Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:25
Καλα υπαρχει κανεις που δεν το ηξερε για τον Μπερια; Αν δεν ηταν γνωστό τοτε οκ, σορυ, δικιο εχει, ηταν απρέπεια μου, δεν επρεπε να το πώ.
Οι δικοί μου άνθρωποι δεν ήξεραν τίποτα
Έπεσαν από τα σύννεφα
Δεν είχα δώσει δικαιώματα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:43
Έπεσαν από τα σύννεφα
νομιζω σε κοροϊδεύουν, δεν μπορει. Μην ειναι και εκείνοι πασοκ; Παντως αφου μονο ενα πρόβλημα υπαρχει με την δικαιοσύνη και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να το πει γιατι βγηκε απο τα ρουχα του, που δεν δουλεύουν ολα ρολόι σε αυτο το θεμα, είμαστε σε καλα χερια.
Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:43
Έπεσαν από τα σύννεφα
νομιζω σε κοροϊδεύουν, δεν μπορει. Μην ειναι και εκείνοι πασοκ; Παντως αφου μονο ενα πρόβλημα υπαρχει με την δικαιοσύνη και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να το πει γιατι βγηκε απο τα ρουχα του, που δεν δουλεύουν ολα ρολόι σε αυτο το θεμα, είμαστε σε καλα χερια.
εάν τα χέρια που σε πιάνουν σφίγγουν τα λουριά στην πλάτη, ναι είσαι σε καλά χέρια
στα καλυτερα, οκ ειχαμε ενα θεματακι με την δικαιοσύνη στον δημο μας, αλλα ενα μονο, ολα τα αλλα δουλευουν ρολόι. Ασε που με τετοιον δημαρχο με τόσο μεγαλη ευαισθυσία στα παιδια, και χωρίς χερια παμε, είμαστε καλυμμένοι.
Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 15:28
Το ξέρω ότι θα το μετανιώσω, αλλά δε γαμιέται
Εναόν, με απλά λόγια, ποια είναι η ένσταση σου στην ανακοίνωση του Δούκα που καταδικάζει την αποφαση του Πρωτοδικείου γγια το κέντρο "διασκεδάσεως";
Δεν βλεπω πως ειναι η δουλεια του, ξερω και μερικους που εχουν καταστήματα και και ξερω σε τι χαλι ειναι οι υπηρεσίες του δημου, ολοι μαζι χορεύουν τον ιδιο χορό. Με ενοχλεί που το κανει για ψηφοθηρία γιατι θεωρεί οτι είμαστε κατι που υποσχέθηκα στον ναυτη να μην πω, και εχει δικιο.
Beria έγραψε: 12 Δεκ 2024, 15:28
Το ξέρω ότι θα το μετανιώσω, αλλά δε γαμιέται
Εναόν, με απλά λόγια, ποια είναι η ένσταση σου στην ανακοίνωση του Δούκα που καταδικάζει την αποφαση του Πρωτοδικείου γγια το κέντρο "διασκεδάσεως";
Δεν βλεπω πως ειναι η δουλεια του, ξερω και μερικους που εχουν καταστήματα και και ξερω σε τι χαλι ειναι οι υπηρεσίες του δημου, ολοι μαζι χορεύουν τον ιδιο χορό. Με ενοχλεί που το κανει για ψηφοθηρία γιατι θεωρεί οτι είμαστε κατι που υποσχέθηκα στον ναυτη να μην πω, και εχει δικιο.
το είπα ότι θα το μετανιώσω
περίμενα ότι θα διαβάσω μια πρόταση που να έχει συντακτική και λογική δομή
δεν έπρεπε
Παιδιά, πασόκοι και μη, ευτυχώς, ΕΥΤΥΧΩΣ λέγω, που δεν σας αποκάλυψε ο εναόν το μυστικό του ρασπούτιν-δούκα, καθότι μετά έπρεπε να σας σκοτώσει. Τα μυστικά αρχεία θα αποκαλυφθούν μετά από 50 χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 12 Δεκ 2024, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιον εννοεις; Δεν πιστευω και εσενα; Μπορεις να τους πεις και αλλα τετοια, νομιζω μονο τον μπερια θα ενοχλησει ετσι και αλλιως, περα απο εσένα που σου αρέσει εννοω.