Καλά καλέ μου,ώσπου να επικράτησε και να αναγκάζετε ανθρώπους να τεκνοποιούν θα έχω διαφύγει τον κίνδυνο.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:11Δεν σε ρωτάμε όμως καλή μου.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:33Δε θέλω να χαλάσω το σώμα μου![]()
Στα σοβαρα τώρα όμως δεν μου έχει ξυπνήσει η ανάγκη να κάνω δικό μου παιδί.
Έχεις ένα χρέος προς την πατρίδα.
Αν δεν μπορείς να βρεις εσύ τον εργατικό, καλό, φιλεύσπλαχνο που ψάχνεις, θα σου τον βρει το κόμμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
- Fata_Morgana
Re: ΕΛΛΗΝΙΑΡΗΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Άντε πάλι στο προσωπικό.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:17Καλά καλέ μου,ώσπου να επικράτησε και να αναγκάζετε ανθρώπους να τεκνοποιούν θα έχω διαφύγει τον κίνδυνο.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:11Δεν σε ρωτάμε όμως καλή μου.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:33
Δε θέλω να χαλάσω το σώμα μου![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις εσύ τον εργατικό, καλό, φιλεύσπλαχνο που ψάχνεις, θα σου τον βρει το κόμμα.
Μην το βλέπεις έτσι.
- Fata_Morgana
Α γενικά το λες. Καλα, θα φροντίσουμε τότε να προστατέψουμε τα κορίτσια μας από το κόμμα σας.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:17Άντε πάλι στο προσωπικό.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:17Καλά καλέ μου,ώσπου να επικράτησε και να αναγκάζετε ανθρώπους να τεκνοποιούν θα έχω διαφύγει τον κίνδυνο.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:11
Δεν σε ρωτάμε όμως καλή μου.
Μην το βλέπεις έτσι.
-
Νετο Γκουερινο
Πάνε μπροστά από έναν καθρέφτη,δώσε δύο μπατσακια στον εαυτό σου να συνέλθει και κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις εδώ και χρόνια, δηλαδή παιδιάFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:14Λες ε; τι να σου πω μπορεί να είναι και έτσι και σε λίγα χρόνια να μετανιώνω που δεν έκανα παιδί με το ζόρι τη στιγμή που δεν αισθανόμουν να κάνω παιδί. Ο χρόνος θα δείξει.Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:53Κοροϊδεύεις τον εαυτό σουFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:33
Όλα τα άλλα είναι οι δικαιολογίες που λέμε στον εαυτό μας για να τον κοροϊδεύουμε και να τον δικαιολογουμε
Αυτά δεν τελειώνουν
Ξανά λέω το θέμα δεν είναι τι θέλει ο καθένας, αλλά το τι μπορεί να κάνει ο καθένας για να μην καταστραφεί η πατρίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:14Α ναι;nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:09 Εντωμεταξύ, πάλι την πέσατε στην Ναιδα και εκείνη συνεχίζει το γαιτανάκι.
Ναι οκ, οι ελλεηνίδες φταίνε για τα περισσότερα, αλλά και οι ελληνιάρηδες δεν είναι καλύτεροι.
Ας μην το πάμε προσωπικά στον καθέ ένα, το θέμα, τι θέλει και τι δε θέλει.
Όταν το θέμα εστιάζεται στο τι θέλουν οι ...ελληνιάρηδες, αυτοί αρχίζουν να πετάνε αητούς.![]()
Ε, ας βρει σωστές γυναίκες για τους οργισμένους παραπονιάρηδες το κόμμα.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:11Δεν σε ρωτάμε όμως καλή μου.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:33Δε θέλω να χαλάσω το σώμα μου![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακριβώς αυτό λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:20Ε, ας βρει σωστές γυναίκες για τους οργισμένους παραπονιάρηδες το κόμμα.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:11Δεν σε ρωτάμε όμως καλή μου.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:33
Αν δεν μπορείς να βρεις εσύ τον εργατικό, καλό, φιλεύσπλαχνο που ψάχνεις, θα σου τον βρει το κόμμα.![]()
ΕΥΓΕ
Θα σε προτείνω για την επιτροπή σοφών-γερουσια.
- Fata_Morgana
Νέτο δες έξω από σένα και τα θέλω σου. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:19Πάνε μπροστά από έναν καθρέφτη,δώσε δύο μπατσακια στον εαυτό σου να συνέλθει και κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις εδώ και χρόνια, δηλαδή παιδιάFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:14Λες ε; τι να σου πω μπορεί να είναι και έτσι και σε λίγα χρόνια να μετανιώνω που δεν έκανα παιδί με το ζόρι τη στιγμή που δεν αισθανόμουν να κάνω παιδί. Ο χρόνος θα δείξει.
Όλα τα άλλα είναι οι δικαιολογίες που λέμε στον εαυτό μας για να τον κοροϊδεύουμε και να τον δικαιολογουμε
Αυτά δεν τελειώνουν
- Dwarven Blacksmith
Πολύ καλή ιδέα.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:21Ακριβώς αυτό λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:20Ε, ας βρει σωστές γυναίκες για τους οργισμένους παραπονιάρηδες το κόμμα.nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:11
Δεν σε ρωτάμε όμως καλή μου.
Αν δεν μπορείς να βρεις εσύ τον εργατικό, καλό, φιλεύσπλαχνο που ψάχνεις, θα σου τον βρει το κόμμα.![]()
ΕΥΓΕ
Θα σε προτείνω για την επιτροπή σοφών-γερουσιά.
Έχω ήδη σκεφτεί κάποιους χρήστες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα μόρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:26Πολύ καλή ιδέα.![]()
Έχω ήδη σκεφτεί κάποιους χρήστες που συγκεντρώνουν τα περισσότερα μόρια.

Και γιατί να είναι τόσο ηλίθιο το κόμμα όσο η βορειοκορεα ?nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:11Δεν σε ρωτάμε όμως καλή μου.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:33Δε θέλω να χαλάσω το σώμα μου![]()
Για μάντρα ζώων ψάχνουμε ?
Συμμετέχω τώρα σε φανταστικό σενάριο αλλά από το να γίνουμε ποντικανθρωποι ...
Συμφωνώ με το υποχρεωτικό προξενιό αντί να γεμίζουν τατού και να γαμιουνται δίχως τέλος αλλά να υπάρχουν ήπιες υποχρεωτικοτητες και υψηλές στοχεύσεις, ορθόδοξες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μέχρι να τιθασεύσουμε την ζωώδη φύση του ελληνιάρη, δυστυχώς πρέπει να λάβουμε σκληρά μέτρα.Μπίστης έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:29Και γιατί να είναι τόσο ηλίθιο το κόμμα όσο η βορειοκορεα ?nyxtovios έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:11Δεν σε ρωτάμε όμως καλή μου.Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 11:33
Για μάντρα ζώων ψάχνουμε ?
Συμμετέχω τώρα σε φανταστικό σενάριο αλλά από το να γίνουμε ποντικανθρωποι ...
Συμφωνώ με το υποχρεωτικό προξενιό αντί να γεμίζουν τατού και να γαμιουνται δίχως τέλος αλλά να υπάρχουν ήπιες υποχρεωτικοτητες και υψηλές στοχεύσεις, ορθόδοξες
Το πόσο σκληρά ή όχι θα εξεταστεί.
Μπορείς να συμμετέχεις αν θες στα κοινά. Δεχόμαστε την άλλη άποψη, δεν είμαστε ΝΔ του ετεροθαλή.
-
Νετο Γκουερινο
Κορίτσι μου,εγώ άντρας είμαι,δεν μεγάλωσα με θέλω όπως να κάνω οικογένεια, άσχετα αν όταν έκανα ήταν το ωραιότερο πράγμα στην ζωή μου, εννοώ τα παιδιά όχι η γυναίκα φυσικάFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:22Νέτο δες έξω από σένα και τα θέλω σου. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο.Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:19Πάνε μπροστά από έναν καθρέφτη,δώσε δύο μπατσακια στον εαυτό σου να συνέλθει και κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις εδώ και χρόνια, δηλαδή παιδιάFata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 12:14
Λες ε; τι να σου πω μπορεί να είναι και έτσι και σε λίγα χρόνια να μετανιώνω που δεν έκανα παιδί με το ζόρι τη στιγμή που δεν αισθανόμουν να κάνω παιδί. Ο χρόνος θα δείξει.
Αυτά δεν τελειώνουν
Αλλά τώρα μην λες ότι ποτέ δεν σκέφτηκες να κάνεις οικογένεια ως γυναίκα,το θεωρώ αδύνατο,εδώ ακριβώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου
Και μην πέφτεις στην λούμπα ότι έγινε έγινε, εκτός αν πέρασαν τόσο πολύ τα χρόνια που δεν το νομίζω
Κάνε αυτό που πρέπει, υπάρχουν χιλιάδες άντρες εκεί έξω χωρίς βλαχομαγκια που έλκει εσάς τις γυναίκες που θα σκότωναν για να είσαι μητέρα των παιδιών τους
τι σιχαμένη συμμορία ρε πούστη μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 194 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν