!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cecily Anne έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 19:17 Εγώ στην επόμενη ζωή θέλω κάποιον να πιάνουν τα χέρια του από συναρμολόγηση. Έχω βαρεθεί να συναρμολογώ μπειμπι σταφ. Όποτε πχ αν το βιογραφικό έγραφε κάποιο σχετικό χόμπι, θα έστελνα. Πχ αν έγραφε κάτι που να αφορά ξυλοκατασκευές, πλέξιμο, λεγκο.
Τελικά δεν ειμαι ο μόνος που δεν κατεχω απο μαστορέματα.
Συγχαίρω το συζυγο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Σε μια νέα γνωριμία είτε ανδρική είτε γυναικεία νομίζω θα με εντυπωσίαζε το επάγγελμα μυστικός πράκτορας, ειδικές δυνάμεις και χειρουργός. Όχι με την έννοια της έλξης γι' αυτό γράφω και για γυναίκες, ιδιαίτερα στις γυναίκες θα με εντυπωσίαζαν περισσότερο αυτά τα επαγγέλματα.
Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:21
Chupacabra έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:00
Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 18:59

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ;
Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι παντρεμενος ειναι ο ανθρωπος το εχει δηλωσει κι εδω.
ε, και; απαγορευεται η γνωριμια;
Οχι μωρε δεν ειπα κατι τετοιο απλα απαντησα στην ερωτηση του φιλου αντι για εσενα ειναι τοσο απλο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρχαιολόγος.

Δεν το θεωρώ "εντυπωσιακό" αλλά πολύ ενδιαφέρον επάγγελμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Δασκάλα γιόγκα. Κάνει μαθήματα κατ οίκον αλλά και στο σπίτι της.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Lord Brum έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 10:44 Καλλιεργητής ακτινιδιων
:smt005:

:blm:
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Θα με εντυπωσίαζε κάποια σαν την Beryl Markham που ήταν εκπληκτική πιλότος, εκπαιδευτής αλόγων κούρσας, συγγραφέας (που την θαύμαζε ο Hemingway) και κυνηγός αγρίων ζώων στην Αφρική.

Τίποτα λιγότερο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
Iced Earth
Phorum.gr user: Jon Schaffer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Iced Earth »

Τον ταχύρυθμο πεοθηλασμό.
  • ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
    ου κλέψεις
    ου φονεύσεις
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Δως μου εμένα να διαχειριστώ το προφίλ σου και θα σου βγάλω 5 γκόμενες.

Απάντηση στο θέμα, θα με εντυπωσίαζε κάποιος να είναι γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο όμως.
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:20
Naranjita έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 05:38

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ;
εσύ θα προχωρούσες μια γνωριμία που στο σεχ θα ξεκινούσε παρατηρώντας το περί ου ο λόγος και λέγοντας τα παρακάτω:

δεν έχει σημασία που είναι τόσο μικρό/ ή τόσο μεγάλο/ η μέτριο πολύ μέτριο /μα γιατί είναι τόσο μαλακό σου συμβαινει συνέχεια? σημασία έχουν τα προκαταρκτικά και τα σωστα βοηθήματα επίσης το να μιλάς με την σύντροφο σου και να λέτε τις φαντασιώσεις σας. πχ πάνω στο τραχτέρι στο σύνταγμα την ώρα που οι αγρότες χύνουν τα γάλατα και πετούν τα ροδάκινα.
λοιπον εχω παρει ενα μικρο βαρκακι, και βγαζω βολτα 3 τουριστριες, με κωλοκαιρο.

καποια στιγμη τρωμε στα μουτρα ενα κυμα καλο, και γινομαστε μουσκιδια. κανω λοιπον κι εγω και βγαζω την μπλουζα, οπου η κοπελια κανει woooooooow!!! κι εγω απαντω κατι σε ευχαριστω, αλλα δεν το χαφτω, 25 χρονια πριν θα πιστευα οτι το εννοεις, πλεον εχουν περασει αυτες οι μερες για μενα.

την επομενη ωρα μου εκανε διαλεξη για το πως η σεξουαλικοτητα καθενος και καθεμιας ειναι απροβλεπτη, δεν μπαινει σε καλουπια, και ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι, ολα επιτρεπονται, και πολλα που δε θυμαμαι ακομη.
ε τελικά της τον κάρφωσες;
:D
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

πάντως εμένα με εντυπωσίασε το επάγγελμα της γυναίκας μου
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Life coach ή influencer
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:21
Chupacabra έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:00

ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ;
Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι παντρεμενος ειναι ο ανθρωπος το εχει δηλωσει κι εδω.
ε, και; απαγορευεται η γνωριμια;
Όχι , απλα δεν σε πιστεύουμε :003:
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”