8JkEn8MNj

Fata Morgana :romance-hearteyes:
Αυτό θα είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη :)
Άβαταρ μέλους
micmic

νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:17 https://voca.ro/11D8JkEn8MNj
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον Μένιο, ομολογώ ότι αυτό θα το ψήφιζα πολύ καλύτερα απ'το δικό του.
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mojorisin »

micmic μηπως ηρθε η ωρα να μπεις ; ετσι για την πολυφωνια να εχουμε και κανενα Αφρικανικο καμια τσαχπινια Λατινοαμερικανικη . το κακο ειναι βεβαια οτι θα σε βρισκουμε αμεσως γιατι θα ξεχωριζεις σαν τη μυγα μεσ το γαλα :003:
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Άβαταρ μέλους
micmic

mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:33 micmic μηπως ηρθε η ωρα να μπεις ; ετσι για την πολυφωνια να εχουμε και κανενα Αφρικανικο καμια τσαχπινια Λατινοαμερικανικη . το κακο ειναι βεβαια οτι θα σε βρισκουμε αμεσως γιατι θα ξεχωριζεις σαν τη μυγα μεσ το γαλα :003:
Το σκέφτομαι, αλλά πάντως αν μπω δεν θα πάω για πρωτιές και τέτοια αυτή τη φορά. Θα βάζω κομματάρες που γουστάρω μόνο εγώ και τις καταλαβαίνω μόνο εγώ επίσης :lol: Πχ σαν αυτό, που όταν το έβαλα οι άσχετοι το έθαψαν :fp:
Άβαταρ μέλους
mojorisin

micmic έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:40
mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:33 micmic μηπως ηρθε η ωρα να μπεις ; ετσι για την πολυφωνια να εχουμε και κανενα Αφρικανικο καμια τσαχπινια Λατινοαμερικανικη . το κακο ειναι βεβαια οτι θα σε βρισκουμε αμεσως γιατι θα ξεχωριζεις σαν τη μυγα μεσ το γαλα :003:
Το σκέφτομαι, αλλά πάντως αν μπω δεν θα πάω για πρωτιές και τέτοια αυτή τη φορά. Θα βάζω κομματάρες που γουστάρω μόνο εγώ και τις καταλαβαίνω μόνο εγώ επίσης :lol: Πχ σαν αυτό, που όταν το έβαλα οι άσχετοι το έθαψαν :fp:
τελεια !!! βαζε τα δικα σου και οτι γουσταρεις . κι εγω αν παιξω αυτο θα συνεχισω να κανω .τελος τα mainstream :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 06 Φεβ 2025, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:49
τελεια !!! βαζε τα δικα σου και οτι γουσταρεις . κι εγω αν παιξω αυτο θα κανω .
Μέχρι τώρα τι έκανες δηλαδή.... :p2:
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Bandit59 έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:35
Jimmy81 έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:35 Να καλέσουμε κόσμο με συχνή συμμετοχή στην κατηγορία Μουσική. Βλέπω αυτός ο Bandit59 συμμετέχει σε πολλά μουσικά νήματα και φαίνεται έμπειρος "μπλουζάς". Θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στον διαγωνισμό. :8)
Jimmy μου είχε πει ο micmic αλλά κάτι προβλήματα δεν μου έφηναν χρόνο. Τωρα είμαι καλύτερα και λέω να συμμετάσχω. Αυτό που ειπε ο μικμικ έχει δίκιο. Πολλές φορές φαινόταν οτι τα τραγούδια τα ανέβαζε ένα άτομο.

Τεσπα micmic οκ βαλε με και στειλε μου ενα μηνυματάκι σχετικά με την διαδικασία, ευχαριστώ.
Ωραίος ρε μαν. Ελπίζω να έχουν παρέλθει τα προβλήματα. Μια χαρά θα περάσουμε και με τις χρονικές παρατάσεις που δικαιούται κάθε παίκτης στις ψηφοφορίες, ο χρόνος δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα. :8)
Άβαταρ μέλους
mojorisin

Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:51
το εχω ξαναγραψει . απο τα 12 που εβαλα τα 10 ηταν αγαπημενα μου . εξαιρεση οι Corpo mente και οι Om που τα ακουσα πρωτη φορα πριν βαλω κομματι γυρου . Οκ οι Om δυσπεπτοι το καταλαβαινω αλλα οι Corpo Mente μ αρεσαν πολυ .
Απλα τα θεωρω οσα εβαλα πιο ευκολο να αρεσουν σε περισσοτερο κοσμο απο αλλα που ακουω - οχι οτι ηταν mainstream με την κυριολεκτικη εννοια .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 06 Φεβ 2025, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:59
Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:51
το εχω ξαναγραψει . απο τα 12 που εβαλα τα 10 ηταν αγαπημενα μου . εξαιρεση οι Corpo mente και οι Om που τα ακουσα πρωτη φορα πριν βαλω κομματι γυρου . Οκ οι Om δυσπεπτοι το καταλαβαινω αλλα οι Corpo Mente μ αρεσαν πολυ . αυτα .
Σημασία έχει πως έγιναν και δικά μας αγαπημένα τα δικά σου αγαπημένα :g030:
Καλή επιτυχία και στο επόμενο, το 'χεις.. :wink
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”