Ξέρει αυτός...μην κοιτάς που δεν το σχολίασε...καταλαβαίνει λέμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα μπουρδέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένα μπουρδέ...
Λοξια πρασινίζει λιγο το αβατάρ σου ή ειναι η οθόνη μου;
Σε θαυμάζω που δείχνεις τέτοια ανωτερότητα και μεγαλείο ψυχής, αλλά ναι, εννοώ κι εμένα. Όχι εσένα βέβαια, αλίμονο, δεν θα τολμούσα, ποιος είμαι εγώ, ένας ηλίθιος γάιδαρος, ποιος να συγκριθεί μαζί σου;
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι μετά τις ξεκάθαρες, ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ τονίζω εμφατικά, απαντήσεις σου για τα βδελυρά κίνητρα του ρασπούτιν-δούκα, ακόμα κι ο τελευταίος προχωπασόκος έχει αντιληφθεί το μέγεθος της σκευωρίας.
καλα σας λεει ο εανον ....ειστε ντιπ στουρναρια που δεν το πιασατε
Να ορίστε, συμφωνεί κι ο νέμο. Εκεί κατάντησες ρε καημένε.
εσένα εννοεις παλι; Μήπως υπερβάλεις λίγο, τι εχεις παθει;
μπα παρεξηγηση θα ειναι, δεν μπορει να σε λεει ντιπ στουρνάρι, θα μας εξηγησει μετα.
εμ εγω στα ελεγα απο καιρο αλλα εσυ τα θελει ο γκωλος σου
υσ...κανονισε να παιξουμε μουτζουρη με λεφτα..εχω αναγκη απο μετρητα
Κάντε τον Λοξία πράσινο ΛΑΙΜΑΙ , είναι λαϊκή απαίτηση
Δηλαδή εσύ τώρα κατάλαβες τι έγραψε ο Εναον και μας τη λες που δεν το πιάσαμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν καποιος καταλαβαινει τον enaon μπορει ανετα να αποκρυπτογραφησει και τον Δίσκο της Φαιστού.
Καλα εσύ δεν υπάρχει λόγος να με καταλαβαίνεις, απο τοτε που με εκνεύρισες με νιώθεις και ξεμπερδέυουμε.
ναι ο Ναυτης νομιζω εχει αρχισει να με νιωθει.
ναι ο Ναυτης νομιζω εχει αρχισει να με νιωθει.
Ακόμα κι ο δίσκος πλησιάζει προς αποκρυπτογράφηση, μάλλον πρόκειται για ιερατικό κείμενο.SeaHawk έγραψε: 12 Δεκ 2024, 16:47 Αν καποιος καταλαβαινει τον enaon μπορει ανετα να αποκρυπτογραφησει και τον Δίσκο της Φαιστού.
Γενικά για τα γραφόμενα στο πχώρουμ,δεν ξέρω.
Δεν μπορείς να (επι)ζήσεις χωρίς κουτάκια στο μυαλό, ε;
Πρέπει, οπωσδήποτε, να ταμπελιάσεις τον άλλον, αλλλιώς σου είναι αδύνατον να μιλήσεις μαζί του, έτσι;
Αφού εσύ ανήκεις κάπου, τότε όλοι, μα όλοι, οφείλουν να ανήκουν κάπου, σωστά;
Σωστά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης