!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

10.000
6
8%
50.000
6
8%
100.000
6
8%
200.000
3
4%
300.000
1
1%
400.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
500.000
1
1%
600.000
5
7%
700.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
800.000
2
3%
900.000
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1.000.000
11
15%
1.500.000
2
3%
2.000.000
13
18%
Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες εκατομμυρια
18
24%

Σύνολο ψήφων: 74

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:10
Ερμής έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:56 Όπως είναι γνωστό έχω στηρίξει ΝΔ από τη στιγμή που πρόεδρος της βγήκε ο Μητσοτάκης.
Να ρωτήσω κάτι.
Χάθηκαν 60 άνθρωποι ωραία;
Καποιος δε πρέπει να φταίει;
Έχει παραπεμφθεί κάποιος στη δικαιοσύνη;
Και αν ναι, είναι ακόμη στη θέση του; είναι προφυλακισμενος;
Γιατί μέχρι στιγμής βλέπω έχουμε μια μουφα παραίτηση Καραμανλή, τίποτα άλλο.
Ο σταθμαρχης προφυλάκιση (τώρα αν βγει με τις καθυστερήσεις που παίζουν με ορίζοντα το 2027, είναι άλλο θεμα). Κάποιοι άλλοι με απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εγγύηση κλπ έως την δίκη.

Αν επιτρέψουν να αρχίσει ποτέ.
Έξω είναι.Σύμφωνα με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ κανείς δεν μπορεί να προφυλακισθεί για πάνω από 18 μήνες.Έχει λοιπόν εκτίσει 18 μήνες από την ποινή που θα του επιβληθεί και περιμένει για τα υπόλοιπα όταν γίνει η δίκη.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:56 Όπως είναι γνωστό έχω στηρίξει ΝΔ από τη στιγμή που πρόεδρος της βγήκε ο Μητσοτάκης.
Να ρωτήσω κάτι.
Τι μουφα παραίτηση? Προσωρινη παραίτηση Καραμανλή που μετά έβαλε ξανά υποψηφιότητα και ξανά ψηφίστηκε και ΞΑΝΑ έγινε βουλευτής? Και τον ΞΑΝΑ πληρώνουμε εμείς?
Ντροπή της ΝΔ (όχι του ίδιου) που δεν του απαγόρευσε να ξανά κατέβει σε εκλογές. Όφειλε να τον διώξει εντελώς από το κόμμα, όσες συνέπειες κι αν είχε να αντιμετωπίσει από το γνωστό "ιστορικό" βρωμόσογο.

Σε μια πραγματικά ευνομούμενη χώρα, θα έπρεπε να του έχει αφαιρεθεί το εκλέγειν-εκλεγεσθαι.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2025, 13:17 για άλλη μια φορά ο υπερόπτης γγ πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος
thread backfired.
abandon thread.
Ρε συ είσαι σίγουρος ότι η λέξη υπερόπτης φτάνει να περιγράψει αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος?

Μαζεύονται δηλαδή οι οικογένειες κάποιων ανθρώπων που οι δικοί τους ζητούν δικαίωση γιατί θεωρούν ότι αυτές οι ψυχές αδικήθηκαν και εμφανίζεται ένας στη γωνία και τους κοροϊδεύει και τους χλευάζει γιατί η δικαιοσύνη δεν έχει βγάλει άκρη, και αυτόν τον τύπο τον λες "υπερόπτη?
Μαζεύονται οι οικογένειες και μερικές χιλιάδες ανθρώπων να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν έχουν δικαιωθεί οι ψυχές των νεκρών, δυο χρόνια μετά όχι μόνο δεν έχει τιμωρηθεί κανένας αλλά ακόμα ψάχνουμε πορίσματα και βίντεο, και βγαίνει ένας τύπος και τους χλευάζει και τους κοροϊδεύει γιατί ο ένοχος είναι ο σταθμάρχης και η φωτιά ήταν από σιλικόνη αφού δεν έχουν μπορέσει να αποδείξουν κάτι άλλο, και εσύ θα τον έλεγες αυτόν τον... "υπερόπτη"?
Μαζεύονται οι οικογένειες των νεκρών, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη τη χώρα και διαμαρτύρονται γιατί κάποιοι άνθρωποί τους τελικά δεν σκοτώθηκαν από τη σύγκρουση αλλά ΚΑΗΚΑΝ... από μια φωτιά που δεν μπορεί να προέκυψε από έλαια σιλικόνης αλλά από κάτι άλλο, και ζητούν δικαίωση για τις ψυχές, να βρεθεί τελικά ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΗΚΑΝ!!!! Και βγαίνει ξανά ο ίδιος τύπος από ώρες πριν και αρχίζει να τους χλευάζει, να τους κοροιδεύει, αυτή τη φορά γιατί είναι ...ΛΙΓΟΙ!!!!!!!

Και περιγράφεται τελικά αυτός ο "άνθρωπος" με τη λέξη "υπερόπτης"?

ΥΓ. Από την άλλη δεν μπορώ να σκεφτώ ποια ανθρώπινη λέξη αρκεί για να περιγράψει σε όλο το μέγεθος αυτόν, και όχι μόνο, τον άνθρωπο.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

mao mao έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:17
Aitwlos έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:00
Να ρωτήσω κάτι.
Νομίζω είναι ο σταθμάρχης ακόμα στην στενη
Τέμπη: Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης Λάρισας – Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι τη δίκη

https://www.naftemporiki.gr/society/173 ... i-ti-diki/

Ε κλεισμένος σπιτι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

πατησιωτης έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:18
Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:10
Να ρωτήσω κάτι.
Ο σταθμαρχης προφυλάκιση (τώρα αν βγει με τις καθυστερήσεις που παίζουν με ορίζοντα το 2027, είναι άλλο θεμα). Κάποιοι άλλοι με απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εγγύηση κλπ έως την δίκη.

Αν επιτρέψουν να αρχίσει ποτέ.
Έξω είναι.Σύμφωνα με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ κανείς δεν μπορεί να προφυλακισθεί για πάνω από 18 μήνες.Έχει λοιπόν εκτίσει 18 μήνες από την ποινή που θα του επιβληθεί και περιμένει για τα υπόλοιπα όταν γίνει η δίκη.

:lol:
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

vantono έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:19
Να ρωτήσω κάτι.
Τι μουφα παραίτηση? Προσωρινη παραίτηση Καραμανλή που μετά έβαλε ξανά υποψηφιότητα και ξανά ψηφίστηκε και ΞΑΝΑ έγινε βουλευτής? Και τον ΞΑΝΑ πληρώνουμε εμείς?
Ντροπή της ΝΔ (όχι του ίδιου) που δεν του απαγόρευσε να ξανά κατέβει σε εκλογές. Όφειλε να τον διώξει εντελώς από το κόμμα, όσες συνέπειες κι αν είχε να αντιμετωπίσει από το γνωστό "ιστορικό" βρωμόσογο.

Σε μια πραγματικά ευνομούμενη χώρα, θα έπρεπε να του έχει αφαιρεθεί το εκλέγειν-εκλεγεσθαι.

Ντροπή του νόμου Σερρών κυρίως.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

sys3x έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:46
nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:26

ναι ηταν στην πορεία και εκείνες, προφανώς. Τυχεροι οσοι πέθαναν πράγματι, δεν διαβάζουν τις μαλακίες σου.
Μια χαρα τα λεω οσο και να βυζοτραβιεστε. Οκ δεκτο δεν πηρα χαμπαρι οτι ειναι απο αλλο παρατραγουδο το βιντεο, αλλα ικανους τους εχω να ειχαν και τετοια νουμερακια και τωρα.
Ναι, αυτό ήτανε το λάθος σου, όχι το αξίωμα ότι το θέμα έχει ξεχαστεί και καπάκι για το ίδιο θέμα παίζει να μαζεύτηκε ο περισσότερος κόσμος πανελλαδικά εδώ και δεκαετίες.
Δεν είναι τόσο εύκολες οι παραδοχές των λαθών μας εκτός κι αν δεν κάνουμε ποτέ λάθος.
που ειπα ρε μλκα εγω οτι το θεμα εχει ξεχαστει !

ουτε το ματι ουτε τα τεμπη θα ξεχαστουν, αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν χρησιμοποιηθουν για κομματικη προπαγανδα και πολιτικες καριερες !

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΑ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ !

Οι διαδηλωσεις ειναι απλα ο τροπος που ο λαος πουστηδων ελληνοφωνων αρνειται τις ευθυνες μισου αιωνα ψηφου ! Και αυτο που λεω δεν ειναι λαθος αλλα ειναι ΝΟΜΟΣ που επιβεβαιωνεται εδω και μισο αιωνα !

Αντιθετα οι παπαριες σας δεν εχουν επιβεβαιωθει ουτε μια γαμημενη φορα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 26 Ιαν 2025, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Saturn έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:53
Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:51
Saturn έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37 Ακόμα εδω μέσα ψοφολογάνε τα μουνόπανα που σιτίζονται με το σκατό του Κούλη?

Όττο, Γιαννό, Σατανικέ, Γαλή και λοιποί κερατάδες?
Γιατί σου κάνει εντύπωση; Υπήρχε ποτέ περίπτωση τα μουνόπανα να αλλάξουν κατεύθυνση; Κάποιοι τα παίρνουν λογικά, κάποιοι άλλοι είναι για τον πούτσο, γι'αυτό και ασχολούνται 24/7 με την πολιτική κονίστρα.
Πανταχόθεν.
Ξεφτιλίκια.
Δεν μου κάνει καμιά εντύπωση
Να τους βρίσω ήθελα
Άκουσε κάτι απ'την ''λιμενεργάτισσα της ιχθυοσκαλας''. Μιλώ πάντα για τον τρόπο που εκφράζεται η αληθινή κοινωνία.

Γαμιούνται κοπέλα μου, πατόκορφα. Άσε τις κλαγγές πορδών απο διάφορους πρήχτες. Σκίζουν τα βρακιά τους και τον πισινό τους. Μπορεί και να τους αρέσει βέβαια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:37
nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:37

Μια χαρα τα λεω οσο και να βυζοτραβιεστε. Οκ δεκτο δεν πηρα χαμπαρι οτι ειναι απο αλλο παρατραγουδο το βιντεο, αλλα ικανους τους εχω να ειχαν και τετοια νουμερακια και τωρα.
Ναι, αυτό ήτανε το λάθος σου, όχι το αξίωμα ότι το θέμα έχει ξεχαστεί και καπάκι για το ίδιο θέμα παίζει να μαζεύτηκε ο περισσότερος κόσμος πανελλαδικά εδώ και δεκαετίες.
Δεν είναι τόσο εύκολες οι παραδοχές των λαθών μας εκτός κι αν δεν κάνουμε ποτέ λάθος.

ουτε το ματι ουτε τα τεμπη θα ξεχαστουν, αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν χρησιμοποιηθουν για κομματικη προπαγανδα και πολιτικες καριερες !

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΑ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ !

Οι διαδηλωσεις ειναι απλα ο τροπος που ο λαος πουστηδων ελληνοφωνων αρνειται τις ευθυνες μισου αιωνα ψηφου ! Και αυτο που λεω δεν ειναι λαθος αλλα ειναι ΝΟΜΟΣ που επιβεβαιωνεται εδω και μισο αιωνα !

Ετεροπροσδιοριμοί φουλ και για πράγματα στα οποία δεν συμμετέχεις καν, εμ δεν ψηφίζεις εμ χρεώνεις σε όλους τους υπόλοιπους τι βγάζουν, ατόφια τρέλα.
Βαριέμαι να ψάχνω για να σου φέρω το αξίωμα σου, αν άξιζε ο κόπος μου ίσως να το σκεφτόμουν όμως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αυτό.....μόνο Γιαμαλη και Βαγγελας

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:53
nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:37

Ετεροπροσδιοριμοί φουλ και για πράγματα στα οποία δεν συμμετέχεις καν, εμ δεν ψηφίζεις εμ χρεώνεις σε όλους τους υπόλοιπους τι βγάζουν, ατόφια τρέλα.
Βαριέμαι να ψάχνω για να σου φέρω το αξίωμα σου, αν άξιζε ο κόπος μου ίσως να το σκεφτόμουν όμως.
Προσοχή μην πέσει η ασφαλεια από το υπερβάλλον ηλεκτρικό φορτίο της σκέψης σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:46
Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 15:51

Γιατί σου κάνει εντύπωση; Υπήρχε ποτέ περίπτωση τα μουνόπανα να αλλάξουν κατεύθυνση; Κάποιοι τα παίρνουν λογικά, κάποιοι άλλοι είναι για τον πούτσο, γι'αυτό και ασχολούνται 24/7 με την πολιτική κονίστρα.
Πανταχόθεν.
Ξεφτιλίκια.
Να τους βρίσω ήθελα
Άκουσε κάτι απ'την ''λιμενεργάτισσα της ιχθυοσκαλας''. Μιλώ πάντα για τον τρόπο που εκφράζεται η αληθινή κοινωνία.

Γαμιούνται κοπέλα μου, πατόκορφα. Άσε τις κλαγγές πορδών απο διάφορους πρήχτες. Σκίζουν τα βρακιά τους και τον πισινό τους. Μπορεί και να τους αρέσει βέβαια.
Έχω πολύ καιρό να μπω, βλέπω οτι συνεχίζουν να τους παίζουν με το δούλεμα, μπας και τους πονέσει πιο πολύ το εγωιστικό και εγωπαθές κατακάθι που έχουν για ψυχή ή θιχτεί πιο αποτελεσματικά η δαιμονική υπεροψία τους.
Ρε βρίστε τους αβέρτα, βρίστε τους χωρίς να υπάρχει αύριο, ΤΣΟ και ΛΟ χωράει μόνο εδώ, ΤΣΟ και ΛΟ μέχρι να μην έχουν κουράγια να ξαναποστάρουν δημόσια. Και τσο και λο θα φάνε κάποια μέρα και εκεί έξω... ή κάπου αλλού, κάποτε, και τότε θα είναι και ανεπιστρεπτί...

Συστηματικά ασελγούν-ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ- με τον πιο πρόστυχο τρόπο σε καμμένα κορμιά παιδιών και στον πόνο των χαροκαμένων γονιών τους.
Θα τους άξιζε να τους ευχηθεί κάποιος να ακούσουν τα δικά τους τα παιδιά να καίγονται ουρλιάζοντας μέσα από μια κασέτα. Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα, ανίκανους να αντιδράσουν και να τα καίνε μπροστά τους....και επειδή, βέβαια εγώ δεν είμαι σκατόψυχη, εννοείται, ωστε να εύχομαι κάτι τέτοιο-λέω μόνο τί θα άξιζε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ- εύχομαι καλά να είναι τα παιδάκια τους-και τα παιδιά όλου του κόσμου-και να ΜΗΝ χρειαστεί να πληρώσουν στην ζωή αυτή τη βρώμα που κουβαλούν οι γεννήτορές τους.
Εύχομαι όμως και ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ η χώρα ΜΟΥ από δαύτους. Όλους!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

enaon έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:37
nik_killthemall έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:33 Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ο κιλ εδω !
στάματα να κλαψουρίζεις, θα ταΐσουμε και τα παιδάκια στη αφρική την αλλη φορά. Κόπανε.
Ρε γραφικο τσοφλι εσεις κλαψουριζετε, εγω κοροιδευω και γελαω με τις ψευτοδιαδηλωσεις σας γιατι εγω ξερω τι συμβαινει, εσεις δεν ξερετε.

Κομματικες διαδηλωσεις για τα τεμπη κανατε και πριν τις εκλογες, το αποτελεσμα ποιο ηταν θυμασαι ? το αποτελεσμα ηταν ο παραιτημενος υπουργος τεμπων που μολις ειχε σκοτωσει ενα σωρο νοματαιους να βγει πρωτος σε ψηφους στον νομο του και ο κουλης να παρει 40% !

Αρα πιανου προβλεψη επιβεβαιωθηκε η δικια σας ή η δικια μου ?

Αν δεν υπαρξει διαμαρτυρια εναντια σε ολα τα κομματα εξουσιας με αφορμη τετοιες καταστροφες (ματι, τεμπη, μανδρα κλπ), τοτε ακαριαια ολες αυτες οι διαδηλωσεις λειτουργουν σαν ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ κωλοχαρτα και απλα μεγενθυνουν ΟΛΑ τα κομματα εξουσιας και πασαλειβουν στα σκατα καθε νεκρο !

Υπο αυτη την εννοια οι νεκροι στο ματι εχουν σωθει απτα κομματικα σκατα γιατι δεν εγιναν γιαυτους ουτε διαδηλωσεις ουτε συναυλιες ουτε διαφημισεις ουτε μπανερακια κλπ

Ο δρομος που εχετε επιλεξει θα κανει τον κουλη σουλτανο στο σβερκο μας, αλλα ειστε τερμα ηλιθιοι για να το καταλαβετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 26 Ιαν 2025, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Saturn έγραψε: 26 Ιαν 2025, 17:09
Πασιφάη έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:46

Να τους βρίσω ήθελα

Έχω πολύ καιρό να μπω, βλέπω οτι συνεχίζουν να τους παίζουν με το δούλεμα, μπας και τους πονέσει πιο πολύ το εγωιστικό και εγωπαθές κατακάθι που έχουν για ψυχή ή θιχτεί πιο αποτελεσματικά η δαιμονική υπεροψία τους.
Ρε βρίστε τους αβέρτα, βρίστε τους χωρίς να υπάρχει αύριο, ΤΣΟ και ΛΟ χωράει μόνο εδώ, ΤΣΟ και ΛΟ μέχρι να μην έχουν κουράγια να ξαναποστάρουν δημόσια. Και τσο και λο θα φάνε κάποια μέρα και εκεί έξω... ή κάπου αλλού, κάποτε, και τότε θα είναι και ανεπιστρεπτί...

Συστηματικά ασελγούν-ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ- με τον πιο πρόστυχο τρόπο σε καμμένα κορμιά παιδιών και στον πόνο των χαροκαμένων γονιών τους.
Θα τους άξιζε να τους ευχηθεί κάποιος να ακούσουν τα δικά τους τα παιδιά να καίγονται ουρλιάζοντας μέσα από μια κασέτα. Ή ακόμα χειρότερα, να τους έχουν δεμένους χειροπόδαρα, ανίκανους να αντιδράσουν και να τα καίνε μπροστά τους....και επειδή, βέβαια εγώ δεν είμαι σκατόψυχη, εννοείται, ωστε να εύχομαι κάτι τέτοιο-λέω μόνο τί θα άξιζε ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ- εύχομαι καλά να είναι τα παιδάκια τους-και τα παιδιά όλου του κόσμου-και να ΜΗΝ χρειαστεί να πληρώσουν στην ζωή αυτή τη βρώμα που κουβαλούν οι γεννήτορές τους.
Εύχομαι όμως και ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ η χώρα ΜΟΥ από δαύτους. Όλους!
Καλώς την αγοραφοβική τιμωρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

runner έγραψε: 26 Ιαν 2025, 16:05 Ξαναγράφω, καθίστε εσείς και περιμένετε <<δικαιοσύνη>> από τους δικαστικούς που έχει διορίσει η......... κυβέρνηση.
Και αυτό δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση, αφορά και τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο. Στην δίκη για το Μάτι, η δικαιοσύνη της ΝΔ έβγαλε λάδι όλους τους υπευθύνους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”