!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:23
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:03 μονο και μονο που μαζευεστε παντως 2-3 ατομα για να την πειτε στην γαλη αυτο κατι δειχνει . συνεχιστε.
Στον ΓΓ την λέμε. Ξεθολωσου
Μιλαω για την φαση που εγινε πριν με την γαλη και με εκαναν κουωτ . τι πεταγεσαι σαν γεωπονικη τσουτσου τωρα ? θες βραδυνη δοση μπινελικωματος ?
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:28
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:03 μονο και μονο που μαζευεστε παντως 2-3 ατομα για να την πειτε στην γαλη αυτο κατι δειχνει . συνεχιστε.
Μιλαω για την φαση που εγινε πριν με την γαλη και με εκαναν κουωτ . τι πεταγεσαι σαν γεωπονικη τσουτσου τωρα ? θες βραδυνη δοση μπινελικωματος ?

Αμέ. Για ριξε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:29

Αμέ. Για ριξε
Δε σε θυμαμαι για τοσο λακαμα με τον αλλον λογιασμο ? τι εγινε ? σε πακετωσε γκομενακι ? σουτ απο δουλεια ?
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:28 Μιλαω για την φαση που εγινε πριν με την γαλη και με εκαναν κουωτ . τι πεταγεσαι σαν γεωπονικη τσουτσου τωρα ? θες βραδυνη δοση μπινελικωματος ?
ψέματα έλεγες οτι παιζεις ε; Μιλα με την γαλη τωρα αν εισαι δίκαιος.
Aitwlos

Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:31

Αμέ. Για ριξε
Δε σε θυμαμαι για τοσο λακαμα με τον αλλον λογιασμο ? τι εγινε ? σε πακετωσε γκομενακι ? σουτ απο δουλεια ?

;;;;;;;

Εσύ κάνεις ακόμα 5;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:12
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:56

Μωρή βρωμιάρα, σου απαγορεύω να μιλάς για τους δικούς μου ανθρώπους, διότι δεν ξέρεις τα ζόρια του καθενός.
Έλα να μιλήσεις για μένα να σε παραδεχτώ . Απλά το κάνεις επίτηδες γιατί η πουστιά σου είναι αγιάτρευτη.
Χτύπα ένα τηλ να βρεθούμε, να σου πω πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος που θα καλύψει τη μούρη σου πουστόγρια.
Μα εσυ αναφέρθηκες στα περιανεμικά αναφορικα με τα προσωπικά σου βρε βλημμένο, όχι εγώ. Με πολύ περισσότερο πάθος και οργή.

Εγώ ποτέ δεν υπήρξα τελάλης της προσωπικής ζωής του καθενός σε δημόσιο βήμα, ακόμη κι αν ήξερα και ξέρω τελείως εξευτελιστικά πράγματα. Ποτέ δε έπαιξα σ´αυτό το στυλάκι και καμμιά πορδή σαν και σε σας, δεν θα με κάνει να σας παίξω ομοιοπαθητικά. :lol:

Οπότε άντε να πουλήσεις μαγκιές και απειλές στο μίζερο και πουστοειδές πχορουμικό συνάφι σου και άσε τα αού.

....Συνεννοηθήκαμε ευαισθητοποιημένα λεβεντοκατιναριά; :e045:
Κάτσε να το ξύσω. Περίμενε. Αχχ. απόλαυση.
Ρε άντε μου στο γερο διάολο καθίκι που θα μου κουνήσεις και το δάχτυλο.
Πουσταρού είσαι αλλά όταν θα ''αναδειχθείς'' με δόξα και τιμή, σφύρα να σε περιλάβω. Μουστόγρια.

Το'χουμε μωρή κατάντια, ή να στο ζωγραφίσω;
Από τη στιγμή που θα το διαβάσουν και εμπεδώσουν οι επίτιμοι κηδεμόνες του βλημμένου είδους σας, σαφώς και δεν το ´χουμε αλλά το ´χω, βρε κουτό. Και γαύγιζε όσο θες.

...Ξέρεις από σκάκι;

:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Ιαν 2025, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:13
Kauldron έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:10
Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:08 Επειδή την έχω στο ιγκνορ αλλά βλέπω από τις παραθέσεις σας οτι αναφέρεται σε εμένα, ποιά είναι η κλίκα που τα βάζει με την σάπια?

Εγώ ας πούμε, που έχω να μπω κάτι μηνάκια εδώ μέσα? :lol:

Ο Όττο, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις για δήθεν κλίκες που πηράζουν τη γκρούπι του, δεν σας θυμίζει καρμπόν ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους με τις χυδαίες επιθέσεις σε άτομα και δολοφονίες χαρακτήρων?

Φορουμάρα και Ελλαδάρα, 2.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt005:
Να μπαίνεις πιο συχνά, έχεις και ωραίο άβαταρ. :)
Εχθές σε ένα ποστ με έναν άλλο φορουμίτη, δεν θυμάμαι ποιός ήταν, παρατήρησα οτι το χρωματάκι ήταν πολύ προφητικό και είναι απολύτως εναρμονισμένο με τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις , Πορφυρογέννητο και λαμπερό! :lol:
Δες τε το όσο προλαβαίνετε ακόμα, δεν θα σας το έχω και για χόρταση :P
Να γίνει ένα αποθετήριο άβαταρ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Εικόνα
Aitwlos

SeaHawk έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:33 Εικόνα
Φέτος περιμένουμε περισσότερες φωτό από το γίνε αγρότης ε;
Άβαταρ μέλους
Νon4me

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:31
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:28 Μιλαω για την φαση που εγινε πριν με την γαλη και με εκαναν κουωτ . τι πεταγεσαι σαν γεωπονικη τσουτσου τωρα ? θες βραδυνη δοση μπινελικωματος ?
ψέματα έλεγες οτι παιζεις ε; Μιλα με την γαλη τωρα αν εισαι δίκαιος.
δε με αφησατε να παω . :102: ΓΑΛΗ ελα λιγο που σε θελω :hebit:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:26
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:11
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:07

Πάντως εδώ εσύ της την έπεσες πρώτη. Δεν ξέρω αν είχατε τηλεφωνηθει το απόγευμα, αυτό που διαβάζω λέω.
Θα στο πω μια φορά απόλυτα ευγενικά. Με την πάρτη μου θα αφήνεις στην άκρη τις ειρωνίες. Ό,τι κατάλαβες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν ήταν ειρωνία, έγραψες "Πάρε με τηλ. να βρεθούμε" και θεώρησα ότι γνωρίζεστε.

Καλό θα είναι μαζί μου να παραμείνεις ευγενική, όπως είμαι κι εγώ μαζί σου. Ευχαριστώ κι εγώ.

Η αλήθεια είναι πως δεν σε αφορά το τι κάνω εγώ με την ψωρόγατα, αλλά επειδή ήθελες να πετάξεις την χαζομάρα σου, εν είδει ειρωνίας, ( ξαναλέω..) βρήκες πρόσφορο έδαφος. Με μένα δεν κολατσίζεις. Είσαι απο κείνα τα σιγανά ποταμάκια που προσωπικά θέλω τη λιγότερη δυνατή αλληλεπίδραση.
Τώρα είμαστε εντάξει. Καλή συνέχεια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

SeaHawk έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:33 Εικόνα
Μια χαρά πήγε τελικά το νήμα. Πήγαν για εξτένσιονς τα ζαία και τα ξύρισαν γουλί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Aitwlos έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:33
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:31

Αμέ. Για ριξε

;;;;;;;

Εσύ κάνεις ακόμα 5;
καταλαβα . εχεις να δουλεψεις κατι χρονια . εκει σου βγαινει η ξυνιλα . ποτε δεν ειχα πει για 5 . 2 εκανα μια δικια μου και μια ως υπαλληλος . παραιτηθηκα πριν ενα μηνα απο το υπαλληλικι γιατι εδινα κατι εξετασεις και τωρα ειμαι στην δικια μου μονο

κατι αλλο ?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”