Όχι, είναι και πρακτικό το θέμα. 17 πάει η πίεσή μου όταν δεν παίρνω το χάπι. Το θέμα είναι να περάσουμε ωραία, όχι να καταλήξουμε με εγκεφαλικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
Re: ΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ?
A, καφετζου δηλαδη.Υδράργυρος έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 09:05 Φοιτήτρια ψυχολογίας μου είπε οτι είναι και μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Εισοδηματίας
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
σεξολογος.
γνωρισα μια το καλοκαιρι, και μου εκανε εντυπωση.
γνωρισα μια το καλοκαιρι, και μου εκανε εντυπωση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
για γάμο ή για πήδο, έχει διαφορά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Στην κλίμακα του εντυπωσιασμού και γενικά του ενδιαφέροντος, το επάγγελμα, είναι χίλια σκαλοπάτια πιο κάτω από τον όγκο των βυζιών. Πάντως, θα με σόκαρε αρνητικά να μου έλεγε κάποια οτι ειναι ουρολόγος, ενώ θα μου έδινε χειραψία, με παράλληλη χειρονομία με τον μεσαίο της μέσα στην παλάμη μου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Καλλιεργητής ακτινιδιων
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Γράψε κριτικός βιβλίων για να πιάσεις το ένα demographic, συνήθως νεότερες ιδεαλίστριες γυναίκες. Ρώτα Kappa για λεπτομέρειες, πχ πως να πάρεις τις σωστές ποζεράδικες φωτό με ανοιχτό βιβλίο στα πιο ακατάλληλα μέρη.
Πρόσθεσε πετυχημένος αντερπρενέρ για να πιάσεις το έτερο demographic. Γι'αυτό αντίγραψε καραγκιόζηδες τύπου Andrew Tate.
2o βήμα: ???
3ο βήμα: πραφιτ!
Πρόσθεσε πετυχημένος αντερπρενέρ για να πιάσεις το έτερο demographic. Γι'αυτό αντίγραψε καραγκιόζηδες τύπου Andrew Tate.
2o βήμα: ???
3ο βήμα: πραφιτ!
- Υδράργυρος
Βασικά hawk tuah θέλω. Όλα τα άλλα θα τα υπομείνωBazoomba έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 09:40A, καφετζου δηλαδη.Υδράργυρος έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 09:05 Φοιτήτρια ψυχολογίας μου είπε οτι είναι και μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση![]()
Η νυχού εξασφαλίζει αποτριχωμένο και μυρίζει λεβάντα
Αλλά αυτό το πώς ακουγεται όταν παίζει τα νυχια της στο τραπέζι είναι να της πετάξεις το παπουτσι
Αλλά αυτό το πώς ακουγεται όταν παίζει τα νυχια της στο τραπέζι είναι να της πετάξεις το παπουτσι
- Υδράργυρος
Για φαντάσου τι μπορεί να σου κάνει με αυτά τα τεράστια μυτερά νύχιαjason0 έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 12:17 Η νυχού εξασφαλίζει αποτριχωμένο και μυρίζει λεβάντα
- Υδράργυρος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 857 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-