Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Bandit59 έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:35Jimmy μου είχε πει ο micmic αλλά κάτι προβλήματα δεν μου έφηναν χρόνο. Τωρα είμαι καλύτερα και λέω να συμμετάσχω. Αυτό που ειπε ο μικμικ έχει δίκιο. Πολλές φορές φαινόταν οτι τα τραγούδια τα ανέβαζε ένα άτομο.
Τεσπα micmic οκ βαλε με και στειλε μου ενα μηνυματάκι σχετικά με την διαδικασία, ευχαριστώ.
Okay, θα στείλω πμ με το λινκ της προσωπικής σελίδας και οδηγίες όταν είναι να ξεκινήσει το παιχνίδι.
7 συμμετοχές ως τώρα:
MOJ
SID
DRH
JIM
DRE
ΝΥΧ
BAN
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:39
Βέβαια, αλλά σύγκρινε την ποικιλία με έναν τυχαίο γύρο που παίχτηκε σε κάποιο παιχνίδι πριν αρκετά χρόνια...
Petite Fleur
δεν τα γνωρίζω όλα για να καταλάβω ακριβώς τί εννοείς
αλλά μπορώ να φανταστώ νομίζω
Το είχα γράψει και σ'αυτό το thread κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:
micmic έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 20:00
Παρατηρώ ότι υπάρχει μάλλον περιορισμένη γκάμα στα είδη μουσικής στο παιχνίδι. Μπαίνουν από ελάχιστα εως καθόλου world music, ελληνικά έντεχνα, jazz, κλασική, latin κτλ κτλ κτλ. Και απ'ότι φαίνεται ακόμα και να έμπαιναν, θα τα θάβατε.
Και επαναλαμβάνω ότι δεν το λέω για κακό. Ίσα-ίσα, πιθανόν να είναι και καλύτερο για τους παίκτες να ακούν στυλ που γουστάρουν παρά να έπαιζαν πράγματα που το καθένα αρέσει μόνο σε 2-3 παίκτες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic μηπως ηρθε η ωρα να μπεις ; ετσι για την πολυφωνια να εχουμε και κανενα Αφρικανικο καμια τσαχπινια Λατινοαμερικανικη . το κακο ειναι βεβαια οτι θα σε βρισκουμε αμεσως γιατι θα ξεχωριζεις σαν τη μυγα μεσ το γαλα
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:33
micmic μηπως ηρθε η ωρα να μπεις ; ετσι για την πολυφωνια να εχουμε και κανενα Αφρικανικο καμια τσαχπινια Λατινοαμερικανικη . το κακο ειναι βεβαια οτι θα σε βρισκουμε αμεσως γιατι θα ξεχωριζεις σαν τη μυγα μεσ το γαλα
Το σκέφτομαι, αλλά πάντως αν μπω δεν θα πάω για πρωτιές και τέτοια αυτή τη φορά. Θα βάζω κομματάρες που γουστάρω μόνο εγώ και τις καταλαβαίνω μόνο εγώ επίσης Πχ σαν αυτό, που όταν το έβαλα οι άσχετοι το έθαψαν
mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:33
Το σκέφτομαι, αλλά πάντως αν μπω δεν θα πάω για πρωτιές και τέτοια αυτή τη φορά. Θα βάζω κομματάρες που γουστάρω μόνο εγώ και τις καταλαβαίνω μόνο εγώ επίσης Πχ σαν αυτό, που όταν το έβαλα οι άσχετοι το έθαψαν
τελεια !!! βαζε τα δικα σου και οτι γουσταρεις . κι εγω αν παιξω αυτο θα συνεχισω να κανω .τελος τα mainstream
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 06 Φεβ 2025, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jimmy81 έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:35
Να καλέσουμε κόσμο με συχνή συμμετοχή στην κατηγορία Μουσική. Βλέπω αυτός ο Bandit59 συμμετέχει σε πολλά μουσικά νήματα και φαίνεται έμπειρος "μπλουζάς". Θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στον διαγωνισμό.
Jimmy μου είχε πει ο micmic αλλά κάτι προβλήματα δεν μου έφηναν χρόνο. Τωρα είμαι καλύτερα και λέω να συμμετάσχω. Αυτό που ειπε ο μικμικ έχει δίκιο. Πολλές φορές φαινόταν οτι τα τραγούδια τα ανέβαζε ένα άτομο.
Τεσπα micmic οκ βαλε με και στειλε μου ενα μηνυματάκι σχετικά με την διαδικασία, ευχαριστώ.
Ωραίος ρε μαν. Ελπίζω να έχουν παρέλθει τα προβλήματα. Μια χαρά θα περάσουμε και με τις χρονικές παρατάσεις που δικαιούται κάθε παίκτης στις ψηφοφορίες, ο χρόνος δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα.
mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:49
τελεια !!! βαζε τα δικα σου και οτι γουσταρεις . κι εγω αν παιξω αυτο θα κανω .
Μέχρι τώρα τι έκανες δηλαδή....
το εχω ξαναγραψει . απο τα 12 που εβαλα τα 10 ηταν αγαπημενα μου . εξαιρεση οι Corpo mente και οι Om που τα ακουσα πρωτη φορα πριν βαλω κομματι γυρου . Οκ οι Om δυσπεπτοι το καταλαβαινω αλλα οι Corpo Mente μ αρεσαν πολυ .
Απλα τα θεωρω οσα εβαλα πιο ευκολο να αρεσουν σε περισσοτερο κοσμο απο αλλα που ακουω - οχι οτι ηταν mainstream με την κυριολεκτικη εννοια .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 06 Φεβ 2025, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:49
τελεια !!! βαζε τα δικα σου και οτι γουσταρεις . κι εγω αν παιξω αυτο θα κανω .
Μέχρι τώρα τι έκανες δηλαδή....
το εχω ξαναγραψει . απο τα 12 που εβαλα τα 10 ηταν αγαπημενα μου . εξαιρεση οι Corpo mente και οι Om που τα ακουσα πρωτη φορα πριν βαλω κομματι γυρου . Οκ οι Om δυσπεπτοι το καταλαβαινω αλλα οι Corpo Mente μ αρεσαν πολυ . αυτα .
Σημασία έχει πως έγιναν και δικά μας αγαπημένα τα δικά σου αγαπημένα
Καλή επιτυχία και στο επόμενο, το 'χεις..