Μιλαω για την φαση που εγινε πριν με την γαλη και με εκαναν κουωτ . τι πεταγεσαι σαν γεωπονικη τσουτσου τωρα ? θες βραδυνη δοση μπινελικωματος ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:28Μιλαω για την φαση που εγινε πριν με την γαλη και με εκαναν κουωτ . τι πεταγεσαι σαν γεωπονικη τσουτσου τωρα ? θες βραδυνη δοση μπινελικωματος ?
Αμέ. Για ριξε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δε σε θυμαμαι για τοσο λακαμα με τον αλλον λογιασμο ? τι εγινε ? σε πακετωσε γκομενακι ? σουτ απο δουλεια ?
ψέματα έλεγες οτι παιζεις ε; Μιλα με την γαλη τωρα αν εισαι δίκαιος.Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:28 Μιλαω για την φαση που εγινε πριν με την γαλη και με εκαναν κουωτ . τι πεταγεσαι σαν γεωπονικη τσουτσου τωρα ? θες βραδυνη δοση μπινελικωματος ?
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:31Δε σε θυμαμαι για τοσο λακαμα με τον αλλον λογιασμο ? τι εγινε ? σε πακετωσε γκομενακι ? σουτ απο δουλεια ?
;;;;;;;
Εσύ κάνεις ακόμα 5;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Από τη στιγμή που θα το διαβάσουν και εμπεδώσουν οι επίτιμοι κηδεμόνες του βλημμένου είδους σας, σαφώς και δεν το ´χουμε αλλά το ´χω, βρε κουτό. Και γαύγιζε όσο θες.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:18Κάτσε να το ξύσω. Περίμενε. Αχχ. απόλαυση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:12Μα εσυ αναφέρθηκες στα περιανεμικά αναφορικα με τα προσωπικά σου βρε βλημμένο, όχι εγώ. Με πολύ περισσότερο πάθος και οργή.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:56
Μωρή βρωμιάρα, σου απαγορεύω να μιλάς για τους δικούς μου ανθρώπους, διότι δεν ξέρεις τα ζόρια του καθενός.
Έλα να μιλήσεις για μένα να σε παραδεχτώ . Απλά το κάνεις επίτηδες γιατί η πουστιά σου είναι αγιάτρευτη.
Χτύπα ένα τηλ να βρεθούμε, να σου πω πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος που θα καλύψει τη μούρη σου πουστόγρια.
Εγώ ποτέ δεν υπήρξα τελάλης της προσωπικής ζωής του καθενός σε δημόσιο βήμα, ακόμη κι αν ήξερα και ξέρω τελείως εξευτελιστικά πράγματα. Ποτέ δε έπαιξα σ´αυτό το στυλάκι και καμμιά πορδή σαν και σε σας, δεν θα με κάνει να σας παίξω ομοιοπαθητικά.![]()
Οπότε άντε να πουλήσεις μαγκιές και απειλές στο μίζερο και πουστοειδές πχορουμικό συνάφι σου και άσε τα αού.
....Συνεννοηθήκαμε ευαισθητοποιημένα λεβεντοκατιναριά;![]()
Ρε άντε μου στο γερο διάολο καθίκι που θα μου κουνήσεις και το δάχτυλο.
Πουσταρού είσαι αλλά όταν θα ''αναδειχθείς'' με δόξα και τιμή, σφύρα να σε περιλάβω. Μουστόγρια.
Το'χουμε μωρή κατάντια, ή να στο ζωγραφίσω;
...Ξέρεις από σκάκι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Ιαν 2025, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να γίνει ένα αποθετήριο άβαταρ.Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:13Εχθές σε ένα ποστ με έναν άλλο φορουμίτη, δεν θυμάμαι ποιός ήταν, παρατήρησα οτι το χρωματάκι ήταν πολύ προφητικό και είναι απολύτως εναρμονισμένο με τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις , Πορφυρογέννητο και λαμπερό!Kauldron έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:10Να μπαίνεις πιο συχνά, έχεις και ωραίο άβαταρ.Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:08 Επειδή την έχω στο ιγκνορ αλλά βλέπω από τις παραθέσεις σας οτι αναφέρεται σε εμένα, ποιά είναι η κλίκα που τα βάζει με την σάπια?
Εγώ ας πούμε, που έχω να μπω κάτι μηνάκια εδώ μέσα?![]()
Ο Όττο, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις για δήθεν κλίκες που πηράζουν τη γκρούπι του, δεν σας θυμίζει καρμπόν ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους με τις χυδαίες επιθέσεις σε άτομα και δολοφονίες χαρακτήρων?
Φορουμάρα και Ελλαδάρα, 2.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Δες τε το όσο προλαβαίνετε ακόμα, δεν θα σας το έχω και για χόρταση![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Φέτος περιμένουμε περισσότερες φωτό από το γίνε αγρότης ε;
δε με αφησατε να παω .
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:26Δεν ήταν ειρωνία, έγραψες "Πάρε με τηλ. να βρεθούμε" και θεώρησα ότι γνωρίζεστε.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:11Θα στο πω μια φορά απόλυτα ευγενικά. Με την πάρτη μου θα αφήνεις στην άκρη τις ειρωνίες. Ό,τι κατάλαβες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:07
Πάντως εδώ εσύ της την έπεσες πρώτη. Δεν ξέρω αν είχατε τηλεφωνηθει το απόγευμα, αυτό που διαβάζω λέω.
Καλό θα είναι μαζί μου να παραμείνεις ευγενική, όπως είμαι κι εγώ μαζί σου. Ευχαριστώ κι εγώ.
Η αλήθεια είναι πως δεν σε αφορά το τι κάνω εγώ με την ψωρόγατα, αλλά επειδή ήθελες να πετάξεις την χαζομάρα σου, εν είδει ειρωνίας, ( ξαναλέω..) βρήκες πρόσφορο έδαφος. Με μένα δεν κολατσίζεις. Είσαι απο κείνα τα σιγανά ποταμάκια που προσωπικά θέλω τη λιγότερη δυνατή αλληλεπίδραση.
Τώρα είμαστε εντάξει. Καλή συνέχεια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μια χαρά πήγε τελικά το νήμα. Πήγαν για εξτένσιονς τα ζαία και τα ξύρισαν γουλί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
καταλαβα . εχεις να δουλεψεις κατι χρονια . εκει σου βγαινει η ξυνιλα . ποτε δεν ειχα πει για 5 . 2 εκανα μια δικια μου και μια ως υπαλληλος . παραιτηθηκα πριν ενα μηνα απο το υπαλληλικι γιατι εδινα κατι εξετασεις και τωρα ειμαι στην δικια μου μονο
κατι αλλο ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-