!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος τα καλλιστεία στην Ολλανδία. Την τελευταία φορά είχε βγει τρανς
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Τέλος τα καλλιστεία στην Ολλανδία. Την τελευταία φορά είχε βγει τρανς
Η κατάργηση αυτού απαρχαιωμένου είδους θεάματος είναι μακράν πιο προοδευτικό από την συμπερίληψη διεμφυλικών σε αυτό. Στηρίζουμε, και μακάρι να καταργηθούν αυτές οι ανθρώπινες κρεαταγορές και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
Allah έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:22 Η κατάργηση αυτού απαρχαιωμένου είδους θεάματος είναι μακράν πιο προοδευτικό από την συμπερίληψη διεμφυλικών σε αυτό. Στηρίζουμε, και μακάρι να καταργηθούν αυτές οι ανθρώπινες κρεαταγορές και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
Allah έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:22 Η κατάργηση αυτού απαρχαιωμένου είδους θεάματος είναι μακράν πιο προοδευτικό από την συμπερίληψη διεμφυλικών σε αυτό. Στηρίζουμε, και μακάρι να καταργηθούν αυτές οι ανθρώπινες κρεαταγορές και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Eθνικοκοινωνιστης
δυτικες αξιες λαιμαι 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ε, εδώ που τα λέμε, καιρός ήταν.
Όταν σε διαγωνισμούς ομορφιας μπαίνει το νταϊβέρσιτυ από την πόρτα, είτε τρανς είτε μεσήλικη ανορεξική ή χοντρή με προσωπικότητα προκύψει το ίδιο είναι.
Όταν σε διαγωνισμούς ομορφιας μπαίνει το νταϊβέρσιτυ από την πόρτα, είτε τρανς είτε μεσήλικη ανορεξική ή χοντρή με προσωπικότητα προκύψει το ίδιο είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Εγώ πάντως δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτά τα λεγόμενα δεδομένου του ρόλου που παίξαν τα καλλιστεία στην εξέλιξή μου κατά την εφηβεία μου και την πρώιμη ενήλικη ζωή μου.Allah έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:22 Η κατάργηση αυτού απαρχαιωμένου είδους θεάματος είναι μακράν πιο προοδευτικό από την συμπερίληψη διεμφυλικών σε αυτό. Στηρίζουμε, και μακάρι να καταργηθούν αυτές οι ανθρώπινες κρεαταγορές και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
Γιατί ρε συ Έκτωρ την έπαιζες με τα καλλιστεία του Αντ1.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:41Εγώ πάντως δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτά τα λεγόμενα δεδομένου του ρόλου που παίξαν τα καλλιστεία στην εξέλιξή μου κατά την εφηβεία μου και την πρώιμη ενήλικη ζωή μου.Allah έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:22 Η κατάργηση αυτού απαρχαιωμένου είδους θεάματος είναι μακράν πιο προοδευτικό από την συμπερίληψη διεμφυλικών σε αυτό. Στηρίζουμε, και μακάρι να καταργηθούν αυτές οι ανθρώπινες κρεαταγορές και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Η ερώτηση είναι αν την έπαιζα ή γιατί την έπαιζα;zteo έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:53Γιατί ρε συ Έκτωρ την έπαιζες με τα καλλιστεία του Αντ1.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:41Εγώ πάντως δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτά τα λεγόμενα δεδομένου του ρόλου που παίξαν τα καλλιστεία στην εξέλιξή μου κατά την εφηβεία μου και την πρώιμη ενήλικη ζωή μου.Allah έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:22 Η κατάργηση αυτού απαρχαιωμένου είδους θεάματος είναι μακράν πιο προοδευτικό από την συμπερίληψη διεμφυλικών σε αυτό. Στηρίζουμε, και μακάρι να καταργηθούν αυτές οι ανθρώπινες κρεαταγορές και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
- Μαδουραίος
Ζήλεια που απέχεις παρασάγγας από την απόλυτη ομορφιά των καλλιστείων.Ισως στην επόμενη ζωή σου αν δεν επιστρέψεις ως μπαμπουίνοςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:34 Ε, εδώ που τα λέμε, καιρός ήταν.
Χαρά μου, όσο υπαρχουν είδη σαν και σένα που μπαίνουν περιχαρείς σε οποιοδήποτε έμβιο κινείται, δεν ανησυχώ ούτε για το τώρα ούτε για το μετά.Μαδουραίος έγραψε: 15 Δεκ 2024, 18:08Ζήλεια που απέχεις παρασάγγας από την απόλυτη ομορφιά των καλλιστείων.Ισως στην επόμενη ζωή σου αν δεν επιστρέψεις ως μπαμπουίνοςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:34 Ε, εδώ που τα λέμε, καιρός ήταν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε ναι φτανει με τις ωραίες, επόμενη μις ολλανδία θα ειναι ενας 60αχρονος οδηγός νταλίκας που νοιώθει δεσποινής, σημασία εχει το είσαι οχι το φαίνεσαι, κάτω η καταπίεση του πρεπει.Allah έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:22 Η κατάργηση αυτού απαρχαιωμένου είδους θεάματος είναι μακράν πιο προοδευτικό από την συμπερίληψη διεμφυλικών σε αυτό. Στηρίζουμε, και μακάρι να καταργηθούν αυτές οι ανθρώπινες κρεαταγορές και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο.
μερικοι λενε επιτέλους εδώ μεσα, καλα παμε.
Απο τοτε που ξεκινησαν "καιρος ηταν"ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2024, 17:34 Ε, εδώ που τα λέμε, καιρός ήταν.
Και οι διεμφυλικοί πού θα πηγαίνουν για να βραβευτουν ως ερωτικά άιντολς, ρε παιδιά;
Τόσος πόνος, τόσες εγχειρίσεις, τόσο στρασάτο μεικάπ, τόσοι αγώνες ήταν μάταιοι;
Νοιώστε λίγο...
Τόσος πόνος, τόσες εγχειρίσεις, τόσο στρασάτο μεικάπ, τόσοι αγώνες ήταν μάταιοι;
Νοιώστε λίγο...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic