Συγκεντρώσου στα σημαντικά. Τα κλειδιά μπορείς να τα αλλάξεις όταν γουστάρεις, αφού μπεις.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:02Το ξερω. Απλα με αυτα που γινονται με τους δικους μου, με το που ακουσα εγω την αλλη την μαλακισμενη να μπλοφαρει κ να με απειλει με δικηγορο, ενιωσα τοσο μισος κ θυμο μεσα μου που αλλαξα χαρακτηρα σχεδον κ ηθελα να γινω εκδικητικη, γι αυτο δεν της εστελνα ακομα ενοικιο.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:58Ρε συ, άσε τα σχέδια για αλλαγές κλειδαριών κλπ, είναι αστεία.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:43
Εκτος απο τις απειλες οτι θα μας σκοτωσουν, που με πεταξαν εξω, που παιρνουν παρανομα ενοικιο απο αλλους που αν μαθευτει πρεπει να δωσω πολλες εκατονταδες ευρω στην κυβερνηση χωρις να εχω παρει δεκαρα εγω απο τα ενοικια, οταν τους ειπα οτι θα παω πισω μολις ληξει το συμβολαιο, επειδη των ενοικιαστων ληγει 31.01 κ εμενα 28.02, ξεσπασε παλι πολεμος, ακομη και οταν τους ειπα να τους δινω ενοικιο 700 ευρω για το δανειο που εχουν (που εγινε κρυφα απο μενα, που δεν το ειδα ποτε, και που δεν μου το δειχνουν ουτε θελουν να δωσω δεκαρα επειδη ειμαι με την λατρεια κ θα μου φαει το διαμερισμα που το πηρα πριν καν τον γνωρισω κ χωρις καν να ειμαστε παντρεμενοι, καταλαβες; Ακομα και οταν τους ειπα κατα γραμμα τι ειπα με δικηγορο).. απλα οταν τους ειπα τι μεγαλη μαλακια καναμε (το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου που το πληρωνω ακριβα, κ ολο αυτο επειδη εμπιστευτηκα καθαρματα - τους γονεις μου - και επειδη ηθελα επιτελους να βρω την ησυχια μου) με λογια του δικηγορου μου κ επειδη ουρλιαζα, το καταλαβαν, τα μασουσαν κ ετσι μου τα αλλαζαν κ πειστηκαν οτι δεν πρεπει να το ξανανοικιασουν.
Για να μην πολυλογω. Ζητησα το συμβολαιο των ενοικιαστων με πολλες απειλες κ φωνες, μου το εστειλε. Στο συμβολαιο υπηρχε κ το τηλεφωνο της κοπελας που το ενοικιαζει (με τον αντρα της κ τα παιδια της). Οι γονεις μ οταν ρωτησα τι συμφωνιες εκαναν φια ντιποζιτο κτλ, για να μην τα ψαχνουν απο εμενα, μου ειπαν πως τα τελευταια 2 ενοικια δεν θα τα πληρωσουν. Μια αλλη φορα μου ειπε η μανα μ οτι ηθελαν να φυγουν αρχες Γεναρη γιατι βρηκαν αλλου κ ζητουσαν το ενοικιο πισωνα σημειωθει πως μου ελεγε οτι ειναι δικηγοροι, κ οι δικηγοροι ενω εσπαζαν συμβολαιο θα ζητουσαν κ ενοικιο πισω, καταλαβες;
Τεσπα, στο ψητο. Προσφατα η μανα μου μου ειπε οτι τους εδωσε περιθωριο μεχρι 10 του Φεβραρη επειδη δεν ειχε λεφτα κ καλα για να τους δωσει πισω, κ οτι βρηκαν αλλου κ μαλακιες κ τους λυπαται. Οταν της ξαναεστειλα, της ειπα οτι εγω πρεπει να δωσω κλειδια 28 του Φεβραρη, οτι δουλευω κ μετα τη δουλεια εχω μαθημα μεχρι τις 17:30, κ οτι ουσιαστικα εχω available ΜΟΝΟ 2 ΣΚ για να μετακομισω, δηλαδη αδυνατο. Και ρωτουσα τα τι κ πως κ οτι ειναι κ καλα γενναιοδωρη με ξενο κοσμο κ οχι με το παιδι της. Δεν απαντουσε οποτε ξαναεστειλα μηνυμα. Με πηρε τηλ ο μπαμπας μου κ ουρλιαζε κ απειλουσε να μην ξαναενοχλησω την μανα μου αλλιως την εβαψα κ τετοια κ ρωτουσε τι θελω. Αρχισα να του λεω ποτε θα φυγουν κ οτι εγω δεν φτανω με τις υποχρεωσεις μου να μετακομισω τοσα πραγματα μεσα σε 2 ΣΚ (η λατρεια δουλευει) κ μονο αν τρωγαμε αδειες θα εβγαινε κ θα σκοτωνομασταν. Ηξερα οτι μου λενε ψεματα ουτως ή αλλως αλλα ηθελα να δω αντιδραση. Η απαντηση οταν του ελεγα φια τις υποχρεωσεις κ τις αδειες; Ενω ουρλιαζε: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕ, θα πας την μερα που θα σου πουμε! (Κ μετα αρχισε να λεει για τον γυφτο που θα κουβαλησω μαζι μου κτλ)
(Εδω να πω κιολας οτι μου εκανε παζαρια η μανα μ να ανανεωσω συμβολαιο για αλλους 6 μηνες, πριν μαθει την ιστορια με τον δικηγορο)
Οποτε με την απαντηση χεστηκαμε οταν το ιδιο το παιδι σου σου λεει οτι δυσκολευεται, κατεληξα να τους μισω.
