!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Δημοσίευση από Αλιόσα »

Άντρας που να μην έχει βρει γυναικα για οικογένεια και παιδιά δικαιολογείται, γυναίκα που να μην έχει βρει άντρα για οικογένεια και παιδιά δεν δικαιολογείται. Δειτε τι συμβαινει στα dating apps, απο τις 100 γυναίκες σε ένα μέσο άντρα θα μιλήσουνε ελάχιστες, από τους 100 άντρες σε μια μέση γυναίκα θα μιλήσουνε πάνω από τους μισούς.
Άβαταρ μέλους
Unique

Δημοσίευση από Unique »

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:59 Το κωμικό με αυτά τα θέματα, είναι το ότι η πλειοψηφία αυτών που οργίζονται με τις ελληνιόλες που δεν κάνουν παιδιά, είναι άκληροι.
Πηγή?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Από το άρθρο που έβαλα παραπάνω.

But in recent years most of the fall is coming not from the decisions made by couples, but from a marked fall in the number of couples. Had US rates of marriage and cohabitation remained constant over the past decade, America’s total fertility rate would be higher today than it was then.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Δημοσίευση από nyxtovios »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:26
nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:21
Ακριβώς αυτό λέω.
ΕΥΓΕ
Θα σε προτείνω για την επιτροπή σοφών-γερουσιά.
Πολύ καλή ιδέα. :smt023

Έχω ήδη σκεφτεί κάποιους χρήστες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα μόρια.
Εικόνα
Έτσι. :smt023

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:08
Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:43
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:46 Δυστυχώς οι Έλληνες είναι τόσο αναξιόπιστοι σαν άντρες που πλέον δεν τους εμπιστεύονται οι Ελληνίδες για να κάνουν οικογένεια μαζί τους. Κρίμα, ίσως αν προσπαθούσαν λίγο να είναι πιο αξιόπιστοι να μην προέκυπταν τέτοια προβλήματα.
Το ότι μπορεί να απετυχες να βρεις κάποιον σωστό άντρα και να προχωρήσεις,δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσουβαλιαζονται όλοι άντρες.
Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
Μ αρέσει που τσιμπάς το δικό μου ποστ να απαντήσεις και όχι το αρχικό που είναι
το ίδιο με το δικό μου αλλά με αντίστροφη των "φταιχτών".
Μου έκανε την πιο μεγάλη εντύπωση για αυτό και σχολίασα το δικό σου.
Νετο Γκουερινο

Δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Αλιόσα έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:34 Άντρας που να μην έχει βρει γυναικα για οικογένεια και παιδιά δικαιολογείται, γυναίκα που να μην έχει βρει άντρα για οικογένεια και παιδιά δεν δικαιολογείται. Δειτε τι συμβαινει στα dating apps, απο τις 100 γυναίκες σε ένα μέσο άντρα θα μιλήσουνε ελάχιστες, από τους 100 άντρες σε μια μέση γυναίκα θα μιλήσουνε πάνω από τους μισούς.
Δεν πιστεύω ότι ισχύει αυτό
Εγώ μια ζωή θυμάμαι το αντίθετο
Ο άντρας εύκολα παντρευόταν δύσκολα γαμουσε
Η γυναίκα εύκολα γαμιοταν δύσκολα παντρευόταν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Unique έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:59 Το κωμικό με αυτά τα θέματα, είναι το ότι η πλειοψηφία αυτών που οργίζονται με τις ελληνιόλες που δεν κάνουν παιδιά, είναι άκληροι.
Πηγή?
https://www.phorum.com.gr
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Δημοσίευση από Αλιόσα »

Οσοι είστε ανύμφευτοι μην στεναχωριέστε και τόσο, υπάρχουνε πολύ χειρότερα. :003:

Χωρις πλάκα πρέπει να θεσπιστει τεστ DNA. Και τι, μια γυναίκα που κάνει κάτι τέτοιο στον νόμιμο συζυγό της δεν υφίσταται νομικές συνέπειες;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 12 Ιαν 2025, 12:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Δημοσίευση από nyxtovios »

Συμφορουμίτες, πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε με τυχαίους έλληνες και ελληνίδες στην πραγματική ζωή;
Δηλαδή όντως πιστεύετε ότι πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου και αποφάσεων όπως τώρα και θα πάει καλά το θέμα;
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Δημοσίευση από Fata_Morgana »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:31
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:22
Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:19
Πάνε μπροστά από έναν καθρέφτη,δώσε δύο μπατσακια στον εαυτό σου να συνέλθει και κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις εδώ και χρόνια, δηλαδή παιδιά
Όλα τα άλλα είναι οι δικαιολογίες που λέμε στον εαυτό μας για να τον κοροϊδεύουμε και να τον δικαιολογουμε
Αυτά δεν τελειώνουν
Νέτο δες έξω από σένα και τα θέλω σου. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
Κορίτσι μου,εγώ άντρας είμαι,δεν μεγάλωσα με θέλω όπως να κάνω οικογένεια, άσχετα αν όταν έκανα ήταν το ωραιότερο πράγμα στην ζωή μου, εννοώ τα παιδιά όχι η γυναίκα φυσικά
Αλλά τώρα μην λες ότι ποτέ δεν σκέφτηκες να κάνεις οικογένεια ως γυναίκα,το θεωρώ αδύνατο,εδώ ακριβώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου
Και μην πέφτεις στην λούμπα ότι έγινε έγινε, εκτός αν πέρασαν τόσο πολύ τα χρόνια που δεν το νομίζω
Κάνε αυτό που πρέπει, υπάρχουν χιλιάδες άντρες εκεί έξω χωρίς βλαχομαγκια που έλκει εσάς τις γυναίκες που θα σκότωναν για να είσαι μητέρα των παιδιών τους
Σαφέστατα τα παιδιά είναι ότι πιο όμορφο πάνω στη γη. Αλλά εδώ είναι η βασική διαφορά μας. Δε θα δημιουργούσα ποτέ οικογένεια επειδή πρέπει και επειδή θα ήταν τα παιδιά ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί. Είναι λίγο εγωιστικό. Πρέπει να θες. Αλλιώς μπορεί να μην είσαι εσύ(όχι εσύ ο νετο) ένα από τα ωραιότερα που τους έχει συμβεί. Ειδικά αν η επιλογή του συντρόφου ήταν επιταγή των πρέπει και έβγαινε μετά στη κοινή ζωή σας.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Δημοσίευση από Fata_Morgana »

Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:37
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:08
Λευκός Λύκος έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:43

Το ότι μπορεί να απετυχες να βρεις κάποιον σωστό άντρα και να προχωρήσεις,δεν σημαίνει ότι πρέπει να τσουβαλιαζονται όλοι άντρες.
Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
Μ αρέσει που τσιμπάς το δικό μου ποστ να απαντήσεις και όχι το αρχικό που είναι
το ίδιο με το δικό μου αλλά με αντίστροφη των "φταιχτών".
Μου έκανε την πιο μεγάλη εντύπωση για αυτό και σχολίασα το δικό σου.
Λογικό, επειδή είσαι άντρας :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αλιόσα έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:39 Οσοι είστε ανύμφευτοι μην στεναχωριέστε και τόσο, υπάρχουνε πολύ χειρότερα. :003:

Χωρις πλάκα πρέπει να θεσπιστει τεστ DNA. Και τι, μια γυναίκα που κάνει κάτι τέτοιο στον νόμιμο συζυγό της δεν υφίσταται νομικές συνέπειες;

Πρωτεύει η σωτηρία της πατρίδας, τα υπόλοιπα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νετο Γκουερινο

Δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:41
Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:31
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:22

Νέτο δες έξω από σένα και τα θέλω σου. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.
Κορίτσι μου,εγώ άντρας είμαι,δεν μεγάλωσα με θέλω όπως να κάνω οικογένεια, άσχετα αν όταν έκανα ήταν το ωραιότερο πράγμα στην ζωή μου, εννοώ τα παιδιά όχι η γυναίκα φυσικά
Αλλά τώρα μην λες ότι ποτέ δεν σκέφτηκες να κάνεις οικογένεια ως γυναίκα,το θεωρώ αδύνατο,εδώ ακριβώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου
Και μην πέφτεις στην λούμπα ότι έγινε έγινε, εκτός αν πέρασαν τόσο πολύ τα χρόνια που δεν το νομίζω
Κάνε αυτό που πρέπει, υπάρχουν χιλιάδες άντρες εκεί έξω χωρίς βλαχομαγκια που έλκει εσάς τις γυναίκες που θα σκότωναν για να είσαι μητέρα των παιδιών τους
Σαφέστατα τα παιδιά είναι ότι πιο όμορφο πάνω στη γη. Αλλά εδώ είναι η βασική διαφορά μας. Δε θα δημιουργούσα ποτέ οικογένεια επειδή πρέπει και επειδή θα ήταν τα παιδιά ότι ωραιότερο μου έχει συμβεί. Είναι λίγο εγωιστικό. Πρέπει να θες. Αλλιώς μπορεί να μην είσαι εσύ(όχι εσύ ο νετο) ένα από τα ωραιότερα που τους έχει συμβεί. Ειδικά αν η επιλογή του συντρόφου ήταν επιταγή των πρέπει και έβγαινε μετά στη κοινή ζωή σας.
Σε απάντησα σε όλα
Άσε τα πρέπει κτλ,αν δεν σε πήραν τα χρόνια,δες με άλλα μάτια κάποιους ανθρώπους γύρω σου και θα καταλάβεις
Εσύ πρέπει να βγεις από το στερεότυπο που έχεις χτίσει γύρω σου
Άβαταρ μέλους
foscilis

Δημοσίευση από foscilis »

Feindflug έγραψε: 12 Ιαν 2025, 10:49
foscilis έγραψε: 12 Ιαν 2025, 09:31
nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:31 Έχω επισκεφθεί αρκετές πρωτεύουσες νόμων τους τελευταίους μήνες λόγω δουλειάς και διαπίστωσα και ο ίδιος την πραγματικότητα των στατιστικων. Οχι μονο έχουν μείνει μόνο γέροι, αλλά πλεον είναι και λίγοι.

Μου φαίνονται εξαιρετικά αισιόδοξες οι προβλέψεις ότι εχουμε μέχρι το 2070 για να εκφυλιστουμε στη χώρα των 90χρονων γριων.

https://www.google.com/amp/s/www.lifo.g ... s-90%3famp

Ειδικά στην επαρχία, όπου η κατάσταση είναι 10 φορες χειρότερη, δίνω εκτίμηση με βάση αυτά που βλέπω, το πολύ 20-25 χρόνια, μέχρι πόλεις και χωριά είτε να εξαφανιστούν εντελώς ή να κατοικουνται από γύφτους και λαθρο. Αφού βγαίνω έξω στο δρόμο και αισθάνομαι νεολαία, κάθε χρόνο και περισσότερο.
Καταλύτης στην υπόθεση οι ελλεηνιδες, οι οποίες διατηρούν τα πλεονεκτήματα που τους έχει παραχωρήσει το κράτος, αλλά πλεον μεγαλωνουν σκυλιά αντί για παιδιά.

Η κατάσταση πιθανότατα είναι μη αναστρέψιμη, ειδικά αν περιμένουμε από το ελληνικό κράτος να λάβει μέτρα.

Οπότε ελληνιαρηδες μου το τέλος έφτασε σχεδόν, το leasing από την Τουρκία σχεδόν έχει περάσει. Ετοιμαστείτε να γυρίσετε πίσω.
Δεν θα χρειαστεί ούτε τουφεκια να ρίξουν. Ούτε ταξί δε γεμίζετε σε μερικά χρόνια. Αν πεσει και η ΕΕ, σε 1.5 χρόνο η Αλβανία του Χότζα θα είναι Μονακό μπροστά στην Ελλάδα.
Κούβα θα λέτε και θα κλαίτε.

Προτείνω την άμεση βορειοκορεατοποιηση, μπας και μπει φρένο στον κατήφορο της χώρας.
Spoiler
Και η Τουρκια το ιδιο προβλημα εχει, με εξαιρεση τους Κουρδους που ειναι κατι σαν τους τουρκογυφτους για εμας και τους Αραβες μεταναστες που οι Τουρκοι βλεπουν σαν αραπηδες (αλλωστε απο εκει προερχεται το Αραπης). Απλως περασαν σε αυτη τη δημογραφικη φαση περιπου 15 χρονια πιο μετα απο εμας. Αν ημασταν το ιδιο καθυστερημενοι σαν χωρα τωρα θα ειχαμε ταβανιασει στα 13.8 εκατομμυρια αντι στα 10 και αυτην την εικονα που περιγραφεις θα την εβλεπες γυρω στο 2040, οπως ακριβως θα συμβει και στην Τουρκια με δεδομενη την τρεχουσα γεννητικοτητα και την εξισου εξωφρενικη υπερσυγκεντρωση σε λιγα μεγαλα αστικα κεντρα. Παντως δισεκατομμυρια τουρκοι να πνιξουν δεκαφτα εναπομειναντες ελληνες, δεν προκειται. Ειναι ενα ηλιθιο σεναριο που ειπε στην τηλεοραση ενας βλακας πρωθυπουργος τους τη χρονια που επεσαν κατω απο το οριο διατηρησης. Κουρδος κιολας.

Ενα νεο ζευγαρι που συζει ελαχιστα χρονια ειναι βιολογικα προγραμματισμενο να κανει τουλαχιστον 1 παιδι ακολουθουμενο απο ενα δευτερο ελαχιστα χρονια αργότερα (αν δεν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας των γονιων ή του πρωτου παιδιου) και μετα ή να χωρισει ή να παραμεινει μαζι. Ειναι τελειως αναποφευκτο ενστικτο.

Το βασικο προβλημα σε ολον τον κοσμο ειναι οτι οι περισσοτεροι αποφευγουν τη συγκατοικηση ή ακομα και τις μακροχρονιες αποκλειεστικες σχεσεις μεχρι τη μεση ηλικια. Αρα μην τα φορτωνεις στις ελεεινιδες εκτος αν ζεις με μια απο αυτες απο τα 20κατι και οντως ηθελε σταθερα μονο σκυλους και γατες. Και τιποτα δε σε εμποδιζει να πας να μεινεις στο Διδυμοτειχο.

Επισης δεν καταλαβα γιατι ειναι κακο να αραιωνουμε, πηγαινε βολτα σε οποιονδηποτε γραφικο εξοχικο δρομο που πανε βολτα πολλοι και μετρα σκουπιδια ανα μετρο στα πρανη. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν αδεια σπιτια στις πολεις ικανα να στεγασουν 2 εκατομμυρια ατομα και ολοι αυτοι πηζουν και απαιτουν να χτιστουν καινουριες περιοχες (δλδ ολη η απανθρωπη χαβουζα να επεκταθει πιο κει σαν καρκινος) επειδη σαν κουλτουρα ειναι ανικανοι να επαναχρησιμοποιησουν οτιδηποτε, τα σπιτια ειναι οπως η fast fashion.

Προβλημα που λυνεται μονο του ειναι ο υπερπληθυσμος της υπερκαταναλωτικης κοινωνιας και η ερημωση της επαρχιας.

Και συ από το Διδυμότειχο γράφεις, τύπε;
Εγω δεν τα θεωρω προβλημα ολα αυτα, και εχω 2 παιδια με τη γυναικα μου που ειμαστε μαζι απο τα 18 οπως εχω παρατηρησει οτι συμβαινει με το 70% των γονιων στο δημοτικο μας (οι υπολοιποι ειναι κυριως χωρισμενοι) που παρεμπιπτοντως ειναι ενας απο τους λιγους δημους που κατεγραψαν 7% αυξηση πληθυσμου, αν οχι ο μονος. Αν και για αλλους λογους. Ειναι ενα συμπερασμα στο οποιο εχω καταληξει μετα απο πολλη σκεψη και παρατηρηση, παιδια δε γινονται επειδη δεν υπαρχουν μακροχρονιες σχεσεις απο νεαρη ηλικια (ενταξει οχι 18 αλλα εστω μεχρι 25-26) και αυτο ειναι ξακαθαρα επιλογη τροπου ζωης, ουσιαστικα εχει ο κοσμος υπερκαταναλωτικη αντιληψη και για τις σχεσεις, οχι οικονομικο θεμα ή οι κακες γυναικες και μαλακιες.

Οποιος εχει προβλημα με την υπογεννητικοτητα να κανει παιδια. Οποιος εχει προβλημα με την ερημωση των χωριων να παει να μεινει σε χωριο. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει η γκρινια, αν θελουμε να ζησουμε οπως οι ανθρωποι του 1950 και του 1960 πιο ευκολο ειναι, οχι πιο δυσκολο. Αλλα ολοι θελουν καποιος αλλος να κανει τα παιδια και καποιος αλλος να τρεχει στα χωρια να σκαβει οσο αυτοι ξερωγω παιζουν games με τους φιλους τους στα σαρανταφευγα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”