!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Ελληνική κίνηση. Αφού δεν κυβερνάω, δε πα να γαμ... ο τόπος
Το μετάνοιωσες που γύρισες;Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:56Και μετά από μια εικοσαετία που είχε μεσολαβήσει και περίοδος που ήμουν εκτός ελλαδας ξαναψηφισα σε βουλευτικές εκλογές ΝΔ επί Σαμαρά ως άκρον αωτον επειδή φοβόμουν ότι αλλιώς θα αναλάμβανε ο Λαφαζάνης στις Βου εκλογές. Βέβαια αυτό δεν τον έκανε λιγότερο βρωμερό, γλοιώδη και απατεώνα, ούτε και όταν ήταν αρχηγός τον θεωρούσα αξιόλογο τυπο. Άρα μη νομίζεις ότι είμαι προκατειλημμένος.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:48Εγώ πάντα ψήφιζα ΝΔ, εκτός από μια φορά που ψήφισα ΓΑΠ ως δυσαρεστημένος από τον Καραμανλή, αλλά πολύ γρήγορα, το μετάνιωσα πικρά αυτό το κρίμα μου και έκτοτε δηλώνω μετανοών Καραμανλικός.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:45
Υπάρχουν αρκετοί που ψηφίζουν πρώτα κόμμα (και δε λέω σεβαστο είναι και αυτό, ο καθένας κάνει ο,τι θέλει με την ψήφο του) αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους οπότε δεν είναι σωστό να μιλάς σε α πληθυντικό. Εγώ προσωπικά ενώ ψήφιζα ΝΔ (χωρίς να είμαι φανατικός), αποφάσισα να ψηφίσω Σημίτη γιατί τον θεωρούσα αξιολογο σε αντίθεση με την (τότε) αντίπερα όχθη και τελικά μετά από χρόνια επέστρεψα στη ΝΔ. Άρα μη νομίζεις ότι δε βρωμουσε πριν και άρχισε να βρωμάει τώρα και το βλέπει αναγκαστικά κάποιος με κομματικά γυαλιά.
Εντάξει, μιλάμε γι αυτόν που έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι το "μνημόνιο" έφταιγε για τη χρεωκοπία, ενώ αμέσως μετά έκανε κωλοτούμπα και ξαφνικά οι "αγανακτισμένοι" γίνανε οι "κακοί". Αυτοί δηλαδή που ασπάστηκαν το αντι-μνημόνιο που ο ίδιος εισήγαγε ως θέση.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:56Και μετά από μια εικοσαετία ξαναψηφισα σε βουλευτικές εκλογές ΝΔ επί Σαμαρά ως άκρον αωτον επειδή φοβόμουν ότι αλλιώς θα αναλάμβανε ο Λαφαζάνης στις Βου εκλογές. Βέβαια αυτό δεν τον έκανε λιγότερο βρωμερό, γλοιώδη και απατεώνα, ούτε και όταν ήταν αρχηγός τον θεωρούσα αξιόλογο τυποAlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:48Εγώ πάντα ψήφιζα ΝΔ, εκτός από μια φορά που ψήφισα ΓΑΠ ως δυσαρεστημένος από τον Καραμανλή, αλλά πολύ γρήγορα, το μετάνιωσα πικρά αυτό το κρίμα μου και έκτοτε δηλώνω μετανοών Καραμανλικός.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:45
Υπάρχουν αρκετοί που ψηφίζουν πρώτα κόμμα (και δε λέω σεβαστο είναι και αυτό, ο καθένας κάνει ο,τι θέλει με την ψήφο του) αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους οπότε δεν είναι σωστό να μιλάς σε α πληθυντικό. Εγώ προσωπικά ενώ ψήφιζα ΝΔ (χωρίς να είμαι φανατικός), αποφάσισα να ψηφίσω Σημίτη γιατί τον θεωρούσα αξιολογο σε αντίθεση με την (τότε) αντίπερα όχθη και τελικά μετά από χρόνια επέστρεψα στη ΝΔ. Άρα μη νομίζεις ότι δε βρωμουσε πριν και άρχισε να βρωμάει τώρα και το βλέπει αναγκαστικά κάποιος με κομματικά γυαλιά.
Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι και οι καραμανλικοί είχαν λοιδωρηθεί από τη δεξιά ως υπερβολικά κρατιστές, έως και σοσιαλιστές.
Μέχρι που σήμερα συνειδητοποιούμε ότι ακόμη και με τον φιλελεύθερο Μητσοτάκη, το ίδιο κρατικοδίαιτη παραμένει η οικονομία. Δηλαδή καταλαβαίνουμε ότι στη χώρα μας η οικονομία λειτουργεί αναγκαστικά έτσι, διότι δε δύναται να λειτουργήσει αλλιώς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Philip Mortimer
Ναι κυρίως για τα παιδιά μου που θα είχαν πολύ πιο στρωμένη ζωή αν μεγάλωναν στο εξωτερικό και ήταν όλη η βάση μας εκεί, σε σχέση με τώρα που πήγαν ως ενήλικες συν ότι είναι πολύ πιο διασπασμένη η οικογένεια... Ήταν άλλοι οικογενειακοί οι λόγοι όμως τότε...sharp έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:02Το μετάνοιωσες που γύρισες;Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:56Και μετά από μια εικοσαετία που είχε μεσολαβήσει και περίοδος που ήμουν εκτός ελλαδας ξαναψηφισα σε βουλευτικές εκλογές ΝΔ επί Σαμαρά ως άκρον αωτον επειδή φοβόμουν ότι αλλιώς θα αναλάμβανε ο Λαφαζάνης στις Βου εκλογές. Βέβαια αυτό δεν τον έκανε λιγότερο βρωμερό, γλοιώδη και απατεώνα, ούτε και όταν ήταν αρχηγός τον θεωρούσα αξιόλογο τυπο. Άρα μη νομίζεις ότι είμαι προκατειλημμένος.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:48
Εγώ πάντα ψήφιζα ΝΔ, εκτός από μια φορά που ψήφισα ΓΑΠ ως δυσαρεστημένος από τον Καραμανλή, αλλά πολύ γρήγορα, το μετάνιωσα πικρά αυτό το κρίμα μου και έκτοτε δηλώνω μετανοών Καραμανλικός.![]()
- Μαδουραίος
- Philip Mortimer
Ε, γι αυτό λέω ότι ήταν απατεώνας ολκής. Το θέμα είναι ότι πολλοί αναγκάστηκαν να τον ψηφίσουν υπό το περιβάλλον που είχε δημιουργηθεί. Ε όταν είχες να επιλέξεις ανάμεσα στον μετανοούντα Σαμαρά και τον Τσίπρα με τότε πρωτεργάτη τον Λαφαζάνη αναγκαστικά θα επέλεγες σαμαρα. Και δεν είναι το μόνο δείγμα ότι ήταν απατεώνας, βέβαια. Σου λέω ότι για οποιους είναι κάποιας ηλικίας θυμούνται και τα παλιότερα καμώματα του από όταν ήταν πολιτικό βρέφος.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:04Εντάξει, μιλάμε γι αυτόν που έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι το "μνημόνιο" έφταιγε για τη χρεωκοπία, ενώ αμέσως μετά έκανε κωλοτούμπα και ξαφνικά οι "αγανακτισμένοι" γίνανε οι "κακοί". Αυτοί δηλαδή που ασπάστηκαν το αντι-μνημόνιο που ο ίδιος εισήγαγε ως θέση.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:56Και μετά από μια εικοσαετία ξαναψηφισα σε βουλευτικές εκλογές ΝΔ επί Σαμαρά ως άκρον αωτον επειδή φοβόμουν ότι αλλιώς θα αναλάμβανε ο Λαφαζάνης στις Βου εκλογές. Βέβαια αυτό δεν τον έκανε λιγότερο βρωμερό, γλοιώδη και απατεώνα, ούτε και όταν ήταν αρχηγός τον θεωρούσα αξιόλογο τυποAlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:48
Εγώ πάντα ψήφιζα ΝΔ, εκτός από μια φορά που ψήφισα ΓΑΠ ως δυσαρεστημένος από τον Καραμανλή, αλλά πολύ γρήγορα, το μετάνιωσα πικρά αυτό το κρίμα μου και έκτοτε δηλώνω μετανοών Καραμανλικός.
Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι και οι καραμανλικοί είχαν λοιδωρηθεί από τη δεξιά ως υπερβολικά κρατιστές, έως και σοσιαλιστές.
Μέχρι που σήμερα συνειδητοποιούμε ότι ακόμη και με τον φιλελεύθερο Μητσοτάκη, το ίδιο κρατικοδίαιτη παραμένει η οικονομία. Δηλαδή καταλαβαίνουμε ότι στη χώρα μας η οικονομία λειτουργεί αναγκαστικά έτσι, διότι δε δύναται να λειτουργήσει αλλιώς.
Χμμμ, ναι βέβαια υπάρχουν και διαβαθμίσεις. Εν πάση περιπτώσει γενικότερα οι καραμανλικοι είχαν τραβήξει για άλλες πολιτείες... Ενώ ο Σημίτης ήταν φιλοδυτικος, ο Καραμανλής είχε τραβήξει για Πούτιν και ανατολή μεριά συν την προπαγανδιση του κρατισμού. Ο Μητσοτάκης καλώς ή κακώς δυο-τρια πράγματα τα έκανε.
Δηλαδή το ανηκομεν εις τη δυσιν που ήταν το σήμα κατατεθέν του Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε αντιστραφεί.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ανοησίες ατόμου που ενώ βαυκαλίζεται ότι παίζει στα δάχτυλα την πολιτική παραλείπει τον ελέφαντα στο δωμάτιο : τις συνέπειες του μνημονίου.Ισχυρίζεται δηλαδή ότι εάν ο Σαμαράς ψήφιζε το μνημόνιο ΓΑΠ θα παρέμεναν κυρίαρχοι ως συνυπεύθυνοι της μείωσης κατά 25% του ΑΕΠ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:55Vivian Efthimiopoulou
tpSeornodsu5ug72c
2
42cic
m
tuci82249m
2
g714u1265c6c10ch96cf9gm06
·
Ο Αντώνης Σαμαρας είναι ο αρχιτέκτονας του αντιμνημονίου και των Πλατειών της Αγανακτισης, αυτός που έδωσε υπόσταση στον Τσίπρα αναγνωρίζοντας τον ως τον αντίπαλο της Δεξιάς με ιστορικούς όρους παίζοντας μαζί του «Εμφύλιο», ενώ ο Τσίπρας δεν είχε καμία ιδεολογική ή οργανική σχέση με την αριστερή παράδοση και μυθολογία κι ας είχε περάσει από την ΚΝΕ. Ο Σαμαράς γιγάντωσε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συνέβαλε καθοριστικά στην καταστροφή της χώρας τότε. «Εκπαίδευσε» τον συντηρητικό χώρο στην αντιμνημονιακή παράνοια και όταν τράβηξε χειρόφρενο για να κάνει την κωλοτουμπα έφτιαξε όχι ένα αλλά ΔΥΟ ισχυρά ακροδεξιά κόμματα. Το πολιτικό σκηνικό-Αποκάλυψη εκείνης της εποχής είναι αποκλειστικά δικο του δημιούργημα!
Τον στηρίξαμε ως μνημονιακο ΠΘ αλλά φαίνεται ότι αυτή η θετική περίοδος ήταν η εξαίρεση στον κανόνα ενός μοιραίου πολιτικού γεννημένου για την καταστροφή.
Και καλά όλα τα παραπάνω, να τα αφήσουμε πίσω μας.
Το γεγονός ότι ένας άντρας 73 ετών κάνει τα ίδια με αυτά που έκανε στα 42 του, το 1993, μπουρδολογωντας περι «προδοτών» δείχνει πόσο λίγο σοβαρά πρέπει να τον παίρνουμε.
Αρκετά ασχοληθήκαμε. Τον περιμένει, στη γωνία, η Ιστορία να τον περιποιηθεί με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.Vivian Efthimiopoulou
Και η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης θα πληρώσουν το ότι λένε ψέματα για να καλύψουν την αντιμνημονιακή τους φάση ρίχνοντας τα στο ΠΑΣΟΚ
Όποιος αγκαλιάζει το τοξικό αντιμνημόνιο καταστρέφεται. Δείτε το χάλι του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα
Αν η ΝΔ δεν κόψει τα ψέματα για την περίοδο αυτή θα το πληρώσει και εκείνη
ή το Ποτάμι;η αλήθεια είναι όλοι όσοι ενεπλάκησαν με το μνημόνιο είτε υπέρ είτε κατά έχουν πρόβλημα.
Ο Μητσοτάκης δεν έχει επειδή ήλθε ΜΕΤΑ.Τέλος πάντων αυτές είναι οι εμμονές της Βίβιαν που πήγε και ψήφισε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ τον κλώνο του ΓΑΠ Γερουλάνο.
H διαφορά με το 1993 είναι ότι τότε ο Σαμαράς ήξερε ότι ρίχνοντας τον Μητσοτάκη θα έλθει ο Ανδρέας.
Σήμερα εάν πέσει η κυβέρνηση πρώτο κόμμα στις εκλογές θα είναι πάλι ο Μητσοτάκης.Αυτό θα το υπολογίσουν όλοι οι βουλευτές.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μιλαμε για θεμα της πλακας
Σε μια βδομαδα θα εχει σβησει τελειως κανεις δεν θα θυμαται τιποτα
Σε μια βδομαδα θα εχει σβησει τελειως κανεις δεν θα θυμαται τιποτα
- Μαδουραίος
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Την πολιτικη "κληρονομια" του
Και την υστεροφημια του σκεφτεται
Και τα παιδια του, και τα ανιψια, και τα εγγονια του
Γαιοκτημονες, Τοπαρχες και Επαγγελματιες Πολιτικοι θα γινουν
Οταν ερθει η ωρα
Παλι στο Μαντρι θα σας διαταξει να το ριξετε
Θα πεταξει και καμια πιπα, του τυπου:
"Ειναι το Μικροτερο Κακο..!"
Παντως, στους Δεξιους
Που φτωχείναν και ξεπεσαν
Σας το λεω επειδη το 'δα με δυο γενιες γεματες
Δεξιους πριν απο σας
Οι πλουσιοι και οι "στα πραγματα"
Δεν μπορει ποτε να 'ναι παρα πολλοι
Οσοι πεσατε δε θα ξαν' ανεβειτε
Τρεχατε λοιπον
Πισω απο "Ανταρτες"
Για το επιδομα στο πετρελαιο
Αν δεν ειναι κακο να 'σαι προβατο
Ειναι κακο να 'σαι νηστικο προβατο..
Οταν ερθει η ωρα
Παντως, στους Δεξιους
Δεξιους πριν απο σας
Τρεχατε λοιπον
Πισω απο "Ανταρτες"
Ειναι κακο να 'σαι νηστικο προβατο..
- Οργισμένος
κλασσικη δημαγωγικη ορολογια. Κατα ενα μαγικο τροπο μονο ετσι μπορει να λειτουργησει αυτη η χωρα.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:04Εντάξει, μιλάμε γι αυτόν που έκανε τον κόσμο να πιστέψει ότι το "μνημόνιο" έφταιγε για τη χρεωκοπία, ενώ αμέσως μετά έκανε κωλοτούμπα και ξαφνικά οι "αγανακτισμένοι" γίνανε οι "κακοί". Αυτοί δηλαδή που ασπάστηκαν το αντι-μνημόνιο που ο ίδιος εισήγαγε ως θέση.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:56Και μετά από μια εικοσαετία ξαναψηφισα σε βουλευτικές εκλογές ΝΔ επί Σαμαρά ως άκρον αωτον επειδή φοβόμουν ότι αλλιώς θα αναλάμβανε ο Λαφαζάνης στις Βου εκλογές. Βέβαια αυτό δεν τον έκανε λιγότερο βρωμερό, γλοιώδη και απατεώνα, ούτε και όταν ήταν αρχηγός τον θεωρούσα αξιόλογο τυποAlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:48
Εγώ πάντα ψήφιζα ΝΔ, εκτός από μια φορά που ψήφισα ΓΑΠ ως δυσαρεστημένος από τον Καραμανλή, αλλά πολύ γρήγορα, το μετάνιωσα πικρά αυτό το κρίμα μου και έκτοτε δηλώνω μετανοών Καραμανλικός.
Για ποιο λογο;;;; ΕΤΣΙ , γιατι ετσι μας συμφερει.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άσ' το βρε Αφροδίτη, που από τα θεολογικά το έριξες στην πολιτική ανάλυση, έτσι ξαφνικά. Άσ' το.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:17 Την πολιτικη "κληρονομια" του
Οταν ερθει η ωρα
Παντως, στους Δεξιους
Δεξιους πριν απο σας
Τρεχατε λοιπον
Πισω απο "Ανταρτες"
Ειναι κακο να 'σαι νηστικο προβατο
Ούτε καν τις στολές παραλλαγής δεν έχετε μάθει να φοράτε σωστά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η κρίση στη ΝΔ αυξάνει το πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα – Καταλύτης εξελίξεων οι 10 Σαμαρικοί βουλευτές - Σενάριο εκλογών το 2025
https://www.bankingnews.gr/politiki/art ... on-to-2025
.
.
Παπαριές μαρίτσα μ.Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:32 Η κρίση στη ΝΔ αυξάνει το πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα – Καταλύτης εξελίξεων οι 10 Σαμαρικοί βουλευτές - Σενάριο εκλογών το 2025
.
Το ζητούμενο είναι η στάση του Καραμανλή, που ο θείος του ήταν ο ιδρυτής της ΝΔ.
Άνευ Καραμανλή ο Σαμαράς θα καταλήξει με ποσοστά Νεαρ του κάποτε κραταιού Σύριζα, που επίσης παίζει σε φάση ΜΕΘ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
10 Σαμαρικοι βουλευτεςΑρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 21:32 Η κρίση στη ΝΔ αυξάνει το πολιτικό ρίσκο στην Ελλάδα – Καταλύτης εξελίξεων οι 10 Σαμαρικοί βουλευτές - Σενάριο εκλογών το 2025
.
Δεν σας λεμε τα ονοματα ειναι ακτι βουλευτες απο το χωριο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-