!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sharp

Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:05
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:03 μονο και μονο που μαζευεστε παντως 2-3 ατομα για να την πειτε στην γαλη αυτο κατι δειχνει . συνεχιστε.
Τί δείχνει;
Όταν αυτή τσακώνεται με όλον τον κοσμάκη του πχόρουμ είναι ασπούμε γαματη συνθήκη; Επικροτείς;
Πάντως εδώ εσύ της την έπεσες πρώτη. Δεν ξέρω αν είχατε τηλεφωνηθει το απόγευμα, αυτό που διαβάζω λέω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:11 Το ξέρεις ότι είσαι βαρετός; Πώς αισθάνεσαι με αυτό;

Χαλάς όλα τα νήματα με τον ίδιο μονότονο τρόπο. Πάρα πολύ βαρετός είσαι ρε φίλε. Δεν λες τίποτε το έξυπνο.

Χρόνια του το λέω, τελευταία έχει υποτροπιασει μάλιστα.
Ίδιο στυλάκι του ταχα χιουμοριστα και πλέον ακριβώς τα ίδια ποστ επί βδομάδες.

Αλλά φευ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Επειδή την έχω στο ιγκνορ αλλά βλέπω από τις παραθέσεις σας οτι αναφέρεται σε εμένα, ποιά είναι η κλίκα που τα βάζει με την σάπια?

Εγώ ας πούμε, που έχω να μπω κάτι μηνάκια εδώ μέσα? :lol:

Ο Όττο, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις για δήθεν κλίκες που πηράζουν τη γκρούπι του, δεν σας θυμίζει καρμπόν ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους με τις χυδαίες επιθέσεις σε άτομα και δολοφονίες χαρακτήρων?

Φορουμάρα και Ελλαδάρα, 2.0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt005:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:08 Επειδή την έχω στο ιγκνορ αλλά βλέπω από τις παραθέσεις σας οτι αναφέρεται σε εμένα, ποιά είναι η κλίκα που τα βάζει με την σάπια?

Ο Όττο, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις για δήθεν κλίκες που πηράζουν τη γκρούπι του, δεν σας θυμίζει καρμπόν ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους με τις χυδαίες επιθέσεις σε άτομα και δολοφονίες χαρακτήρων?

Να μπαίνεις πιο συχνά, έχεις και ωραίο άβαταρ. :)
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Όττο, μήπως έξω από το φόρουμ κάνεις παρέα και με τον Ψαριανό?

Θέλω να δω κάτι για ηθική που έλεγες (την αντιληπτικότητα δεν την εξετάζω τώρα, οκ)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:04 Η Saturn είναι η Σουβλίτσα;
αμάν βρε, θα νομιζω οτι σε λεω βλάκα και τα κατάφερα, έγινες. Ελεος.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:07
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:05
Νon4me έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:03 μονο και μονο που μαζευεστε παντως 2-3 ατομα για να την πειτε στην γαλη αυτο κατι δειχνει . συνεχιστε.
Τί δείχνει;
Όταν αυτή τσακώνεται με όλον τον κοσμάκη του πχόρουμ είναι ασπούμε γαματη συνθήκη; Επικροτείς;
Πάντως εδώ εσύ της την έπεσες πρώτη. Δεν ξέρω αν είχατε τηλεφωνηθει το απόγευμα, αυτό που διαβάζω λέω.
Θα στο πω μια φορά απόλυτα ευγενικά. Με την πάρτη μου θα αφήνεις στην άκρη τις ειρωνίες. Ό,τι κατάλαβες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:48
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιαν 2025, 21:17

Έλα, θα σου κάνω τη χάρη να σου δώσω λίγη σημασία..Οσονούπω θα μας κλάσεις τ'αρχιδάκια.
Την άλλη βδομάδα πάλι, ναι; :lol:
Βρε πασιφούλα μου, άντε να το παίξεις ιστορία στους δικούς σου ανθρώπους που σε κλάνουν και σε ρίχνουν στα πατώματα, ρίξε τους δυο σφαλιάρες για να τους συμμορφώσεις, βάλε και λίγο μαλακτικό στις μπουγάδες που απλώνεις στα περιανεμικά σχοινιά σου κι έλα μετά να το παίξεις ζόρικια κουταλιανή στη γάτα. :e045:
Μωρή βρωμιάρα, σου απαγορεύω να μιλάς για τους δικούς μου ανθρώπους, διότι δεν ξέρεις τα ζόρια του καθενός.
Έλα να μιλήσεις για μένα να σε παραδεχτώ . Απλά το κάνεις επίτηδες γιατί η πουστιά σου είναι αγιάτρευτη.
Χτύπα ένα τηλ να βρεθούμε, να σου πω πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος που θα καλύψει τη μούρη σου πουστόγρια.
Μα εσυ αναφέρθηκες στα περιανεμικά αναφορικα με τα προσωπικά σου βρε βλημμένο, όχι εγώ. Με πολύ περισσότερο πάθος και οργή.

Εγώ ποτέ δεν υπήρξα τελάλης της προσωπικής ζωής του καθενός σε δημόσιο βήμα, ακόμη κι αν ήξερα και ξέρω τελείως εξευτελιστικά πράγματα. Ποτέ δε έπαιξα σ´αυτό το στυλάκι και καμμιά πορδή σαν και σε σας, δεν θα με κάνει να σας παίξω ομοιοπαθητικά. :lol:

Οπότε άντε να πουλήσεις μαγκιές και απειλές στο μίζερο και πουστοειδές πχορουμικό συνάφι σου και άσε τα αού.

....Συνεννοηθήκαμε ευαισθητοποιημένα λεβεντοκατιναριά; :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:10
Κρίνοντας από τον τρόπο που μετράς την βλακεια, πιθανόν να θεωρείς κατόρθωμα που χρησιμοποιείς πιρούνι χωρίς να τρύπας (παντα) την μούρη σου.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Kauldron έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:10
Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:08 Επειδή την έχω στο ιγκνορ αλλά βλέπω από τις παραθέσεις σας οτι αναφέρεται σε εμένα, ποιά είναι η κλίκα που τα βάζει με την σάπια?

Να μπαίνεις πιο συχνά, έχεις και ωραίο άβαταρ. :)
Εχθές σε ένα ποστ με έναν άλλο φορουμίτη, δεν θυμάμαι ποιός ήταν, παρατήρησα οτι το χρωματάκι ήταν πολύ προφητικό και είναι απολύτως εναρμονισμένο με τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις , Πορφυρογέννητο και λαμπερό! :lol:
Δες τε το όσο προλαβαίνετε ακόμα, δεν θα σας το έχω και για χόρταση :P
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:07
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 20:11 Το ξέρεις ότι είσαι βαρετός; Πώς αισθάνεσαι με αυτό;

Χαλάς όλα τα νήματα με τον ίδιο μονότονο τρόπο. Πάρα πολύ βαρετός είσαι ρε φίλε. Δεν λες τίποτε το έξυπνο.

Αλλά φευ.
παιδια τωρα λιγο πιο σοβαρά, χωρις απαραίτητα να σας λέω ηλίθιους, ειναι λίγο ηλίθια αυτη η στιχομυθία. Επίτηδες το κανω να βαριέστε και να μην σας αρέσει το χιουμορ μου, δεν ειναι τυχαίο.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:13
Κρίνοντας από τον τρόπο που μετράς την βλακεια, πιθανόν να θεωρείς κατόρθωμα που χρησιμοποιείς πιρούνι χωρίς να τρύπας (παντα) την μούρη σου.

Αχου, αυτά τα ωραία, ώριμα αστεία τα μαθαίνετε εκεί στις σχολές πολεμικών τεχνών που διδάσκεστε κόλπα ζόρικα?
Να φέρω ένα ανηψάκι μου αν είναι, ωραία θα περνάτε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 28 Ιαν 2025, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ε, ναι. Και έχει μονίμως του φλογισμένου βιολιού της το χαβά. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:06
μαζεύομαστε τωρα, εχουμε και επιλογή νομίζεις; Μιλα της αγόρι μου, ψυχικό θα κανείς.

Αν δεν σου αρεσει κατι προσπερνας . εσεις μανουριαζεστε και ταυτοχρονα της κανετε επιθεση ( γενικα λεω οτι βλεπω δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενο . )

Θα της μιλησω οταν θα ειμαι ετοιμος ψυχολογικα . τωρα παω σαλονι , πρεπει να τερματισω καποιο απ τα resident evil remastered σε gamecube . ( η το metal gear reamstered - twin snakes ) :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:14
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:07

Αλλά φευ.
παιδια τωρα λιγο πιο σοβαρά, χωρις απαραίτητα να σας λέω ηλίθιους, ειναι λίγο ηλίθια αυτη η στιχομυθία. Επίτηδες το κανω να βαριέστε και να μην σας αρέσει το χιουμορ μου, δεν ειναι τυχαίο.
Όλοι έτσι λένε. Ότι το κάνουν επίτηδες.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”