Αν οι άνθρωποι είναι ψυχικά διαταραγμένοι μπορεί να αντιδράσουν πιο έντονα και όχι να μαζευτούνΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:58
Ρε συ, άσε τα σχέδια για αλλαγές κλειδαριών κλπ, είναι αστεία.
Και αν ισχύουν αυτά που γράφεις για απειλές από τον πατέρα σου κλπ, έτσι και τις επαναλάβει, απλώς μαγνητοφώνησε τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
pm me για τα διαδικαστικαFata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:26Αμέ.SeaHawk έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:23Κερναω πσκ ΚαιμακτσαλανFata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:22
Παιδί μου, φερ' τε έναν τεχνικό να κάνετε μπάνιο σαν άνθρωποι που κάθεστε και ξεπαγιάζετε. Για όνομα. Δεν μπορεί ο γλυκούλης να ρίξει μια ματιά στο θεμροσιφωνα;
Παμε;
Το σπιτι ειναι δικο μου. Δεν θα μετακομιζω μια φορα τον χρονο κ να μπλεκω με μαλακες ιδιοκτητες. Καντο εσυ αν θες. Αλλα εγω προτιμω να μετακομισω μονιμα μια κ καλη κ να αναλαβει ο νομος.SeaHawk έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:21 Οταν εχεις προβληματα με τους γονεις και οταν μπορεις να δωσεις 700€ ενοικιο δεν πας να μεινεις σε σπιτι που σε φερνει σε τριβη μαζι τους
Ουτε θα ρισκαρω, για να παιρνουν οι γονεις μου ενοικιο 1700 ευρω, να μας καταγγειλει καποιος ή να γινει ελεγχος κ να δωσω χιλιαδες ευρω προστιμο στην κυβερνηση. Μαλακας, κ ειδικα για καθαρματα, ΔΕΝ προκειται να ξαναγινω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Fata_Morgana
Οκ.SeaHawk έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:29pm me για τα διαδικαστικα
Συμπεριλαμβανονται τα μεταφορικα;Το λεω γιατι αυτη δεν παιζει να ερθει και ειμαι ελευθερος.SeaHawk έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:29pm me για τα διαδικαστικα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο μπαμπας μου δεν συγκρατει τα νευρα του κ τρεμει, κ ναι πιστεψε με οντως θα αντιδρασει. Αυτο φοβαμαι. Γι αυτο κ θα αλλαξω κλειδαρια κ γι αυτο ανυπομονω τοσο για την στιγμη που θα μου στειλουν να παω να δω το διαμερισμα κ να μου δωσουν τα κλειδια.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:27Αν οι άνθρωποι είναι ψυχικά διαταραγμένοι μπορεί να αντιδράσουν πιο έντονα και όχι να μαζευτούνΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:58
Ρε συ, άσε τα σχέδια για αλλαγές κλειδαριών κλπ, είναι αστεία.
Και αν ισχύουν αυτά που γράφεις για απειλές από τον πατέρα σου κλπ, έτσι και τις επαναλάβει, απλώς μαγνητοφώνησε τους.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δεύτερο κείμενο, εντολή "can you please turn the following greek text into a short saga, around 50 lines, in English? {....}":Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:07foscilis έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:56
Αληθινη περιληψη (απο chatgpt4o με εντολη 5 bullet points μεχρι 5 λεξεις το καθενα):
- Προβλήματα με χαλασμένες συσκευές
- Υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος
- Θερμοσίφωνας μη λειτουργικός το χειμώνα
- Σύγκρουση με ιδιοκτήτρια για ενοίκιο
- Αδιέξοδο παρά τις επισκευές
Έκανα το ίδιο με το επόμενο κείμενο :
-Γονείς δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.
-Ενοικίαση διαμερίσματος με ατασθαλίες.
-Ψέματα, απειλές και παρεμβάσεις.
-Σχέδιο αλλαγής κλειδαριάς άμεσα.
-Φόβος αντιπαράθεσης, πιθανή αστυνομία.
Όλη η τεχνολογική πρόοδος της Ανθρωπότητας αρχίζει να αποκτά νόημα.
In the northern reaches of a forgotten land, where the winter grips as tightly as age-old grudges, there lived a daughter of a family steeped in deceit and strife. This saga unfolds beneath the heavy shadows of betrayal and the icy winds of familial discord.
Long had the daughter dwelled under the dominion of her parents, whose hearts were as cold as the frosted boughs of the forests surrounding their homestead. Entrusted with a home, she sought peace, yet found none, as her parents wove webs of lies and deceit.
The conflict began anew when the lease of her tenants neared its end, and her own agreement with her parents would expire a month later. Tensions rose, and a harsh winter storm of arguments ensued. Despite her attempts to resolve matters through counsel and compromise, proposing even to cover debts hidden from her sight, her words fell on deaf ears, frozen by the chill of greed.
Her parents, who secretly harbored intentions as dark as the winter nights, plotted to continue renting the property illicitly, despite the daughter's wishes. When she confronted them with the counsel of her lawyer, hoping to thaw their icy resolve, they only hardened like the ice-covered land.
With the fury of a blizzard, her father railed against her, threatening echoes that carried across the cold barren fields. Her mother, ever the silent specter, watched as the familial bonds frayed like worn cloth.
The daughter, weary of battles and yearning for tranquility, demanded the lease from her parents under threats and loud protests. When it was sent, it revealed not only the details of the agreement but also a subtle betrayal—the last two rents unpaid by agreement, hidden from her by the same blood she once trusted.
As the lease end approached, her parents spun tales of delay and hardship, excuses as thin as the ice on a late winter lake. They spoke of returning rents and furniture, of moving out by mid-February, yet each word was a dagger of deceit.
The final stand, as desperate as any last winter's night, came when the daughter learned of her tenants' early departure. She seized the moment, determined to reclaim her home. Plans were laid to change locks and secure her domain as soon as the tenants left, a strategy born of necessity and the bitter lessons of trust broken.
Yet the true battle lay ahead, not with locks or tenants, but with her parents, whose wrath was as unpredictable as winter storms. Armed with the resolve to call upon the law should her father raise his hand again, she prepared for a confrontation that could sever the last ties of kinship.
Her heart, heavy with the frost of many winters, now sought only the warmth of a home free from the shadows of her parents. As the tenants prepared to leave, and the fateful day drew near, she steeled herself for whatever may come, knowing that the next sunrise might bring either a new beginning or a continued struggle in the cold grasp of familial strife.
Thus, the saga of the northern daughter, her heart encased in ice wrought by betrayal, whispered through the land—a tale of courage, of a home reclaimed, and of the enduring hope that even the coldest winter must eventually yield to spring.
και σε χαϊκού:
Winter's deceit thaws,
Home reclaimed, heart still frostbound—
Spring awaits her stand.
Winter's deceit thaws,
Home reclaimed, heart still frostbound—
Spring awaits her stand.
- Fata_Morgana
Το γραφω σε αλλο ποστ. Επειδη εμαθα οτι εντος ολιγων ημερων, θα αδειασει εντελως το διαμερισμα μου κ σκοπευω να μετακομισουμε ΑΜΕΣΑ, δηλαδη, πιο αμεσα πεθαινεις.Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:22Παιδί μου, φερ' τε έναν τεχνικό να κάνετε μπάνιο σαν άνθρωποι που κάθεστε και ξεπαγιάζετε. Για όνομα. Δεν μπορεί ο γλυκούλης να ρίξει μια ματιά στο θεμροσιφωνα;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:20Αν μετακομισω μονιμα, αν διαβασες το αλλο μου ποστ, δεν δινω δεκαρα για το γαμημενο ηλιακο.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:18 σύμφωνα με τους γονεις ο συντροφος της είναι ρομά. Τα πεθερικά δεν μπορούν να σας βολέψουν έστω για μπάνιο; αφου η πεθερα μεσολάβησε για το σπίτι τω΄ρα;
Επισης τον θερμοσιφωνα τον ειδαν 3 ατομα μεχρι τωρα. Κ οντως εχει θεμα η πολυκατοικια, ο γλυκουλης τι να κανει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 03 Ιαν 2025, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγώ έχω πρόβλημα. Μουγκρίζει ο ανεμιστήρ του τροφοδοτικού στο pc ,μολονότι το άνοιξα και τον καθάρισα.
Συντονίζεται μάλιστα ο πστης και δονεί όλο το κουτί.
ΗΜΑΡΤΟΝ

Συντονίζεται μάλιστα ο πστης και δονεί όλο το κουτί.
ΗΜΑΡΤΟΝ
- Fata_Morgana
Ααα οκ.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:34Το γραφω σε αλλο ποστ. Επειδη εμαθα οτι εντος ολιγων ημερων, θα αδειασει εντελως το διαμερισμα μου κ σκοπευω να μετακομισουμε ΑΜΕΣΑ, δηλαδη, πιο αμεσα πεθαινεις.Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:22Παιδί μου, φερ' τε έναν τεχνικό να κάνετε μπάνιο σαν άνθρωποι που κάθεστε και ξεπαγιάζετε. Για όνομα. Δεν μπορεί ο γλυκούλης να ρίξει μια ματιά στο θεμροσιφωνα;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:20
Αν μετακομισω μονιμα, αν διαβασες το αλλο μου ποστ, δεν δινω δεκαρα για το γαμημενο ηλιακο.
Τελοσπαντων πηγαινε εσυ τωρα και θα παω εγω το καλοκαιρι στο καλαμιτσι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μ αρεσει που εγραψα το νημα κυριως για το διαμερισμα μου κ ξεκινησα να γραφω ολα τα νεα κ γιατι ξεσπασα κ συμπεριφερθηκα εκδικητικα, κ ολοι κολλησαν σε αυτο
εχουν φλωρεψει και οι νεοι μωρε
καποτες με ΟΜΟ και για μαλαχτικο ΤΡΥΛΕΤ την βγαζαμε
ζεσταμα νερο στην μασινα και γιναμε
κωλοτραπ....

καποτες με ΟΜΟ και για μαλαχτικο ΤΡΥΛΕΤ την βγαζαμε
ζεσταμα νερο στην μασινα και γιναμε
κωλοτραπ....

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 19 Απαντήσεις