Έχεις δίκιο οι δεξιοί δεν κάνουν υποκλοπές αλλά νόμιμες επισυνδεσειςFrappezitis έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:40κανουν υποκλοπες οι δεξιοι ;zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:38Δεν δίνει δεκάρα τσάκιση ο Σαμαράς εάν η χώρα οδηγηθεί σε ακυβερνησια ( που δεν θα οδηγηθει) τα φράγκα θέλει να πάρει. Όντως ελέγχει κάποιους βουλευτές και Όντως θα επιχειρήσει να ρίξει την κυβέρνηση.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:31
Το ότι ελέγχει απόλυτα 8 βουλευτές δεν προκύπτει από κάπου. Ακόμα και να ίσχυε ότι υπάρχουν τέτοιοι βουλευτές ο Σαμαράς και πάλι στα αζητητα θα είναι. Ούτε και θα είναι ατού του αν οδηγούνταν η χώρα σε καταστάσεις ακυβερνησίας τύπου Βουλγαρίας.
Το ερώτημα είναι εάν έχει πάρει τα μέτρα του ο Κουλης και τους κρατάει από τα μεζές με τίποτα ηχογραφήσεις από υποκλοπές.
Μην λεμε ανοησιες![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Re: O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Philip Mortimer
Υπάρχουν αρκετοί που ψηφίζουν πρώτα κόμμα (και δε λέω σεβαστο είναι και αυτό, ο καθένας κάνει ο,τι θέλει με την ψήφο του) αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους οπότε δεν είναι σωστό να μιλάς σε α πληθυντικό. Εγώ προσωπικά ενώ ψήφιζα ΝΔ (χωρίς να είμαι φανατικός), αποφάσισα να ψηφίσω Σημίτη γιατί τον θεωρούσα αξιολογο σε αντίθεση με την (τότε) αντίπερα όχθη και τελικά μετά από χρόνια επέστρεψα στη ΝΔ. Άρα μη νομίζεις ότι δε βρωμουσε πριν και άρχισε να βρωμάει τώρα και το βλέπει αναγκαστικά κάποιος με κομματικά γυαλιά.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:41Βρισίδι στον Σαμαρά είχα ρίξει κι εγώ που τον είχα ψηφίσει. Το βρισίδι το είχα ρίξει για τα Ζάππεια και την όλη κουλτούρα του αντι-μνημονίου που είχε εισάγει τον καιρό της κρίσης.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:37Για όποιον είναι κάποιας ηλικίας θυμάται και τα γεγονότα του 1992. Ο πατέρας μου ως φανατικός φιλομητσοτακικος εριχνε τρελό βρισιδι στον Σαμαρά.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:36 Η ΝΔ ανέκαθεν ήταν ένα κόμμα πολυσυλλεκτικό, με πολλές αλληλοσυμπληρούμενες (μερικές φορές και αντικρουόμενες) φραξιές που ξεκινούν από τα δεξιότερα της κεντροδεξιάς και φτάνουνε μέχρι λίγο πιο αριστερά από το κέντρο.
Οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ έχουν συνηθίσει στη σύγκρουση με πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και έχουν εισπράξει από πολύ παλιά βαρύτατους χαρακτηρισμούς από τους πολιτικούς αντιπάλους, με χειρότερο απ' όλους ότι είναι ΟΙ ΚΑΚΟΙ στην υπόθεση που ονομάζεται "ελληνική ιστορία".
Αυτή η σκληραγώγηση έχει -δυστυχώς- συνέπειες. Στο βωμό του να υποστηρίξουν το κόμμα τους, εκθειάζουν τον εκάστοτε αρχηγό και τον υπερασπίζονται μέχρι θανάτου. Αυτό είναι γεγονός, δεν διαφέρει πολύ από τις τακτικές υποστήριξης που έχουν τα άλλα κόμματα, όμως στη ΝΔ υπάρχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα, η οποία την τελευταία δεκαετία έχει γίνει ιδιαίτερα έντονη και ανησυχητική.
ΚΑΘΕ φορά που αλλάζει ο αρχηγός της ΝΔ, οι νεοδημοκράτες θάβουν τον προηγούμενο, τον οποίο υποστήριζαν με σθένος. ΚΑΘΕ φορα. Νομίζετε ότι αυτοί που σήμερα εκθειάζουν τον Μητσοτάκη θα λένε τα ίδια με αυτόν όταν αυριο-μεθαύριο αναλάβει άλλος;
Το βλέπουμε και στο πχώρουμ: Θάψιμο στον Σαμαρά, θάψιμο στον Καραμανλή, ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΤΩΡΑ, όχι τότε που έπρεπε.
Με βάση αυτές τις σκέψεις, διαφωνώ κάθετα με τη συγκεκριμένη διαγραφή. Είναι σαν το προσάναμμα που θα φουντώσει το άσβεστο μίσος του νεοδημοκράτη για τον εκάστοτε ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ αρχηγό του, που όμως όταν κυβερνούσε, ήταν ο ίδιος που τον παρουσίαζε σαν άγιο.
Κάθε φορά που παραιτείται ένας αρχηγός, όλοι αυτοί θυμούνται τα όποια στραβά έχει κάνει.
Διαφωνώ με τη διαγραφή.
Κάποια στιγμή όμως κατάλαβα, ότι δεν είναι υγιές να μας βρομάει ο κάθε αρχηγός όταν παραιτείται και όχι πιο πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 16 Νοέμ 2024, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαδουραίος
Πιστεύω ότι αν η ΝΔ αντικαταστήσει τον Σαμαρά με τον Καπουτζίδη,θα πάρει τα πάνω της.
Προσωπική εκτίμηση,βεβαίως.
Προσωπική εκτίμηση,βεβαίως.
Εγώ πάντα ψήφιζα ΝΔ, εκτός από μια φορά που ψήφισα ΓΑΠ ως δυσαρεστημένος από τον Καραμανλή, αλλά πολύ γρήγορα, το μετάνιωσα πικρά αυτό το κρίμα μου και έκτοτε δηλώνω μετανοών Καραμανλικός.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:45Υπάρχουν αρκετοί που ψηφίζουν πρώτα κόμμα (και δε λέω σεβαστο είναι και αυτό, ο καθένας κάνει ο,τι θέλει με την ψήφο του) αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους οπότε δεν είναι σωστό να μιλάς σε α πληθυντικό. Εγώ προσωπικά ενώ ψήφιζα ΝΔ (χωρίς να είμαι φανατικός), αποφάσισα να ψηφίσω Σημίτη γιατί τον θεωρούσα αξιολογο σε αντίθεση με την (τότε) αντίπερα όχθη και τελικά μετά από χρόνια επέστρεψα στη ΝΔ. Άρα μη νομίζεις ότι δε βρωμουσε πριν και άρχισε να βρωμάει τώρα και το βλέπει αναγκαστικά κάποιος με κομματικά γυαλιά.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:41Βρισίδι στον Σαμαρά είχα ρίξει κι εγώ που τον είχα ψηφίσει. Το βρισίδι το είχα ρίξει για τα Ζάππεια και την όλη κουλτούρα του αντι-μνημονίου που είχε εισάγει τον καιρό της κρίσης.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:37
Για όποιον είναι κάποιας ηλικίας θυμάται και τα γεγονότα του 1992. Ο πατέρας μου ως φανατικός φιλομητσοτακικος εριχνε τρελό βρισιδι στον Σαμαρά.
Κάποια στιγμή όμως κατάλαβα, ότι δεν είναι υγιές να μας βρομάει ο κάθε αρχηγός όταν παραιτείται και όχι πιο πριν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Υδράργυρος
Ηπια τσιπουρα το μεσημερι και επεσα για υπνο. Και ξυπνησα στο 1993
- Golden Age
Ναι ο Κεντρώος Κούλης φέρεται να έκανε τηλεφωνικές υποκλοπές. Αλλά να κατηγορούν οι κομμουνιστές οποιονδήποτε για τηλεφωνικές υποκλοπές και δη τους παναθώους Δεξιούς, είναι μαύρο χιούμορ.zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:45Έχεις δίκιο οι δεξιοί δεν κάνουν υποκλοπές αλλά νόμιμες επισυνδεσειςFrappezitis έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:40κανουν υποκλοπες οι δεξιοι ;zteo έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:38
Δεν δίνει δεκάρα τσάκιση ο Σαμαράς εάν η χώρα οδηγηθεί σε ακυβερνησια ( που δεν θα οδηγηθει) τα φράγκα θέλει να πάρει. Όντως ελέγχει κάποιους βουλευτές και Όντως θα επιχειρήσει να ρίξει την κυβέρνηση.
Το ερώτημα είναι εάν έχει πάρει τα μέτρα του ο Κουλης και τους κρατάει από τα μεζές με τίποτα ηχογραφήσεις από υποκλοπές.
Μην λεμε ανοησιες![]()

- Μαδουραίος
Τεμενάδες του κάνατε όσο ήταν πρωθυπουργός ξεφτιλες δεξιοι
- Υδράργυρος
- Οργισμένος
λαθος κινηση τακτικης απο κουλη, εκανε αυτο που ηθελε ο σαμαρας.
Ετσι κι αλλιως ο κουλης τελειωνει., κακως επαιξε το παιχνιδι σαμαρα. Θα μπορουσε να τον φαει πλαγιως αλλα ανταυτου επελεξε καραμπαμπισμο.
Δεν εχει ολο αυτο ιδιαιτερη σημασια. Ο σαμαρας λογικα θα προσπαθησει να συννενωσει παπαδοψεκοκομματιδια υπο τραμπικη σκεπη.
Ετσι κι αλλιως ο κουλης τελειωνει., κακως επαιξε το παιχνιδι σαμαρα. Θα μπορουσε να τον φαει πλαγιως αλλα ανταυτου επελεξε καραμπαμπισμο.
Δεν εχει ολο αυτο ιδιαιτερη σημασια. Ο σαμαρας λογικα θα προσπαθησει να συννενωσει παπαδοψεκοκομματιδια υπο τραμπικη σκεπη.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Περιμένω πως πως και τον Σπυριδωνα Άδωνι να μιλάει για την ηγετική κίνηση του Κυριακού Μητσοτάκη. Άρχισαν ήδη οι γλίτσες με πρώτο τον Μουρουτη που γλείφει τον Κουλη τώρα χαχαχα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Vivian Efthimiopoulou
tpSeornodsu5ug72c
2
42cic
m
tuci82249m
2
g714u1265c6c10ch96cf9gm06
·
Ο Αντώνης Σαμαρας είναι ο αρχιτέκτονας του αντιμνημονίου και των Πλατειών της Αγανακτισης, αυτός που έδωσε υπόσταση στον Τσίπρα αναγνωρίζοντας τον ως τον αντίπαλο της Δεξιάς με ιστορικούς όρους παίζοντας μαζί του «Εμφύλιο», ενώ ο Τσίπρας δεν είχε καμία ιδεολογική ή οργανική σχέση με την αριστερή παράδοση και μυθολογία κι ας είχε περάσει από την ΚΝΕ. Ο Σαμαράς γιγάντωσε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Συνέβαλε καθοριστικά στην καταστροφή της χώρας τότε. «Εκπαίδευσε» τον συντηρητικό χώρο στην αντιμνημονιακή παράνοια και όταν τράβηξε χειρόφρενο για να κάνει την κωλοτουμπα έφτιαξε όχι ένα αλλά ΔΥΟ ισχυρά ακροδεξιά κόμματα. Το πολιτικό σκηνικό-Αποκάλυψη εκείνης της εποχής είναι αποκλειστικά δικο του δημιούργημα!
Τον στηρίξαμε ως μνημονιακο ΠΘ αλλά φαίνεται ότι αυτή η θετική περίοδος ήταν η εξαίρεση στον κανόνα ενός μοιραίου πολιτικού γεννημένου για την καταστροφή.
Και καλά όλα τα παραπάνω, να τα αφήσουμε πίσω μας.
Το γεγονός ότι ένας άντρας 73 ετών κάνει τα ίδια με αυτά που έκανε στα 42 του, το 1993, μπουρδολογωντας περι «προδοτών» δείχνει πόσο λίγο σοβαρά πρέπει να τον παίρνουμε.
Αρκετά ασχοληθήκαμε. Τον περιμένει, στη γωνία, η Ιστορία να τον περιποιηθεί με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.
Vivian Efthimiopoulou
Και η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης θα πληρώσουν το ότι λένε ψέματα για να καλύψουν την αντιμνημονιακή τους φάση ρίχνοντας τα στο ΠΑΣΟΚ
Όποιος αγκαλιάζει το τοξικό αντιμνημόνιο καταστρέφεται. Δείτε το χάλι του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα
Αν η ΝΔ δεν κόψει τα ψέματα για την περίοδο αυτή θα το πληρώσει και εκείνη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 16 Νοέμ 2024, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
Όταν δίνεις πατήματα στη μοσχάρω με τις μαλακίες σου, αυτά γίνονται.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Και μετά από μια εικοσαετία που είχε μεσολαβήσει και περίοδος που ήμουν εκτός ελλαδας ξαναψηφισα σε βουλευτικές εκλογές ΝΔ επί Σαμαρά ως άκρον αωτον επειδή φοβόμουν ότι αλλιώς θα αναλάμβανε ο Λαφαζάνης στις Βου εκλογές. Βέβαια αυτό δεν τον έκανε λιγότερο βρωμερό, γλοιώδη και απατεώνα, ούτε και όταν ήταν αρχηγός τον θεωρούσα αξιόλογο τυπο. Άρα μη νομίζεις ότι είμαι προκατειλημμένος.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:48Εγώ πάντα ψήφιζα ΝΔ, εκτός από μια φορά που ψήφισα ΓΑΠ ως δυσαρεστημένος από τον Καραμανλή, αλλά πολύ γρήγορα, το μετάνιωσα πικρά αυτό το κρίμα μου και έκτοτε δηλώνω μετανοών Καραμανλικός.Philip Mortimer έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:45Υπάρχουν αρκετοί που ψηφίζουν πρώτα κόμμα (και δε λέω σεβαστο είναι και αυτό, ο καθένας κάνει ο,τι θέλει με την ψήφο του) αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους οπότε δεν είναι σωστό να μιλάς σε α πληθυντικό. Εγώ προσωπικά ενώ ψήφιζα ΝΔ (χωρίς να είμαι φανατικός), αποφάσισα να ψηφίσω Σημίτη γιατί τον θεωρούσα αξιολογο σε αντίθεση με την (τότε) αντίπερα όχθη και τελικά μετά από χρόνια επέστρεψα στη ΝΔ. Άρα μη νομίζεις ότι δε βρωμουσε πριν και άρχισε να βρωμάει τώρα και το βλέπει αναγκαστικά κάποιος με κομματικά γυαλιά.AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:41
Βρισίδι στον Σαμαρά είχα ρίξει κι εγώ που τον είχα ψηφίσει. Το βρισίδι το είχα ρίξει για τα Ζάππεια και την όλη κουλτούρα του αντι-μνημονίου που είχε εισάγει τον καιρό της κρίσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 16 Νοέμ 2024, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΕΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΣΑ ΝΤΟΜΙΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥOtto Weininger έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:55 Όταν δίνεις πατήματα στη μοσχάρω με τις μαλακίες σου, αυτά γίνονται.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Arisvilla έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 20:54 Περιμένω πως πως και τον Σπυριδωνα Άδωνι να μιλάει για την ηγετική κίνηση του Κυριακού Μητσοτάκη.
ολοι αυτο περμένουμε, και διαβάζουμε οττο και ΣΕ, καταντια. Αντε, τι θα γινει, κόκκαλα εχει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 45 Απαντήσεις