!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένα μπουρδέ...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Ένα μπουρδέ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:07 Ρε τι πάθαμε. :lol:
έχεις καταλάβει γιατί έχει λυσσιάξει ο εναόνης;
Τι του έχει κάνει ο Δούκας;
Γιατί είμαστε όλοι πασόκοι;
Τι θέλουν τα παιδιά μας στο Βιετνάμ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:06 Αν σου πω ότι το έκανε γιατί είναι στις αρμοδιότητες του Δημάρχου, θα τρομάξεις και δεν το θέλω
εισαι σιγουρος οτι το ποστ ειναι στης αρμοδιότητε του δημαρχου; Δηλαδη αφου δεν εχει κανενα αλλο, δεν υπαρχει κανενα αλλο θεμα που πηγε στραβα, το μονο ειναι;

παντως δεν εχει μια ευκαιρία, αν θες μπορεις να δοκιμασεις ξανα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:08
Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:02 Περιμένω να μου το αποκαλύψεις εσύ, πού 'σαι και σαΐνι, αλλά μιλάς με γρίφους, εκτός βέβαια απ' τις διαπιστωτικές δείκτη νοημοσύνης και πολιτικών φρονημάτων. Υποπτεύομαι ότι οι έρευνές σου σε οδήγησαν σε καμιά λάιφο, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω, προτιμώ να κλείσεις μ' ένα: "γελοίοι", όλο το πρωί το γυροφέρνεις και δεν τ' αποφασίζεις. Κουράγιο.
Αγαπητε Ναυτη, επισήμως στο με το ποστ αυτο, δηλώνω ευθαρσώς στο νημα οτι δεν θα σε πω ηλίθιο ή γελοίο, αντε να κανω κανενα κουοτε που σε λες εσυ και εχει πλακα, αν με αφηνεις.

πες σε παρακαλω, οταν διαβασες το ποστ του αγαπητου Δουκα, τι σκέφτηκες; Για ποιό λογο το εκανε;
Σκέφτηκα, ας το βάλω στο πχώρουμ να μανουριάσει λίγο ο εναόν χιχιχι.
Η αλήθεια είναι πως ήταν σκληρό και άκαρδο εκ μέρους μου, δεν περίμενα ότι θα το πάρεις έτσι βαριά και θα πάθεις κρισάρα όλο το πρωί, συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:09
:lol: γκομενικές διαφορές υποπτεύομαι, δεν εξηγείται διαφορετικά, αυτός παιδί μου σεληνιάστηκε.
Άβαταρ μέλους
enaon

για να ρωτάς τον ναυτη δεν θες να μαθεις μαλλον, δεν ειναι και διασημος ο ναυτης για την ικανοτητα του να δίνει απαντησεις. Που να στέκουν εννοω, αλλιως ναι οκ, τόμους θα γραψει.

αν θες παντως να μαθεις μπορεις να με ρωτησεις, αν εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε πληγώσω θα σου πω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:12
:lol: γκομενικές διαφορές υποπτεύομαι, δεν εξηγείται διαφορετικά, αυτός παιδί μου σεληνιάστηκε.
σε προλαβα, σορυ. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Σε τι με πρόλαβες; Είναι πριν έρθει η γωνία ή μετά; Οι παλιοπασόκοι φταίνε για την παρεξήγηση, εγώ σού ζήτησα συγννώμη.
Άβαταρ μέλους
enaon

και ειπαμε μπερια, οχι ολοι, μην μου βαζεις λογια. Εσυ κκαι ο πασοκος εισαστε πασοκοι, βγαζω τον ερμη να μην μπερδευομαστε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:14 Σε τι με πρόλαβες; Είναι πριν έρθει η γωνία ή μετά; Οι παλιοπασόκοι φταίνε για την παρεξήγηση, εγώ σού ζήτησα συγννώμη.
σε προλαβα εννοω οτι αυτο που ρωταει ο μπερια θα το ξερεις, μονο γιατι ο δουκας εκανε το ποστ δεν ξερεις. :011:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Τι βγάζεις τον ερμή, στάσου, τ' αλλάζεις πάλι, προηγουμένως έλεγες ότι είναι λίγο πασόκος, κατάληξε κάπου τέλος πάντως να τα μελετήσουμε και να τ' αφομοιώσουμε.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:16 Τι βγάζεις τον ερμή, στάσου, τ' αλλάζεις πάλι, προηγουμένως έλεγες ότι είναι λίγο πασόκος, κατάληξε κάπου τέλος πάντως να τα μελετήσουμε και να τ' αφομοιώσουμε.
Ο Ερμής είναι πασόκος αλλά καρατζαφέρει
Εγώ είμαι πασόκος αλλά δεν καρατζαφέρω

Απλό είναι, συντονίσου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:16 Τι βγάζεις τον ερμή, στάσου, τ' αλλάζεις πάλι, προηγουμένως έλεγες ότι είναι λίγο πασόκος, κατάληξε κάπου τέλος πάντως να τα μελετήσουμε και να τ' αφομοιώσουμε.
Ε οκ τωρα υπάρχουν λεβελ, τον ειδα και τον θυμιθηκα αλλα κακως τον ανέφερα, τον αδίκησα, δεν ειναι σωστό να ταμπελιαζουμε ετσι ανθρώπους που δεν το εχουν κερδίσει.

αντε θα πεις, για ποιο λόγο ανεβασε το ποστ ο Δουκας;. Θες να αντιγραψεις τον αλλον πασοκο που εκανε μια καλη προσπαθεια εστω;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:18
Εγώ είμαι πασόκος
Φαίνεται
Άβαταρ μέλους
enaon

Καλα υπαρχει κανεις που δεν το ηξερε για τον Μπερια; Αν δεν ηταν γνωστό τοτε οκ, σορυ, δικιο εχει, ηταν απρέπεια μου, δεν επρεπε να το πώ.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

.

Εικόνα

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές