!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
Re: Ξαφνικά οι τζιχαντιστές ξαναερχονται
μπορει να ειναι οντως μουφα ... παντως στο Ιραν εχουν μεγαλυτερους γερανους στις εκτελεσεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απολιτιστοι τι να πεις άκου εκεί να μην χρησιμοποιούν θανατηφόρα ένεση η ηλεκτρική καρέκλα.nostromos έγραψε: 10 Δεκ 2024, 00:42 μπορει να ειναι οντως μουφα ... παντως στο Ιραν εχουν μεγαλυτερους γερανους στις εκτελεσεις
Ας στείλει ο Ντόναλντ μερικούς redneck να τους δείξουν πως γίνεται.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Suleiman Hilal al-Assadzteo έγραψε: 10 Δεκ 2024, 00:39 Το έχετε γαμησει το θέμα με το twitter. Πουθενά δεν υπάρχει η είδηση για εκτέλεση μέλος της οικογένειας Ασαντ.
https://twitter.com/MundoEConflicto/sta ... 1658075287
https://twitter.com/AntonStruve/status/ ... 6265126217
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Nαι ενώ πριν ήταν Ελβετία.Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.
Είναι ντροπιαστική κατάσταση για τη νέα κυβέρνηση.
Ούτε ηλεκτρικό δεν έχουν οι άνθρωποι.
Πόλεις και χωριά ερείπια. Τουλάχιστον 600.000 νεκροί. 15εκ ξεσπιτωμένοι, εκ των οποίων το 1/3 κυριολεκτικά ούτε ο ΟΗΕ δεν ξέρει πού βρίσκονται, μπορεί να είναι σε σκλαβοπάζαρα, μπορεί νεκροί, κανείς δεν ξέρει. Απροσδιόριστα νούμερα σε φυλακές, χιλιάδες έχουν περάσει βασανιστήρια.
Έτσι άφησε τη χώρα ο Άσαντ και οι Ρώσοι.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ραντάρ, αεροδρόμια, συστοιχίες, αποθηκες και εργοστάσια παραγωγης όπλων υπάρχουν πολλά.Chilloutbuddy έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:19Nαι ενώ πριν ήταν Ελβετία.Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.
Πόλεις και χωριά ερείπια. Τουλάχιστον 600.000 νεκροί. 15εκ ξεσπιτωμένοι, εκ των οποίων το 1/3 κυριολεκτικά ούτε ο ΟΗΕ δεν ξέρει πού βρίσκονται, μπορεί να είναι σε σκλαβοπάζαρα, μπορεί νεκροί, κανείς δεν ξέρει. Απροσδιόριστα νούμερα σε φυλακές, χιλιάδες έχουν περάσει βασανιστήρια.
Δε νομίζω να βομβαρδίζουν οι ισραηλινοι 3 μέρες τώρα decoys και κοτετσια
- Chilloutbuddy
Τι 3 μέρες; έχουν κάνει πάνω από 200 αεροπορικές επιδρομές στη Συρία απ'τις 7 Οκτώβρη και μετά, δεν εξαφανίστηκε η Χεζμπολά επειδή της κάναν μάγια.Zelda έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:29Ραντάρ, αεροδρόμια, συστοιχίες, αποθηκες και εργοστάσια παραγωγης όπλων υπάρχουν πολλά.Chilloutbuddy έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:19Nαι ενώ πριν ήταν Ελβετία.Zelda έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:39 Βασικά σε επιπεδο κρίσιμων και στρατιωτικών υποδομών η Συρία γυρίζει στην εποχή του λιθου.
Η νέα "κυβέρνηση" της Συρίας, αν το πούμε κυβέρνηση αυτό το πράμα, έχει χιλιάδες προβλήματα να λύσει, το Ισραήλ είναι το μικρότερο.
ΟΙ άνθρωποι δεν έχουν ηλεκτρικό να μαγειρέψουν, έχουν χάσει πληθυσμούς εκατομμυρίων που δεν ξέρουν πού βρίσκονται.
Νοσοκομεία, σχολεία, βασικές υποδομές, όλα θέλουν από την αρχή. Χολέρα θα πάθουν στο τέλος όπως πάθανε στην Υεμένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 10 Δεκ 2024, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Κάνουν βομβαρδισμούς μετά την πτώση του Άσαντ. Δεν νομίζω ότι αφορούν Χεζμπολάχ ή Ιράν αυτοί οι βομβαρδισμοί.Chilloutbuddy έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:39Τι 3 μέρες; έχουν κάνει πάνω από 200 αεροπορικές επιδρομές στη Συρία απ'τις 7 Οκτώβρη και μετά, δεν εξαφανίστηκε η Χεζμπολά επειδή της κάναν μάγια.Zelda έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:29Ραντάρ, αεροδρόμια, συστοιχίες, αποθηκες και εργοστάσια παραγωγης όπλων υπάρχουν πολλά.Chilloutbuddy έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:19
Nαι ενώ πριν ήταν Ελβετία.
Η νέα "κυβέρνηση" της Συρίας, αν το πούμε κυβέρνηση αυτό το πράμα, έχει χιλιάδες προβλήματα να λύσει, το Ισραήλ είναι το μικρότερο.
ΟΙ άνθρωποι δεν έχουν ηλεκτρικό να μαγειρέψουν, έχουν χάσει πληθυσμούς εκατομμυρίων που δεν ξέρουν πού βρίσκονται.
Νοσοκομεία, σχολεία, βασικές υποδομές, όλα θέλουν από την αρχή.
- Chilloutbuddy
Λένε ότι αφορούν, δεν ξέρω.Golden Age έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:42 Κάνουν βομβαρδισμούς μετά την πτώση του Άσαντ. Δεν νομίζω ότι αφορούν Χεζμπολάχ ή Ιράν αυτοί οι βομβαρδισμοί.
https://www.bbc.com/news/articles/c4gxplxy550o
- Golden Age
Κάνει αναφορά για μια εγκατάσταση που είχε χρησιμοποιηθεί απο Ιρανούς επιστήμονες.Chilloutbuddy έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:47Λένε ότι αφορούν, δεν ξέρω.Golden Age έγραψε: 10 Δεκ 2024, 01:42 Κάνουν βομβαρδισμούς μετά την πτώση του Άσαντ. Δεν νομίζω ότι αφορούν Χεζμπολάχ ή Ιράν αυτοί οι βομβαρδισμοί.
https://www.bbc.com/news/articles/c4gxplxy550o
Αλλά όπως λέει γίνονται διάφοροι βομβαρδισμοί σε διάφορες εγκαταστάσεις με οπλισμό και οι Ισραηλινοί δηλώνουν ότι τα βομβαρδίζουν για να μην πέσουν στα χέρια εξτρεμιστών.
Προφανώς αυτό που τους καίει είναι να μην αποκτήσουν οι τζιχαντιστές βαρύ οπλισμό ή σχέδια για ισχυρά όπλα.
- Chilloutbuddy
δε μου ακούγεται κακή ιδέαGolden Age έγραψε: 10 Δεκ 2024, 02:03 να μην αποκτήσουν οι τζιχαντιστές βαρύ οπλισμό ή σχέδια για ισχυρά όπλα.
- Golden Age
Δεν είναι κακή ιδέαChilloutbuddy έγραψε: 10 Δεκ 2024, 02:17δε μου ακούγεται κακή ιδέαGolden Age έγραψε: 10 Δεκ 2024, 02:03 να μην αποκτήσουν οι τζιχαντιστές βαρύ οπλισμό ή σχέδια για ισχυρά όπλα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Frappezitis
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ.
Κατάπτυστη η ανακοίνωση της κυβέρνησης που ουσιαστικά χαιρετίζει την εξουσία των τζιχαντιστών
Κατάπτυστη η ανακοίνωση της κυβέρνησης που ουσιαστικά χαιρετίζει την εξουσία των τζιχαντιστών
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το τραγελαφικο είναι πως η Τουρκία ακόμα δεν έχει κάνει δηλώσεις για την εισβολή και τον βομβαρδισμό της Συρίας χωρίς κανέναν λόγο από το Ισραήλ. Φαίνεται το να εισβάλει σε γειτονικές χώρες επειδή νιώθεις "απειλή" ενώ είσαι και κατοχική δύναμη, είναι μέσα στις αρχές της Τουρκίας, αλλά δε νομίζω να μην καταγγελουν τίποτα για λόγους... Αξιοπρέπειας. Τώρα βέβαια και με τη σάπια λογική του Ισραήλ να το πάρεις, ένα τουρκοφιλο σουνιτικό καθεστώς και θα εξοπλίζεται και ανάλογα; Και αν υποθέσουμε πως όπως λένε οι δυτικοί δεν είναι τζιχαντιστές αλλά μετριοπαθείς επαναστάτες, αν μείνεις χωρίς όπλα επειδή το θέλει το Ισραήλ, πως θα υπερασπιστεί τη. Εξουσία του από τον isis,,; Με σφεντόνεςPillars έγραψε: 09 Δεκ 2024, 23:13Πιστεύω ότι η Τουρκία καθοδήγησε την Χαμάς να κάνει την πρώτη τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ για να έχει ισχυρό άλλοθι ο Νετανιάχου να κάνει την μεγάλη επίθεση στον άξονα της αντίστασης και μετά να μπουκάρουν οι τζιχαντιστές από την Ιντλίμπ που ελέγχουν απόλυτα οι Τούρκοι. Μιλάμε για συμπαιγνία Τουρκίας-Ισραήλ με την αμέριστη συμπαράσταση των ΗΠΑ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Δεκ 2024, 22:50 O Αλ τσογλανι έχει κάνει καμία δήλωση για το Ισραήλ που έχει εισβάλει στην πατρίδα του χωρίς να τους έχει προκαλέσει η είναι μέσα στο σχέδιο;![]()
Μου αρέσει και πως τρεξανε οι δυτικοί να παρουσιαστούν μια κατάσταση ηρεμίας ενώ γίνεται ακόμα της πουτανας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 35 Απαντήσεις