panos291 έγραψε: 13 Ιαν 2025, 11:27
Μονο πληρωνουμε και τίποτα αλλο. Οντως εχουν σφιξει τα πραγματα και θα σφιξουν κι αλλο, χωρις να βλεπω καμια μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων παρα μονο παροχες και πας
Τελος παντων ακρη δεν βγαζεις. Εμεις λεμε αυτο που βλεπουμε, οι οπαδοι της εκάστοτε κυβέρνησης λενε πως δεν ειναι ετσι, και κάποιοι λενε μπράβο γαμηστε τους να μας δινετε επιδοματα.
Ο καθένας κανει τα κουμαντα του λοιπον και βλεπει τι τον συμφέρει. Προσωπικα εδω και κανα μηνα εχω αρχισει να τσεκαρω την ρευστοποιηση καποιων περιουσιακων στοιχείων και την μεταφορά των χρηματων εξω με σκοπο να ανοιξω κατι νεο σε αλλη χωρα. Τον Φεβρουάριο στο Ντουμπάι εχω ραντεβού με γραφειο που στηνει νεες εταιρείες εκει. Θα δωσω και ριβιου αν και τα βασικα τα ξερω ηδη.
Σωστή σκέψη, αλλά το Ντουμπάι θέλει προσοχή όμως.
micmic έγραψε: 13 Ιαν 2025, 11:26
Ερμής έγραψε: 13 Ιαν 2025, 11:14
Για την πάταξη της κρατικής διαφθοράς πρέπει να έχεις εδώ τρόικα να κάνει ελέγχους κάθε μέρα. Δε γίνεται αλλιώς. Ειναι τοσο βαθιά ριζωμένο σε όλους, το να αρπάξουν απο το δημόσιο ταμείο, που δε φεύγει.
Τυχαίνει να ξέρω κάποια πράγματα για κάποιο τομέα αναθέσεων έργων, και ξέρω ότι οι εργολάβοι έχουν φρίξει με τις μίζες που ζητάνε δημόσιοι υπάλληλοι. Προσοχή, μιλάμε για εργολάβους, που ο πιο τίμιος από αυτούς έχει κλέψει τη μάνα του. Αλλά ακόμα και αυτοί, έχουν πάθει πλάκα με τις μίζες που τους ζητιούνται ακόμα και από κατώτερους δημόσιους υπάλληλους για έναν έλεγχο, μια πιστοποίηση, μια μελέτη. Η μειοψηφία των ΔΥ που είναι τίμιοι και προσπαθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, υφίστανται συνεχή πόλεμο από τα διεφθαρμένα σκουλήκια.
Πολύ κολλητός είναι πρώην CEO πολυεθνικής που πλέον έχει στησει δική του φάση και παίρνει δουλίτσες μέσω της ΝΔ
Ακόμη και αυτός μου λέει οτι η κυβέρνηση τα έχει όλα στον αυτόματο και κάνει ο καθένας οτι του καβλώσει. Μηδενικός έλεγχος.
Πρόσεξε, αυτός που παίρνει δουλίτσες απο εκεί, με το αζημίωτο βέβαια.
Τα ίδια μου έλεγε τα χριστούγεννα άνθρωπος που είναι στο πολύ στενό περιβάλλον Παπαστεργίου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Ερμής την 13 Ιαν 2025, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.