!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μετρό θα βγει ξυνό στους Θεσσαλονικείς

Ανθρώπινες κατασκευές, διάφορα χόμπυ, έργα - do it yourself, είδη μοντελισμού.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: Μετρό θα βγει ξυνό στους Θεσσαλονικείς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 03 Δεκ 2024, 17:44
Έχω πάει δεκάδες φορές στο Λονδίνο και δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο πράγμα.
Cecily Anne έγραψε: 03 Δεκ 2024, 17:47
Πάντως κι εγώ ένα χρόνο που έκατσα Λονδινο και έπαιρνα καθημερινά, δεν έτυχα σε ανακοίνωση, όχι ότι έπαιρνα ασανσέρ.
καλό το anecdotal evidence, φίλοι και φίλες, αλλά όπως είδαμε με documentary evidence, σε μία τυχαία μέρα είχε 10+ βλάβες ασανσέρ (δεν έφταναν οι σύνδεσμοι να τις βάλω όλες), οπότε μια χαρά χαλάνε τα ασανσέρ στο Λονδίνο και πάμε παρακάτω.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Bill Hicks έγραψε: 07 Δεκ 2024, 08:51
hellegennes έγραψε: 03 Δεκ 2024, 17:44
Έχω πάει δεκάδες φορές στο Λονδίνο και δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο πράγμα.
Cecily Anne έγραψε: 03 Δεκ 2024, 17:47
Πάντως κι εγώ ένα χρόνο που έκατσα Λονδινο και έπαιρνα καθημερινά, δεν έτυχα σε ανακοίνωση, όχι ότι έπαιρνα ασανσέρ.
καλό το anecdotal evidence, φίλοι και φίλες, αλλά όπως είδαμε με documentary evidence, σε μία τυχαία μέρα είχε 10+ βλάβες ασανσέρ (δεν έφταναν οι σύνδεσμοι να τις βάλω όλες), οπότε μια χαρά χαλάνε τα ασανσέρ στο Λονδίνο και πάμε παρακάτω.
δεν είναι τυχαία μέρα όμως η πρώτη βδομάδα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

hellegennes έγραψε: 06 Δεκ 2024, 23:08
Bill Hicks έγραψε: 03 Δεκ 2024, 18:33
sharp έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:25 Μπορεί να έγινε ώστε με δύο ποστ να βγάζουν τα εισιτήρια της δουλειάς, κάποιοι εδώ μέσα.
ή μπορεί τα κόμιστρα να καθορίστικαν με υπ. απόφαση και ο χέλλης να αναπαράγαγει πίπες δυσαρεστημένου πρώην υπαλλήλου ΟΑΣΘ, ο οποίος έχει περιέλθει στο δημόσιο και ουσιαστικά δεν υπάρχει, πέρα από κάποιες εκκρεμότητες και κάποιο προσωρινό συγκοινωνιακό έργο ως το 2025.
Ναι, η διευθύντρια της διεύθυνσης διασφάλισης εσόδων, email της οποίας παραθέτω αμέσως από πάνω σου, είναι πρώην δυσαρεστημένη υπάλληλη του ΟΑΣΘ.

Ή μπορεί η υπουργική απόφαση που παράθεσες να υπογράφηκε πριν έναν μήνα, αφού έκαναν την μαλακία, και να λες παπαριές ως συνήθως:

Εικόνα
η αρχική παπαριά που πέταξες ήταν ότι το εισιτήριο έγινε 0.60 από 0.90 τελευταία στιγμή λόγω μαλακίας και έτσι όπως το'γραψες φαίνεται σαν να στο είπαν αυτοί που σού φέρνουν εισιτήρια.
hellegennes έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:22
sharp έγραψε: 03 Δεκ 2024, 14:04
hellegennes έγραψε: 03 Δεκ 2024, 13:57

Για τους πρώτους έξι μήνες, γιατί έκαναν μαλακία με τα εισιτήρια.
:lol:

Τι μαλακία;
Κάτι έκαναν λάθος, δεν θυμάμαι ακριβώς. Μου το είχαν πει από τον ΟΑΣΘ. Από αυτούς το ξέρω γιατί μού φέρνουν εισιτήρια. Το εισιτήριο θα είναι για 6 μήνες 0,60 σε μετρό και λεωφορεία (ήταν 0,90 μέχρι προχθές). Μετά θα ανέβει αλλά πόσο ακριβώς δεν ξέρει κανείς.
μετά έβαλε κάτι άσχετα με την τιμή εισιτηρίου ο Γαληνός, για ενοποιημένο εισιτήριο και τεχνικό πρόβλημα με προμήθεια καρτών «σύμφωνα με ρεπορτάζ» που δεν βγάζουν καν νόημα σε πολλά σημεία (αγράμματοι ΑΡΔ, ρε πστμ):
Εξαρχής σχεδιάζονταν δύο ξεχωριστά συστήματα εισιτηρίου (το νέο, ηλεκτρονικό του ΟΑΣΘ από τον ΟΣΕΘ και αυτό του μετρό από την Ελληνικό Μετρό, που επίσης είναι ηλεκτρονικό), χωρίς μέχρι και τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση ώστε να γίνει «πάντρεμα» του ενός με το άλλο. 🤡🤡🤡
και λες «Α, μπράβο» και κοτσάρεις ένα εντελώς άσχετο email από το etickets@oasth.gr, το οποίο αφορά καταγραφή αριθμού και τύπου τερματικών (ελπίζω να μην νομίζεις ότι το'γραψε σε σένα προσωπικά η διευθύντρια 😂):

Εικόνα

τώρα που είδαμε ότι οι τιμές εισιτηρίων καθορίστηκαν κανονικότατα με υπ. απόφαση έναν μήνα πριν, μάς λες ότι η μαλακία είχε γίνει πριν την υπ. απόφαση, αλλά ακόμα δεν μάς είπες ποια είναι μαλακία. :blm:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

hellegennes έγραψε: 07 Δεκ 2024, 04:11

Σημαίνει διάφορα πράγματα. Παράθεσα email που δείχνει ότι οι κάρτες ήταν έτοιμες την άνοιξη και έκαναν μαλακία και ακύρωσαν το πλάνο. Τα σφραγισμένα εισιτήρια δείχνουν ότι αρχικά ήταν άλλη η τιμή.

