σε ερεθιζω εμμισθο κομματοσκυλο το βλεπω. Δεν σε πηδαω οσο και να μου τριβεσαι ρε τριμπαζο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- nik_killthemall
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Golden Age
Κανένας. Η υπόθεση έχει θαφτεί κοινωνικά. Ούτε συγκεντρώσεις ούτε τίποτα. Μόνο μια συγκέντρωση εκείνες τις πρώτες ημέρες όπου άναβε κόσμος κάτι ρεσώ στις πλατείες και μετά σταδιακό πέρασμα στο θάψιμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:18Εγώ πάντως δεν θυμάμαι κανέναν να βγήκε στους δρόμους, μετά αυτήν την απόφαση. Εσεις;Golden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:12Και αυτό δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση, αφορά και τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο. Στην δίκη για το Μάτι, η δικαιοσύνη της ΝΔ έβγαλε λάδι όλους τους υπευθύνους.runner έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:05 Ξαναγράφω, καθίστε εσείς και περιμένετε <<δικαιοσύνη>> από τους δικαστικούς που έχει διορίσει η......... κυβέρνηση.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτή δεν είναι που έγραφε πως ο μόνος που μπορεί να τα βάλει με τον Τραμπ είναι ο Μητσοτάκης; Μάλλον τα έχει χαμένα η γιαγιά, και πλησιάζει επίπεδα φορουμικου τρολ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 26 Ιαν 2025, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο λαοσύναξις σήμερις και τα απόνερα του, που αποδόθηκαν ως παλλαϊκό τσουνάμι που θα γκρεμίσει συνθέμελα το νεοδουλισμό, ήταν μία ακόμη εφαρμογή του φευ ζαίειν*.
* Κοινωνικοπολιτικό φαινόμενο όπου είναι εμφανής η περιστασιακή ώσμωση μεταξύ εθνικιστών και διεθνιστών, γουόκ και αντιγουόκ, αδελφών και παλουκαριών, λοιπών κομματικών αρκτικόλεξων.
Κάτι σαν επικαιροποιημένη επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης.
Καμμία κυβέρνηση δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει.
Είναι περιοδικό καιρικό φαινόμενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιαν 2025, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sharp έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:31Να το δει άραγε έτσι κι όταν μεθαύριο θα βάλει μέσο για να διορίσει το κοριτσάκι της;student έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:54 Προχωρώντας κατά τις 12 προς τα δικαστήρια στη "Δικαιοσύνης" που είχαμε το ραντεβού, περνώντας σχετικά γρήγορα ανάμεσα από τον κόσμο που μαζευόταν από παντού, δίπλα απο μια κυρία με το μικρό, 5χρονο βαριά, κοριτσάκι της από το χέρι την ακούω να της λέει...
- είναι αδικία γλυκιά μου αυτό που έγινε σ αυτά τα παιδιά, και όπως έχουμε πει την αδικία δεν πρέπει να τη δεχόμαστε
Συγκινήθηκα για μια στιγμούλα, υπάρχουν ακόμα δίκαιοι άνθρωποι σκέφτηκα που διδάσκουν μικρά παιδιά δικαιοσύνη...
καθώς χανόταν η φωνή στο γρήγορο περπάτημα, ήρθε μια σκέψη στο μυαλό μου ή μάλλον ένας στίχος...
Δίελθε διὰ τῆς πόλεως, ...καὶ κάμε σημεῖον ἐπὶ τῶν μετώπων τῶν ἀνδρῶν, τῶν στεναζόντων καὶ βοώντων διὰ πάντα τὰ βδελύγματα τὰ γινόμενα ἐν μέσῳ αὐτῆς.
Και τίποτα να μην μπορείς να αλλάξεις από την αδικία και τη διαφθορά, μην πάψεις ποτέ να στενάζεις, να βοάς, να διαμαρτύρεσαι όταν την αντιμετωπίζεις. Αν φτάσεις να την αποδέχεσαι την αδικία αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα πλέον, χωρίς άχνα, είσαι πνευματικά νεκρός... ήδη μυρίζεις.
ΥΓ. Αυτό που έγινε στο Ηράκλειο σήμερα δεν το έχω ξαναδεί...συγκλονιστικό, ανθρώπινο, συγκινητικό. Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που έδωσαν ένα απλό παρόν διαμαρτυρίας, για τη δικαίωση αυτών των ψυχών που αδικήθηκαν.
Ή δεν θα προσέξει ότι με αυτόν τον τρόπο αδικεί κάποιον άλλο, που κόπιασε περισσότερο γι' αυτό;
Τι νέου είδους πλυντήριο είναι αυτό που προέκυψε από εσένα?
Όποιος διαμαρτυρηθεί για όποια αδικία, όποιος σταθεί υπερ όποιου δικαίου, πρέπει να λασπωθεί ακόμα και με υποθετικές μελλοντικές του πράξεις από κάποιον εντελώς άγνωστό του?
Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι εσύ ειδικά θα μπορούσες να λειτουργήσεις έτσι.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Όπως βλέπεις, οι σκιές είναι μεγάλες άρα ο ήλιος χαμηλά άρα είναι πρωινή ώρα, πριν τις 10
Τώρα, από όσο ξέρω, συν'ηθως εκεί απ τα εξάρχεια και άλλες επαναστατικές συνοικίες,
ξυπνάνε πιο μετά, κατά τις 1, στα εξάρχεια μ'ια ώρα πιο μετά.
Ύποπτο.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Γιατί έχω δει πώς λειτουργούν οι συνάνθρωποι μας. Γκρινιάζουν για κάτι που αισθάνονται ότι τους αδικεί, αλλά όταν οι ίδιοι κάνουν παρόμοιες πράξεις δεν βλέπουν την αδικία. Μην μου πεις ότι δεν το ξέρεις...student έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:42sharp έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:31Να το δει άραγε έτσι κι όταν μεθαύριο θα βάλει μέσο για να διορίσει το κοριτσάκι της;student έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:54 Προχωρώντας κατά τις 12 προς τα δικαστήρια στη "Δικαιοσύνης" που είχαμε το ραντεβού, περνώντας σχετικά γρήγορα ανάμεσα από τον κόσμο που μαζευόταν από παντού, δίπλα απο μια κυρία με το μικρό, 5χρονο βαριά, κοριτσάκι της από το χέρι την ακούω να της λέει...
- είναι αδικία γλυκιά μου αυτό που έγινε σ αυτά τα παιδιά, και όπως έχουμε πει την αδικία δεν πρέπει να τη δεχόμαστε
Συγκινήθηκα για μια στιγμούλα, υπάρχουν ακόμα δίκαιοι άνθρωποι σκέφτηκα που διδάσκουν μικρά παιδιά δικαιοσύνη...
καθώς χανόταν η φωνή στο γρήγορο περπάτημα, ήρθε μια σκέψη στο μυαλό μου ή μάλλον ένας στίχος...
Δίελθε διὰ τῆς πόλεως, ...καὶ κάμε σημεῖον ἐπὶ τῶν μετώπων τῶν ἀνδρῶν, τῶν στεναζόντων καὶ βοώντων διὰ πάντα τὰ βδελύγματα τὰ γινόμενα ἐν μέσῳ αὐτῆς.
Και τίποτα να μην μπορείς να αλλάξεις από την αδικία και τη διαφθορά, μην πάψεις ποτέ να στενάζεις, να βοάς, να διαμαρτύρεσαι όταν την αντιμετωπίζεις. Αν φτάσεις να την αποδέχεσαι την αδικία αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα πλέον, χωρίς άχνα, είσαι πνευματικά νεκρός... ήδη μυρίζεις.
ΥΓ. Αυτό που έγινε στο Ηράκλειο σήμερα δεν το έχω ξαναδεί...συγκλονιστικό, ανθρώπινο, συγκινητικό. Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που έδωσαν ένα απλό παρόν διαμαρτυρίας, για τη δικαίωση αυτών των ψυχών που αδικήθηκαν.
Ή δεν θα προσέξει ότι με αυτόν τον τρόπο αδικεί κάποιον άλλο, που κόπιασε περισσότερο γι' αυτό;
Τι νέου είδους πλυντήριο είναι αυτό που προέκυψε από εσένα?
Όποιος διαμαρτυρηθεί για όποια αδικία, όποιος σταθεί υπερ όποιου δικαίου, πρέπει να λασπωθεί ακόμα και με υποθετικές μελλοντικές του πράξεις από κάποιον εντελώς άγνωστό του?
Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι εσύ ειδικά θα μπορούσες να λειτουργήσεις έτσι.![]()
Για μια άγνωστη μιλούσες, τι λάσπωμα γράφεις
Πλυντήριο το ονομάζεις επειδή κι εσύ το αντιμετωπίζεις κομματικά.
Συγνώμη αλλά πρέπει να σε πω ηλίθιο.student έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:42 Ειλικρινά δεν το περίμενα ότι εσύ ειδικά θα μπορούσες να λειτουργήσεις έτσι.![]()
για το ματι οι ιδιοι που σκουζουν σημερα ελεγαν οτι φταινε τα αυθαιρετα
Σωστός ο Δαπέ
με μια μόνο διαφωνία στο υπογραμμισμένο

Δίπλα σας ήταν οι φασίστες Σπύρο μου (ξανά)

και ας κάνετε πως δεν τους βλέπετε (ξανά)

με μια μόνο διαφωνία στο υπογραμμισμένο

Δίπλα σας ήταν οι φασίστες Σπύρο μου (ξανά)

και ας κάνετε πως δεν τους βλέπετε (ξανά)
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Μαδουραίος
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Σε μια σοβαρή χώρα θα έπρεπε ο Καραμανλής,σαν αρμόδιος υπουργός,θα έπρεπε να είχε την ευθιξία,να παραιτηθεί και να μην ξανά βάλει υποψήφιος. Και θα έπρεπε να είναι φυλακή για δολοφονία 57 ανθρώπων.vantono έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:19Τι μουφα παραίτηση? Προσωρινη παραίτηση Καραμανλή που μετά έβαλε ξανά υποψηφιότητα και ξανά ψηφίστηκε και ΞΑΝΑ έγινε βουλευτής? Και τον ΞΑΝΑ πληρώνουμε εμείς?Ερμής έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:56 Όπως είναι γνωστό έχω στηρίξει ΝΔ από τη στιγμή που πρόεδρος της βγήκε ο Μητσοτάκης.
Να ρωτήσω κάτι.
Χάθηκαν 60 άνθρωποι ωραία;
Καποιος δε πρέπει να φταίει;
Έχει παραπεμφθεί κάποιος στη δικαιοσύνη;
Και αν ναι, είναι ακόμη στη θέση του; είναι προφυλακισμενος;
Γιατί μέχρι στιγμής βλέπω έχουμε μια μουφα παραίτηση Καραμανλή, τίποτα άλλο.
Ντροπή της ΝΔ (όχι του ίδιου) που δεν του απαγόρευσε να ξανά κατέβει σε εκλογές. Όφειλε να τον διώξει εντελώς από το κόμμα, όσες συνέπειες κι αν είχε να αντιμετωπίσει από το γνωστό "ιστορικό" βρωμόσογο.
Σε μια πραγματικά ευνομούμενη χώρα, θα έπρεπε να του έχει αφαιρεθεί το εκλέγειν-εκλεγεσθαι.
Αλλά θα έπρεπε,αν το κράτος ήταν σοβαρό,να ψάξει και να βρει ευθύνες και για παλαιότερους υπουργούς και αρμόδιους.
Την πλήρωσε ένας σταθμάρχης που έκανε αυτήν την απερίγραπτη μαλακια,και κάτι λίγοι χωρίς φυλακή κτλ.
Ποιος είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τα Τέμπη, ξέρουμε;
Η Ελλάδα είναι η χώρα της αδικίας κι αυτό έχει να κάνει με τον λαό της. Φαίνεται από το πώς διεξάγεται η συζήτηση εδώ μέσα, που είναι και ο συνήθης τρόπος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της νοοτροπίας ο εναον, σίγουρα ο ίδιος θα νομίζει ότι είναι δίκαιος, όπως άλλωστε νομίζει ότι είναι εξυπνότερος από τους άλλους. Και νάταν ο μόνος...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της νοοτροπίας ο εναον, σίγουρα ο ίδιος θα νομίζει ότι είναι δίκαιος, όπως άλλωστε νομίζει ότι είναι εξυπνότερος από τους άλλους. Και νάταν ο μόνος...
- Communio Sancta
sharp έγραψε: 26 Ιαν 2025, 18:10 Η Ελλάδα είναι η χώρα της αδικίας κι αυτό έχει να κάνει με τον λαό της.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Τώρα πας να λασπώσεις εμένα? Θα με βγάλεις και ζαίο σε λίγο? Κουμμούνι? Φασίστα? Ψέκα? Νάζουλο μήπως?sharp έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:50
Γιατί έχω δει πώς λειτουργούν οι συνάνθρωποι μας. Γκρινιάζουν για κάτι που αισθάνονται ότι τους αδικεί, αλλά όταν οι ίδιοι κάνουν παρόμοιες πράξεις δεν βλέπουν την αδικία. Μην μου πεις ότι δεν το ξέρεις...
Για μια άγνωστη μιλούσες, τι λάσπωμα γράφεις
Πλυντήριο το ονομάζεις επειδή κι εσύ το αντιμετωπίζεις κομματικά.
Πλυντήριο ονομάζω οποιαδήποτε προσπάθεια να στρέψει κάποιος το φως από μια τρέχουσα αδικία σε κάτι άλλο, πόσο μάλλον με χρήση whataboutism και σοφιστιών...τι θα κάνει αυτή η γυναίκα όταν μεγαλώσει το παιδί της, αν αδικήσει κάποιον τότε δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται για τα αδικοχαμένα παιδιά των άλλων οπότε άχρηστα όσα έμπρακτα προσπάθησε να διδάξει σήμερα στο παιδί της....διαβολικό σκεπτικό.
Αυτό είναι το πρώτο στάδιο, η προσπάθεια διαστροφής του όποιου καλού, της όποιας αλήθειας και του όποιου δικαίου ακόμα και αν είναι γνήσιο και έχει βάση. Η διαβολή!
Το δεύτερο είναι να το να πετάς λασπούλες στο συνομιλητή σου. Μετά την έννοια, ας διαβάλουμε και τον άνθρωπο.
Αν δεν καταλαβαίνεις πως χρησιμοποιώ τη λέξη πλυντήριο ρώτα με...δε χρειάζεται να το γυρνάς στο κομματικό για να αλλοιώσεις τις απόψεις μου σαν άνθρωπος επειδή δεν σου αρέσουν. Υπάρχουν και τέτοιοι αν δεν το έχεις καταλάβει, άνθρωποι που πρώτα σκέφτονται ανθρώπινα, τίμια και που δίνουν αξία σε έννοιες όπως το δίκαιο, η αλήθεια, η ηθική. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη σου να το εξαλείψεις. Θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου?
Για πες λοιπόν εσύ τιμητή και κριτή των καρδιών και των κινήτρων των άλλων μιας και σου δείχνουν όλα καλώς καμωμένα, δίκαια και στο φως.
Τι προκάλεσε την έκρηξη και ΑΠΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ? Από σιλικόνη?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4127 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις