!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: H Nοτια Κορεα μπηκε στο γυψο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:48
enaon έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:34
GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:32 Εγω στα φοιτητικά μου χρόνια είχα κολλητο Ιρανό και κολλητή Ν. Κορεάτισα. Είχα και πολύ καλες παρέες με Κουβανούς και Τούρκους και Ρώσους και με όλους αυτούς εχω κάνει καλά μεθύσια όπου ανοίγει η γλώσσα και μιλάει ελεύθερα.
οκ απλα αυτο που τα διεθνή θέματα τα λύνουμε ανάλογα ποιους ξεραμε στα νιατα μας, ειναι σχολες Γαλη, επιμενω, θελει λιγο προσοχή.

αν αρχίσεις να λες και ιστορίες, κλειστο νομιζω.
Ποία διεθνή θέματα λύνουμε ωρέ; Συζήτηση κάνουμε 10-15 μπαγλαμάδες σε ενα πφόρουμ και απλά λέω οτι δεν περιμένω απο τον κάθε κουκουέ να μου πει τι είναι η Κορέα. :102:

edit για να μην απαντάω στο ίδιο. nyxtovios - Την γνώμη μου γράφω βάσει αυτών που έχω ζήσει και μου έχουν πει. Φυσικά και εσεις την γνώμη σας λέτε, απλά εγω αναρωτίεμαι εαν η γνώμη σας εχει διαμορφωθεί βάσει συζητήσεων με ανθρώπους που ζουν σε αυτες τις χώρες ή απλά είστε διαβασμένοι απο το γκούγκλ.
Ντάξει οκ αλλά το μπαγλαμάς να το πάρεις πίσω :lol:
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:59
enaon έγραψε: 03 Δεκ 2024, 21:34
οκ απλα αυτο που τα διεθνή θέματα τα λύνουμε ανάλογα ποιους ξεραμε στα νιατα μας, ειναι σχολες Γαλη, επιμενω, θελει λιγο προσοχή.

αν αρχίσεις να λες και ιστορίες, κλειστο νομιζω.
Ποία διεθνή θέματα λύνουμε ωρέ; Συζήτηση κάνουμε 10-15 μπαγλαμάδες σε ενα πφόρουμ και απλά λέω οτι δεν περιμένω απο τον κάθε κουκουέ να μου πει τι είναι η Κορέα. :102:

edit για να μην απαντάω στο ίδιο. nyxtovios - Την γνώμη μου γράφω βάσει αυτών που έχω ζήσει και μου έχουν πει. Φυσικά και εσεις την γνώμη σας λέτε, απλά εγω αναρωτίεμαι εαν η γνώμη σας εχει διαμορφωθεί βάσει συζητήσεων με ανθρώπους που ζουν σε αυτες τις χώρες ή απλά είστε διαβασμένοι απο το γκούγκλ.
Έβαλα και τον εαυτό μου μέσα, αλλά δεν το εννοώ με την κακή έννοια. Ούτε πολιτικοί εκ των εσώ είμαστε, ουτε της CIA και της KGB. Μαλακίες λέμε να περάσει η ώρα μας. :102:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 23:01
nyxtovios έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:59

Έβαλα και τον εαυτό μου μέσα, αλλά δεν το εννοώ με την κακή έννοια. Ούτε πολιτικοί εκ των εσώ είμαστε, ουτε της CIA και της KGB. Μαλακίες λέμε να περάσει η ώρα μας. :102:
προφανώς κάνω πλάκα
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

GoBzi έγραψε: 03 Δεκ 2024, 22:48 απλά εγω αναρωτίεμαι εαν η γνώμη σας εχει διαμορφωθεί βάσει συζητήσεων με ανθρώπους που ζουν σε αυτες τις χώρες ή απλά είστε διαβασμένοι απο το γκούγκλ.
οκ Γαλή, αφου τους ξέρεις καλά, πάσο.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Θα τον χώσουν μέσα τον πρόεδρα;
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

τι ξενέρωμα είναι αυτό; τα λεφτά μας πίσω ρε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το τι εννοούσε για infiltration των Βορειοκορεατών κτλ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Scouser έγραψε: 04 Δεκ 2024, 00:23 Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το τι εννοούσε για infiltration των Βορειοκορεατών κτλ;
Οτι εννοουσαν και οι Συνταγματάρχες το 1967 περι επικειμενου κομμουνιστικου στασιαστικου κινηματος.

Μια προφαση για δικτατορια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Τελικά οι Βορειοκορεάτες είναι πιο δημοκρατικοί ή όχι;
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

GoBzi έγραψε: 04 Δεκ 2024, 01:08 Τελικά οι Βορειοκορεάτες είναι πιο δημοκρατικοί ή όχι;
Νah... Οσο πιο δημοκρατικη ηταν η Τουρκια των 1930s απο την Ελλάδα της ιδιας περιοδου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

GoBzi έγραψε: 04 Δεκ 2024, 01:08 Τελικά οι Βορειοκορεάτες είναι πιο δημοκρατικοί ή όχι;
Δεν έχεις παρά να πας εκεί και να το διαπιστώνεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Otto Weininger έγραψε: 04 Δεκ 2024, 01:15
Δεν έχεις παρά να πας εκεί και να το διαπιστώνεις.
Οχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Φραπεζίτες και σια ρωτάω γιατί είναι γνώστες και δεν μασάνε απο Δυτική προπαγάνδα.
Frappezitis έγραψε: 03 Δεκ 2024, 18:58 Το Σάββατο να στηρίζεις τζιχαντιστές, την Τρίτη να πρέπει να στηρίξεις τον στρατιωτικό νόμο της Ν. Κορέας, της "δημοκρατίας-προτυπο"... Δώστε βαρέα και ανθυγιεινά στα έρμα τα τρολ τους Καραμήτσους κλπ! Καίγονται όλα τα αφηγήματά τους. Τουλάχιστον να μην γίνουμε.. Νότια Κορέα
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Πάντως εαν καταλήξαμε κάπου με την Κορέα, εγω προτείνω να ανοίξουμε ενα νήμα με poll οπου συγκρίνουμε την χούντα του Κούλη με τον supreme leader του Ιράν, Χαμενεΐ.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

GoBzi έγραψε: 04 Δεκ 2024, 01:35 Πάντως εαν καταλήξαμε κάπου με την Κορέα, εγω προτείνω να ανοίξουμε ενα νήμα με poll οπου συγκρίνουμε την χούντα του Κούλη με τον supreme leader του Ιράν, Χαμενεΐ.
Στο Ιράν έχει εκλογές και φαντάζομαι κυβερναν με περισσότερο από 25%. Οπότε ναι χειρότερη η χούντα κουλη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”