!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:10 Ρε γραφικο τσοφλι εσεις κλαψουριζετε, εγω κοροιδευω και γελαω με τις ψευτοδιαδηλωσεις σας γιατι εγω ξερω τι συμβαινει, εσεις δεν ξερετε.
δεν πιστεύω να νομιζεις οτι θα διαβάσω να σεντόνι κλάψα. Τεσπα, κομματόσκυλο προηγουμένης δεκαετίας, απογοήτευση, ακόμα και ο γγ καλύτερος.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:10
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:37
nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:33 Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ο κιλ εδω !
στάματα να κλαψουρίζεις, θα ταΐσουμε και τα παιδάκια στη αφρική την αλλη φορά. Κόπανε.
Ρε γραφικο τσοφλι εσεις κλαψουριζετε, εγω κοροιδευω και γελαω με τις ψευτοδιαδηλωσεις σας γιατι εγω ξερω τι συμβαινει, εσεις δεν ξερετε.

Κομματικες διαδηλωσεις για τα τεμπη κανατε και πριν τις εκλογες, το αποτελεσμα ποιο ηταν θυμασαι ? το αποτελεσμα ηταν ο παραιτημενος υπουργος τεμπων που μολις ειχε σκοτωσει ενα σωρο νοματαιους να βγει πρωτος σε ψηφους στον νομο του και ο κουλης να παρει 40% !

Αρα πιανου προβλεψη επιβεβαιωθηκε η δικια σας ή η δικια μου ?

Αν δεν υπαρξει διαμαρτυρια εναντια σε ολα τα κομματα εξουσιας με αφορμη τετοιες καταστροφες (ματι, τεμπη, μανδρα κλπ), τοτε ακαριαια ολες αυτες οι διαδηλωσεις λειτουργουν σαν ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ κωλοχαρτα και απλα μεγενθυνουν ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας και πασαλειβουν στα σκατα καθε νεκρο !

Υπο αυτη την εννοια οι νεκροι στο ματι εχουν σωθει απτα κομματικα σκατα γιατι δεν εγιναν γιαυτους ουτε διαδηλωσεις ουτε συναυλιες ουτε διαφημισεις ουτε μπανερακια κλπ

Ο δρομος που εχετε επιλεξει θα κανει τον κουλη σουλτανο στο σβερκο μας, αλλα ειστε τερμα ηλιθιοι για να το καταλαβετε.
Δεν έχω παρακολουθήσει την κουβέντα σας αλλά κάτι μου λέει οτι είναι μετρημένες οι μέρες ΟΛΩΝ τους. Ελπίζω να μην διαψευσθώ.
Το κακό είναι που προαισθάνομαι, ας πούμε, οτι θα γίνει με πολύ ξύλο για όλους μας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Golden Age έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:12
runner έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:05 Ξαναγράφω, καθίστε εσείς και περιμένετε <<δικαιοσύνη>> από τους δικαστικούς που έχει διορίσει η......... κυβέρνηση.
Και αυτό δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση, αφορά και τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο. Στην δίκη για το Μάτι, η δικαιοσύνη της ΝΔ έβγαλε λάδι όλους τους υπευθύνους.
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι κανέναν να βγήκε στους δρόμους, μετά αυτήν την απόφαση. Εσεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Saturn έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:16
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:37

στάματα να κλαψουρίζεις, θα ταΐσουμε και τα παιδάκια στη αφρική την αλλη φορά. Κόπανε.
Ρε γραφικο τσοφλι εσεις κλαψουριζετε, εγω κοροιδευω και γελαω με τις ψευτοδιαδηλωσεις σας γιατι εγω ξερω τι συμβαινει, εσεις δεν ξερετε.

Κομματικες διαδηλωσεις για τα τεμπη κανατε και πριν τις εκλογες, το αποτελεσμα ποιο ηταν θυμασαι ? το αποτελεσμα ηταν ο παραιτημενος υπουργος τεμπων που μολις ειχε σκοτωσει ενα σωρο νοματαιους να βγει πρωτος σε ψηφους στον νομο του και ο κουλης να παρει 40% !

Αν δεν υπαρξει διαμαρτυρια εναντια σε ολα τα κομματα εξουσιας με αφορμη τετοιες καταστροφες (ματι, τεμπη, μανδρα κλπ), τοτε ακαριαια ολες αυτες οι διαδηλωσεις λειτουργουν σαν ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ κωλοχαρτα και απλα μεγενθυνουν ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας και πασαλειβουν στα σκατα καθε νεκρο !

Υπο αυτη την εννοια οι νεκροι στο ματι εχουν σωθει απτα κομματικα σκατα γιατι δεν εγιναν γιαυτους ουτε διαδηλωσεις ουτε συναυλιες ουτε διαφημισεις ουτε μπανερακια κλπ

Ο δρομος που εχετε επιλεξει θα κανει τον κουλη σουλτανο στο σβερκο μας, αλλα ειστε τερμα ηλιθιοι για να το καταλαβετε.
Δεν έχω παρακολουθήσει την κουβέντα σας αλλά κάτι μου λέει οτι είναι μετρημένες οι μέρες ΟΛΩΝ τους. Ελπίζω να μην διαψευσθώ.
Το κακό είναι που προαισθάνομαι, ας πούμε, οτι θα γίνει με πολύ ξύλο για όλους μας
μονο εθνικιστικα
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:15
nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:10 Ρε γραφικο τσοφλι εσεις κλαψουριζετε, εγω κοροιδευω και γελαω με τις ψευτοδιαδηλωσεις σας γιατι εγω ξερω τι συμβαινει, εσεις δεν ξερετε.
δεν πιστεύω να νομιζεις οτι θα διαβάσω να σεντόνι κλάψα. Τεσπα, κομματόσκυλο προηγουμένης δεκαετίας, απογοήτευση, ακόμα και ο γγ καλύτερος.
καθρεφτακι
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα

:102: :102: :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:22 καθρεφτακι
κλαψιαρικο μποτάκι με αρχαίο φιρμγουερ. :011:
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

georgebi έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:24 Εικόνα

Ποια είναι κατασκευασμένα ρε μαλακά;ΜΑΛΑΚΑ.
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

georgebi έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:24 Εικόνα

Στη τρύπα σας νεοδημοκρατικά τσόλια. Ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας σας έδειξε ότι ψηφίσατε εγκληματίες. Η μόνη νομιμοποίηση που έχετε είναι αυτή που σας δίνουν τα κανάλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

nemo έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:19

μονο εθνικιστικα
Δεν ξέρω πόσο Βαβυλώνιος είναι ο Δονάλδος, αλλά στην Π.Διαθήκη, όταν ο Θεός έπρεπε αποφασιστικά να συνετίσει τον Ισραήλ και να εξαλείψει την ανωμαλία και την αποστασία, επιστράτευε μέχρι και τους Βαβυλώνιους, ως όργανό Του
Spoiler
:003: για να μην ξεχνιόμαστε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 26 Ιαν 2025, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Εδω ειμαστε για να δεις το ποσο εξω θα πεσεις.

Οταν φυσικες καταστροφες καπελωνονται κομματικα ΠΟΤΕ δεν αλλαξε τπτ ! Ειναι θεμα χρονου το επομενο ματι και τα επομενα τεμπη.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

georgebi έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:29 Εικόνα

Στη τρύπα σας νεοδημοκρατικά τσόλια. Ένα κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας σας έδειξε ότι ψηφίσατε εγκληματίες. Η μόνη νομιμοποίηση που έχετε είναι αυτή που σας δίνουν τα κανάλια.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

student έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:54 Προχωρώντας κατά τις 12 προς τα δικαστήρια στη "Δικαιοσύνης" που είχαμε το ραντεβού, περνώντας σχετικά γρήγορα ανάμεσα από τον κόσμο που μαζευόταν από παντού, δίπλα απο μια κυρία με το μικρό, 5χρονο βαριά, κοριτσάκι της από το χέρι την ακούω να της λέει...

- είναι αδικία γλυκιά μου αυτό που έγινε σ αυτά τα παιδιά, και όπως έχουμε πει την αδικία δεν πρέπει να τη δεχόμαστε

Συγκινήθηκα για μια στιγμούλα, υπάρχουν ακόμα δίκαιοι άνθρωποι σκέφτηκα που διδάσκουν μικρά παιδιά δικαιοσύνη...

καθώς χανόταν η φωνή στο γρήγορο περπάτημα, ήρθε μια σκέψη στο μυαλό μου ή μάλλον ένας στίχος...

Δίελθε διὰ τῆς πόλεως, ...καὶ κάμε σημεῖον ἐπὶ τῶν μετώπων τῶν ἀνδρῶν, τῶν στεναζόντων καὶ βοώντων διὰ πάντα τὰ βδελύγματα τὰ γινόμενα ἐν μέσῳ αὐτῆς.

Και τίποτα να μην μπορείς να αλλάξεις από την αδικία και τη διαφθορά, μην πάψεις ποτέ να στενάζεις, να βοάς, να διαμαρτύρεσαι όταν την αντιμετωπίζεις. Αν φτάσεις να την αποδέχεσαι την αδικία αγόγγυστα και αδιαμαρτύρητα πλέον, χωρίς άχνα, είσαι πνευματικά νεκρός... ήδη μυρίζεις.

ΥΓ. Αυτό που έγινε στο Ηράκλειο σήμερα δεν το έχω ξαναδεί...συγκλονιστικό, ανθρώπινο, συγκινητικό. Ευχαριστώ όλους τους συνανθρώπους μου που έδωσαν ένα απλό παρόν διαμαρτυρίας, για τη δικαίωση αυτών των ψυχών που αδικήθηκαν.
Να το δει άραγε έτσι κι όταν μεθαύριο θα βάλει μέσο για να διορίσει το κοριτσάκι της;

Ή δεν θα προσέξει ότι με αυτόν τον τρόπο αδικεί κάποιον άλλο, που κόπιασε περισσότερο γι' αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 26 Ιαν 2025, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”