ε όχι, τώρα μας αδικεύετε κυρμικμικ μαςmicmic έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:49Εντωμεταξύ έβλεπα και ανεβάζατε μουσική σε νήματα για πολύ διαφορετικά μεταξύ τους είδη μουσικής και σκεφτόμουν ότι θα υπάρχει ποικιλία στις συμμετοχές, αλλά όπως είπα και πριν δεν έχω ξαναδεί πιο ομοιόμορφο παιχνίδι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δεν θυμαμαι τιτλους απο τα τραγουδια που ακουω, εκτος απο αυτα που εχω κατεβασμενα στο κινητο.
Αν ηταν θεματικος ισως κατι να εκανα γιατι θα ηξερα που να ψαξω, αλλα ετσι δεν...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 07 Φεβ 2025, 04:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπορείς να τα παίζεις στο πιάνο, να τα αναγνωρίζω και να βρίσκω τους τίτλουςBazoomba έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:15 Δεν θυμαμαι τιτλους απο τα τραγουδια που ακουω, εκτος απο αυτα που εχω κατεβασμενα στο κινητο.![]()
Αν ηταν θεματικος ισως κατι να εκανα γιατι θα ηξερα που να ψαξω, αλλα ετσι δεν...
θα με βοηθάς να βρίσκουμε τους τίτλους του μπαζούμπαenaon έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:15 αν ερθει ο μπαζουπα, ασφαλώς. Αν δεν ερθει να βαζετε και κανενα τραγουδακι στα αλλα νηματα.
Δεν το λέω εγώ, τα στατιστικά το λένε. Στον πίνακα "Συνάφειες", το άθροισμα της τελευταίας στήλης δείχνει πόσο πολύ συμφωνούσατε μεταξύ σας στις βαθμολογίες. Γι'αυτό το παιχνίδι το άθροισμα ήταν 38.14. Ως μέτρο σύγκρισης, σε 2 παιχνίδια που τελείωσαν πριν απ'αυτό, το ίδιο άθροισμα ήταν 23.52 και 13.80.νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:06ε όχι, τώρα μας αδικεύετε κυρμικμικ μαςmicmic έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:49Εντωμεταξύ έβλεπα και ανεβάζατε μουσική σε νήματα για πολύ διαφορετικά μεταξύ τους είδη μουσικής και σκεφτόμουν ότι θα υπάρχει ποικιλία στις συμμετοχές, αλλά όπως είπα και πριν δεν έχω ξαναδεί πιο ομοιόμορφο παιχνίδι![]()
Και δεν πάει να πει ότι είναι και κάτι κακό, μπορεί απλά να βάζατε φανταστικές μουσικές από πολύ συγκεκριμένα είδη. Λέμε τώρα...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
πλακα κανω βρε, δυσκολεύομαι να καταλάβω τον σκοπό του παιχνιδιου, νομιζα οτι ειναι νεα προσπάθεια στην αρχή και την δουλευει, μετα που καταλαβα οτι ειναι παγιωμένο με ιντριγκαρε ο μένιος
το ότι συμφωνούσαμε στις βαθμολογίες δε σημαίνει ότι δεν υπήρχεmicmic έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:27 Δεν το λέω εγώ, τα στατιστικά το λένε. Στον πίνακα "Συνάφειες", το άθροισμα της τελευταίας στήλης δείχνει πόσο πολύ συμφωνούσατε μεταξύ σας στις βαθμολογίες. Γι'αυτό το παιχνίδι το άθροισμα ήταν 38.14. Ως μέτρο σύγκρισης, σε 2 παιχνίδια που τελείωσαν πριν απ'αυτό, το ίδιο άθροισμα ήταν 23.52 και 13.80.
Και δεν πάει να πει ότι είναι και κάτι κακό, μπορεί απλά να βάζατε φανταστικές μουσικές από πολύ συγκεκριμένα είδη. Λέμε τώρα...![]()
ποικιλία στα ακούσματα, δεν καταλαβαίνω πώς συνδέονται αυτά
εγώ πχ αναγκάστηκα πολλές φορές να βάλω 7-8 σε κομμάτια που δεν μου άρεσαν,
αλλά ήταν καλύτερα για τα δικά μου αυτιά από κάποια άλλα της λίστας
το ότι μπορεί να συμφωνούσε ο βαθμός μου με τον βαθμό κάποιου άλλου,
δε σημαίνει ότι αξιολογήσαμε με τον ίδιο τρόπο
η αλήθεια είναι πως επικράτησαν οι πιο "ραδιοφωνικές" επιλογές πάντως
αλλά όχι ότι δεν προσπαθήσαμε κάποιοι να εντάξουμε κι άλλα είδη
- Misty_Blue
Αλήθεια δεν σου φαινόταν από ένα σημείο και μετά πως άκουγες παρόμοια κομμάτια σε κάθε γύρο.. ;
To scare myself with my own desert places.
Jimmy μου είχε πει ο micmic αλλά κάτι προβλήματα δεν μου έφηναν χρόνο. Τωρα είμαι καλύτερα και λέω να συμμετάσχω. Αυτό που ειπε ο μικμικ έχει δίκιο. Πολλές φορές φαινόταν οτι τα τραγούδια τα ανέβαζε ένα άτομο.Jimmy81 έγραψε: 06 Φεβ 2025, 18:35 Να καλέσουμε κόσμο με συχνή συμμετοχή στην κατηγορία Μουσική. Βλέπω αυτός ο Bandit59 συμμετέχει σε πολλά μουσικά νήματα και φαίνεται έμπειρος "μπλουζάς". Θα δώσει ξεχωριστό χρώμα στον διαγωνισμό.![]()
Τεσπα micmic οκ βαλε με και στειλε μου ενα μηνυματάκι σχετικά με την διαδικασία, ευχαριστώ.
Βέβαια, αλλά σύγκρινε την ποικιλία με έναν τυχαίο γύρο που παίχτηκε σε κάποιο παιχνίδι πριν αρκετά χρόνια...νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:32η αλήθεια είναι πως επικράτησαν οι πιο "ραδιοφωνικές" επιλογές πάντως
αλλά όχι ότι δεν προσπαθήσαμε κάποιοι να εντάξουμε κι άλλα είδη
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση