ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
- Cecily Anne
Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
Εγώ στην επόμενη ζωή θέλω κάποιον να πιάνουν τα χέρια του από συναρμολόγηση. Έχω βαρεθεί να συναρμολογώ μπειμπι σταφ. Όποτε πχ αν το βιογραφικό έγραφε κάποιο σχετικό χόμπι, θα έστελνα. Πχ αν έγραφε κάτι που να αφορά ξυλοκατασκευές, πλέξιμο, λεγκο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
Έχει κάτι βαρβατους στα ΙΚΕΑ, να τους υποδεχθείς με το κομπινεζόνCecily Anne έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 19:17 Εγώ στην επόμενη ζωή θέλω κάποιον να πιάνουν τα χέρια του από συναρμολόγηση. Έχω βαρεθεί να συναρμολογώ μπειμπι σταφ. Όποτε πχ αν το βιογραφικό έγραφε κάποιο σχετικό χόμπι, θα έστελνα. Πχ αν έγραφε κάτι που να αφορά ξυλοκατασκευές, πλέξιμο, λεγκο.
Personal trainer για 18-24 και 40-55
Εισαγωγες/εξαγωγες για τις ενδιαμεσες
Εισαγωγες/εξαγωγες για τις ενδιαμεσες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εσύ θα προχωρούσες μια γνωριμία που στο σεχ θα ξεκινούσε παρατηρώντας το περί ου ο λόγος και λέγοντας τα παρακάτω:
δεν έχει σημασία που είναι τόσο μικρό/ ή τόσο μεγάλο/ η μέτριο πολύ μέτριο /μα γιατί είναι τόσο μαλακό σου συμβαινει συνέχεια? σημασία έχουν τα προκαταρκτικά και τα σωστα βοηθήματα επίσης το να μιλάς με την σύντροφο σου και να λέτε τις φαντασιώσεις σας. πχ πάνω στο τραχτέρι στο σύνταγμα την ώρα που οι αγρότες χύνουν τα γάλατα και πετούν τα ροδάκινα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ακτιβιστρια του Σορος σε διαφορα κινηματα μειονοτητων.
.
.
- taxalata xalasa
άεργη κληρονόμος μεγάλης περιουσίας
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Συνταξιούχος. Χρήματα, γοητεία, και πολύς ελεύθερος χρόνος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σίγουρα σε casual γνωριμία νορμάλ κοινωνικού πλαισίου θα με εντυπωσίαζε κάποιος να μου συστηθεί ως ειδικός φισταρίσματος.
Σε σεξουαλικό επίπεδο κ γω ξέρω να φιστάρω κ να φιστάρομαι καλά κ επικοινωνώ σχετικά την πληροφορία όταν ψάχνομαι για σεξ... αλλά θα ήθελα να το ακούσω κ σε μια νορμάλ κοινωνική περίσταση. Πιστεύω η πούτσα μου θα γίνει αυτόματα κάγκελο κ παίζει κ να μου σκάσει αυτόματη εκσπερμάτωση.
Σε σεξουαλικό επίπεδο κ γω ξέρω να φιστάρω κ να φιστάρομαι καλά κ επικοινωνώ σχετικά την πληροφορία όταν ψάχνομαι για σεξ... αλλά θα ήθελα να το ακούσω κ σε μια νορμάλ κοινωνική περίσταση. Πιστεύω η πούτσα μου θα γίνει αυτόματα κάγκελο κ παίζει κ να μου σκάσει αυτόματη εκσπερμάτωση.
Τα όπλα με σφαίρες και γενικότερα τα όπλα που απαιτούν ορατό στόχο είναι πλέον ντεμοντέ. Στη δύση τουλάχιστον.Ανδροπαραδίνομαι έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 09:00
πλέον μπορείς να φας 100 σφαίρες κυκλοφορώντας για τελείως ασήμαντους λόγους όπως αν ζητήσεις από κάποιον να ανάβει φλας ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΚΑΡΙΖΟΝΤΑΣ. Αν σηκώσεις το βλέμμα (από την δική σου οθόνη) και κοιτάξεις αυτόν που γκαρίζει, αν είναι άντρας ίσως ο ένας στους δέκα χαμηλώσει την ένταση κατά μισό ντεσιμπέλ, αν είναι ελλεϊνίδα θα σε καρφώσει με τα μάτια επιθετικά
![]()
ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΡΙΝΤΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΑΡΙΖΟΤΗΛΕΦΩΝΑΚΗΔΕΣ, από το να σε πιάσουνε στα πράσα να διαβάζεις φόρουμ εν έτει 2024, μπρρρρ, καλύτερα
-
Chupacabra
Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι παντρεμενος ειναι ο ανθρωπος το εχει δηλωσει κι εδω.
οχι πολυ, 2 μερουλες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πφφφφ, level 1 newbies.Cecily Anne έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 19:17 Εγώ στην επόμενη ζωή θέλω κάποιον να πιάνουν τα χέρια του από συναρμολόγηση. Έχω βαρεθεί να συναρμολογώ μπειμπι σταφ. Όποτε πχ αν το βιογραφικό έγραφε κάποιο σχετικό χόμπι, θα έστελνα. Πχ αν έγραφε κάτι που να αφορά ξυλοκατασκευές, πλέξιμο, λεγκο.
ακους εκει συναρμολογηση.
φαντασια, σχεδιαση, και κατασκευη εκ του μηδενος.
κι αν αναγκαστικα πρεπει να συναρμολογηθει επιπλο απο ικεα, πρωτη κινηση πεταμε τις οδηγιες, για να υπαρχει ενα ελαχιστο εστω challenge.
λοιπον εχω παρει ενα μικρο βαρκακι, και βγαζω βολτα 3 τουριστριες, με κωλοκαιρο.Naranjita έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 05:38εσύ θα προχωρούσες μια γνωριμία που στο σεχ θα ξεκινούσε παρατηρώντας το περί ου ο λόγος και λέγοντας τα παρακάτω:
δεν έχει σημασία που είναι τόσο μικρό/ ή τόσο μεγάλο/ η μέτριο πολύ μέτριο /μα γιατί είναι τόσο μαλακό σου συμβαινει συνέχεια? σημασία έχουν τα προκαταρκτικά και τα σωστα βοηθήματα επίσης το να μιλάς με την σύντροφο σου και να λέτε τις φαντασιώσεις σας. πχ πάνω στο τραχτέρι στο σύνταγμα την ώρα που οι αγρότες χύνουν τα γάλατα και πετούν τα ροδάκινα.
καποια στιγμη τρωμε στα μουτρα ενα κυμα καλο, και γινομαστε μουσκιδια. κανω λοιπον κι εγω και βγαζω την μπλουζα, οπου η κοπελια κανει woooooooow!!! κι εγω απαντω κατι σε ευχαριστω, αλλα δεν το χαφτω, 25 χρονια πριν θα πιστευα οτι το εννοεις, πλεον εχουν περασει αυτες οι μερες για μενα.
την επομενη ωρα μου εκανε διαλεξη για το πως η σεξουαλικοτητα καθενος και καθεμιας ειναι απροβλεπτη, δεν μπαινει σε καλουπια, και ολα ειναι μεσα στο παιχνιδι, ολα επιτρεπονται, και πολλα που δε θυμαμαι ακομη.
ε, και; απαγορευεται η γνωριμια;Chupacabra έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 09:00Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι παντρεμενος ειναι ο ανθρωπος το εχει δηλωσει κι εδω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 857 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 7 Απαντήσεις