Το κερασακι. Δεν αντεξα, περιμενα να γυρισει ο χρονος σκοπευα να το κανω στις 7, αλλα με τις ιστοριες της δικης μας ιδιοκτητριας, δεν αντεξα αλλο) κ εστειλα μηνυμα στην ενοικιαστρια για να ρωτησω ποτε θα φυγουν κ οταν φυγουν να κλεισουμε ενα ραντεβου για να δω το διαμερισμα κ να μου δωσει τα κλειδια (ενω της ειπα οτι ειμαι η ιδιοκτητρια, αφου λογω του πληρεξουσιου που εκανα για ενοικιαση, μονο με την μανα μου ειχε επαφη). Μου απαντησε, με δικη μου εκπληξη, οτι μαλλον μετα το ΣΚ θε εχουν παρει κ τα τελευταια πραγματα κ οτι ηδη εφυγαν! Ε εκει καταλαβα για τα καλα, για αλλη μια φορα, το ψεμα των δικων μου…
Το ερωτημα τωρα ειναι: Οι γονεις μου ηθελαν απλα να με δυσκολεψουν για αλλη μια φορα, ή σκοπευουν να κανουν κατι αλλο μιας κ ξερουν πως πλεον εχασαν καθε παιχνιδι;; Η μανα μου μου ειπε οτι στο 3ο υπνοδωματιο που δεν εχει κρεβατι, τους πηρε ενα κ μετα θα το βγαλει. Κ εμενα τωρα μου μπηκε η ιδεα… αυτοι φευγουμε ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ κ οι «γονεις» μου μου ειπαν (3 φορες ξεχωριστες) οτι θα φυγουν 10 ΦΕΒΡΑΡΗ. Και σκεφτομαι, εκτος απο το κρεβατι, μηπως ηθελαν απλα χρονο για να αδειασουν εντελως το διαμερισμα απο οοοολα τα επιπλα που υπαρχουν μεσα (που να σημειωθει οτι τα πληρωσα ολα εγω);;
Αυτο που θελω να κανω τωρα, χωρις να θελω να πω πολλα πολλα στην ενοικιαστρια που δεν πρεπει να ξερει οτι ειναι παρανομια που το νοικιαζε η μανα μου σε εκεινην, για να μην μας κραταει στο χερι (αφου ειναι κ δικηγορος, αν ειναι αληθεια), ειναι με το που μου πει οτι φευγει, να παω αρων αρων με κλειδαρα εκει μετα το ραντεβου μας, για να μου αλλαξει κλειδωνια για να μην προλαβουν οι δικοι μου, που θα το ξερουν ηδη οτι φευγουν, να πανε κ να κανουν τα δικα τους, κ φυσικα αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι η συναντηση… επειδη στην τελευταια μας συναντηση ο μπαμπας μου σηκωσε χερι κ θα με χτυπουσε αν δεν ξεκουμπιζομουν.. κ αυτη την φορα, το ορκιζομαι στον εαυτο μου οτι θα καλεσω την αστυνομια. Και ξερω ηδη οτι θα ξεσπασει πολεμος γιατι δεν θα το αφησουν ετσι. Επειδη με το που αλλαξω κλειδωνια, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, εγω θα ενημερωσω την μανα μου μ, εκει που δεν θα το περιμενει, να στειλει καποιον οσο εγω θα ειμαι μεσα, για να παρει το κρεβατι της.
Το μονο που ευχομαι τωρα, ειναι να μην τους συναντησω κ τους 2 οταν θα φυγουν οι ενοικιαστες, γιατι λογικα θα ειδοποιηθουμε κ οι 2…
Και αν ισχύουν αυτά που γράφεις για απειλές από τον πατέρα σου κλπ, έτσι και τις επαναλάβει, απλώς μαγνητοφώνησε τους.
Έτσι και τους απειλήσεις εσύ μέσω δικηγόρου (το τονίζω) με καταγγελία και ασφαλιστικά μέτρα, θα χεστούν πάνω τους.
Αλλά δεν φταίει κανείς, εσύ φταις που υπέγραφες ότι σου έδιναν. Ενιγουέι, πραγματικά ελπίζω να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα και να λήξει ήρεμα το θέμα, γιατί αν ισχύουν όντως αυτά που γράφεις τότε πρόκειται για ψυχωτικές περιπτώσεις.
Αυτό είναι όντως δράμα και όχι οι λογαριασμοί του ρεύματος και οι σχετικοί διαξιφισμοί με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που νοικιάζεις.
Δεν προκειται να τους αφησω να μπουνε μεσα κ να ρημαξουν το σπιτι ή να παρουν επιπλα, ουτε να ζω παλι με τον φοβο οτι εβγαλαν αντικλειδι κ θα μπουν σπιτι μου, γι αυτο θα ειναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που θα κανω, κ γι αυτο θελω να προλαβω να παω πριν απο αυτους. Το δευτερο θα ειναι οντως η αστυνομια κ τα ασφαλιστικα μετρα, ειμαι αποφασισμενη.
Το πρωτεύον είναι να συνεννοηθείς τώρα με τον δικηγόρο σου. Και ας σου κοστίσει.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι υποθέσεις που παραπέμπουν στο ανέκδοτο με το γρύλο. Ξέχνα τα αν και αν και αν, που απλώς σε φορτίζουν ακόμη περισσότερο και ξέχνα ακόμη και τον λατρεία και όλους τους περιφερειακούς. Το θέμα του σπιτιού είναι κάτι που αφορά εσένα με ή χωρίς τον λατρεία. Κατανοητόν;