nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 00:31
Έχω επισκεφθεί αρκετές πρωτεύουσες νόμων τους τελευταίους μήνες λόγω δουλειάς και διαπίστωσα και ο ίδιος την πραγματικότητα των στατιστικων. Οχι μονο έχουν μείνει μόνο γέροι, αλλά πλεον είναι και λίγοι.
Μου φαίνονται εξαιρετικά αισιόδοξες οι προβλέψεις ότι εχουμε μέχρι το 2070 για να εκφυλιστουμε στη χώρα των 90χρονων γριων.
Ειδικά στην επαρχία, όπου η κατάσταση είναι 10 φορες χειρότερη, δίνω εκτίμηση με βάση αυτά που βλέπω, το πολύ 20-25 χρόνια, μέχρι πόλεις και χωριά είτε να εξαφανιστούν εντελώς ή να κατοικουνται από γύφτους και λαθρο. Αφού βγαίνω έξω στο δρόμο και αισθάνομαι νεολαία, κάθε χρόνο και περισσότερο.
Καταλύτης στην υπόθεση οι ελλεηνιδες, οι οποίες διατηρούν τα πλεονεκτήματα που τους έχει παραχωρήσει το κράτος, αλλά πλεον μεγαλωνουν σκυλιά αντί για παιδιά.
Η κατάσταση πιθανότατα είναι μη αναστρέψιμη, ειδικά αν περιμένουμε από το ελληνικό κράτος να λάβει μέτρα.
Οπότε ελληνιαρηδες μου το τέλος έφτασε σχεδόν, το leasing από την Τουρκία σχεδόν έχει περάσει. Ετοιμαστείτε να γυρίσετε πίσω.
Δεν θα χρειαστεί ούτε τουφεκια να ρίξουν. Ούτε ταξί δε γεμίζετε σε μερικά χρόνια. Αν πεσει και η ΕΕ, σε 1.5 χρόνο η Αλβανία του Χότζα θα είναι Μονακό μπροστά στην Ελλάδα.
Κούβα θα λέτε και θα κλαίτε.
Προτείνω την άμεση βορειοκορεατοποιηση, μπας και μπει φρένο στον κατήφορο της χώρας.
Spoiler
Και η Τουρκια το ιδιο προβλημα εχει, με εξαιρεση τους Κουρδους που ειναι κατι σαν τους τουρκογυφτους για εμας και τους Αραβες μεταναστες που οι Τουρκοι βλεπουν σαν αραπηδες (αλλωστε απο εκει προερχεται το Αραπης). Απλως περασαν σε αυτη τη δημογραφικη φαση περιπου 15 χρονια πιο μετα απο εμας. Αν ημασταν το ιδιο καθυστερημενοι σαν χωρα τωρα θα ειχαμε ταβανιασει στα 13.8 εκατομμυρια αντι στα 10 και αυτην την εικονα που περιγραφεις θα την εβλεπες γυρω στο 2040, οπως ακριβως θα συμβει και στην Τουρκια με δεδομενη την τρεχουσα γεννητικοτητα και την εξισου εξωφρενικη υπερσυγκεντρωση σε λιγα μεγαλα αστικα κεντρα. Παντως δισεκατομμυρια τουρκοι να πνιξουν δεκαφτα εναπομειναντες ελληνες, δεν προκειται. Ειναι ενα ηλιθιο σεναριο που ειπε στην τηλεοραση ενας βλακας πρωθυπουργος τους τη χρονια που επεσαν κατω απο το οριο διατηρησης. Κουρδος κιολας.
Ενα νεο ζευγαρι που συζει ελαχιστα χρονια ειναι βιολογικα προγραμματισμενο να κανει τουλαχιστον 1 παιδι ακολουθουμενο απο ενα δευτερο ελαχιστα χρονια αργότερα (αν δεν υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας των γονιων ή του πρωτου παιδιου) και μετα ή να χωρισει ή να παραμεινει μαζι. Ειναι τελειως αναποφευκτο ενστικτο.
Το βασικο προβλημα σε ολον τον κοσμο ειναι οτι οι περισσοτεροι αποφευγουν τη συγκατοικηση ή ακομα και τις μακροχρονιες αποκλειεστικες σχεσεις μεχρι τη μεση ηλικια. Αρα μην τα φορτωνεις στις ελεεινιδες εκτος αν ζεις με μια απο αυτες απο τα 20κατι και οντως ηθελε σταθερα μονο σκυλους και γατες. Και τιποτα δε σε εμποδιζει να πας να μεινεις στο Διδυμοτειχο.
Επισης δεν καταλαβα γιατι ειναι κακο να αραιωνουμε, πηγαινε βολτα σε οποιονδηποτε γραφικο εξοχικο δρομο που πανε βολτα πολλοι και μετρα σκουπιδια ανα μετρο στα πρανη. Αυτη τη στιγμη υπαρχουν αδεια σπιτια στις πολεις ικανα να στεγασουν 2 εκατομμυρια ατομα και ολοι αυτοι πηζουν και απαιτουν να χτιστουν καινουριες περιοχες (δλδ ολη η απανθρωπη χαβουζα να επεκταθει πιο κει σαν καρκινος) επειδη σαν κουλτουρα ειναι ανικανοι να επαναχρησιμοποιησουν οτιδηποτε, τα σπιτια ειναι οπως η fast fashion.
Προβλημα που λυνεται μονο του ειναι ο υπερπληθυσμος της υπερκαταναλωτικης κοινωνιας και η ερημωση της επαρχιας.
Κι όμως, οι προσλαμβάνουσες σου είναι από το νετ. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι έχεις κύκλο με γυναίκες που είναι σε σχέση, γάμο,ελεύθερες στα μέτρα σου και έχεις αυτές τις μη ρεαλιστικές απόψεις.
ειδες ποσο αντιστοιχα δυσκολο ειναι να βρεις σωστη γυναικα?
αληθεια πως οριζεις τον σωστο ανδρα?
Είδες που δεν έχεις σχέση με τις γυναίκες έξω από τα σοσιαλ; εκτός κι αν θες να μου πεις ότι ας πούμε το 2024 γνώρισες 5-6 ελευθερες γυναίκες πχ στα 35 τους με τη δουλειά τους, φέρθηκες ωραία και σου είπαν απ την αρχή "ααα εγώ δε θέλω παιδιά, θέλω να κάνω ινσταγκραμικη ζωή με ακριβά γούστα και να υιοθέτησω σκυλιά. "Έλα ρε σοβαρευτείτε.
Όταν λες σωστό άντρα για τι; για σχέση συντροφικότητας; για να κάνεις παιδιά; για τι;
για οικογενεια καλο μου,ασε τα κουταβια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
ειδες ποσο αντιστοιχα δυσκολο ειναι να βρεις σωστη γυναικα?
αληθεια πως οριζεις τον σωστο ανδρα?
Είδες που δεν έχεις σχέση με τις γυναίκες έξω από τα σοσιαλ; εκτός κι αν θες να μου πεις ότι ας πούμε το 2024 γνώρισες 5-6 ελευθερες γυναίκες πχ στα 35 τους με τη δουλειά τους, φέρθηκες ωραία και σου είπαν απ την αρχή "ααα εγώ δε θέλω παιδιά, θέλω να κάνω ινσταγκραμικη ζωή με ακριβά γούστα και να υιοθέτησω σκυλιά. "Έλα ρε σοβαρευτείτε.
Όταν λες σωστό άντρα για τι; για σχέση συντροφικότητας; για να κάνεις παιδιά; για τι;
Θεωρώ ότι για να είναι καλός πατέρας αρχικά και μετά σύντροφος πρέπει να είναι καλόψυχος, εργατικός, υπεύθυνος,σταθερός δλδ να θέλει να κάνει οικογένεια γιατί του αρέσει ο εαυτός του σε αυτό τον ρόλο και όχι επειδή πρέπει. Και εννοείται όχι μίζερος.
Θεωρώ ότι για να είναι καλός πατέρας αρχικά και μετά σύντροφος πρέπει να είναι καλόψυχος, εργατικός, υπεύθυνος,σταθερός δλδ να θέλει να κάνει οικογένεια γιατί του αρέσει ο εαυτός του σε αυτό τον ρόλο και όχι επειδή πρέπει. Και εννοείται όχι μίζερος.
Για να ακούσουμε και τι πρέπει να κάνει μια καλή μητέρα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Ακριβώς τα ίδια
δηλαδή ειστε κακοψυχοι, τεμπελιδοι, ανευθυνοι, αστατοι και σας αρεσει ο εαυτος σας έτσι επειδή πρέπει; και ειστε και μιζεροι;
taxalata xalasa έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:11
δηλαδή ειστε κακοψυχοι, τεμπελιδοι, ανευθυνοι, αστατοι και σας αρεσει ο εαυτος σας έτσι επειδή πρέπει; και ειστε και μιζεροι;
ερωτευτείτε ρε ανοργασμικά στοιχειά...
Πιες ένα καφέ και ξαναπροσπάθησε.
εχεις δικιά σου οικογενεια;
Τσου. Ούτε θέλω να κάνω δικιά μου οικογένεια. Και εγώ είμαι εντάξει με αυτό. Εσύ; είσαι εντάξει με αυτό ή σε χαλάει;
nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 01:04
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της δημοκρατίας είναι ότι η ψήφος του καθενός μετράει το ιδιο.
Εδώ είναι και η ρίζα όλων των προβλημάτων, οπως και του δημογραφικού.
Αν ντυσεις με ρούχα μια μαϊμού, πάλι μαϊμού θα είναι, δεν είναι άνθρωπος. Έτσι την πάτησαν και οι ελληνιαρηδες.
Έχουμε 2 επιλογές για να σωθεί η χώρα:
Άμεση κρατικοποιηση όλων των στρατηγικών υποδομών και ενεργειακών πόρων
Προσέλκυση μεγάλων ξένων επενδυσεων, ας είναι αμερικανικες, κινεζικες οτιδήποτε θα δώσει χρήμα σε έρευνα και καινοτομία.
Ξήλωμα και ανασύσταση του δικαστικού σώματος, με πλήρη διαφάνεια σε όλες τις υποθέσεις δημοσίου.
Βαρύτερη φορολογία και θητεία για ατεκνους, γυναίκες και άντρες που αρνούνται τα υποχρεωτικά συνοικεσια. Όπως είναι πχ ο οαεδ τώρα.
Η λύση αυτή είναι η πιο αναίμακτη, αλλά είναι και λίγο κάτι σαν επιστημονική φαντασία. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ο ελληνιαρης να μπορεί να τα σκεφτεί, ούτε το πολιτικό κατεστημένο να τα δεχτεί.
Λύση δεύτερη πιο ρεαλιστική. Άμεση βορειοκορεατοποιηση με το ζόρι.