Ντάξει οκ αλλά το μπαγλαμάς να το πάρεις πίσωGoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:48Ποία διεθνή θέματα λύνουμε ωρέ; Συζήτηση κάνουμε 10-15 μπαγλαμάδες σε ενα πφόρουμ και απλά λέω οτι δεν περιμένω απο τον κάθε κουκουέ να μου πει τι είναι η Κορέα.enaon έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:34οκ απλα αυτο που τα διεθνή θέματα τα λύνουμε ανάλογα ποιους ξεραμε στα νιατα μας, ειναι σχολες Γαλη, επιμενω, θελει λιγο προσοχή.GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:32 Εγω στα φοιτητικά μου χρόνια είχα κολλητο Ιρανό και κολλητή Ν. Κορεάτισα. Είχα και πολύ καλες παρέες με Κουβανούς και Τούρκους και Ρώσους και με όλους αυτούς εχω κάνει καλά μεθύσια όπου ανοίγει η γλώσσα και μιλάει ελεύθερα.
αν αρχίσεις να λες και ιστορίες, κλειστο νομιζω.
edit για να μην απαντάω στο ίδιο. nyxtovios - Την γνώμη μου γράφω βάσει αυτών που έχω ζήσει και μου έχουν πει. Φυσικά και εσεις την γνώμη σας λέτε, απλά εγω αναρωτίεμαι εαν η γνώμη σας εχει διαμορφωθεί βάσει συζητήσεων με ανθρώπους που ζουν σε αυτες τις χώρες ή απλά είστε διαβασμένοι απο το γκούγκλ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο
Re: H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο
Έβαλα και τον εαυτό μου μέσα, αλλά δεν το εννοώ με την κακή έννοια. Ούτε πολιτικοί εκ των εσώ είμαστε, ουτε της CIA και της KGB. Μαλακίες λέμε να περάσει η ώρα μας.nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:59Ντάξει οκ αλλά το μπαγλαμάς να το πάρεις πίσωGoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:48Ποία διεθνή θέματα λύνουμε ωρέ; Συζήτηση κάνουμε 10-15 μπαγλαμάδες σε ενα πφόρουμ και απλά λέω οτι δεν περιμένω απο τον κάθε κουκουέ να μου πει τι είναι η Κορέα.enaon έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:34
οκ απλα αυτο που τα διεθνή θέματα τα λύνουμε ανάλογα ποιους ξεραμε στα νιατα μας, ειναι σχολες Γαλη, επιμενω, θελει λιγο προσοχή.
αν αρχίσεις να λες και ιστορίες, κλειστο νομιζω.
edit για να μην απαντάω στο ίδιο. nyxtovios - Την γνώμη μου γράφω βάσει αυτών που έχω ζήσει και μου έχουν πει. Φυσικά και εσεις την γνώμη σας λέτε, απλά εγω αναρωτίεμαι εαν η γνώμη σας εχει διαμορφωθεί βάσει συζητήσεων με ανθρώπους που ζουν σε αυτες τις χώρες ή απλά είστε διαβασμένοι απο το γκούγκλ.![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
προφανώς κάνω πλάκαGoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 23:01Έβαλα και τον εαυτό μου μέσα, αλλά δεν το εννοώ με την κακή έννοια. Ούτε πολιτικοί εκ των εσώ είμαστε, ουτε της CIA και της KGB. Μαλακίες λέμε να περάσει η ώρα μας.nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:59Ντάξει οκ αλλά το μπαγλαμάς να το πάρεις πίσωGoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:48
Ποία διεθνή θέματα λύνουμε ωρέ; Συζήτηση κάνουμε 10-15 μπαγλαμάδες σε ενα πφόρουμ και απλά λέω οτι δεν περιμένω απο τον κάθε κουκουέ να μου πει τι είναι η Κορέα.
edit για να μην απαντάω στο ίδιο. nyxtovios - Την γνώμη μου γράφω βάσει αυτών που έχω ζήσει και μου έχουν πει. Φυσικά και εσεις την γνώμη σας λέτε, απλά εγω αναρωτίεμαι εαν η γνώμη σας εχει διαμορφωθεί βάσει συζητήσεων με ανθρώπους που ζουν σε αυτες τις χώρες ή απλά είστε διαβασμένοι απο το γκούγκλ.![]()
![]()
οκ Γαλή, αφου τους ξέρεις καλά, πάσο.GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:48 απλά εγω αναρωτίεμαι εαν η γνώμη σας εχει διαμορφωθεί βάσει συζητήσεων με ανθρώπους που ζουν σε αυτες τις χώρες ή απλά είστε διαβασμένοι απο το γκούγκλ.
Θα τον χώσουν μέσα τον πρόεδρα;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τι ξενέρωμα είναι αυτό; τα λεφτά μας πίσω ρε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το τι εννοούσε για infiltration των Βορειοκορεατών κτλ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οτι εννοουσαν και οι Συνταγματάρχες το 1967 περι επικειμενου κομμουνιστικου στασιαστικου κινηματος.Scouser έγραψε: 04 Δεκ 2024, 00:23 Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το τι εννοούσε για infiltration των Βορειοκορεατών κτλ;
Μια προφαση για δικτατορια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τελικά οι Βορειοκορεάτες είναι πιο δημοκρατικοί ή όχι;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νah... Οσο πιο δημοκρατικη ηταν η Τουρκια των 1930s απο την Ελλάδα της ιδιας περιοδου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Δεν έχεις παρά να πας εκεί και να το διαπιστώνεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Φραπεζίτες και σια ρωτάω γιατί είναι γνώστες και δεν μασάνε απο Δυτική προπαγάνδα.
Frappezitis έγραψε: 03 Δεκ 2024, 18:58 Το Σάββατο να στηρίζεις τζιχαντιστές, την Τρίτη να πρέπει να στηρίξεις τον στρατιωτικό νόμο της Ν. Κορέας, της "δημοκρατίας-προτυπο"... Δώστε βαρέα και ανθυγιεινά στα έρμα τα τρολ τους Καραμήτσους κλπ! Καίγονται όλα τα αφηγήματά τους. Τουλάχιστον να μην γίνουμε.. Νότια Κορέα
Πάντως εαν καταλήξαμε κάπου με την Κορέα, εγω προτείνω να ανοίξουμε ενα νήμα με poll οπου συγκρίνουμε την χούντα του Κούλη με τον supreme leader του Ιράν, Χαμενεΐ.
Στο Ιράν έχει εκλογές και φαντάζομαι κυβερναν με περισσότερο από 25%. Οπότε ναι χειρότερη η χούντα κουληGoBzi έγραψε: 04 Δεκ 2024, 01:35 Πάντως εαν καταλήξαμε κάπου με την Κορέα, εγω προτείνω να ανοίξουμε ενα νήμα με poll οπου συγκρίνουμε την χούντα του Κούλη με τον supreme leader του Ιράν, Χαμενεΐ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 3 Απαντήσεις