!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Chilloutbuddy, είναι ο εργοδότης Εβραίος?
Δε χρειάζεται ν' απαντήσεις γραπτά, ανοιγόκλεισε τα μάτια. :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Αν η μισή μου καρδιά είναι στο Γκαζιάντεπ, η άλλη μισή είναι στο Χαλέπι και στη Δαμασκό

https://www.in.gr/2024/12/09/world/retz ... tdiscovery

:wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ενα μεγαλο μερος απο τα οπλα που καταστρεφει το Ισραηλ θα πηγαιναν στη μαυρη αγορά και μετά μεσω τριτων, κυριως μεσω Τουρκιας, σε Ουκρανια-Ρωσια που εχουν εμπειρια στη χρηση τους
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Η Συρία είναι πλέον οριστικά φέιλ στέιτ, θα ορμήξουν όλοι να κόψουν από ένα κομμάτι: Τούρκοι, Κούρδοι, Αμερικανοί, Ισραηλινοί, Ρώσοι (θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, δήλωσαν, για να διατηρήσουν τις δυο βάσεις τους). Μόνο οι Ιρανοί θα μείνουν στην απόξω.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

vantono έγραψε: 10 Δεκ 2024, 12:46
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 12:36 Εχω κάποιες απορίες όσων αφορά την Συρία, και ελπίζω κάποιος σοβαρός φωτεινός δυτικός να μου τις λύσει.

Ναι, οκ, ας αποδεχτούμε πως ο Αλ τσογλανι είναι πλέον ευαίσθητος, τρυφερος, ρομαντικός, μεταρρυθμιστής , κλπ. Τότε γιατί το Ισραήλ έχει εισβάλει στη Συρία και καταστρέφει το οπλοστάσιο του; Αυτή δεν είναι η νέα νόμιμη κυβέρνηση; Αν σκάσουν οι Ολντ σκουλ isis με τι θα τους πολεμήσει; Με σφεντόνες; Εδώ λέμε πως δε δεχόμαστε κανένα αίτημα πλέον από Σύριο. Αφού υπάρχει τέτοια ομαλή κατάσταση, δεν επέτρεπε όλη η διεθνής κοινότητα να επιτεθεί με σφοδρότητα στο Ισραήλ και να το ταράξει στις κυρώσεις, αφού κάνει δυσχερείς τις συνθήκες να γυρίσουν οι άνθρωποι; Εμεις δε θα έπρεπε να είμαστε οι πρώτοι αφού υποτίθεται πάντα βάζουμε μπροστά την υπόθεση της Κύπρου , και πως είμαστε ενάντια στη ρωσια, επειδή η επίθεση της στην Ουκρανία νομιμοποιεί την κατοχή της Βορείου Κύπρου; Τώρα που το Ισραήλ έχει και υπό παράνομη κατοχή τα υψίπεδα του Γκολάν, και εισβαλει προληπτικά για την ασφάλεια τους; Αρα αν η Τουρκία εισεβαλε στη. πράσινη γραμμή και βομβάρδιζε προληπτικά επειδή κάποια κυβέρνηση της Κύπρου δεν της άρεσε, είναι οκ;

Δηλαδή εντάξει. Βρείτε έστω ένα σάπιο αφήγημα και πήγαινε το μέχρι τέλους. Με τα συνεχή ζιγκ Ζαγκ της ξεφτιλας και της δουλοπρεπείας, μας έπιασε μεγάλη αναγουλα και απο την βρωμερή καθημερινότητα που βιώνουμε.
Εισβάλει το Ισραηλ και πολεμάει τον τσογλάνι = "κακό το Ισραηλ, ιμπεριαλιστής, γιατι το κανει αυτο σε μια νομιμη κυβερνηση?"
Δεν εισβάλει το Ισραηλ = τα εχει κανονισμένα με τον τσογλάνι, ειναι μεσα στο κολπο, θα παρει μερτικό απο τα νέα Συριακά εδάφη ΗΠΑηλ-ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο.
Αποφασίστε(ς) :102:
Στήριξε το Τζολανι για να έχει ένα ψέμα να εισβάλει στην Συρία και να μεγαλώσει το κρατος του Ισραήλ εδαφική. Το ίδιο θα κάνει και η Τουρκία με άλλοθι τους Κουρδους.
Απλώς οι νικητές ιμπεριαλιστες μοιράζουν την λεία τους.
Αυτό που ζήτησα είναι να μην αναγνωρίσουν και να μην έχουν σχέσεις με την κυβέρνηση των τζιχαντιστων όχι να εισβάλλουν ούτε να επέμβουν.
Τρώτε την μια φάπα πίσω από την άλλη πλέον όπου όσους τιμησατε σαν αμυνομενους είναι τελικά επιτίθεμαι,όσους κατηγορησατε για αναθεωρητισμο τώρα τους τιμάτε και όσους κυνηγησατε για εξτρεμισμο τώρα τους βάζετε να κυβερνησουν.
Τεσπα η θα αποβληθουν από τον ΟΗΕ Τουρκία Ισραήλ και θα τους επιβληθούν βαριές κυρώσεις η κλείστε το το μπουρδελο και πάτε σε ΓΠΠ που τόσο θέλετε.

Υ.Γ. Οι κυρώσεις σε Τουρκία και Ισραήλ μαζί με την μη αναγνώριση των τζιχαντιστων ως κυβέρνηση είναι αρκετά να τους διαλύσουν. Διοτι χωρίς φράγκα και όπλα δεν υπάρχουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:20 Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Αν η μισή μου καρδιά είναι στο Γκαζιάντεπ, η άλλη μισή είναι στο Χαλέπι και στη Δαμασκό

https://www.in.gr/2024/12/09/world/retz ... tdiscovery

:wink
Έχει ξεπεράσει κάθε όριο χυδαιοτητας να χρησιμοποιεί στίχους του κουμμουνιστη Ναζίμ Χικμέτ και να τους παραφράζει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:24 Η Συρία είναι πλέον οριστικά φέιλ στέιτ, θα ορμήξουν όλοι να κόψουν από ένα κομμάτι: Τούρκοι, Κούρδοι, Αμερικανοί, Ισραηλινοί, Ρώσοι (θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, δήλωσαν, για να διατηρήσουν τις δυο βάσεις τους). Μόνο οι Ιρανοί θα μείνουν στην απόξω.
Όχι διότι εάν δημιουργηθεί κράτος Αλαουιτων είναι μέσα στην μοιρασιά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Zelda

Καλα ακομα γινεται συζητηση γιατι το Ισραηλ παιρνει χρηματα απο τις ΗΠΑ, οταν υπάρχουν ακομα πολίτες των ΗΠΑ που ειναι όμηροι της Χαμας;

Δηλαδη ποια κυβερνηση των ΗΠΑ θα ελεγε στη σημερινη συγκυρία, σταματαω να δινω χρηματα στο Ισραηλ;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 06:59 Τώρα βέβαια και με τη σάπια λογική του Ισραήλ να το πάρεις, ένα τουρκοφιλο σουνιτικό καθεστώς και θα εξοπλίζεται και ανάλογα; Και αν υποθέσουμε πως όπως λένε οι δυτικοί δεν είναι τζιχαντιστές αλλά μετριοπαθείς επαναστάτες, αν μείνεις χωρίς όπλα επειδή το θέλει το Ισραήλ, πως θα υπερασπιστεί τη. Εξουσία του από τον isis,,; Με σφεντόνες
Ναι, το λογικό θα ήταν το Ισραήλ να αφήσει να πέσουν βαρέα όπλα ή ακόμη και σχέδια επικίνδυνων όπλων όπως χημικά σε επικίνδυνους τζιχαντιστές...
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Zelda έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:30 Καλα ακομα γινεται συζητηση γιατι το Ισραηλ παιρνει χρηματα απο τις ΗΠΑ, οταν υπάρχουν ακομα πολίτες των ΗΠΑ που ειναι όμηροι της Χαμας;

Δηλαδη ποια κυβερνηση των ΗΠΑ θα ελεγε στη σημερινη συγκυρία, σταματαω να δινω χρηματα στο Ισραηλ;
Μας δουλεύεις;
Tα γεγονότα δείχνουν ότι η επίθεση της Χαμάς και η ομηρία ήταν στημένα από Τουρκία-Ισραήλ-ΗΠΑ ως άλλοθι για το μεγάλο γιουρούσι.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

zteo έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:29
Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:24 Η Συρία είναι πλέον οριστικά φέιλ στέιτ, θα ορμήξουν όλοι να κόψουν από ένα κομμάτι: Τούρκοι, Κούρδοι, Αμερικανοί, Ισραηλινοί, Ρώσοι (θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, δήλωσαν, για να διατηρήσουν τις δυο βάσεις τους). Μόνο οι Ιρανοί θα μείνουν στην απόξω.
Τι όχι; Πού κολλάνε οι Αλαουίτες μ' αυτό που έγραψα εγώ;
Zelda

Pillars έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:35
Zelda έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:30 Καλα ακομα γινεται συζητηση γιατι το Ισραηλ παιρνει χρηματα απο τις ΗΠΑ, οταν υπάρχουν ακομα πολίτες των ΗΠΑ που ειναι όμηροι της Χαμας;

Μας δουλεύεις;
Tα γεγονότα δείχνουν ότι η επίθεση της Χαμάς και η ομηρία ήταν στημένα από Τουρκία-Ισραήλ-ΗΠΑ ως άλλοθι για το μεγάλο γιουρούσι.
Α θα βγουν οι ΗΠΑ και θα πουν σταματάμε τη χρηματοδότηση του Ισραήλ γιατί το είχαμε στήσει το σκηνικό εμείς.

Και μετά η Χαμας θα ελευθερώσει τους ομήρους και θα ζήσουν όλοι αγαπημενοι.

Πολύ λογικο
zteo

Ναύτης έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:36
zteo έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:29
Τι όχι; Πού κολλάνε οι Αλαουίτες μ' αυτό που έγραψα εγώ;
Ότι οι Ιρανοί μπορεί να μπουν στην μοιρασιά των εδαφων μέσω της δημιουργίας ενός Αλαουιτικου proxy state.Το ίδιο και οι Ρώσοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Υπαρχουν πολιτες των ΗΠΑ που δολοφονηθηκαν απο το κρατος τρομοκρατη που γλυφεις

Εικόνα

Jason Flickinger
Δολοφονημενος απο το ισραηλ οπως και αλλοι
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Pillars έγραψε: 10 Δεκ 2024, 13:35

Μας δουλεύεις;
Ηθοποιοί του Χόλλυγουντ ήσαντε οι ξυπόλητοι με τα Καλάσνικοφ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”