!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εργοδοσία: η νέα γενιά δεν έχει το skill να ανέχεται μπινελίκια

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Εργοδοσία: η νέα γενιά δεν έχει το skill να ανέχεται μπινελίκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:02 αλλα τις φωνές όταν έγινε μαλακία τις έβαλα και σήκωσα όλα τα γραφεία στον αέρα
ποτε δεν το καταλαβα αυτο.

τι καταφερες με τις φωνες, που δεν μπορουσες να καταφερεις με απολυση, στερηση μισθου, μπονους, η οτι αλλη μη υστερικη "τιμωρια". :102:

δεν μου εχει φωναξει εργοδοτης, ποτε.
ουτε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να το ανεχεται, αλλα ουτε και να απαντω με φωνες. :102:
η πορτα ειναι παντα ανοιχτη.

ενα χοντρο ξεχεσμα θυμαμαι να εχω φαει, σε χαμηλους τονους, αλλα ειχε δικιο.

φυσικα δεν εχω φωναξει ποτε σε υφισταμενο μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Chupacabra έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 08:57
Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 07:48 viewtopic.php?f=25&t=53665&start=270
Feindflug έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:23 Σε έναν πέταξα με μίσος ένα κοφτάκι που βρέθηκε μπροστά μου εκείνη την ώρα. Μου είχε σπάσει τα νεύρα.
Δεν σε πλάκωσε στο ξύλο;

Επιθεώρηση Εργασίας: Σχεδόν ο ένας στους τέσσερις εργοδότες πιάστηκε να παρανομεί
Η Επιθεώρηση Εργασίας πραγματοποίησε 44.893 ελέγχους του πρώτο επτάμηνο του 2024, επιβάλλοντας σχεδόν 10.000 κυρώσεις. Το 22% των επιχειρήσεων πιάστηκαν να παρανομούν.

https://www.in.gr/2024/08/19/economy/ep ... aranomoun/
Τι να πεις κι εσυ βρε καψερε δαπιταμπουρα ρουφα το αυγο σου κι ασε τα πολλα. :lol:
Νουνού είπιες το πρωί;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:32
Green Dragon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 08:59
Unique έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 03:56 Aν οι γυναίκες επέλεγαν να μείνουν σπίτι να μεγαλώνουν οικογένεια αντί για "καριέρα", το κόστος ζωής θα ήταν χαμηλότερο και άρα ο μέσος μισθός θα είχε περισσότερη αξία.
Εσύ θα ήθελες τέτοια γυναίκα; Για εμένα αυτό είναι αυτόματο Χ. Θέλω κοντά μου ολοκληρωμένο άνθρωπο, ανεξάρτητο. Όταν δεν έχεις ανεξαρτησία είσαι μισός άνθρωπος. Οι γυναίκες πρέπει να δουλεύουν.
Οι γυναίκες πρέπει να μεγαλώνουνε την επόμενη γενιά πρωτίστως όλα τα άλλα έπονται διαφορετικά θα εχεις το 45% των γυναικών άτεκνες έως το 2030 (γιατι δεν υπάρχουνε άντρες να φανταστώ :lol: )και πολύ μεγάλο ποσοστό αντρών να γράφουνε στα παπάρια τους την κοινωνία, και πολύ καλά κάνουνε. Η κοινωνια οπως είναι πρέπει να διαλυθεί και να επαναχτιστεί.
απο 4-5 χρονων και πανω, ειναι δουλεια των αντρων να μεγαλωσουν τα παιδια. παρα ειναι σοβαρη υποχρεωση για να αφεθει μονο στις γυναικες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:41
απο 4-5 χρονων και πανω, ειναι δουλεια των αντρων να μεγαλωσουν τα παιδια. παρα ειναι σοβαρη υποχρεωση για να αφεθει μονο στις γυναικες.
Θα μεγαλώνει τα μικροτερα, τα μωρά. Θα φροντιζει το σπίτι, το μαγείρεμα του φαγητού κτλ και ο άντρας θα φέρνει λεφτά στο σπίτι, όπως γίνεται απο το 3000 π.Χ.

αλλά τώρα ναι καπιταλισμός, φεμινισμός, έχουμε ισότητα και εκ τούτου οι μισές γυναίκες δεν θα αποκτήσουνε ποτέ παιδιά και βάζω στοίχημα πως θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ διότι έχουνε χάψει την παραμύθα περί ανερξαρτησίας και πως δεν χρειαζόνται πλέον τους άντρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Νοέμ 2024, 09:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:32
Unique έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 03:56 Aν οι γυναίκες επέλεγαν να μείνουν σπίτι να μεγαλώνουν οικογένεια αντί για "καριέρα", το κόστος ζωής θα ήταν χαμηλότερο και άρα ο μέσος μισθός θα είχε περισσότερη αξία.
Εσύ θα ήθελες τέτοια γυναίκα; Για εμένα αυτό είναι αυτόματο Χ. Θέλω κοντά μου ολοκληρωμένο άνθρωπο, ανεξάρτητο. Όταν δεν έχεις ανεξαρτησία είσαι μισός άνθρωπος. Οι γυναίκες πρέπει να δουλεύουν.
Οι γυναίκες πρέπει να μεγαλώνουνε την επόμενη γενιά πρωτίστως όλα τα άλλα έπονται διαφορετικά θα εχεις το 45% των γυναικών άτεκνες έως το 2030 (γιατι δεν υπάρχουνε άντρες να φανταστώ :lol: )και πολύ μεγάλο ποσοστό αντρών να γράφουνε στα παπάρια τους την κοινωνία, και πολύ καλά κάνουνε. Η κοινωνια οπως είναι πρέπει να διαλυθεί και να επαναχτιστεί.
Δεν συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Να δουλεύει για να κρατάει το σπίτι καθαρό, την οικογένειά ταισμενη και τα παιδιά σωστούς ανθρώπους. Μεγάλη τιμή, ευθύνη και ευτυχία για τις γυναίκες.

Δυστυχώς ο φεμινισμος τις καταστρέφει
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 »

Chilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 02:42
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:26
Chilloutbuddy έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:20 Φωνές εννοείται ότι απαγορεύονται αλλά ούτε και χρειάζονται, μπορείς να κάνεις καποιου τη ζωή κόλαση με χίλιους άλλους τρόπους.
μπορείς να κάνεις και χειρότερα.
δεν απολύουν σχεδόν ποτέ
"to coach someone out".
του σπας τ'αρχίδια για ανούσιες λεπτομέρειες, του βάζεις ανέφικτους στόχους, και όλα αυτά σου δίνουν μετα ευκολες δικαιολογιες
Οι Εργοδοτες οταν χρειαζονται περικοπες:
-Ειτε απολυουν τους καινουριους που δικαιουνται πολυ μικρη Αποζημιωση
-Ειτε αναγκαζουν παλιοτερους εργαζομενους - μεγαλυτερες αποζημιωσεις να Παραιτηθουν, δηθεν ηθελημενα, με ανελεητο bullying και επιθεσεις.

Συχνα εχουν και Στελεχη Ειδικευμενα σ' αυτην ακριβως τη Δουλεια.
Γενικοι Επιθεωρητες (που κατσικωνονται σε ενα μονο τμημα/παραρτημα μεχρι να γινει η "δουλεια τους"), Μετακινουμενοι Προϊστάμενοι - Βασανιστες, ακομα και χαμηλοβαθμοι υπερ-τοξικοι, συχνα λουφαδοροι, τυποι που περιεργως κραταν τη δουλεια τους (επειδη αλλη ειναι η δουλεια τους..)

Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει και αλλος ενας Νεος Ορος για τον, μεσω Ασκησης Βιας, Εξαναγκασμο σε Παραιτηση, περα απ' το t.c.s.out που παρατιθεται επανω
Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra »

Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:43
Ασέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:41
Θα μεγαλώνει τα μικροτερα, τα μωρά. Θα φροντιζει το σπίτι, το μαγείρεμα του φαγητού κτλ και ο άντρας θα φέρνει λεφτά στο σπίτι, όπως γίνεται απο το 3000 π.Χ.

αλλά τώρα ναι καπιταλισμός, φεμινισμός, έχουμε ισότητα και εκ τούτου οι μισές γυναίκες δεν θα αποκτήσουνε ποτέ παιδιά και βάζω στοίχημα πως θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ διότι έχουνε χάψει την παραμύθα περί ανερξαρτησίας και πως δεν χρειαζόνται πλέον τους άντρες.
Εθνικοκοινωνιστης δικός σας είναι τούτος
εδώ; :p2:
Άβαταρ μέλους

Ενα απ' τα Χοντρα
Δομικα προβληματα στην ελληνικη οικονομια
Και την ελλ. εργασιακη πραγματικοτητα
Ειναι οτι πολλοι "εργαζομενοι" ανεξαρτητως Τυπου (ιδιωτ/δημ, ιδιοκτ/υπαλλ κ.ο.κ)
ΔΕΝ δουλευουν ντιπ (τουρκικά)
Που σημαινει οτι αυτοι που Οντως δουλευουν πρεπει να καλυπτουν και τους Αργομισθους
Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που στην Ελλαδα η Σχεση του Εργάσιμου Χρονου με τις Απολαβες ειναι η χειροτερη στην Ευρωπη
*σημειοτεο: Οταν ο Βουλγαρος δηλωνει μ.ο. 42 ωρες τη βδομαδα Κυρολεκτει
*οταν ο Ελληνας δηλωνει 40 ωρες, μπορει να εργαζεται στην πραγματικοτητα 60.
Δεν εννοω τους ΕλΕπ που κρυβουν εσοδα
Εννοω τους Μισθωτους Ι.Τ. που:
α. Δεν εχει σημασια τι θα πουν γιατι δεν τους ακουει κανενα κρατος, οργανισμος, ΕπιθΕργασ κλπ
β. Ξερουν οτι και οι Τοιχοι εχουν Αυτια (μια δοκιμη θα πεισει τον απορρούντα αναγνωστη..)
γ. Δεν τολμαν ουτε να σκεφτουν τη λεξη Υπερωρια, η οποια φυσικα ειναι απληρωτη
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα

Unique έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 11:45
Να δουλεύει για να κρατάει το σπίτι καθαρό, την οικογένειά ταισμενη και τα παιδιά σωστούς ανθρώπους. Μεγάλη τιμή, ευθύνη και ευτυχία για τις γυναίκες.

Δυστυχώς ο φεμινισμος τις καταστρέφει
Δυστυχώς οι γυναίκες αυτές είναι είδος προς εξαφάνιση, το να βρεις σήμερα γυναικά με ηθικές αξίες, που να μην έχει καβαλήσει το καρουζέλ και να μην έχει μολυνθεί απο το φεμινισμό είναι δύσκολο, σαν να κερδίζεις λαχείο. Μπορεί πάντως και να συμβεί, γίνονται και τέτοια μικρά θαύματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Νοέμ 2024, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εχω φάει τη ζωή μου στον ιδιωτικό τομέα.

Από εδώ και από εκεί.

Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν όλων των ειδών τα αφεντικά. Από τα πιο καλά, μέχρι τα πιο κακά.

Η προσωπικότητα της επιχείρησης, εξαρτάται από τη προσωπικότητα του αφεντικού. Είναι όπως στον στρατό όπου το παν, είναι ο διοικητής.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους

Εξηγησε μου
Με το μουσκεμενο απ' την red-pilled προπαγανδα μυαλο σου

Πως
Το Κοστος Ζωης θα πεσει
Αν Αφαιρεσεις απ' τη συνολικη Εργασια
Τους Μισους Συμμετεχοντες;

Εγω με το φεμινιστο-career-woman-σοβιετικο μυαλο μου
Θα σου πω οτι, ναι, η Γυναικα στη Δουλεια Αποδιδει γενικα λιγοτερο απ' τον Αντρα (μικροτερο σωμα - εγνοιες στο σπιτι)
Αν και, αν Προσθεσεις τη δουλεια στο Σπιτι, βγαινει μεγαλυτερη Σούμα, τεσπα..

Και Συμπεραινω οτι ο αλλοι μισοι Συμμετέχοντας θα χρειαστει να δουλεψουν Αρκετα Περισσοτερο
Σχεδον Διπλασια
Για να καλυψουν Αυτες που θες να Αφαιρεσεις
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

AlienWay έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:28 Εχω φάει τη ζωή μου στον ιδιωτικό τομέα.

Από εδώ και από εκεί.

Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν όλων των ειδών τα αφεντικά. Από τα πιο καλά, μέχρι τα πιο κακά.

Η προσωπικότητα της επιχείρησης, εξαρτάται από τη προσωπικότητα του αφεντικού. Είναι όπως στον στρατό όπου το παν, είναι ο διοικητής.
στις προσωπικές επιχειρήσεις, στις κεφαλαιουχικές εξαρτάται από το κεφάλαιο
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:33
Εξηγησε μου

Πως
Το Κοστος Ζωης θα πεσει

Θα σου πω οτι, ναι, η Γυναικα στη Δουλεια Αποδιδει γενικα λιγοτερο απ' τον Αντρα (μικροτερο σωμα - εγνοιες στο σπιτι)

Και Συμπεραινω οτι ο αλλοι μισοι Συμμετέχοντας θα χρειαστει να δουλεψουν Αρκετα Περισσοτερο
Σχεδον Διπλασια
Το "τυράκι" της φάκας, είναι ότι στην αρχή έμπαιναν στα σπιτικά, τα διπλάσια χρήματα.

Είδαμε το τυράκι αλλά δεν είδαμε τη φάκα. Οτι θα πέσει ο μισθός.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

AlienWay έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:35
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:33
Εξηγησε μου

Πως
Το Κοστος Ζωης θα πεσει

Σχεδον Διπλασια
Το "τυράκι" της φάκας, είναι ότι στην αρχή έμπαιναν στα σπιτικά, τα διπλάσια χρήματα.

Είδαμε το τυράκι αλλά δεν είδαμε τη φάκα. Οτι θα πέσει ο μισθός.
ποιά είναι η αρχή για να δούμε τι γινόταν πριν.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”