!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?
Α! Όττο, να με συμπαθας, είδα βιαστικά το ποστ και νόμιζα κουόταρες εμένα αλλά εντάξει, χαλάλι σου, δεν το διαγράφω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
κατάλαβα, με υποχρέωσες.
Κάτσε να το ξύσω. Περίμενε. Αχχ. απόλαυση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:12Μα εσυ αναφέρθηκες στα περιανεμικά αναφορικα με τα προσωπικά σου βρε βλημμένο, όχι εγώ. Με πολύ περισσότερο πάθος και οργή.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:56Μωρή βρωμιάρα, σου απαγορεύω να μιλάς για τους δικούς μου ανθρώπους, διότι δεν ξέρεις τα ζόρια του καθενός.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:48
Βρε πασιφούλα μου, άντε να το παίξεις ιστορία στους δικούς σου ανθρώπους που σε κλάνουν και σε ρίχνουν στα πατώματα, ρίξε τους δυο σφαλιάρες για να τους συμμορφώσεις, βάλε και λίγο μαλακτικό στις μπουγάδες που απλώνεις στα περιανεμικά σχοινιά σου κι έλα μετά να το παίξεις ζόρικια κουταλιανή στη γάτα.![]()
Έλα να μιλήσεις για μένα να σε παραδεχτώ . Απλά το κάνεις επίτηδες γιατί η πουστιά σου είναι αγιάτρευτη.
Χτύπα ένα τηλ να βρεθούμε, να σου πω πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος που θα καλύψει τη μούρη σου πουστόγρια.
Εγώ ποτέ δεν υπήρξα τελάλης της προσωπικής ζωής του καθενός σε δημόσιο βήμα, ακόμη κι αν ήξερα και ξέρω τελείως εξευτελιστικά πράγματα. Ποτέ δε έπαιξα σ´αυτό το στυλάκι και καμμιά πορδή σαν και σε σας, δεν θα με κάνει να σας παίξω ομοιοπαθητικά.![]()
Οπότε άντε να πουλήσεις μαγκιές και απειλές στο μίζερο και πουστοειδές πχορουμικό συνάφι σου και άσε τα αού.
....Συνεννοηθήκαμε ευαισθητοποιημένα λεβεντοκατιναριά;![]()
Ρε άντε μου στο γερο διάολο καθίκι που θα μου κουνήσεις και το δάχτυλο.
Πουσταρού είσαι αλλά όταν θα ''αναδειχθείς'' με δόξα και τιμή, σφύρα να σε περιλάβω. Μουστόγρια.
Το'χουμε μωρή κατάντια, ή να στο ζωγραφίσω;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Το RE1.Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:16Αν δεν σου αρεσει κατι προσπερνας . εσεις μανουριαζεστε και ταυτοχρονα της κανετε επιθεση ( γενικα λεω οτι βλεπω δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενο . )
Θα της μιλησω οταν θα ειμαι ετοιμος ψυχολογικα . τωρα παω σαλονι , πρεπει να τερματισω καποιο απ τα resident evil remastered σε gamecube . ( η το metal gear reamstered - twin snakes )![]()
![]()
![]()
Ορθόδοξα και αντρίκια.
Και ξεκίνα με Chris
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έλα ρε, εδώ τον αδικείς -ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣenaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:10αμάν βρε, θα νομιζω οτι σε λεω βλάκα και τα κατάφερα, έγινες. Ελεος.
Απλώς, ήθελε να με πικάρει με το δηκτικό σχόλιο και οτι και καλά δεν ξέρει ποιά είναι η Σατουρν
Γι αυτό λέω οτι μου θύμησε τον Μητσοτάκη
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
δεν το νομιζωSaturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:19Έλα ρε, εδώ τον αδικείς -ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣenaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:10αμάν βρε, θα νομιζω οτι σε λεω βλάκα και τα κατάφερα, έγινες. Ελεος.
Απλώς, ήθελε να με πικάρει με το δηκτικό σχόλιο και οτι και καλά δεν ξέρει ποιά είναι η Σατουρν
Γι αυτό λέω οτι μου θύμησε τον Μητσοτάκη![]()
φοβαμαι οτι εχεις υπερτιμήσει τον οττο μας, αλλα δεν θελω να επεκταθώ, μην χαλάμε το νημα του μυθου με περιφερειακούς.Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:19 Έλα ρε, εδώ τον αδικείς -ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
Τελικά το ξύλικι με την κοπελιά της υπογραφής μου δεν έπαιζε;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Otto Weininger
Γιατί το ξέρω αγαπητή; Πόση σημασία θαρρείς πως σου δίνω ώστε να συγκρατώ και τις αλλαγές στο nickname σου :Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:19Έλα ρε, εδώ τον αδικείς -ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣenaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:10αμάν βρε, θα νομιζω οτι σε λεω βλάκα και τα κατάφερα, έγινες. Ελεος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Mην κάνουν καμιά βλακεία και κλειδωσουν το νήμα οι συντονισταί.
Είναι ήδη διαμάντι του ιδρύματος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στον ΓΓ την λέμε. ΞεθολωσουΝon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:03 μονο και μονο που μαζευεστε παντως 2-3 ατομα για να την πειτε στην γαλη αυτο κατι δειχνει . συνεχιστε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:23 Mην κάνουν καμιά βλακεία και κλειδωσουν το νήμα οι συντονισταί.
Η πλάκα είναι ότι πάω στοίχημα για ψαλίδι, σε ό,τι θίγει το σεβαστό προφίλ των καθαρόπσυχων επίτιμων κατιναριών, που αναφέρονται σε μουνόπανα και τσο και λο στο χαλαρό και μετά τσιρίζουν, για προσβολή της φοβερής και τρομερής προσωπικότητας τους.
Καλό κουράγιο στους χορηγούς και κηδεμόνες τους, μόνον αυτό. Αλλά πονάνε ωρε τα παλουκάρια;
Ψηλά το κεφάλι κι αυτό θα περάσει.
Καλό κουράγιο στους χορηγούς και κηδεμόνες τους, μόνον αυτό. Αλλά πονάνε ωρε τα παλουκάρια;
Ψηλά το κεφάλι κι αυτό θα περάσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ήταν ειρωνία, έγραψες "Πάρε με τηλ. να βρεθούμε" και θεώρησα ότι γνωρίζεστε.Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:11Θα στο πω μια φορά απόλυτα ευγενικά. Με την πάρτη μου θα αφήνεις στην άκρη τις ειρωνίες. Ό,τι κατάλαβες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλό θα είναι μαζί μου να παραμείνεις ευγενική, όπως είμαι κι εγώ μαζί σου. Ευχαριστώ κι εγώ.
σε ποια σελιδα ξεκινησε ο καυγας ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-