Επίσης αυτά είναι λόγια του ΟΑΣΘ. Από τον ΟΑΣΘ παίρνω εισιτήρια, δεν μου τα φέρνει κανείς άλλος. Ειλικρινά, πιο στα παπάρια μου δεν υπάρχει για το αν θεωρείς ότι δεν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι σαν τους δικούς σου ανύπαρκτους τεχνικούς του μετρό που σου λένε πράγματα.
Αγαπητε φιλε δεν εχει σημασια το αν με γραφεις η οχι στα παπαρια σου.
Σημασια εχει οτι παρουσιασες για ακομη μια φορα ως γεγονος κατι που υπεθεσες και για ακομη μια φορα αρχισες να ποσταρεις ασχετα πραγματα για να το αποδειξεις
Και απετυχες να το αποδειξεις.
Οι δυο ανυπαρκτοι τεχνικοι ειναι δυο πρωην τεχνικοι μου που εργαζονται πλεον στο μετρο και περνανε συχνα απο το γραφειο μου.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Δεν ξέρω αν γράφτηκε, αλλά τα αυτόματα μηχανήματα δε δέχονται κάρτα. Ούτε 20ευρα. Ούτε 50ευρα. Ούτε πάνω από 10 κέρματα.

:smt017
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Δεκ 2024, 10:48 Δεν ξέρω αν γράφτηκε, αλλά τα αυτόματα μηχανήματα δε δέχονται κάρτα. Ούτε 20ευρα. Ούτε 50ευρα. Ούτε πάνω από 10 κέρματα.

Γενικά με τα αυτόματα μηχανήματα η Ελληνικό Μετρό (πρώην Αττικό Μετρό) δεν τα πάει καλά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 07 Δεκ 2024, 10:48 Δεν ξέρω αν γράφτηκε, αλλά τα αυτόματα μηχανήματα δε δέχονται κάρτα. Ούτε 20ευρα. Ούτε 50ευρα. Ούτε πάνω από 10 κέρματα.

Τουλάχιστον είναι αδιάβροχα; :lol:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ρε αχαριστε άνθρωπε σου έβαλε η κυβέρνηση αυτόματα μηχανήματα θέλεις και να δουλεύουν κιόλας. Πόσο αχάριστοι είσαστε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Ρε μαγκες γιατί δεν υπάρχει ειδική κάρτα του την χτυπάς μια όταν ανεβαίνεις και μια όταν κατεβαίνεις;;;;; Εγώ με το κουτό μου το μυαλό υπέθεσα πως έτσι θα είναι το πιο υπερσύγχρονο μετρό του κόσμου και τα μηχανήματα θα είναι για αυτούς που το χρησιμοποιούν μια στο τόσο.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Ούτε στο Ιράν έτσι. :102:
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Σημαντικοτατη καταγγελια :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

δηλαδή δεν έγινε χοντρή μαλακία με τα εισητήρια, τις κάρτες και την διασύνδεση μετρό με λεωφορεία...

εδώ διαγωνισμός... μετά την μλκία;

19 Νοέμβριος 2024
Ο ΟΣΕΘ προκηρύσσει ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια «έξυπνων εισιτήριων»
https://oseth.com.gr/el/article/o-oseth ... eisitirion

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών η 16η Δεκεμβρίου 2024. :o :o :o
Το άνοιγμα των φακέλων θα γίνει την 19η Δεκεμβρίου 2024. :smt005:

15/11/2024
ενώ λιγες ημέρες πριν... γτι δεν βγάζω άκρη... στις 15/11/2024
Κατατέθηκαν οι “φάκελοι” ενδιαφέροντος για τη Thesscard

Ολοκληρώθηκε ο διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την προμήθεια 960.000 «έξυπνων» καρτών, με τις ακριβείς προδιαγραφές της «ΤhessCard». O προϋπολογισμός του έργου είναι 1.699.000 πλέον ΦΠΑ.
https://oseth.com.gr/el/article/ypoblit ... -toy-oseth

:102:
Ελλάδα 2.0
δύο κάρτες, δύο εισητήρια - ένα ενιαίο σύστημα μετακίνησης πολιτών
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Δεν υπήρχε χρόνος για όλα αυτα
Γίνεστε άδικοι
Ας τα είχε φτιάξει ο Κουβελας
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

GoBzi έγραψε: 07 Δεκ 2024, 11:26

Ρε μαγκες γιατί δεν υπάρχει ειδική κάρτα του την χτυπάς μια όταν ανεβαίνεις και μια όταν κατεβαίνεις;;;;; Εγώ με το κουτό μου το μυαλό υπέθεσα πως έτσι θα είναι το πιο υπερσύγχρονο μετρό του κόσμου και τα μηχανήματα θα είναι για αυτούς που το χρησιμοποιούν μια στο τόσο.
ή απλά ανέπαφη στις πύλες εισόδου και εξόδου, αλλά οι κάρτες είναι τού σατανά. :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός”