!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Μια λύση είναι να κάνετε μπάνιο με κρύο νερό, χειμώνα - καλοκαίρι. Το εφαρμόζω εδώ και δύο χρόνια περίπου και μου έχει λύσει τα χέρια

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Εδώ απαντάω στον ΓΓ.Aitwlos έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:59Μιλάς σοβαρά με Κάσπ;hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:56Λέει κάπου στο συμβόλαιο ότι δεν μπορείτε να το αλλάξετε εσείς;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:23 Πχ χαλασμενο ψυγειο που δεν μας το αλλαζε για 2 μηνες, ρευμα 300 ευρω λογω του ψυγειου (φτασαμε στο αμην κ την εβαλε η μανα της που ειναι φιλη με την γιαγια της λατρειας για να το αλλαξει).
Δεν μπορεί.
Γενικά, μπορείς να αλλάξεις σπίτι αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κάσπ γλέντα τους ολους
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δεν γραφει πουθενα γι αυτα το συμβολαιο. Απο τον περι ενοικιασεων νομο της κυπριακης δημοκρατιας το διαβασα οτι ειναι υποχρεωμενη να μας πληρωσει τα εξοδα, αν αρνειται να το φτιαξει εκεινη ή δεν το φτιαχνει.hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:56Λέει κάπου στο συμβόλαιο ότι δεν μπορείτε να το αλλάξετε εσείς;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:23 Πχ χαλασμενο ψυγειο που δεν μας το αλλαζε για 2 μηνες, ρευμα 300 ευρω λογω του ψυγειου (φτασαμε στο αμην κ την εβαλε η μανα της που ειναι φιλη με την γιαγια της λατρειας για να το αλλαξει).
Δεν μπορεί.
Γενικά, μπορείς να αλλάξεις σπίτι αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις.
Αλλα οπως εγραψα πιο πανω, θα φυγουμε κ δεν με νοιαζει πλεον. Απλα ηρθαν ολα μαζι κ εκανα το μπαμ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
foscilis έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:56
Αληθινη περιληψη (απο chatgpt4o με εντολη 5 bullet points μεχρι 5 λεξεις το καθενα):
- Προβλήματα με χαλασμένες συσκευές
- Υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος
- Θερμοσίφωνας μη λειτουργικός το χειμώνα
- Σύγκρουση με ιδιοκτήτρια για ενοίκιο
- Αδιέξοδο παρά τις επισκευές
Έκανα το ίδιο με το επόμενο κείμενο :
-Γονείς δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.
-Ενοικίαση διαμερίσματος με ατασθαλίες.
-Ψέματα, απειλές και παρεμβάσεις.
-Σχέδιο αλλαγής κλειδαριάς άμεσα.
-Φόβος αντιπαράθεσης, πιθανή αστυνομία.
Όλη η τεχνολογική πρόοδος της Ανθρωπότητας αρχίζει να αποκτά νόημα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:04 Μεχρι Δευτερα Τριτη θα φυγουν ελπιζω, οποτε εγω σκοπευω να μετακομισω Α Μ Ε Σ Α, ειδικα με το θεμα που εχουμε με το νερο.
Θα παω ολα τα απαραιτητα για να εγκατασταθουμε κ να κανουμε μπανιο εκει, κ χεστηκα για εδω.
Κοίτα μόνο μην φροντίσουν να έχουν χαλάσει το καζανάκι. Μην έχουμε καινούργιο νήμα, σκατοκαταστη
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aυτό ήταν,κόβω τα τσίπουρα.
Btw, ΓΑΛΗ, εχω ηδη αποδεικτικα γραπτα μηνυματα οτι ο πατερας μου με απειλει κ την μανα μ να γραφει οτι με προειδοποιησε, κ εγω να απανταω οτι θα καλεσω αστυνομια. Εχουμε δοκιμασει ηδη να τον μαγνητοφωνησουμε. Γενικα, αν το τραβηξει στα ακρα, πιστεψε με, δεν τον συμφερει ΚΑΘΟΛΟΥ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μπράβο, ήσουν που ήσουν μικροτσούτσουνος, τώρα δε θα φαίνεται τίποτα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:05 Μια λύση είναι να κάνετε μπάνιο με κρύο νερό, χειμώνα - καλοκαίρι. Το εφαρμόζω εδώ και δύο χρόνια περίπου και μου έχει λύσει τα χέρια
![]()
Scouser.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
απλα ανοιγμα του θερμοσιφωνα και καθαρισμος αλατων, ή, αγορα καινουργιου
κοστος κατω απο 100 εουροζ
τεσπα, παγωνουν τον Οκτωβριο στην Κυπρο
προφανως ενα ακομα τρολλονημα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι σίγουρος πως είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα .
Το να κρατάει αρκετό χρόνο το ζεστό νερό ώστε να ξυριστουν δυο Κύπριοι, ίσως είναι υπερβολική απαίτηση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oλο το δραμα βασιζεται σε καβουρια τσεπηςZundapp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:10 απλα ανοιγμα του θερμοσιφωνα και καθαρισμος αλατων, ή, αγορα καινουργιου
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:10Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι σίγουρος πως είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα .
Το να κρατάει αρκετό χρόνο το ζεστό νερό ώστε να ξυριστουν δυο Κύπριοι, ίσως είναι υπερβολική απαίτηση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ζευγαρι Κυπριων που ειναι διατεθιμενο να πληρωνει ενοικιο 700€ κοιμαται στον δρομο γιατι δεν τους ταιριαξε καλα η ημερομηνια μετακομισης

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 19 Απαντήσεις